Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μεσα , οχι σε κλαμπ ομως ουτε σε νυχτερινα μαγαζια.

Μερα μεσημερι... Στον ΗΣΑΠ μεσα... μιας και εισαι ντελικατος ολο και καποια θα σε κοιταξει... εκει χωνεσαι.

Μου μαθανε ολοι οι "μαγκες" τα κλαμπ το βραδυ κερνανε ενα ποτακι και καναμε καμακι και καλα... η δινουμε το τηλεφωνο στο σερβιτορο...

να το δωσει στην στερημενη.
Ειδες λοιπον λαθος πρωτο. Η γυναικα στον ησαπ δεν πηγε για να πηδηχτει παει στην δουλεια της. Το πιο πιθανο ειναι να φας πιτα οποιος και να σαι. Δεν κλαμπαρω πλεον, αλλα παντως ειναι καλο μερος για να βρεις ξεπετες. Δεν ειμαι ντελικατος, ουτε εχω κερασει ποτε ποτο γκομενα για να την πηδηξω και φυσικα ουτε συζητηση για τηλεφωνο στον σερβιτορο (αν θελω παω μονος μου)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για σένα δεν είμαι σίγουρη,δεν ξέρω..εικάζομαι είσαι της άποψης "τρύπα να΄ναι κι ό,τι να΄ναι",πουστης,μουνί,φουσκωτή κούκλα δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.Απλά είσαι λιγούρης πιστεύω.

Παντως οχι χειροτερος λιγουρης απο αυτους που επελεξαν να ερθουν μαζι σου.

Χαλια εισαι για μενα. Μια Λυση αναγκης 

Βαλε καμια καινουργια φωτογραφια τωρα μπας και παρεις μια επιβεβαιωση που δεν μπορεις απο τον εξω κοσμο... πατσουρα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ποσες ειναι στο συνολο....τρεις;να κανω υπολογισμους..... :grin: :grin: :grin:
Ενταξει τωρα το γαμας. Αν ειμαι 35, γαμαω απο τα 17, βαλε μεσο ορο 3 τον χρονο, βγαλε 4 παντρεμενος ε ποσες ξερω εγω? Αρκετες παντως για να εχω αποψη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειδες λοιπον λαθος πρωτο. Η γυναικα στον ησαπ δεν πηγε για να πηδηχτει παει στην δουλεια της. Το πιο πιθανο ειναι να φας πιτα οποιος και να σαι. Δεν κλαμπαρω πλεον, αλλα παντως ειναι καλο μερος για να βρεις ξεπετες. Δεν ειμαι ντελικατος, ουτε εχω κερασει ποτε ποτο γκομενα για να την πηδηξω και φυσικα ουτε συζητηση για τηλεφωνο στον σερβιτορο (αν θελω παω μονος μου)

Εγω εχω βρει απο το μετρο γκομενιτσες....

Μαλλον εσυ δεν εισαι αρκετα καλος για ενα τετοιο παιχνιδι... αντε γεια

Προτιμω να γαμησω πουτανες παρα τις φτηνες ξεκωλιαρες που ξημεροβραδιαζονται στα κλαμπ. σορρυ τυπε

Επισκέπτης
Παντως οχι χειροτερος λιγουρης απο αυτους που επελεξαν να ερθουν μαζι σου.

Χαλια εισαι για μενα. Μια Λυση αναγκης 

Βαλε καμια καινουργια φωτογραφια τωρα μπας και παρεις μια επιβεβαιωση που δεν μπορεις απο τον εξω κοσμο... πατσουρα

ωχ! Πονεσε πολυ ε?

Επισκέπτης

Προτιμω να γαμησω πουτανες παρα τις φτηνες ξεκωλιαρες που ξημεροβραδιαζονται στα κλαμπ. σορρυ τυπε

μη λες ψεματα. Ενα μηνα σε δουλευε και μετα σε εκλασε. Αμα συζητας να μην κανεις πουστιες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωχ! Πονεσε πολυ ε?

τι να πονεσει τα λογια μιας πατσουρας? Ποτε δεν της εχω στειλει πι εμ .. ποτε δεν την εχω καλοπιασει.. ποτε τιποτα...μαλλον αυτη πονεσε που ειδε πως σε εμενα (και μερικους) αλλους δεν περνανε τα κολπα της και αποφασισε να προσπαθησει να μας περιφρονησει με τον τροπο που παραθετει πιο πανω (με βρισιες δηλαδη... χωρις να την εχω βρισει ποτε) δεν καταλαβαινει ομως πως απο την στιγμη που απανταει σε καποιον γινεται το λιγοτερο ιση με αυτον.... ανοητη... τι να πει κανεις... μια κοινη επηρμενη που επειδη βρεθηκαν 2-3 δυστυχισμενοι στο διαβα της σηκωσε ψηλα τον αερα , απο μενα δεν ξαναπαιρνει ουδεμια απαντηση. Γιατι καποιος θα πρεπει να της μαθει εστω και στα 40 της... τι σημαινει αληθινη περιφρονηση.. Με μαπες δεν ασχολουμαι εγω.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μη λες ψεματα. Ενα μηνα σε δουλευε και μετα σε εκλασε. Αμα συζητας να μην κανεις πουστιες.

Αυτη την γνωρισα στην σχολη και οχι στο μετρο... και πιστεψε με αλλους τους δουλευει για ΜΗΝΕΣ ολοκληρους... σε μενα δεν την επαιρνε... πας φυρι φυρι να ακουσεις αυτα που σου πρεπουν παλι ε? Εσυ εισαι χειροτερα κλασμενη απο εμενα... και ξερεις γιατι... για αυτο βουλωσε το... και αλλου τα κολπακια σου σε μενα δεν περνανε οι αλαζονιες σας... βρωμιαρες αντε γεια

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Όλοι δεν έχετε απορήσει σε κάποια φάση τις ζωή σας όταν βλέπετε κάτι γλοιώδεις καραγκιοζάκια να βγάζουν γκομενάρες και να αναρωτιέστε και να λέτε "μα καλά τι του βρήκε του μαλάκα του γκασμά;";;;;
Λοιπόν θα σας πω εγώ τι του βγήκε του μαλάκα του γκασμά και εσείς που είσαστε πολύ πιο εμφανίσιμοι παίρνετε κάθε φορά τον πούλο ή στην καλύτερη βρίσκετε μια μπαζόλα για να φύγουν τα "χοντρά".
Ο γκασμάς έχει 2 σημαντικά πραγματάκια που πολλοί από εμάς ΔΕΝ έχουμε.Το πρώτο είναι το θράσος και το δεύτερο και σημαντικότερο είναι η επιμονή.
Πάνε λοπόν οι γκασμάδες και αρχίζουν με το γνωστό γλοιώδη τρόπο τους να "φλερτάρουν" μια κουκλάρα.
Η κουκλάρα από τη μεριά της του πετάει συνεχώς άκυρα.Ο γκασμάς δεν χαμπαριάζει σε αντίθεση με σένα που θίγεσαι ανεπανόρθωτα και της ρίχνεις ένα γαμοσταυριδι που σε απορίπτει επιδεικτικά.Ο γκασμάς βέβαια λόγω οτι στη ζωή του είναι ένα κατά κύριο λόγο αποτυχημένο άτομο σε όλους σχεδόν τους τομείς,δεν θίγεται με τα άκυρα και δεν προσβάλετε η ήδη θιγμένη υπόληψή του μιας και του έχει γίνει καθημερινό βίωμα.
Η γκόμενα από την πλευρά της έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική και δη η Ελληνίδα γκόμενα.Είναι σαν να λέμε το σήμα κατατεθέν της.
Αφήνει το γκασμά να δει μέχρι που μπορεί να τον καταφέρει να τον ξεφτυλίσει.Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για μέρες ή ακόμα και μήνες (εδώ δείχνει όλο το μεγαλείο της ηλιθιότητάς του ο αγαπημένος μας γκασμάς).
Αφού λοιπόν έχει τεστάρει τα οριά του,περνάει το σημαντικότερο ίσως τέστ καταλληλότητας υποψήφιου συζήγου.
Το αμέσως επόμενο στάδιο, αφού ήδη βρήκε το κατάλληλο σκυλάκι-σύζηγο, είναι η οικονομική επιφάνεια.Άλλωστε έχουμε παιδιά να αναθρέψουμε, έξοδα συντήρησης-σοβατίσματος του "διατηρηταίου" στα κατά τόπους Hodos-Center , έξοδα απαραίτητων ταξιδιών αναψυχής στην υγειά του κορόϊδου κλπ,κλπ.
Όταν οι 2 αυτές προϋποθέσεις πληρούνται στο έπακρο ε τότε είναι η κατάλληλη περίοδος να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε τις βέρες και τα χαρτιά για την κουλούρα-λουρί του γάμου.
Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.Άντε και στα δικά σας!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Όλοι δεν έχετε απορήσει σε κάποια φάση τις ζωή σας όταν βλέπετε κάτι γλοιώδεις καραγκιοζάκια να βγάζουν γκομενάρες και να αναρωτιέστε και να λέτε "μα καλά τι του βρήκε του μαλάκα του γκασμά;";;;;
Λοιπόν θα σας πω εγώ τι του βγήκε του μαλάκα του γκασμά και εσείς που είσαστε πολύ πιο εμφανίσιμοι παίρνετε κάθε φορά τον πούλο ή στην καλύτερη βρίσκετε μια μπαζόλα για να φύγουν τα "χοντρά".
Ο γκασμάς έχει 2 σημαντικά πραγματάκια που πολλοί από εμάς ΔΕΝ έχουμε.Το πρώτο είναι το θράσος και το δεύτερο και σημαντικότερο είναι η επιμονή.
Πάνε λοπόν οι γκασμάδες και αρχίζουν με το γνωστό γλοιώδη τρόπο τους να "φλερτάρουν" μια κουκλάρα.
Η κουκλάρα από τη μεριά της του πετάει συνεχώς άκυρα.Ο γκασμάς δεν χαμπαριάζει σε αντίθεση με σένα που θίγεσαι ανεπανόρθωτα και της ρίχνεις ένα γαμοσταυριδι που σε απορίπτει επιδεικτικά.Ο γκασμάς βέβαια λόγω οτι στη ζωή του είναι ένα κατά κύριο λόγο αποτυχημένο άτομο σε όλους σχεδόν τους τομείς,δεν θίγεται με τα άκυρα και δεν προσβάλετε η ήδη θιγμένη υπόληψή του μιας και του έχει γίνει καθημερινό βίωμα.
Η γκόμενα από την πλευρά της έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική και δη η Ελληνίδα γκόμενα.Είναι σαν να λέμε το σήμα κατατεθέν της.
Αφήνει το γκασμά να δει μέχρι που μπορεί να τον καταφέρει να τον ξεφτυλίσει.Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για μέρες ή ακόμα και μήνες (εδώ δείχνει όλο το μεγαλείο της ηλιθιότητάς του ο αγαπημένος μας γκασμάς).
Αφού λοιπόν έχει τεστάρει τα οριά του,περνάει το σημαντικότερο ίσως τέστ καταλληλότητας υποψήφιου συζήγου.
Το αμέσως επόμενο στάδιο, αφού ήδη βρήκε το κατάλληλο σκυλάκι-σύζηγο, είναι η οικονομική επιφάνεια.Άλλωστε έχουμε παιδιά να αναθρέψουμε, έξοδα συντήρησης-σοβατίσματος του "διατηρηταίου" στα κατά τόπους Hodos-Center , έξοδα απαραίτητων ταξιδιών αναψυχής στην υγειά του κορόϊδου κλπ,κλπ.
Όταν οι 2 αυτές προϋποθέσεις πληρούνται στο έπακρο ε τότε είναι η κατάλληλη περίοδος να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε τις βέρες και τα χαρτιά για την κουλούρα-λουρί του γάμου.
Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.Άντε και στα δικά σας!

κακιστη αναλυση. οδηγος αποτυχιας. ξεκολλατε.

ειπαμε, ψαχτε για γυναικες με εμφανιση και χρημα. ψηλα τον πηχη!  :boobies: μη με αναγκασετε να επαναλαμβανομαι :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κακιστη αναλυση. οδηγος αποτυχιας. ξεκολλατε.

ειπαμε, ψαχτε για γυναικες με εμφανιση και χρημα. ψηλα τον πηχη!  :boobies: μη με αναγκασετε να επαναλαμβανομαι :2funny:

Εσυ θα μας τις δειξεις τις δικες σου? Η σαν τον αλλον και εσυ....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Δεν συνηθιζω να χτυπαω γκομενες στον δρομο φιλαρακι το θεωρω πολυ low. Η επομενη προταση ειναι γενικευση, δεν μπορεις να χαρακτηριζεις ετσι και γυναικες που ειναι παρα πολλες που βγαινουν παρασκευη- σαββατο για ενα ποτο ή εστω και για περισσοτερα. Αν δεν γουσταρεις παντως παιζουν και πολλες αλλες περιπτωσεις να γνωρισεις γυναικες χωρις να χρειαστει να τους την πεσεις ξερα σαν λιγουρης (ελεος δηλαδη τι ειδους γυναικα περιμενεις να σου κατσει ετσι?)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν συνηθιζω να χτυπαω γκομενες στον δρομο φιλαρακι το θεωρω πολυ low.

Και εγω αμα δεν μπορουσα... λοου θα το εβρισκα... δεν πειθεις ετσι τυπε. Εσυ μας ειπες πως χωρις να κανεις και πολλα της ριχνεις ευκολα και χωρις να κερασεις και ποτο.... και εφοσον δεν εισαι και ντελικατος... μαλλον αυτες ειναι οι ξεκωλιαρες της υποθεσης.

Αστο φιλε... αστο.... καλα ειναι και στο κλαμπ.... εκει μεσα στην νυχτα να μην σας βλεπουν κιολας.

Η μερα εχει αλλη δυσκολια... αστο δεν ειναι για σενα τραβα πες τα αυτα σε καναν ευκολοπιστο λαθος ατομο διαλεξες δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και εγω αμα δεν μπορουσα... λοου θα το εβρισκα... δεν πειθεις ετσι τυπε. Εσυ μας ειπες πως χωρις να κανεις και πολλα της ριχνεις ευκολα και χωρις να κερασεις και ποτο.... και εφοσον δεν εισαι και ντελικατος... μαλλον αυτες ειναι οι ξεκωλιαρες της υποθεσης.

Αστο φιλε... αστο.... καλα ειναι και στο κλαμπ.... εκει μεσα στην νυχτα να μην σας βλεπουν κιολας.

Η μερα εχει αλλη δυσκολια... αστο δεν ειναι για σενα τραβα πες τα αυτα σε καναν ευκολοπιστο λαθος ατομο διαλεξες δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Ενταξει ρε γκουρου οπως νομιζεις!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει ρε γκουρου οπως νομιζεις!

Εσυ μας το παιζεις γκουρου φιλαρακο οχι εγω , εδω μεσα τοση ωρα μπηκες και αρχισες τα κυρηγματα και οτι εσεις δεν κανετε και δεν εχετε τους τροπους και δεν το ενα και δεν το αλλο ... ωραια εφοσον εσυ εχεις τους τροπους αντε δειξτους μας. Αλλα οχι με λογια... αυτα πειθουν μονο τις γκομενιτσες.

Το ξερουμε πως οι γκομενιτσες πειθονται με φαφλες... ειναι γνωστο... αλλα τωρα... νταξει μιλας με ομοιους σου.

Οσο για το μετρο κανεις λαθος φιλε... γιατι εκει δεν εχεις την πολυτελεια να την πλησιασεις και να της ζητησεις να χορεψετε ουτε να της προτεινεις ενα ποτακι.... εκει οντως πρεπει να βρεις μια ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ να της πιασεις την κουβεντα και να εισαι και αψογος συζητητης ωστε να καταφερεις να την βασισεις καπου και να την συνεχισεις... στα δυσκολα φαινονται οι μαγκες... οχι στα κλαμπ που τις παιρνουν και μισομεθυσμενες... νταξει να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες.

Αν εγω εχω κανει προπονηση σε τετοιους χωρους... αμα ερθω στο κλαμπ δεν το νιωθεις οτι θα σε ξεφτιλισω αμα παιξουμε αυτο το γκειμ?  :grin:  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απλα καποιοι μπορει να ειμαστε απο την φυση μας "μιζεροι" και να μην θελουμε να δειχνομαστε ουτε να το παιζουμε ωραιοι ουτε μοιραιοι ουτε κουλατοι τυποι... για αυτο καλο θα ειναι να μην μπαινουν ορισμενοι εξυπνακηδες εδω και εφοσον μας βλεπουν ετσι να νομιζουν πως ειμαστε και ευκολη λεια ας πουμε.

Καποιοι δεν εχουμε μαθει να κανουμε σαν τα κοκκορια καλως η κακως.

Αυτο με εκνευριζει.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ειναι ετσι φιλαρακι, οι γυναικες ειναι επιλεκτικες δεν ειναι σαν εμας

ΟΚ αλλά αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που έχουν πιάσει φιλίες με τις αράχνες. :grin:
Τα δε μπάζα το παίζουν "εξαιρετικά επιλεκτικές", τους την πέφτει τουλάχιστον ένας κάθε μέρα αλλά ρε γαμώτο "δεν έχει τρόπους, είναι μικρός/μεγάλος (ανάλογα τι βολεύει), μένει μακριά, δεν ντύνεται καλά" κλπ... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom