Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
κακιστη αναλυση. οδηγος αποτυχιας. ξεκολλατε.

ειπαμε, ψαχτε για γυναικες με εμφανιση και χρημα. ψηλα τον πηχη!  :boobies: μη με αναγκασετε να επαναλαμβανομαι :2funny:
Μάλον δεν έχεις καταλάβει οτι όλο αυτό δεν είναι τίποτα περισότερο από ένα παιχνιδάκι εξουσίας.Του ποιος θα επιβληθεί σε ποιον.
Εαν εν γνώση σου σου αρέσει να σου επιβάλλονται με γειά σου με χαρά σου.Αν σαρέσει να σε ξεφτιλίζουν για να δουν μέχρι που θα φτάσεις οκ πάω πάσο.Εμένα δεν μαρέσει.Και ειδικά από μπαζόλες Ελληνίδες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα,μένουν σε κάτι χαμόσπιτα και δουλεύουν σε ένα γραφειάκι για 500 ευρώ μικτά και όταν έρχεται το Σαββατόβραδυ ντύνονται σαν λατέρνες και πας εσύ στο μπαράκι και τις βλέπεις σαν ξερολούκουμο με ανοιχτό το στόμα επειδή πολύ απλά δεν έχεις δει τι θα πει γκομενάρα.Άντε τράβα κανένα εξωτερικό να δεις ομορφιά και πάνω απόλα επίπεδο από μουνάρες και ύστερα σύγκρινε με τις εδώ μπασαβιόλες.
Αλλά είπαμε.Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:thumbsup:, τουλάχιστον από μια ηλικία και μετά. ;)

φιλε δεν μιλαμε για δρομο ακριβως ο φιλος απο εκει τα δικα του λεει.. δηλαδη αν εσυ πας σε ενα καταστημα ρουχων να ψωνισεις και σου αρεσει η πωλητρια δεν θα της την πεσεις? Θα περιμενεις να πας στο κλαμπ το σαββατο βραδυ που οι μισες εχουν βγει για την επιβεβαιωση τους και ηδη τους την εχουν πεσει καμια 10αρια και της εχουν κουρασει? Θα σε καταπιουν και θα σε χωνεψουν επειδη ηδη εχουν φουσκωσει και δεν πεινανε αλλο

δεν εχετε μυαλο ρε.

Εδω εχω βγει με 2 φιλες μου και μεσα σε μια ωρα ειχε παρει 2 τηλεφωνα η μια... ουτε καν λογαριαζανε οι τυποι οτι ειμασταν μαζι... Οχι αυτοι δεν ειναι λιγουρηδες... εγω ειμαι ο λιγουρης που απλα θα προσπαθησω να πιασω μια κουβεντουλα και μαλιστα την μερα... για να με βλεπει η αλλη και να την βλεπω...

ακριβως για αυτο το λογο πανε μπροστα και στο εξωτερικο.... επειδη δεν ειναι δηθεν ο κοσμος... γουσταρει η αλλη να μιλησει? θα το κανει και μερα μεσημερι.... δεν χρειαζεται να περιμενει το σαββατο να στολιστει και να βαφτει σαν την λατερνα για να παει στο κλαμπ να το κανει... ηλιθιες νοοτροπιες ρε πουστη μου  

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
φιλε δεν μιλαμε για δρομο ακριβως ο φιλος απο εκει τα δικα του λεει.. δηλαδη αν εσυ πας σε ενα καταστημα ρουχων να ψωνισεις και σου αρεσει η πωλητρια δεν θα της την πεσεις? Θα περιμενεις να πας στο κλαμπ το σαββατο βραδυ που οι μισες εχουν βγει για την επιβεβαιωση τους και ηδη τους την εχουν πεσει καμια 10αρια και της εχουν κουρασει? Θα σε καταπιουν και θα σε χωνεψουν επειδη ηδη εχουν φουσκωσει και δεν πεινανε αλλο

δεν εχετε μυαλο ρε.

Μέσα είμαι! Απλά δεν ήσουνα σαφής και όπως και να το κάνουμε το καμάκι στο δρόμο είναι...  :P

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μάλον δεν έχεις καταλάβει οτι όλο αυτό δεν είναι τίποτα περισότερο από ένα παιχνιδάκι εξουσίας.Του ποιος θα επιβληθεί σε ποιον.
Εαν εν γνώση σου σου αρέσει να σου επιβάλλονται με γειά σου με χαρά σου.Αν σαρέσει να σε ξεφτιλίζουν για να δουν μέχρι που θα φτάσεις οκ πάω πάσο.Εμένα δεν μαρέσει.Και ειδικά από μπαζόλες Ελληνίδες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα,μένουν σε κάτι χαμόσπιτα και δουλεύουν σε ένα γραφειάκι για 500 ευρώ μικτά και όταν έρχεται το Σαββατόβραδυ ντύνονται σαν λατέρνες και πας εσύ στο μπαράκι και τις βλέπεις σαν ξερολούκουμο με ανοιχτό το στόμα επειδή πολύ απλά δεν έχεις δει τι θα πει γκομενάρα.Άντε τράβα κανένα εξωτερικό να δεις ομορφιά και πάνω απόλα επίπεδο από μουνάρες και ύστερα σύγκρινε με τις εδώ μπασαβιόλες

δεν γνωρισα ποτε στην ζωη μου γυναικα που να βγαζει 500 € μικτα. Η δεν θα βγαζαν τιποτα, η τα 100πλασια.  :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ μας το παιζεις γκουρου φιλαρακο οχι εγω , εδω μεσα τοση ωρα μπηκες και αρχισες τα κυρηγματα και οτι εσεις δεν κανετε και δεν εχετε τους τροπους και δεν το ενα και δεν το αλλο ... ωραια εφοσον εσυ εχεις τους τροπους αντε δειξτους μας. Αλλα οχι με λογια... αυτα πειθουν μονο τις γκομενιτσες.

Το ξερουμε πως οι γκομενιτσες πειθονται με φαφλες... ειναι γνωστο... αλλα τωρα... νταξει μιλας με ομοιους σου.

Οσο για το μετρο κανεις λαθος φιλε... γιατι εκει δεν εχεις την πολυτελεια να την πλησιασεις και να της ζητησεις να χορεψετε ουτε να της προτεινεις ενα ποτακι.... εκει οντως πρεπει να βρεις μια ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ να της πιασεις την κουβεντα... στα δυσκολα φαινονται οι μαγκες... οχι στα κλαμπ που τις παιρνουν και μισομεθυσμενες... νταξει να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες.   
Ποτε δεν εκανα κυρηγμα, αυτο που ειπα ειναι οτι αν καποιος τρωει χυλοπιτες ας επανεξετασει τους τροπους του. Ναι οι γκομενες πειθονται με φαφλες . Για το μετρο αν εσυ εχεις την ορεξη να μπεις σε αυτη τη διαδικασια εμενα μου περισσευει. Για τα νυχτερινα μαγαζια δεν ξερω πως κολλησες ετσι εγω σου ειπα ΜΠΟΡΕΙ και εκει για ξεπετες. Η τελευται φορα που πηδηξα απο μαγαζι ηταν πριν 10 χρονια. Το στυλ που λες (χορος ποτο κλπ) ειναι λιγο σκυλε και δεν με εκφραζει. Αν γουσταρα τοτε γκομενα και γινοταν κονε πηγαινα και της μιλαγα σαν να ηταν το πιο φυσικο πραγμα του κοσμου. Τις πιο αξιαγαμητες  γκομενες τις πετυχα μερα (δουλεια) η απο μεσα απο παρεες που εμπλεκα. Οι μεθυσμενες γυναικες με αηδιαζουν

Τι θες να σου δειξω ακριβως? Λιγο ταλαιπωρημενο σε βρισκω παντως...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μέσα είμαι! Απλά δεν ήσουνα σαφής και όπως και να το κάνουμε το καμάκι στο δρόμο είναι...  :P

Για αυτο ελεγα πριν και με ελεγε ο αλλος λεει εισαι λιγουρης λεει και ειναι λοου επιπεδο.

Ενω στο κλαμπ ειναι πολυ ΧΑΙΓΚ επιπεδο... ελεος. Στο κλαμπ ακομη και αποφοιτος του γυμνασιου να εισαι πιανεις κουβεντα για την πλακα... ενω την ημερα δεν γινεται αυτο... θες καποιο υποβαθρο.. να κοβει το μυαλο να στριφογυριζει και να πεταει ευστοχες αφορμες... και εγω πιστευω πως τελικα αυτο ανταμοιβεται διοτι μια γκομενα που θα τσιμπησεις κινητο μερα μεσημερι σιγουρα θα σε εκτιμησει περισσοτερο και το δινει πιο πολυ εις γνωσην της απο ενα χαζοτσουλαριο θαμωνακι και τσιρακι του βενιου η της παραλιακης

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ποτε δεν εκανα κυρηγμα, αυτο που ειπα ειναι οτι αν καποιος τρωει χυλοπιτες ας επανεξετασει τους τροπους του. Ναι οι γκομενες πειθονται με φαφλες . Για το μετρο αν εσυ εχεις την ορεξη να μπεις σε αυτη τη διαδικασια εμενα μου περισσευει. Για τα νυχτερινα μαγαζια δεν ξερω πως κολλησες ετσι εγω σου ειπα ΜΠΟΡΕΙ και εκει για ξεπετες. Η τελευται φορα που πηδηξα απο μαγαζι ηταν πριν 10 χρονια. Το στυλ που λες (χορος ποτο κλπ) ειναι λιγο σκυλε και δεν με εκφραζει. Αν γουσταρα τοτε γκομενα και γινοταν κονε πηγαινα και της μιλαγα σαν να ηταν το πιο φυσικο πραγμα του κοσμου. Τις πιο αξιαγαμητες  γκομενες τις πετυχα μερα (δουλεια) η απο μεσα απο παρεες που εμπλεκα. Οι μεθυσμενες γυναικες με αηδιαζουν

Συμφωνώ 100%!
Τουλάχιστον σ'εμένα έτσι προέκυψαν οι περισσότερες.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Για αυτο ελεγα πριν και με ελεγε ο αλλος λεει εισαι λιγουρης λεει και ειναι λοου επιπεδο.

Ενω στο κλαμπ ειναι πολυ ΧΑΙΓΚ επιπεδο... ελεος. Στο κλαμπ ακομη και αποφοιτος του γυμνασιου να εισαι πιανεις κουβεντα για την πλακα... ενω την ημερα δεν γινεται αυτο... θες καποιο υποβαθρο.. να κοβει το μυαλο να στριφογυριζει και να πεταει ευστοχες αφορμες... και εγω πιστευω πως τελικα αυτο ανταμοιβεται διοτι μια γκομενα που θα τσιμπησεις κινητο μερα μεσημερι σιγουρα θα σε εκτιμησει περισσοτερο και το δινει πιο πολυ εις γνωσην της απο ενα χαζοτσουλαριο θαμωνακι και τσιρακι του βενιου η της παραλιακης
Δεν ειπα οτι εισαι low, ειπα οτι ειναι για μενα. Ακομα και εκει ομως αν υπαρχουν οι προυποθεσεις μπορει και να μην ειναι. Για το κλαμπ κολλημενε ξαναδιαβασε τα ποστ. Ειναι παντως προφανες οτι κινουμαστε σε αλλους κυκλους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν γουσταρα τοτε γκομενα και γινοταν κονε πηγαινα και της μιλαγα σαν να ηταν το πιο φυσικο πραγμα του κοσμου. Τις πιο αξιαγαμητες  γκομενες τις πετυχα μερα (δουλεια) η απο μεσα απο παρεες που εμπλεκα. Οι μεθυσμενες γυναικες με αηδιαζουν

Για μερα σου μιλαω και εγω , οσο για τις παρεες νταξει και αυτο ελληνικη νοοτροπια ειναι. Για αυτο ορισμενοι ειπαν παραπανω πως ειναι μονες τους... επειδη δεν ειναι δεκτικες ακομα και στο καλο καμακι ορισμενες. Περιμενουν να τους γνωρισει γκομενο η φιλη η ο φιλος τους διοτι ετσι πιστευουν (λανθασμενα) παντα οτι προστατευονται... οποτε να σου οι αλαξοκωλιες μετα... ο φιλος με την φιλη και η γκομενα με τον φιλο κτλπ. Εγω δεν τα προτιμω αυτα φιλε μου.... μ αρεσει να παιζω ανεξαρτητος. Για αυτο και το εχω εξασκησει σε ολους τους χωρους διοτι συγκριτικα με σενα θα βρω πιο δυσκολα γκομενα εγω αρα θελω περισσοτερες προσπαθειες....

Ταλαιπωρημενος δεν ειμαι... απλα εχω διαφορετικο στυλ απο το δικο σου.  ;)

Επισκέπτης
Συμπέρασμα:
1)Όποια βγαίνει έξω για ποτό ή καφέ δεν βγαίνει για να περάσει καλά και να τα πει με τους φίλους της ..όοοοοοοχι βγαίνει καθαρά για επιβεβαίωση και μόνο.
2)Όποια γράφει σε φόρουμ ανδροκρατούμενο δεν γράφει για να κάνει χαβαλέ και να γελάει..όοοοοοοοχι γράφει για επιβεβαίωση.
3)Όλοι μα όλοι οι άνδρες του φόρουμ έχουν την μαγική συνταγή του μουνιού.Ξέρουν πως να χτυπάνε μουνάρες και αν αρνούνται ξέρουν και το γιατί.(Γιατί οι Ελληνίδες είναι ΟΛΕΣ ψώνια και δεν εκτιμούν τίποτε άλλο πέρα απο την τσέπη)
4)Μπάζα δεν χτυπούν ποτέ αλλά παρόλα αυτά ξέρουν οτι τα μπάζα ρίχνουν άκυρα .To πως το ξέρουν είναι απορίας άξιον εφόσον δεν μπαίνουν στον κόπο να την πέσουν σε μπάζα..έχουν δει όμως ,τους είπε κάποιος οτι συμβαίνει αυτό..ο καυμένος ο κολλητός τους μάλλον που ήταν μαλάκας και δεν τους άκουσε.
5)Όλες εδώ μέσα είναι πουστάκια (νταξ γνωστό αυτό)
6)Δεν υπάρχουν μαλάκες εδώ μέσα(Νταξ η καλύτερη ατάκα του Εκτορα)
7)Στα αρχίδια τους όλα ρε παιδί μου,δεν τους νοιάζει πως να χτυπήσουν μουνάρα θεογκόμενα ..ξέρουν τον τρόπο και έχουν χτυπήσει τις καλύτερες ΑΛΛΑ...ειρωνεύονται αν πεταχτεί κάποιος και ισχυριστεί το ίδιο με αυτούς..οτι και καλά χτυπάει μουνάρες κι αυτός,αφού τον ρωτήσουν βέβαια με τι τρόπο,τι ώρα και σε ποιό μαγαζί τις καμάκωσε.
8)Οι άνδρες του φόρουμ τελικά ισχυρίζονται πως όλα είναι μάταια παρόλο που όπως είπαμε μπορούν να ρίξουν το καλύτερο μουνί και τελικά καταλήγουν να ψαρευουν νυφες απο dating sites.

Συνοψίζοντας... :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Νταξει πιο πολυ το επαιζα για την πλακα να σου πω την αληθεια...
Αλλωστε αν ειναι να κατσει θα κατσει και απο μονο του...

σου δειχνει η αλλη αν ειναι και σου δινεται η ευκαιρια να της την πεσεις πιο ανετα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Συμπέρασμα:
1)Όποια βγαίνει έξω για ποτό ή καφέ δεν βγαίνει για να περάσει καλά και να τα πει με τους φίλους της ..όοοοοοοχι βγαίνει καθαρά για επιβεβαίωση και μόνο.
2)Όποια γράφει σε φόρουμ ανδροκρατούμενο δεν γράφει για να κάνει χαβαλέ και να γελάει..όοοοοοοοχι γράφει για επιβεβαίωση.
3)Όλοι μα όλοι οι άνδρες του φόρουμ έχουν την μαγική συνταγή του μουνιού.Ξέρουν πως να χτυπάνε μουνάρες και αν αρνούνται ξέρουν και το γιατί.(Γιατί οι Ελληνίδες είναι ΟΛΕΣ ψώνια και δεν εκτιμούν τίποτε άλλο πέρα απο την τσέπη)
4)Μπάζα δεν χτυπούν ποτέ αλλά παρόλα αυτά ξέρουν οτι τα μπάζα ρίχνουν άκυρα .To πως το ξέρουν είναι απορίας άξιον εφόσον δεν μπαίνουν στον κόπο να την πέσουν σε μπάζα..έχουν δει όμως ,τους είπε κάποιος οτι συμβαίνει αυτό..ο καυμένος ο κολλητός τους μάλλον που ήταν μαλάκας και δεν τους άκουσε.
7)Στα αρχίδια τους όλα ρε παιδί μου,δεν τους νοιάζει πως να χτυπήσουν μουνάρα θεογκόμενα ..ξέρουν τον τρόπο και έχουν χτυπήσει τις καλύτερες ΑΛΛΑ...ειρωνεύονται αν πεταχτεί κάποιος και ισχυριστεί το ίδιο με αυτούς..οτι και καλά χτυπάει μουνάρες κι αυτός,αφού τον ρωτήσουν βέβαια με τι τρόπο,τι ώρα και σε ποιό μαγαζί τις καμάκωσε.
8)Οι άνδρες του φόρουμ τελικά ισχυρίζονται πως όλα είναι μάταια παρόλο που όπως είπαμε μπορούν να ρίξουν το καλύτερο μουνί και τελικά καταλήγουν να ψαρευουν νυφες απο dating sites.

ουοοου!
μεσα σε ολα! :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμπέρασμα:

1)Τι σημαινει το περναω καλα για εσας??? Και τι σημαινει με τους φιλους της? Εγω φιλες εχω απειροελαχιστες. Αν ειναι καμια καλη της την εχω πεσει και αμα μου εχει πει θα δουμε δεν ξερω δεν κανω δεν μπορω εχει φαει απλα σουτ

2) Εσυ δεν γραφεις μονο , μας εχεις βγαλει τον πισινο σου σε κοινη θεα

3) Με εχουν απορριψει αρκετες οπως εχω απορριψει και εγω αλλα αυτο δεν αναιρει οτι ειναι ψωνισμενες καποιες ουτε αναιρει πως εγω δεν εχω κανει λαθη

4) Δεν το εχω πει εγω αυτο το λες γενικα οκ εχεις δικιο

5) καναμε πλακα εκτος και αν η φιλη σου η ροχαλα με κραζει και με κοροιδευει στο τσατ στα σοβαρα τοτε ειναι κακοπροαιρετη απεναντι μου και λυπαμαι πολυ

7)Αν η μουναρα δημιουργει προβληματα δεν θελω να την ριξω ας την ριξει κανας αλλος

8) Ναι εφοσον καποιες δεν ειναι δεκτικες στο καμακι και κομπλεξαριζονται αμα τις πλησιασει καποιος που αν ηταν ο ιδιος σε κοινη παρεα θα κανανε κατι.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Νο1... Το βενιου έκλεισε φιλε  :2funny:  :2funny:
Νο2... Μην ασχολείστε και μην το ψάχνετε... ιερόδουλες και μόνο ιερόδουλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom