Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλιντισσα οταν κανεις πλακα... θα πρεπει να μαθεις και να περιμενεις να την δεχθεις κιολας οκ?

Η φιλη σου η ροχαλα μαλλον δεν κανει το ιδιο... ειναι κακος ανθρωπος και απο οτι φαινεται δεν εκανε ποτε πλακα οταν με εκραζε και εγω το επαιρνα ετσι επειδη δεν ειμαι κακοπροαιρετος. Οποτε η πλακα που εκανα τωρα ηταν ενα καλο τεστακι να δουμε τι διαθεσεις εχει... εφοσον ειναι εχθρικη εγω δεν ξανα ασχολουμαι μαζι της

Οσο για το λιγουρης που ειπες εγω προσωπικα δεν νομιζω να σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα... καλο θα ειναι να διορθωσεις λιγο τον παρορμητισμο σου γιατι θα σου δημιουργησει προβληματα , πεταξες ενα καρο ακυρους και βλακωδεις χαρακτηρισμους που δεν εχουν καμια βαση και ολα αυτα γιατι? για να με κανεις να νιωσω ασχημα?  χαχα μαλιστα.

Τελοςπαντων...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
8) Ναι εφοσον καποιες δεν ειναι δεκτικες στο καμακι και κομπλεξαριζονται αμα τις πλησιασει καποιος

Δεν κομπλεξαρίζονται άμα τις πλησιάζει κάποιος, κομπλεξαρίζονται άμα τις πλησιάζεις εσύ  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1)Τι σημαινει το περναω καλα για εσας??? Και τι σημαινει με τους φιλους της? Εγω φιλες εχω απειροελαχιστες. Αν ειναι καμια καλη της την εχω πεσει και αμα μου εχει πει θα δουμε δεν ξερω δεν κανω δεν μπορω εχει φαει απλα σουτ

εγω παντως ειτε βγω με καμια φιλη μου μοναχα, ειτε με καποια παρεα, βγαινω για να περασω καλα ΜΟΝΟ μαζι τους. δε σκαναρω το χωρο, δεν ψαχνω γκομενακι, θελω απλα να κανω χαβαλε μαζι τους, να διασκεδασω. δεν βγαινω για να δειξω τα μπουτια μου-ασχετως με το τι φοραω.
και μια μικρη διορθωση. αν την πεσεις σε οποιαδηποτε και σου πει θα δουμε, δεν ξερω, δεν κανω, δεν μπορω, εσυ εχεις φαει σουτ, οχι αυτη.

Η φιλη σου η ροχαλα μαλλον δεν κανει το ιδιο... ειναι κακος ανθρωπος και απο οτι φαινεται δεν εκανε ποτε πλακα οταν με εκραζε και εγω το επαιρνα ετσι επειδη δεν ειμαι κακοπροαιρετος. Οποτε η πλακα που εκανα τωρα ηταν ενα καλο τεστακι να δουμε τι διαθεσεις εχει... εφοσον ειναι εχθρικη εγω δεν ξανα ασχολουμαι μαζι της

παραλογιζεσαι.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Συμπέρασμα:
1)Όποια βγαίνει έξω για ποτό ή καφέ δεν βγαίνει για να περάσει καλά και να τα πει με τους φίλους της ..όοοοοοοχι βγαίνει καθαρά για επιβεβαίωση και μόνο.
2)Όποια γράφει σε φόρουμ ανδροκρατούμενο δεν γράφει για να κάνει χαβαλέ και να γελάει..όοοοοοοοχι γράφει για επιβεβαίωση.
3)Όλοι μα όλοι οι άνδρες του φόρουμ έχουν την μαγική συνταγή του μουνιού.Ξέρουν πως να χτυπάνε μουνάρες και αν αρνούνται ξέρουν και το γιατί.(Γιατί οι Ελληνίδες είναι ΟΛΕΣ ψώνια και δεν εκτιμούν τίποτε άλλο πέρα απο την τσέπη)
4)Μπάζα δεν χτυπούν ποτέ αλλά παρόλα αυτά ξέρουν οτι τα μπάζα ρίχνουν άκυρα .To πως το ξέρουν είναι απορίας άξιον εφόσον δεν μπαίνουν στον κόπο να την πέσουν σε μπάζα..έχουν δει όμως ,τους είπε κάποιος οτι συμβαίνει αυτό..ο καυμένος ο κολλητός τους μάλλον που ήταν μαλάκας και δεν τους άκουσε.
5)Όλες εδώ μέσα είναι πουστάκια (νταξ γνωστό αυτό)
6)Δεν υπάρχουν μαλάκες εδώ μέσα(Νταξ η καλύτερη ατάκα του Εκτορα)
7)Στα αρχίδια τους όλα ρε παιδί μου,δεν τους νοιάζει πως να χτυπήσουν μουνάρα θεογκόμενα ..ξέρουν τον τρόπο και έχουν χτυπήσει τις καλύτερες ΑΛΛΑ...ειρωνεύονται αν πεταχτεί κάποιος και ισχυριστεί το ίδιο με αυτούς..οτι και καλά χτυπάει μουνάρες κι αυτός,αφού τον ρωτήσουν βέβαια με τι τρόπο,τι ώρα και σε ποιό μαγαζί τις καμάκωσε.
8)Οι άνδρες του φόρουμ τελικά ισχυρίζονται πως όλα είναι μάταια παρόλο που όπως είπαμε μπορούν να ρίξουν το καλύτερο μουνί και τελικά καταλήγουν να ψαρευουν νυφες απο dating sites.

Συνοψίζοντας... :jerking:
1) Δεν ισχυριστηκε κανεις κατι τετοιο. Αν η γυναικα ειναι ξεκωλη παντως επιβεβαιωση ψαχνει και στην λαικη να παει
2) Αν εχει τον κωλο της για αβαταρ ειναι ισχυρο σημαδι της δευτερης αποψης
3) ο ανθρωπος ειναι ζωον με ενστικτα. Οπως ολα τα ζωα βρισκει αργα ή γρηγορα τροπο να τα ικανοποιει
4) το τι ειναι μπαζο και τι δεν ειναι, ειναι κατι πολυ σχετικο
5) Δεν εχει σημασια, ουδεν σχολιο
6) Παντου υπαρχουν μαλακες. Μερικοι απο μας τους γουσταρουμε κιολας
7) Αυτες ειναι αντρικες κουβεντες μην ανακατευεσαι. Το ιδιο παραλογο μου φαινεται και μενα να παω να βαλω πλαστικα βυζια
8) Ματαιο δεν ειναι το γαμησι, ματαιο ειναι να νομιζεις οτι μπορεις να ολοκληρωθεις σαν αντρας μεσα απο μια γυναικα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εγω παντως ειτε βγω με καμια φιλη μου μοναχα, ειτε με καποια παρεα, βγαινω για να περασω καλα ΜΟΝΟ μαζι τους. δε σκαναρω το χωρο, δεν ψαχνω γκομενακι, θελω απλα να κανω χαβαλε μαζι τους, να διασκεδασω. δεν βγαινω για να δειξω τα μπουτια μου-ασχετως με το τι φοραω.
Χιουστήκαμε. Τι πάει να πει αυτό, ότι δεν υπάρχουν κοπέλες που βγαίνουν γι' αυτό το λόγο;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρε σεις, τι κανετε? αντι-επιχειρηματολογειτε με την ψυχασθενή/ψωλαποθήκη? μια χαρα τα λεγαμε μεταξυ μας. :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Αλιντισσα οταν κανεις πλακα... θα πρεπει να μαθεις και να περιμενεις να την δεχθεις κιολας οκ?

Οσο για το λιγουρης που ειπες εγω προσωπικα δεν νομιζω να σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα... καλο θα ειναι να διορθωσεις λιγο τον παρορμητισμο σου γιατι θα σου δημιουργησει προβληματα.

Δεν νομίζω ορέ ότι η ροχάλα είναι εχθρική - πλάκα έκανε ... Δεν νομίζω ότι κανένας μαλώνει στα σοβαρά - κι' όταν το πράγμα παίρνει μια σοβαρή τροχιά τελικά το ελαφρώνουν ... Εδώ είμαστε νικς και ηθοποιοί . Ελπίζω ότι κανένας δεν παίρνει πολύ σοβαρά το νικ του . Μην κακοκαρδίζεσαι ...  :)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
και μια μικρη διορθωση. αν την πεσεις σε οποιαδηποτε και σου πει θα δουμε, δεν ξερω, δεν κανω, δεν μπορω, εσυ εχεις φαει σουτ, οχι αυτη.

παραλογιζεσαι.

στα αρχιδια μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξερω, δεν κανω, δεν μπορω, εσυ εχεις φαει σουτ, οχι αυτη.

Ωραια και?

Εγω μιλησα για γκομενα που θα μου πει θα δουμε και θα νομισει πως μπορει να με κρατησει στην καβατζα δηθεν σαν φιλος της... εκει ειπα πως μαλλον δεν προκειται να την κρατησω σαν φιλη και θα φαει σουτ αυτο ειπα... εχετε μια μανια και μια ανασφαλεια με το αν θα το ριξουμε εμεις το σουτ η εσεις?? ριξτε το εσεις στα αρχιδια μου... τι μου το κοπανας? για ανασφαλη τυπο με περασες?  :)

ρε δε πα να το ριξετε ολες? τι με ενδιαφερει? εγω μια φορα ακομη και τοτε... το χατηρακι δεν θα το κανω σε καμια... θα το γραψω στα αρχιδια μου και θα γελαω... χαχαχα πως ειχε πει ενας θεουλης που ειχε κανει κριτικη γαμουσε μια πουτανα λεει στο Φ65 και του χτυπουσε τσατσα την πορτα φωναζανε απεξω λεει τους εγραψα ΟΛΟΥΣ στα αρχιδια μου και βαρεσα μια μαλακια πανω στην πουτανα και εφυγα ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ωραια και?

Εγω μιλησα για γκομενα που θα μου πει θα δουμε και θα νομισει πως μπορει να με κρατησει στην καβατζα δηθεν σαν φιλος της... εκει ειπα πως μαλλον δεν προκειται να την κρατησω σαν φιλη και θα φαει σουτ αυτο ειπα... εχετε μια μανια και μια ανασφαλεια με το αν θα το ριξουμε εμεις το σουτ η εσεις?? ριξτε το εσεις στα αρχιδια μου... τι μου το κοπανας? για ανασφαλη τυπο με περασες?  :)

ανασφαλης εσυ??? που τα μισα σου ποστς ειναι για το ποσο γαματος εισαι? οχι ρε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εγω εχω πει οτι ειμαι γαματος? ε νταξει κοπελιτσα μου εχεις προβλημα

δεν βλεπεις τι διαβαζεις... αστο κοπελιτσα μου αστο... αν ειναι να μου αρχιζεις αυτα τωρα και πραγματα που δεν εχω πει εγω ... αστο

αντε γεια που λεει και ο τακαρος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αν το παρουμε ετσι η φιλη σου τοτε που βγαζει φωτογραφιες με τις γοβες της - κωλο της - βυζια της... ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΛΕΣ Ε? επειδη ειναι φιλη σου? ρε σεις να ειστε αντικειμενικοι ρε σεις... πωωω ρε

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

παραλογιζεσαι.

Αφού, όπως λες στο αβαταράκι, είσαι ομο, τι μπούτια να δείξεις..?  :idiot:
Ελοχεύει ο κίνδυνος να σκάσουνε ΦΑΓΕ "αέρος-εδάφους"!!! :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Τις περισσότερες φορές πλάκα γίνεται ... Μην παίρνεις το τι λέει ένα νικ για αυθεντικά λόγια του προσώπου που βρίσκεται από πίσω ... Το νικ έχει τη δική του ζωή ...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Επειδη το μαμησατε το θρεντ για να σας επαναφερω στην ταξη ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΟΤΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ !

Επισκέπτης
Επειδη το μαμησατε το θρεντ για να σας επαναφερω στην ταξη ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΟΤΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ !

τα σκεφτοσουν πολλη ωρα πριν τα γραψεις?

Ο Σοτος μ'αρεσε ομως χαχαχαχαχαχαχα.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Δηλαδή τέρμα οι πουτάνες για σένα ... Θα ξαναρχίσεις όταν ο ήλιος θα ανατέλλει από τη δύση ... Πιστεύεις ότι μετά το 2012 έτσι θα γίνεται ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom