Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μαλακας με την εννοια του να το παιζεις και λιγο χαζουλης -> ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ

Ανισορροπος με την εννοια του αλλα να λες και αλλα να κανεις -> ΝΑΙ επισης ΣΥΜΦΩΝΩ

Αφερεγγυος με την εννοια του να εισαι καλος ψευτης και απατεωνας -> ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.... 10 παιρνεις , περνα να παρεις το πτυχιο σου δεν εχεις να μαθεις τιποτε αλλο τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

μιλαει ο σουπερ καμακωτης :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μιλαει ο σουπερ καμακωτης :rolleyes:

Ελα τσατσε αντε να παρουσιασεις κανα προγραμμα.... εννοια σου και μολις μπει ο σεπτεβρης ο ερευνητης θα σας κανει να ξαφανιστειτε επιτελους απο εδω μεσα εγω πιστευω πως δεν ειστε γκομενες.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
το καλο το αφησες για το τελος.....αλλα δεν το πες σωστα....για μια πατσουρα ελλεηνιδα που ουτε μια πιπα της προκοπης δεν καταδεχεται να κανει; :grin: :grin: :grin:
Mαλακιες λες, κατα την διαρκεια της καριερας μου σαν εραστης (χαχαχα) το 99% των γυναικων που γνωρισα αν μπορουσαν να μου καταπιουν τον πουτσο θα το εκαναν. Και δεν το λεω και καλα, ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο εκαναν και πριν και μετα απο μενα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ελα τσατσε αντε να παρουσιασεις κανα προγραμμα.... εννοια σου και μολις μπει ο σεπτεβρης ο ερευνητης θα σας κανει να ξαφανιστειτε επιτελους απο εδω μεσα εγω πιστευω πως δεν ειστε γκομενες.

εχε ελπιδες λοιπον!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mαλακιες λες, κατα την διαρκεια της καριερας μου σαν εραστης (χαχαχα) το 99% των γυναικων που γνωρισα αν μπορουσαν να μου καταπιουν τον πουτσο θα το εκαναν. Και δεν το λεω και καλα, ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο εκαναν και πριν και μετα απο μενα.

Μυθομανης εισαι ρε τυπε.... Πουντες.. για δειξτε μας.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κι εγώ έτσι πιστεύω για τις περρισότερες. Και μη τυχόν και γίνει συγχώνευση!! Είμαστε 100% στο θέμα!!!

Επισκέπτης
Ελα τσατσε αντε να παρουσιασεις κανα προγραμμα.... εννοια σου και μολις μπει ο σεπτεβρης ο ερευνητης θα σας κανει να ξαφανιστειτε επιτελους απο εδω μεσα εγω πιστευω πως ειστε γκομενες.
Θα μας κλάσει μια μάντρα ο Ερευνητής

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κι εγώ έτσι πιστεύω για τις περρισότερες. Και μη τυχόν και γίνει συγχώνευση!! Είμαστε 100% στο θέμα!!!

κανονικες γυναικες ειναι ΜΟΝΟ οι ελλεεινιδες? λετε και για αλλες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο ερευνητης θα μας αποθεωσει ολους και δεν θα ξαναπατησουν εδω μεσα τα πουστακια με τα γυναικεια νικς ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αντε γεια κολτσιδα εχετε γινει... φτιαχνεστε να βλεπετε τα γαμησια μας με τις πουτανες ε? χαχαχαχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει ρε, δεν εχω προβλημα παμε και για κυνηγι αν γουσταρεις (Γυναικων ετσι? γιατι ειμαι και φιλοζωος)

Μεσα , οχι σε κλαμπ ομως ουτε σε νυχτερινα μαγαζια.

Μερα μεσημερι... Στον ΗΣΑΠ μεσα... μιας και εισαι ντελικατος ολο και καποια θα σε κοιταξει... εκει χωνεσαι.

Μου μαθανε ολοι οι "μαγκες" τα κλαμπ το βραδυ κερνανε ενα ποτακι και καναμε καμακι και καλα... η δινουμε το τηλεφωνο στο σερβιτορο...

να το δωσει στην στερημενη. Η' Απο καμια κοινη παρεουλα.... ετσι κανει καμακι και η γιαγια μου 

Επισκέπτης
Ο Ερευνητής και μερικοί άλλοι όλο πουστάκια ονειρεύονται..έχουν λυσσάξει πια...Ηδονίζονται και καυλώνουν να μιλάνε για πουστηδες,τους ονειρευονται όλη μέρα..Φοβεγό!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Ερευνητής και μερικοί άλλοι όλο πουστάκια ονειρεύονται..έχουν λυσσάξει πια...Ηδονίζονται και καυλώνουν να μιλάνε για πουστηδες,τους ονειρευονται όλη μέρα..Φοβεγό!

Ποιοι αλλοι για πες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποσες ειναι στο συνολο....τρεις;να κανω υπολογισμους..... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
URL]]

Επισκέπτης
Ποιοι αλλοι για πες.
Για σένα δεν είμαι σίγουρη,δεν ξέρω..εικάζομαι είσαι της άποψης "τρύπα να΄ναι κι ό,τι να΄ναι",πουστης,μουνί,φουσκωτή κούκλα δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.Απλά είσαι λιγούρης πιστεύω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom