psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Και τελικά μέχρι πότε έκανε ότι έγραφε?οχι την κοιταγα επιμονα μεχρι να χωρισουν οι δρομοι μας να δω ως που θα γραφει το μηνυμα.....
Και τελικά μέχρι πότε έκανε ότι έγραφε?οχι την κοιταγα επιμονα μεχρι να χωρισουν οι δρομοι μας να δω ως που θα γραφει το μηνυμα.....
μεχρι την επομενη γωνια....Και τελικά μέχρι πότε έκανε ότι έγραφε?
Μηπως ΑΚΟΥΣ επιλεκτικα ,μονο οτι συμφωνει με τις αποψεις σου ,Thanoss ?
Για πηγαινε μια βολτα εξω,στην Ελλαδα ,την Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη .Θα δεις οτι πανω απο 70 στις εκατο ελληνιδες ,ειναι μονες με τις φιλες τους και παραμενουν ΜΟΝΕΣ μεχρι το τελος της βραδιας.Οχι μονο δεν εχουν γκομενο ,αλλα ουτε καν μιλανε με αντρες.Τις αντιστοιχες μερες ,κανε βολτα σε Αμερικη και Ευρωπη,και θα δεις οτι ,οι παρεες των γυναικων ειτε θα συνοδευονται απο αντρες ,ειτε θα γνωριστουν με αντρες ,οσο περναει η βραδια.Εδω οι ελληνιδες ουτε καν μιλανε με τους αντρες ,σε ποσοστο 70 %.Διοτι ειναι κακομαθημενες .
τι λες ρε φιλε;ειμαστε στουντιακηδες και δινουμε παραπανω..... οχι την κοιταγα επιμονα μεχρι να χωρισουν οι δρομοι μας να δω ως που θα γραφει το μηνυμα.....
στα τριαντα και ειναι καμμενες ρε.....εχουν ξοφλησει ως γυναικες αν δεν εχουν βρει τον αντρα να δεσουν τον γαιδαρο τους γιαυτο κοιταν μπας και βρουν καναν μαλακα ταλαιπωρο να τον τυλιξουν παση θυσια....μετα δε τα τριανταπεντε η χαρα του γαμια....τα δινουν ολα ....δεν ξερω σε τι ηλικιες αναφερεσαι. Στις 30+ που βλέπω εγω, και τα ποτακια τους τα πινουν, και δεκτικες ειναι στη κουβεντα, και προσεγμενες - ασχετως εμφανισης- και ορεξη να συνεχισουν εχουν. και δεν νομιζω οτι κανενας ανδρας που διαθετει αξιοπρεπή εμφανιση, τροπους, εργασια και στοιχειωδη αυτοπεπιθεση θα εχει οποιοδηποτε προβλημα να προσεγγισει και να διακορευσει. ο μυθος της απρόσιτης, ξυνης ελληνιδας ειναι απλα μια δικαιολογια και πρεπει να σταματισει.
τωρα, τι μπερδευει το θρετ τις πουτανες με τις ''κανονικες'' δεν καταλαβαινω. Καθε μια, εχει τη χρηση της. αλλο η συζυγος, αλλο η γκομενα, αλλο η ερωμενη, αλλο η βυζιτα. μπορουν να συνυπαρχουν αρμονικά και ομορφα επιτελοντας η καθε μια την αποστολη της!
δεν ξερω σε τι ηλικιες αναφερεσαι. Στις 30+ που βλέπω εγω, και τα ποτακια τους τα πινουν, και δεκτικες ειναι στη κουβεντα, και προσεγμενες - ασχετως εμφανισης- και ορεξη να συνεχισουν εχουν.
Το είχα δει σε σκετσάκι αλλά δεν θυμάμαι που.Ίσως στους ΑΜΑΝ...
Καθόταν ο πατέρας στην κουζίνα πολύ αργά το βράδυ και απέναντι στο τραπέζι είχε έναν όρθια τοποθετημένο δονητή.
Ξυπνάει ξαφνικά η κόρη και πάει στην κουζίνα να πιεί νερό.Οπότε βλέπει τον πατέρα της να κάθεται μόνος με τον δονητή πάνω στο τραπέζι.Και τον ρωτάει: Πατέρα τι κάνεις;
Και λέει ο πατέρας: Εδώ,τα λέω με το γαμπρό μου...
Ετσι ειναι, απο την ηλικια 25+ που βλεπω εγω. Ειναι τοσο ευκολο σαν να ψωνιζεις απο σουπερ-μαρκετ...δεν ξερω σε τι ηλικιες αναφερεσαι. Στις 30+ που βλέπω εγω, και τα ποτακια τους τα πινουν, και δεκτικες ειναι στη κουβεντα, και προσεγμενες - ασχετως εμφανισης- και ορεξη να συνεχισουν εχουν. και δεν νομιζω οτι κανενας ανδρας που διαθετει αξιοπρεπή εμφανιση, τροπους, εργασια και στοιχειωδη αυτοπεπιθεση θα εχει οποιοδηποτε προβλημα να προσεγγισει και να διακορευσει. ο μυθος της απρόσιτης, ξυνης ελληνιδας ειναι απλα μια δικαιολογια και πρεπει να σταματισει.
στα τριαντα και ειναι καμμενες ρε.....εχουν ξοφλησει ως γυναικες αν δεν εχουν βρει τον αντρα να δεσουν τον γαιδαρο τους γιαυτο κοιταν μπας και βρουν καναν μαλακα ταλαιπωρο να τον τυλιξουν παση θυσια....μετα δε τα τριανταπεντε η χαρα του γαμια....τα δινουν ολα ....
Οταν λες 30+ ,ποσα + εννοεις ?δεν ξερω σε τι ηλικιες αναφερεσαι. Στις 30+ που βλέπω εγω, και τα ποτακια τους τα πινουν, και δεκτικες ειναι στη κουβεντα, και προσεγμενες - ασχετως εμφανισης- και ορεξη να συνεχισουν εχουν. και δεν νομιζω οτι κανενας ανδρας που διαθετει αξιοπρεπή εμφανιση, τροπους, εργασια και στοιχειωδη αυτοπεπιθεση θα εχει οποιοδηποτε προβλημα να προσεγγισει και να διακορευσει. ο μυθος της απρόσιτης, ξυνης ελληνιδας ειναι απλα μια δικαιολογια και πρεπει να σταματισει.
τωρα, τι μπερδευει το θρετ τις πουτανες με τις ''κανονικες'' δεν καταλαβαινω. Καθε μια, εχει τη χρηση της. αλλο η συζυγος, αλλο η γκομενα, αλλο η ερωμενη, αλλο η βυζιτα. μπορουν να συνυπαρχουν αρμονικά και ομορφα επιτελοντας η καθε μια την αποστολη της!
Ναι, και από εμπειρίες ζωής ΜΗΔΕΝ! Από δουλειές σπιτιού, ΤΖΙΦΟΣ!! Μόνο τόστ ξέρουν να φτιάχνουν και αυτό το καίνε!! Γάμησέ τα είναι! Και θέλουν και γαμπρό! Πού πας ρε καραμήτρο??Οταν λες 30+ ,ποσα + εννοεις ?
+15 ?
Σημερα ειναι Παρασκευη ,φιλε .
Κανε μια βολτα και μετρα ΜΟΝΕΣ ,δλδ χωρις αντρα .
Μετρα και στην αρχη της βραδιας ,μετρα και στο τελος της βραδιας.
Οι περισσοτερες ,ουτε καν φλερταρουν.
Και δεν ειναι μονο αυτο .
Ουτε δουλευουν ,αλλα τις ταϊζουν οι γονεις τους ,και δεν κανουν ουτε τις δουλειες του σπιτιου.
και πρέπει πάση θυσία να βρουν το μαλάκα που θα τις αποκαταστήσει....
μαλλον ζω αλλου εγω! γιατι και γω το ιδιο βλεπω!!δεν ξερω σε τι ηλικιες αναφερεσαι. Στις 30+ που βλέπω εγω, και τα ποτακια τους τα πινουν, και δεκτικες ειναι στη κουβεντα, και προσεγμενες - ασχετως εμφανισης- και ορεξη να συνεχισουν εχουν. και δεν νομιζω οτι κανενας ανδρας που διαθετει αξιοπρεπή εμφανιση, τροπους, εργασια και στοιχειωδη αυτοπεπιθεση θα εχει οποιοδηποτε προβλημα να προσεγγισει και να διακορευσει. ο μυθος της απρόσιτης, ξυνης ελληνιδας ειναι απλα μια δικαιολογια και πρεπει να σταματισει.
Ξέρεις πόσα παντρεμένα ζευγάρια ξέρω που ζουν με delivery???Ας είναι καλά τα delivery....
και συ στα κολ γκερλς τρως;Ας είναι καλά τα delivery....
Ρε ξεκολατε...Τις ηλικιες 18-25 τις πηδας με συνοπτικες διαδικασιες, οι 30+ θελουν και ενα οικονομικο-κοινωνικο στατους. Δηλαδη πιστευετε οτι μια γυναικα 30+ θελει να κανει οικογενεια με τον τελευταιο μαλακα?στα τριαντα και ειναι καμμενες ρε.....εχουν ξοφλησει ως γυναικες αν δεν εχουν βρει τον αντρα να δεσουν τον γαιδαρο τους γιαυτο κοιταν μπας και βρουν καναν μαλακα ταλαιπωρο να τον τυλιξουν παση θυσια....μετα δε τα τριανταπεντε η χαρα του γαμια....τα δινουν ολα ....