Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Να πω μία κακία;

Μήπως κάποιοι υπερασπίζουν Ελληνίδες,σχέσεις,αισθήματα και λοιπές βλακείες επειδή απλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς;

Κανεις δεν ειναι τελειος τυπε. Ο ενας ειναι απο το στρατοπεδο των σχεσεων αλλα κανει ολα εκεινα που του λενε ωστε να τις διατηρει , εχει μεν παρεα αλλα με καποιο κοστος που ενταξει παντα υπαρχει. Ο αλλος ειναι απο το στρατοπεδο της μοναχικοτητας και των ιεροδουλων (που ειμαι και εγω χεχεχε) δεν εχει παρεα μεν αλλα ουτε και κοστος... μονο αυτο της μοναξιας.

Ο καθενας προσπαθει να στηριξει τις επιλογες του ο μεν ενας το τρεξιμο και την προσπαθεια για να εχει μια σχεση και αν δεν το στηριξει θα θεωρηθει μαλακας που τρεχει για το τιποτα οποτε δεν τον συμφερει ο δε αλλος το οτι απεχει και δεν χαραμιζει την ενεργεια του που και αυτος με τη σειρα του αν δεν το στηριξει θα θεωρηθει μαλακας και αυστηρος που δεν μπλεκει με καποια γκομενα και του τις γαμανε οι αλλοι.

Επειδη εχω περασει και απο τα 2 αυτα σταδια... λεω την γνωμη μου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785
Να πω μία κακία;

Μήπως κάποιοι υπερασπίζουν Ελληνίδες,σχέσεις,αισθήματα και λοιπές βλακείες επειδή απλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς;

Πρώτα από όλα ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΩΣ ΣΚΈΨΗ , άλλά , μέ κάθε επιφύλαξη , λανθάνουσα ώς σύγκριση !!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Εδω βλεπουν τα ρωσοπιντιακια,τα τσιγγανορουμανακια ακομα και αλβανακια που ειναι εδω στην Ελλαδα και τους τρεχουν τα σαλια......

Μου λες δηλαδη οτι ο Ελληνας δε μπορει να βρει μια σλαβα τριτης κατηγοριας?????
Που εμφανισιακα τον ικανοποιει και στη χωρα της δε λεει και τιποτα.......

Ακομα και απο τις αλλοδαπες που ερχονται στην Ελλαδα δυσκολα να βρεις ασχημη.......!!!!!
αν μιλαμε για 3ης κατηγοριας! Παω πασο!
οκ! παιξε μπαλα στην Γ εθνικη!!
τελος!! εγω εδω σταματαω!! αν φτασαμε να μιλαμε για ρωσοποντιες!! τι να πω! ο καθεις κανει οτι θελει!! εβλεπα γκομενες του ανατολικου μπλοκ στα κρατη τους, εβλεπα και αυτες που ρχοντουσαν στα κωλομπαρα (καποιες4η κατηγοριας) και λεγαν οι δικοι μας πωωωωωωωω ρε  κατι μουνιααααα και γελουσα!!

αυτα!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Να πω μία κακία;

Απλα επειδη πολλοι εχουν ηδη γκομενα/συζυγο Ελληνιδα υπερασπιζονται τις Ελληνιδες.........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν μιλαμε για 3ης κατηγοριας! Παω πασο!
οκ! παιξε μπαλα στην Γ εθνικη!!
τελος!! εγω εδω σταματαω!! αν φτασαμε να μιλαμε για ρωσοποντιες!! τι να πω! ο καθεις κανει οτι θελει!! εβλεπα γκομενες του ανατολικου μπλοκ στα κρατη τους, εβλεπα και αυτες που ρχοντουσαν στα κωλομπαρα (καποιες4η κατηγοριας) και λεγαν οι δικοι μας πωωωωωωωω ρε  κατι μουνιααααα και γελουσα!!

αυτα!

Παιξε μπαλα Α εθνικη εσυ... απλα οταν θα σε ρωτανε ποσα χαλας... να λες την αληθεια. Για να γελαμε και εμεις μετα  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να πω μία κακία;

Αφου ζουμε στο Ελλαδισταν, καλο ειναι να ταχουμε καλα με ολεs!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Να πω μία κακία;

ο καθεις......κανει οτι καταλαβαινει!
για ποιον λογο να υπερασπιζεσαι σχεσεις κλπ?????δηλ τι εννοεις οταν λες οτι δεν μπορουν να κανουν αλλιως? οτι δεν μπορουν να δωσουν 20-30 ευρω να γαμησουν τανες??
να μου λεγες το αντιθετο να το καταλαβω!
ΝΑΙ! καποιοι μπορουν και γαμαν μονο τανες και βρηκαν εκει καταφυγιο......επειδη τοσα απιδια πιανει ο σακος τους!!
εκει παει και ρχεται!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
εβλεπα και αυτες που ρχοντουσαν στα κωλομπαρα (καποιες4η κατηγοριας) και λεγαν οι δικοι μας πωωωωωωωω ρε  κατι μουνιααααα και γελουσα!!

αυτα!

Μα αυτο θελω να σου πω κι'εγω...........

Οτι καποιος Ελληνας με το παρα πολυ χαμηλο επιπεδο γυναικων που εχει συνηθισει να βλεπει στην Ελλαδα μολις δει μια οποιαδηποτε σλαβα νομιζει οτι ειδε εξωγηινο.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785
τι εγινε τυπε? στην εκανε ο αγιανας και παραμιλας????  :grin: :grin:

Kαμαρώνω την άγωνιστική σου διάθεση!!!
Δεν υπάρχει άλλη λύση από την αύτοοργάνωση και άπό την ανάληψη της προσωπικής μας ευθύνης..
Xωρίς δώση είρωνίας !!!!!!!!

Τα χρόνια πέρασαν, η άπορία μου λύθηκε και το δέος έγινε συμπάθεια........

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εγω ειμαι ανοιχτος!!
λεω την γνωμη μου!
ΑΛΛΑ και ΑΚΟΥΩ,κατι που πολλοι δεν κανουν!
Μηπως ΑΚΟΥΣ επιλεκτικα ,μονο οτι συμφωνει με τις αποψεις σου ,Thanoss ?
Για πηγαινε μια βολτα εξω,στην Ελλαδα ,την Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη .Θα δεις οτι πανω απο 70 στις εκατο ελληνιδες ,ειναι μονες με τις φιλες τους και παραμενουν ΜΟΝΕΣ μεχρι το τελος της βραδιας.Οχι μονο δεν εχουν γκομενο ,αλλα ουτε καν μιλανε με αντρες.Τις αντιστοιχες μερες ,κανε βολτα σε Αμερικη και Ευρωπη,και θα δεις οτι ,οι παρεες των γυναικων ειτε θα συνοδευονται απο αντρες ,ειτε θα γνωριστουν με αντρες ,οσο περναει η βραδια.Εδω οι ελληνιδες ουτε καν μιλανε με τους αντρες ,σε ποσοστο 70 %.Διοτι ειναι κακομαθημενες .

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Για πηγαινε μια βολτα εξω,στην Ελλαδα ,την Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη .Θα δεις οτι πανω απο 70 στις εκατο ελληνιδες ,ειναι μονες με τις φιλες τους και παραμενουν ΜΟΝΕΣ μεχρι το τελος της βραδιας.Οχι μονο δεν εχουν γκομενο ,αλλα ουτε καν μιλανε με αντρες.Τις αντιστοιχες μερες ,κανε βολτα σε Αμερικη και Ευρωπη,και θα δεις οτι ,οι παρεες των γυναικων ειτε θα συνοδευονται απο αντρες ,ειτε θα γνωριστουν με αντρες ,οσο περναει η βραδια.Εδω οι ελληνιδες ουτε καν μιλανε με τους αντρες ,σε ποσοστο 70 %.Διοτι ειναι κακομαθημενες .

:thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εμενα η αλλη προχτες περνουσε στον δρομο ,παλια γνωστη και συμμαθητρια και δηθεν εκανε πως κοιτουσε το κινητο επιμονα να μην μου μιλησει :think:.....ελευθερη εν τω μεταξυ....και φημες λενε και αγαμητη καιρο τωρα.....τι να πεις;ελλεηνιδες;μην πεσει η μυτη τους .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν ντρεπεστε να τρεχετε σε πουτανες ρε παλιομαλακες?

Τοσα πιδια πιανει ο σακος σας τελικα.... του 20ρικου ειστε και χαιρεστε ΟΥΣΤ  :s&m_2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εμενα η αλλη προχτες περνουσε στον δρομο ,παλια γνωστη και συμμαθητρια και δηθεν εκανε πως κοιτουσε το κινητο επιμονα να μην μου μιλησει :think:.....ελευθερη εν τω μεταξυ....και φημες λενε και αγαμητη καιρο τωρα.....τι να πεις;ελλεηνιδες;μην πεσει η μυτη τους .....

Ναι συμβαινει.............Ελπιζω κι εσυ γρηγορα να αλλαξεs πεζοδρομιο  ε???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.063
Πόντοι
22.785

Τοσα πιδια πιανει ο σακος σας τελικα.... του 20ρικου ειστε και χαιρεστε ΟΥΣΤ  :s&m_2:

Είναι η δική μας εύκαιρία.
Ζούμε κάτι έν τω γεννάσθαι, κάτι πού θα το συνδιαμορφώσουμε!!!!!!!!!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σαν πολυ δεν το κουρασατε το θεμα? οχι δεν ειναι ανωμαλια να μηγες με ιεροδουλες. ισως να ειναι τεμπελια, αλλα ανωμαλια δεν ειναι
Σιγουρα δεν ειναι ανωμαλια, ισως ειναι και τεμπελια. Μπορει και να ειναι ομως χαμηλη αυτοεκτιμηση, ή και φοβος για την απορριψη. Πιστευω παντως, χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν σε καμμια περιπτωση, οτι η αποκλειστικη ενασχοληση με τον αγοραιο ερωτα δεν ειναι υγιης συμπεριφορα για εναν ενηλικα και δηλωνει συνηθως προβλημα σεξουαλικης αναπτυξης στην παιδικη ή εφηβικη ηλικια

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Διότι είναι ανέραστες! Μιλάνε βέβαια στις γυναικοπαρέες τους για άντρες αλλά για αυτούς που τις φέρθηκαν σαν σκουπίδι! Αυτούς γουστάρουν. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές σε παρέες από μουνάρες η συζήτηση που επικρατεί είναι η εξής "και του λέω, και μου λέει, και ρε συ ούτε ένα μήνυμα? και με παίρνει και το σηκώνω και το κλέινει..." μπλα μπλα μπλα.... όταν φυσικά μιλάνε για κάτι τέτοιο έχουν ένα τόσο σοβαρό και σκοτεινό βλέμμα που το τελευταίο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι καμάκι. Και αυτές ντυμένες σαν πουτάνες εννοείται ε? Και καμάκι...ούτε λόγος! Το ξέρετε ότι ένα 80% των γυναικών από 18-30 σήμερα έχουν δονητη? Έτσι τη βγάζουν. Δε λέω για τις μεγαλύτερες ηλικίες. Εκεί το ποσοστό αυξάνεται δραματικά.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Διότι είναι ανέραστες! Μιλάνε βέβαια στις γυναικοπαρέες τους για άντρες αλλά για αυτούς που τις φέρθηκαν σαν σκουπίδι! Αυτούς γουστάρουν. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές σε παρέες από μουνάρες η συζήτηση που επικρατεί είναι η εξής "και του λέω, και μου λέει, και ρε συ ούτε ένα μήνυμα? και με παίρνει και το σηκώνω και το κλέινει..." μπλα μπλα μπλα.... όταν φυσικά μιλάνε για κάτι τέτοιο έχουν ένα τόσο σοβαρό και σκοτεινό βλέμμα που το τελευταίο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι καμάκι. Και αυτές ντυμένες σαν πουτάνες εννοείται ε? Και καμάκι...ούτε λόγος! Το ξέρετε ότι ένα 80% των γυναικών από 18-30 σήμερα έχουν δονητη? Έτσι τη βγάζουν. Δε λέω για τις μεγαλύτερες ηλικίες. Εκεί το ποσοστό αυξάνεται δραματικά.

Οι Ελληνιδες δεν αξιζουν καθολου!

ΤΕΛΟς!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

τι λες ρε φιλε;ειμαστε στουντιακηδες και δινουμε παραπανω..... :birdman:
Ναι συμβαινει.............Ελπιζω κι εσυ γρηγορα να αλλαξεs πεζοδρομιο  ε???
οχι την κοιταγα επιμονα μεχρι να χωρισουν οι δρομοι μας να δω ως που θα γραφει το μηνυμα..... :grin:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πριν αρκετα χρονια ,οι ελληνιδες ηταν δυσκολες και καθοντουσαν μονο μετα απο σοβαρη σχεση κτλ Εβγαιναν ομως σε παρεες με αντρες.Τωρα ,ουτε καν για καφε δεν βγαινουν.Το να μιλησουν με καποιον ,νομιζουν οτι...θα πεσει η μυτη τους .Αυτη ειμαι συμπεριφορα ,κακομαθημενων ,εγωϊστικων μαμοθρεφτων που τα θελουν ολα δικα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom