Mα δεν καταλαβες τι σου ειπα.
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν ωραιες γυναικες.........
Αλλα και να βρει καποιος πχ μια ομορφη αλλοδαπη,θα θελει πολλα φραγκα για αυτη εδω ειναι κατι το σπανιο,επισης βαλε οτι θα της την πεφτουν 20-30 αντρες τη μερα.......θα εχει καβαλησει το καλαμι ειτε το θελει ειτε οχι!
Μια πχ Ρωσσιδα που εδω ειναι η θεα στη χωρα της δεν ειναι παρα κατι το πολυ συνηθισμενο οποτε θα εχει και την αναλογη αντιμετωπιση αλλα και τις αναλογες απαιτησεις...........
fffanatic
Θυμασαι τι σου ειπα χτες??????
μαλλον οχι! γιατι εισαι απο τα ατομα που δεν ακουει!!!!!!
σου ειχα πει.....αποψη μου αποψη σου........!ανταλαζουμε αποψεις αλλα χωρις να προσπαθουμε να πουμε στον αλλον οτι κοιτααααα....αυτη ειναι η αποψη μου αλλα την δεχομαι και την δικια σου αλλα ειναι Οχι λαθος...για τον πουτσο!!!
στις τελευταιες 3 σελιδες! (εντελως φιλικα) σπας @@@@@@@@ για τις ελληνιδες! και τι πολλωνεζες τσεχες Ρουμανες θα γαμαγες! αν ζουσες σ ενα απ αυτα τα κρατη θα ξερες και δεν θα μιλουσες ετσι και ουτε θα ΓΑΜΟΥΣΕΣ τεοιες!
ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕΣ!!!! οποιος ειχε τα κοτσια να ριξει τρελο μουνι ΡΟΥΜΑΝΑ εριχνε και ελληνιδα!!! μου ανεφερες ολλες τις πουτανες τις βουλγαρες-ρουμανες-μολδαβες-ρωσιδες που σε κλεβουν στον ΥΠΝΟ σου!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ απο τετοιους λαους!!!!εκει περα ειναι ακομα χειροτερα με τα αυτοκινητα και την μοστρα!!!!!!
οσες χιλιαδες ποστ μας εχεις γραψει για αυτο το θεμα.....ΟΚ το χουμε καταλαβει οτι οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ειναι για σενα μπαζα.....αλλα στα @@@@@@@@ μας!!! ασε να γαμησουν αλλοι....αλλα μην τους κατηγορεις και μην τουσ κρινεις!!!!μας φουσκωσες τα αρχιδιααααααααα! παιξε μπαλα με τις πουτανες σου εσυ, και με το pc σου!!!!
θυμασαι τι σου πα χτες? το <θα> το σπειραν και δεν φυτρωσε........
ακου κει που θα γαμουσε και σαν αυτην την γκομενα........(που τα πιο φτηνα αυτοκινητα που μπαιναν ηταν κατι ΤΤ και κατι Cayenne.....