Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παρα πολυ καλο! :rockon:
Με νοημα.....

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Εγω πιστευω οτι ειναι ανωμαλια να προτιμας "κανονικες" γυναικες απο ιεροδουλες !

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Για να καταλαβετε για ποσο υποκριτικη και ψευτικη κοινωνια μιλαμε θα σας πω το εξης:

Η κοινωνια τεινει να ονομαζει τον ερωτα στα <<κοκκινα σπιτια>> πληρωμενο (μονο και μονο επειδη δινεις λιγα ευρω στο χερι) θελοντας να μας περασει το ποσο αγνος ειναι ο ερωτας στην κοινωνια ( εδω τραγελαφος).
Οταν ολοι γνωριζουν οτι οι γυναικες απαιτουν ακριβα σπιτια-αυτοκηνιτα ακριβα δωρα και γενικα πολυ χρημα.

Δυστυχως ομως γι'αυτους του αναιρει η ιδια η πραγματικοτητα.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Για να καταλαβετε για ποσο υποκριτικη και ψευτικη κοινωνια μιλαμε θα σας πω το εξης:

Η κοινωνια τεινει να ονομαζει τον ερωτα στα <<κοκκινα σπιτια>> πληρωμενο (μονο και μονο επειδη δινεις λιγα ευρω στο χερι) θελοντας να μας περασει το ποσο αγνος ειναι ο ερωτας στην κοινωνια ( εδω τραγελαφος).
Οταν ολοι γνωριζουν οτι οι γυναικες απαιτουν ακριβα σπιτια-αυτοκηνιτα ακριβα δωρα και γενικα πολυ χρημα.

Δυστυχως ομως γι'αυτους του αναιρει η ιδια η πραγματικοτητα.
Αν και καθιστός, ορθώς εμίλησες...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
tsiboukie αν τα βγαζεις τωρα μιλαμε τα σπας  :o

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
@ bordelman

Φίλε διάβασα τους προβληματισμούς σου και έχω να πω τα εξής.

Σαφώς και δεν είναι ανωμαλία να πηγαίνεις στα μπουρδέλλα.

Οι κοπέλλες αυτές προσφέρουν πάρα πολλά θετικά στην κοινωνία : διασκέδαση , σεξουαλική εκτόνωση , τόνωση του ηθικού , αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σου και σου κάνουν γενικά την ζωή πιο όμορφη κτλ.

Αν η επίσκεψη είναι επιτυχημένη βέβαια..... γιατί στατιστικά ένας "μπουρδελιάρης" θα ξενερώσει έντονα αρκετές φορές για διάφορους λόγους (συμμετοχή , καθαριότητα, χρόνος, εμφάνιση ,ψυχρότητα κτλ).

Τα Νέα πρόσφατα είχαν ένα πολύ επιτυχημένο ρεπορτάζ γιατί οι Έλληνες πηγαίνουν στα μπουρδέλλα (περίπου το 1/3 του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού).

Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι ότι τα μπουρδέλα δεν συγκρίνονται με μια πραγματική σχέση.

Ναι σύμφωνοι , οι κοπέλλες που δουλεύουν εκεί είναι πολύ όμορφες. Οι περισσότερες από αυτές πολύ πιο πάνω από το μ.ο. εμφάνισης των περισσοτέρων γυναικών που βλέπουμε στο δρόμο.

Αλλά δεν είναι η κοπέλλα σου. Απλά εκτελεί μια εργασία.

Μια ιερόδουλη δεν μπορεί να σου προσφέρει έρωτα (δεν μιλάω για σεξ) , αγάπη , συντροφικότητα.

Το να πηγαίνεις κάποιες φορές την εβδομάδα να εκτονώνεσαι για ένα 15' με 20' μπορεί να φαντάζει βολικό αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποείς ότι αυτό δεν φτάνει.

Δεν σου έχει τύχει μετά από μια σεξουαλική συνεύρεση με ιερόδουλη να νιώσεις μετά από λίγο ένα απίστευτο κενό;

Την κοπέλα σου εκτός από σεξ (που είναι σαφώς πολύ καλύτερο από το 15' των μπουρδέλλων ....καμία σχέση) θα την ερωτευτείς , θα βγαίνεις μαζί της βόλτα για καφέ, κλαμπ, εκδρομές, θέατρα, κινηματογράφους, μπουζούκια και μπορείτε γενικά να κάνετε πάρα πολλά πράγματα μαζί. Να την χαιδεύεις , να την κρατάς από το χέρι να κοιτάς και να την φιλάς με πάθος, να της λες γλυκόλογα στα αυτί και γενικά να ζήσεις μαζί της τα πάντα.

Φαντάσου το Παρασκευο-Σαββάτο-Κύριακο. Τι είναι καλύτερο; Να κάνεις όλα τα παραπάνω; Η απλά να πας σε ένα μπουρδέλλο στούντιο για 15-20 λεπτά; Και μετά να μείνεις μόνος και να κάθεσαι να γράφεις εδώ;

Και αν ταιριάζετε σαν άτομα να κάνετε οικογένεια και παιδιά. Γιατί όχι;

Δεν είναι άσχημο να ζεις μια ζωή μες στη μοναξιά;

Αυτά φίλε μου δεν μπορεί να στα προσφέρει και η καλύτερη ιερόδουλος του πλανήτη.

Οι κοπέλλες αυτές δεν προσφέρουν συντροφικότητα. Και κανένας άνθρωπος , άντρας ή γυναίκα , δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Από τη φύση μας είμαστε κοινωνικά όντα. Μια ζωή λοιπόν χωρίς σύντροφο (μιλάμε για μόνιμη κατάσταση δια βίου , όχι κάτι παροδικό) είναι ζωή μίζερη , άδεια και ανάλατη.

Προσοχή: δεν υποβαθμίζω το έργο των κοριτισών αυτό. Αντίθετα το θεωρώ κορυφαίο και πολύ σημαντικό.

Και για να μην νομίζεις ότι μιλάω θεωρητικά και για μένα υπήρξαν διαστήματα που και τακτικός θαμώνας είχα γίνει και πολλά χρήματα χαλούσα. Απλά πάντα κάτι έλειπε. 

Επομένως φίλε μια συμβουλή : κάνε μια σχέση (ή προσπάθησε τουλάχιστον) γιατί θα χάσεις πολλά πράγματα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να τα κάνεις (να θες αλλά να είναι πλέον πολύ αργά).

Γιατί κακά τα ψέματα τα χρόνια περνάνε και για εμάς.....τώρα είσαι ακόμα νεαρός (33) και μπορείς να κάνεις άνετα μια σχέση με γυναίκες της ηλικίας σου ή και αρκετά μικρότερες.

Αν περιμένεις όμως μερικά χρονάκια ακόμα και πλησιάσεις τα 40.....κακά τα ψέματα και οι επιλογές σου θα μειωθούν δραματικά.

Τα μπουρδέλα ποτέ δεν θα φύγουν.....πάντα θα είναι γεμάτα με πανέμορφες ιερόδουλες έτοιμες να προσφέρουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες έναντι αμοιβής.

Τα νιάτα μας όμως περνάνε δυστυχώς.....και είναι κρίμα να μην ζήσουμε κάποια όμορφα πράγματα που δικαιούμαστε.....

Σόρυ αν σε κούρασα.....απλά επειδή είμαστε αρκετά κοντά στην ηλικία , σου λέω τη γνώμη μου , του τι πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει.....ναι πολλοί χρήστες εδώ γράφουν διάφορα , αλλά αλλιώς βλέπεις τη ζωή στα 17-18 και αλλιώς στα 33.

Και εν πάσει περιπτώση ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Είναι πάντως υπέροχο να έχεις μια σχέση. Χάνεις πολλά αν δε δοκιμάσεις κατά τη γνώμη μου.

Δεν θα ήταν για παράδειγμα πολύ ωραίο σήμερα να μοιραστείς αυτήν την ηλιόλουστη και γιορτινή ημέρα σου με την κοπέλα σου;

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.

υ.γ. Δε τα έγραψα αυτά για να σε ξενερώσω. Απλά καλό είναι και να δίνουμε καμία συμβουλή που θεωρούμε χρήσιμη στους άλλους. Το να εγκλωβιστείς σε ένα μισογύνικο και φαλλοκρατικό τρόπο σκέψης (π.χ. μπαζόλες, ελλεεινίδες και άλλα τέτοια γραφικά) δεν οδηγεί πουθενά.

Τελικά.....πάλι μόνος θα είσαι!

Καλη συνέχεια φίλε και εύχομαι ό,τι καλύτερο (και ελπίζω σύντομα με μια ωραία σχέση)!
Πο απο τα καλυτερα ποστ που εχω διαβασει ποτε μου  :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χαιρεσαι να διαβαζεις τετοια ποστ!!!!
μπραβο!!
ποστ που το διααζεις και δεν κουραζει!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε συ ,τετριμμενα πραγματα λεει.
Με μια φραση :
Ενω γαμας βιζιτες ,ψαξε και για γκομενα !
Αυτο εκανε ο Αριστοτελης Ωνασης ,γαμαγε συνεχεια βιζιτες ,αλλα ειχε και γκομενες.
Ηταν αρκετα πλουσιος για να βρει και γκομενα !

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
@ bordelman

Φίλε διάβασα τους προβληματισμούς σου και έχω να πω τα εξής.

Σαφώς και δεν είναι ανωμαλία να πηγαίνεις στα μπουρδέλλα.

Οι κοπέλλες αυτές προσφέρουν πάρα πολλά θετικά στην κοινωνία : διασκέδαση , σεξουαλική εκτόνωση , τόνωση του ηθικού , αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σου και σου κάνουν γενικά την ζωή πιο όμορφη κτλ.

Αν η επίσκεψη είναι επιτυχημένη βέβαια..... γιατί στατιστικά ένας "μπουρδελιάρης" θα ξενερώσει έντονα αρκετές φορές για διάφορους λόγους (συμμετοχή , καθαριότητα, χρόνος, εμφάνιση ,ψυχρότητα κτλ).

Τα Νέα πρόσφατα είχαν ένα πολύ επιτυχημένο ρεπορτάζ γιατί οι Έλληνες πηγαίνουν στα μπουρδέλλα (περίπου το 1/3 του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού).

Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι ότι τα μπουρδέλα δεν συγκρίνονται με μια πραγματική σχέση.

Ναι σύμφωνοι , οι κοπέλλες που δουλεύουν εκεί είναι πολύ όμορφες. Οι περισσότερες από αυτές πολύ πιο πάνω από το μ.ο. εμφάνισης των περισσοτέρων γυναικών που βλέπουμε στο δρόμο.

Αλλά δεν είναι η κοπέλλα σου. Απλά εκτελεί μια εργασία.

Μια ιερόδουλη δεν μπορεί να σου προσφέρει έρωτα (δεν μιλάω για σεξ) , αγάπη , συντροφικότητα.

Το να πηγαίνεις κάποιες φορές την εβδομάδα να εκτονώνεσαι για ένα 15' με 20' μπορεί να φαντάζει βολικό αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποείς ότι αυτό δεν φτάνει.

Δεν σου έχει τύχει μετά από μια σεξουαλική συνεύρεση με ιερόδουλη να νιώσεις μετά από λίγο ένα απίστευτο κενό;

Την κοπέλα σου εκτός από σεξ (που είναι σαφώς πολύ καλύτερο από το 15' των μπουρδέλλων ....καμία σχέση) θα την ερωτευτείς , θα βγαίνεις μαζί της βόλτα για καφέ, κλαμπ, εκδρομές, θέατρα, κινηματογράφους, μπουζούκια και μπορείτε γενικά να κάνετε πάρα πολλά πράγματα μαζί. Να την χαιδεύεις , να την κρατάς από το χέρι να κοιτάς και να την φιλάς με πάθος, να της λες γλυκόλογα στα αυτί και γενικά να ζήσεις μαζί της τα πάντα.

Φαντάσου το Παρασκευο-Σαββάτο-Κύριακο. Τι είναι καλύτερο; Να κάνεις όλα τα παραπάνω; Η απλά να πας σε ένα μπουρδέλλο στούντιο για 15-20 λεπτά; Και μετά να μείνεις μόνος και να κάθεσαι να γράφεις εδώ;

Και αν ταιριάζετε σαν άτομα να κάνετε οικογένεια και παιδιά. Γιατί όχι;

Δεν είναι άσχημο να ζεις μια ζωή μες στη μοναξιά;

Αυτά φίλε μου δεν μπορεί να στα προσφέρει και η καλύτερη ιερόδουλος του πλανήτη.

Οι κοπέλλες αυτές δεν προσφέρουν συντροφικότητα. Και κανένας άνθρωπος , άντρας ή γυναίκα , δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Από τη φύση μας είμαστε κοινωνικά όντα. Μια ζωή λοιπόν χωρίς σύντροφο (μιλάμε για μόνιμη κατάσταση δια βίου , όχι κάτι παροδικό) είναι ζωή μίζερη , άδεια και ανάλατη.

Προσοχή: δεν υποβαθμίζω το έργο των κοριτισών αυτό. Αντίθετα το θεωρώ κορυφαίο και πολύ σημαντικό.

Και για να μην νομίζεις ότι μιλάω θεωρητικά και για μένα υπήρξαν διαστήματα που και τακτικός θαμώνας είχα γίνει και πολλά χρήματα χαλούσα. Απλά πάντα κάτι έλειπε.  

Επομένως φίλε μια συμβουλή : κάνε μια σχέση (ή προσπάθησε τουλάχιστον) γιατί θα χάσεις πολλά πράγματα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να τα κάνεις (να θες αλλά να είναι πλέον πολύ αργά).

Γιατί κακά τα ψέματα τα χρόνια περνάνε και για εμάς.....τώρα είσαι ακόμα νεαρός (33) και μπορείς να κάνεις άνετα μια σχέση με γυναίκες της ηλικίας σου ή και αρκετά μικρότερες.

Αν περιμένεις όμως μερικά χρονάκια ακόμα και πλησιάσεις τα 40.....κακά τα ψέματα και οι επιλογές σου θα μειωθούν δραματικά.

Τα μπουρδέλα ποτέ δεν θα φύγουν.....πάντα θα είναι γεμάτα με πανέμορφες ιερόδουλες έτοιμες να προσφέρουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες έναντι αμοιβής.

Τα νιάτα μας όμως περνάνε δυστυχώς.....και είναι κρίμα να μην ζήσουμε κάποια όμορφα πράγματα που δικαιούμαστε.....

Σόρυ αν σε κούρασα.....απλά επειδή είμαστε αρκετά κοντά στην ηλικία , σου λέω τη γνώμη μου , του τι πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει.....ναι πολλοί χρήστες εδώ γράφουν διάφορα , αλλά αλλιώς βλέπεις τη ζωή στα 17-18 και αλλιώς στα 33.

Και εν πάσει περιπτώση ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Είναι πάντως υπέροχο να έχεις μια σχέση. Χάνεις πολλά αν δε δοκιμάσεις κατά τη γνώμη μου.

Δεν θα ήταν για παράδειγμα πολύ ωραίο σήμερα να μοιραστείς αυτήν την ηλιόλουστη και γιορτινή ημέρα σου με την κοπέλα σου;

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.

υ.γ. Δε τα έγραψα αυτά για να σε ξενερώσω. Απλά καλό είναι και να δίνουμε καμία συμβουλή που θεωρούμε χρήσιμη στους άλλους. Το να εγκλωβιστείς σε ένα μισογύνικο και φαλλοκρατικό τρόπο σκέψης (π.χ. μπαζόλες, ελλεεινίδες και άλλα τέτοια γραφικά) δεν οδηγεί πουθενά.

Τελικά.....πάλι μόνος θα είσαι!

Καλη συνέχεια φίλε και εύχομαι ό,τι καλύτερο (και ελπίζω σύντομα με μια ωραία σχέση)!
Το post αυτό, καλό θα είναι να επαναλαμβάνεται κατά τακτά διαστήματα να το διαβαζουμε όλοι ξανά και ξανά γιατί είναι ο κεντρικός άξονας του site. Είναι απλά ένα αριστούργημα. Μπράβο φίλε!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τετριμενα!!!! για σενα!!!
μου συγκρινεις τον Ωναση που οσα λεφτα και να του παιρνες ηταν ατελειωτα!!!!
ε να κατι τετοιες μαλακιες παραδειγματα φερνουμε και γαμαμε την συζητηση!
αυτο για μενα δεν ειναι επιχειρημα!!
οταν συγκρινεις....θα συγκρινεις 2 ντοματες+αλλες 2......οχι ντοματες και πατατες!!!!!ΕΛΕΟΣ!!
τι δουλεια εχει ο Ωνασης με εναν κοινο θνητο που βγαζει 1.000 1.500 εστω και 2.000!!!παλι ελεος!!!
εχω γνωστο που μου λεει οτι....ΑΝ (το τονιζω αν) εχω φραγκα.....μενω ΜΟΝΟΣ....εχω γυναικα να μου  πλενει να μου μαγειρευει-σιδερωνει-καθαριζει και ολλα τα σχετικα.....και γαμαω και οποτε θελω...και δεν μου πρηζει τα @@@@@@@@ δεν ειναι χωντροκολα-ελλεινιδα και ολλα αυτα που χουμε πει κατα καιρους εδω μεσα....

και ερωτω τωρα εγω......!μια γυναικα οταν την παντρευεσαι....μονο για δουλειες την παντρευεσαι? οχι απο ερωτα? καποια πραγματα εχουν αξια....ε δεν νομιζω οτι τα συναισθηματα ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ!!!!
δηλ στα 60+ θα μεινεις ενα χαμενο κορμι...μονος γεροπαραξενος....να μην μπορεις να παρεις την γυναικα να πιεις ενα ουζακι να κανεις παιδια-εγγονια= ευτυχια..........ποιο το νοημα δηλ???να μεινω μια ζωη μονος να δουλευω να γυρναω και να γαμαω???ποσα χρονια να το κανεις αυτο το σπορ!!και παλι ΕΛΕΟΣ!!!
το οτι καποιοι κοιμουνται ορθιοι...σε αυτο δεν φταινε οι ελληνιδες!! το οτι καποιοι ειναι τιγκα στα κομπλεξ...παλι οι ελληνιδες??? το οτι καποιοι δεν βλεπονται (και δεν κανουν κατι για αυτο...οι χαμηλοκωλες φταινε) το οτι καποιοι δεν ξερουν να κανουν μια αυτοκριτικη και να δουν τι απιδια πιανει ο σακος τους και πανε και την παιφτουνε σε διαστημικα μουνια.......παλι οι ελληνιδες φταινε??
το οτι εξω τα μουνια γαμιουνται ΑΒΕΡΤΑΑΑΑΑΑ και καποιοι καθονται (εδω) μεσα και δεν κανουν τιποτα και λενε δικαιολογιες οτι θελουν ΛΕΦΤΑ....ΑΜΑΞΙ καλο ΕΜΦΑΝΙΣΗ....και αλλες 1002 μαλακιες τα μουνια παλι φταινε......?

υ.γ. εμενα ολλο αυτο το σκηνικο μου θυμιζει μια συζητηση που χα τις προαλες σε μια παρεα......(μας καναν πλυση εγκεφαλου,δεν εχει δουλειες,δεν εχει δουλειες) και χωρις να ψαξει μια κοπελιτσα λεει....ε που να παω?αφου δεν εχει δουλειες!!και τις λεει ο κολητος μου χαριτολογωντας....τι λες ρε γαμω τον αντιχριστο σου....βγηκες να ψαξεις και δεν βρηκες?? οταν ψαξεις και δεν βρεις τοτε ελα σφυρα μου....αιντε μαθαμε ολλοι ακουμε μια μαλακια και την κανουμε ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!

ειμαι περιεργος να δω ποσοι θα πεσουν να με <φανε>!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλαρακο ,αφου ο Ωνασης πηδαγε βιζιτες ,σημαινει οτι δεν μπορουσε να ικανοποιηθει μονο απο τις γκομενες που ειχε σχεση.Και ειχε πολυ αξιολογες γκομενες .Παραδειγμα η νο 1 τραγουδιστρια ολων των εποχων ,Μαρια Καλλας.
Αυτο ειναι το νοημα .
Αν δεν το καταλαβες ,να στο ξαναπω.
Γαμαγε αξιολογες γκομενες με τις οποιες ειχε σχεση ,αλλα ΚΑΙ βιζιτες.
Αν παλι δεν το καταλαβαινεις ,παλι να στο πω:
Ο αντρας ειναι πολυγαμικος και θελει και σχεση με γκομενα ,αλλα ΚΑΙ βιζιτες.
Βεβαια ,αν αυτο το πεις στη μαμακα σου ,θα διαφωνησει.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
τετριμενα!!!! για σενα!!!
μου συγκρινεις τον Ωναση που οσα λεφτα και να του παιρνες ηταν ατελειωτα!!!!
ε να κατι τετοιες μαλακιες παραδειγματα φερνουμε και γαμαμε την συζητηση!
αυτο για μενα δεν ειναι επιχειρημα!!
οταν συγκρινεις....θα συγκρινεις 2 ντοματες+αλλες 2......οχι ντοματες και πατατες!!!!!ΕΛΕΟΣ!!
τι δουλεια εχει ο Ωνασης με εναν κοινο θνητο που βγαζει 1.000 1.500 εστω και 2.000!!!παλι ελεος!!!
εχω γνωστο που μου λεει οτι....ΑΝ (το τονιζω αν) εχω φραγκα.....μενω ΜΟΝΟΣ....εχω γυναικα να μου  πλενει να μου μαγειρευει-σιδερωνει-καθαριζει και ολλα τα σχετικα.....και γαμαω και οποτε θελω...και δεν μου πρηζει τα @@@@@@@@ δεν ειναι χωντροκολα-ελλεινιδα και ολλα αυτα που χουμε πει κατα καιρους εδω μεσα....

και ερωτω τωρα εγω......!μια γυναικα οταν την παντρευεσαι....μονο για δουλειες την παντρευεσαι? οχι απο ερωτα? καποια πραγματα εχουν αξια....ε δεν νομιζω οτι τα συναισθηματα ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ!!!!
δηλ στα 60+ θα μεινεις ενα χαμενο κορμι...μονος γεροπαραξενος....να μην μπορεις να παρεις την γυναικα να πιεις ενα ουζακι να κανεις παιδια-εγγονια= ευτυχια..........ποιο το νοημα δηλ???να μεινω μια ζωη μονος να δουλευω να γυρναω και να γαμαω???ποσα χρονια να το κανεις αυτο το σπορ!!και παλι ΕΛΕΟΣ!!!
το οτι καποιοι κοιμουνται ορθιοι...σε αυτο δεν φταινε οι ελληνιδες!! το οτι καποιοι ειναι τιγκα στα κομπλεξ...παλι οι ελληνιδες??? το οτι καποιοι δεν βλεπονται (και δεν κανουν κατι για αυτο...οι χαμηλοκωλες φταινε) το οτι καποιοι δεν ξερουν να κανουν μια αυτοκριτικη και να δουν τι απιδια πιανει ο σακος τους και πανε και την παιφτουνε σε διαστημικα μουνια.......παλι οι ελληνιδες φταινε??
το οτι εξω τα μουνια γαμιουνται ΑΒΕΡΤΑΑΑΑΑΑ και καποιοι καθονται (εδω) μεσα και δεν κανουν τιποτα και λενε δικαιολογιες οτι θελουν ΛΕΦΤΑ....ΑΜΑΞΙ καλο ΕΜΦΑΝΙΣΗ....και αλλες 1002 μαλακιες τα μουνια παλι φταινε......?

υ.γ. εμενα ολλο αυτο το σκηνικο μου θυμιζει μια συζητηση που χα τις προαλες σε μια παρεα......(μας καναν πλυση εγκεφαλου,δεν εχει δουλειες,δεν εχει δουλειες) και χωρις να ψαξει μια κοπελιτσα λεει....ε που να παω?αφου δεν εχει δουλειες!!και τις λεει ο κολητος μου χαριτολογωντας....τι λες ρε γαμω τον αντιχριστο σου....βγηκες να ψαξεις και δεν βρηκες?? οταν ψαξεις και δεν βρεις τοτε ελα σφυρα μου....αιντε μαθαμε ολλοι ακουμε μια μαλακια και την κανουμε ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!

ειμαι περιεργος να δω ποσοι θα πεσουν να με <φανε>!!!!!
Προσωπικά θα σου δώσω συγχαρητήρια. Επιτέλους σε αυτό το site ακούστηκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Ότι η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στην αγάπη. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα σου πω και μια άλλη "καραμέλα" που μου έχει σπάσει τα νεύρα: Υπάρχει κρίση, υπάρχει κρίση, υπάρχει κρίση, υπάρχει κρίση... Είναι σαν να λέμε: οι ελε'ι'νίδες είναι μπάζα, οι ελε'ι'νίδες είναι μπάζα, οι ελε'ι'νίδες είναι μπάζα, οι ελε'ι'νίδες είναι μπάζα...  ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φιλαρακο ,αφου ο Ωνασης πηδαγε βιζιτες ,σημαινει οτι δεν μπορουσε να ικανοποιηθει μονο απο τις γκομενες που ειχε σχεση.Και ειχε πολυ αξιολογες γκομενες .Παραδειγμα η νο 1 τραγουδιστρια ολων των εποχων ,Μαρια Καλλας.
Αυτο ειναι το νοημα .
Αν δεν το καταλαβες ,να στο ξαναπω.
Γαμαγε αξιολογες γκομενες με τις οποιες ειχε σχεση ,αλλα ΚΑΙ βιζιτες.
Αν παλι δεν το καταλαβαινεις ,παλι να στο πω:
Ο αντρας ειναι πολυγαμικος και θελει και σχεση με γκομενα ,αλλα ΚΑΙ βιζιτες.
Βεβαια ,αν αυτο το πεις στη μαμακα σου ,θα διαφωνησει.
αντε παλι ο Ωνασης!
οκ το καταλαβαινω αυτο που λες!
αλλα το να πιανομαι απο μεμονωμενα περιστατικα για να μπορεσω να δωσω ενα επιχειρημα και απο εξαιρεσεις (γιατι μιλαμε για Ωναση τωρα) για να καθυσηχαζω τον ευατο μου και τις τυψεις μου...κλαιν μαιν!!!!!!και επειδη το κανε ο Ωνασης και ο Μπαμπης ο Σουγιας τι σημαινει οτι ηταν και το σωστο?
τεσπα!! πολλοι δεν εχουν διαμορφωσει τον χαρακτηρα τους ακομα και στα 30!
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!
ο καθενας εχει τις αποψεις του! γαμαααααα 1000 μουνια αδερφε επειδη εισαι πολυγαμικος...αλλα καποια στιγμη θα ΑΡΑΞΕΙΣ!!!!
αποψη μου....αποψη σου!
το να παιξουμε το κλασικο παιχνιδακι με τις λεξεις και τα επιχειρηματα,δεν θα μας βγαλει καπου!
θα φτασουμε στο σημειο να λεμε....
ο αστυνομικος ειναι οργανο
το μπουζουκι ειναι οργανο
        ΑΡΑ?
ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι!

ο καθενας κανει οτι θελει!!
και επειδη στο παρελθον εχω φαει απειρες ωρες να γραφω τετοια πραγματα! πλεον βαρεθηκα!καποια ισως να πιασαν τοπο καποια ΟΧΙ!
πλεον βαριεμαι...ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει!! το χω ριξει στο χαβαλε!!και αν μπορω να δωσω και καμια πληροφορια,ευχαριστως!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Χαιρομαι που το καταλαβες.
Καταλαβε ομως και κατι αλλο ,
ο ανδρας ειναι πολυγαμικος.
Αυτη ειναι η φυση του.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Προσωπικά θα σου δώσω συγχαρητήρια. Επιτέλους σε αυτό το site ακούστηκε μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Ότι η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στην αγάπη. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα σου πω και μια άλλη "καραμέλα" που μου έχει σπάσει τα νεύρα: Υπάρχει κρίση, υπάρχει κρίση, υπάρχει κρίση, υπάρχει κρίση... Είναι σαν να λέμε: οι ελε'ι'νίδες είναι μπάζα, οι ελε'ι'νίδες είναι μπάζα, οι ελε'ι'νίδες είναι μπάζα, οι ελε'ι'νίδες είναι μπάζα...  ;)
φιλε ξερεις κατι?
κατα καιρους ακουστηκανε και τετοιες σωστες αποψεις! αλλα ηταν τοσες λιγες (το γυρνουσαμε και στο χαβαλε) και τις παρεσυρε το ρεμα........!
και οσο για αυτο που λες οτι ειναι μπαζα ειναι μπαζα κλπ κλπ!
σωστο!επειδη ημουν και εξωτερικο! και επειδη ημουν και σε χωρα που αλλοι παν και αφηνου πολλα φραγκα για να γαμησουν και να δουν στα στριπτητζαδικα τετοια μουνια....θα σου πω οτι οι ελληνιδες ΠΠΛΕΟΝ προσεχουν παρααααα πολυ! και απο εμφανιση-περιποιηση....παρα πολυυυ! και καλα κανουν!
θα το πω....(καποιοι θα με γιουχαρουν κιολας) πεθυμησα να πηδηξω ελληνιδα!!!!απλα οι ξενες σου φαινονται υπερβολικα ομορφες επειδη ειναι κατι το διαφορετικο! οταν ομως ζεις καθημερινα.....ε παυουν να ναι! και κει τα μουνια κοιταν δουλειες αμαξια λεφτα καλοπεραση κλπ κλπ! γυναικες ειναι και κεινες! με ρωτουσαν καποτε......! πως ειναι να γαμας ξενη? και λεω σιγα ρε παιδια λες και ειχαν τετραγωνο μουνι...η λες και γαμησα κατσικα για να μου πεις πως ειναι να γαμας κατσικα?!
τεσπα!! βαρεθηκα να τα λεω!!!
και στην Ελλαδα εχουμε ωραιες γυναικες!!
αν ειχα ορεξη θα γραφα ενα κατεβατο....και θα λεγα πολλες αληθειες! αλλα θα μιλουσα με επιχειρηματα-ντοκουμεντα-πραξεις=αποδειξεις αναφισβητητες και ΟΧΙ με λογια του αερα και με το γνωστο <ΑΝ>-<ΘΑ> αν ετσι αν αλλιως! το <θα> το σπειραν και δεν φυτρωσε!
αερολογιες!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Χαιρομαι που το καταλαβες.
Καταλαβε ομως και κατι αλλο ,
ο ανδρας ειναι πολυγαμικος.
Αυτη ειναι η φυση του.
εγω ειμαι ανοιχτος!!
λεω την γνωμη μου!
ΑΛΛΑ και ΑΚΟΥΩ,κατι που πολλοι δεν κανουν!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
aoratos2010 ωραια τα περιγραφεις για τις σχεσεις αλλα για καποιον που θελει μια ομορφη γυναικα ειναι εφικτο μονο σε αλλη χωρα και οχι στην Ελλαδα εκτος και αν καποιος συμβιβαστει ειτε συνειδητα ειτε απο αγνοια (οπως το 90%) με αδιαφορες εως και ασχημες Ελληνιδες.

Καλυτερα στα 'ρδελα παρα σχεσεις με ασχημες η' αδιαφορες Ελληνιδες......

Σε οποιαδηποτε πχ σλαβικη χωρα μονο και μονο με το νομο των πιθανοτητων ητοι απο τοσα εκατομμυρια σλαβες που ειναι πολυ ομορφες στην πλειοψφεια τους θα μπορουσε καποιος να βρει <<γκομενακι>> που στην Ελλαδα θα φαινεται super-super-model!!!

Η Ελλαδα δυστυχως εχει απο τις πιο ασχημες και ταυτοχρονα φιλαργυρες γυναικες........
Μακαρι να ηταν ωραιες αλλα δεν ειναι......αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
aoratos2010 ωραια τα περιγραφεις για τις σχεσεις αλλα για καποιον που θελει μια ομορφη γυναικα ειναι εφικτο μονο σε αλλη χωρα και οχι στην Ελλαδα εκτος και αν καποιος συμβιβαστει ειτε συνειδητα ειτε απο αγνοια (οπως το 90%) με αδιαφορες εως και ασχημες Ελληνιδες.

Καλυτερα στα 'ρδελα παρα σχεσεις με ασχημες η' αδιαφορες Ελληνιδες......

Σε οποιαδηποτε πχ σλαβικη χωρα μονο και μονο με το νομο των πιθανοτητων ητοι απο τοσα εκατομμυρια σλαβες που ειναι πολυ ομορφες στην πλειοψφεια τους θα μπορουσε καποιος να βρει <<γκομενακι>> που στην Ελλαδα θα φαινεται super-super-model!!!

Η Ελλαδα δυστηχως εχει απο τις πιο ασχημες και ταυτοχρονα φιλαργυρες γυναικες........
Μακαρι να ηταν ωραιες αλλα δεν ειναι......αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
ρε δάσκαλε τι έγινε?
σε πήραν με το μέρος τους οι εβραίοι και καταφέρεσαι εναντίον του αρχαιότερου κι ωραιότερου φύλλου?
αυτό των ελληνίδων?

για εξήγησέ το μου αυτό.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ρε δάσκαλε τι έγινε?
σε πήραν με το μέρος τους οι εβραίοι και καταφέρεσαι εναντίον του αρχαιότερου κι ωραιότερου φύλλου?
αυτό των ελληνίδων?

για εξήγησέ το μου αυτό.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραιωτερου φυλλου?
Απο ποτε?

Σεβομαι απολυτα πολεμιστριες οπως η μπουμπουλινα και την καθε μπουμπουλινα  αλλαη ομορφια ειναι τελειως  διαφορετικο πραγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom