Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τετοιος παιδαρας,ψιλος 2μετρος γαλανοματης με σωμα Σπαλιαρα εισαι και θα γαμουσες τετοιες!????????
θα τρεχαν αυτες απο πισω σου!!!!!
ΕΛΕΟΣ!
δεν γαμαμε δεν γαμαμε και δεν ξερω εγω τι!
στις 10 λεξεις οι 2 ειναι στανταρ μουνι-γαμησι!!!
κατι μυαλα του στυλ........ολλες οι γυναικες ειναι πουτανες εκτος τις μαναδες μας και τις αδερφες μας!!
ειναι οι μεγαλυτεροι κομπλεξικοι-αγαμητοι-φοβιτσιαρηδες-χοντροι-που δεν μπορουν να γαμησουν και τους βγαινει αλλιως!!!
ε φτανει!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
thanosss και εσυ νιωθεις ωραια δηλαδη αν κανεις τον αλλον να νιωσει οτι δεν προκειται να του κατσουν οι ελληνιδες η οτι τον κλεβουν οι βουλγαρες?

Θεωρεις πως εξιψωνεσαι με το να ταπεινωνεις τους αλλους? Εσυ δηλαδη τι θεωρεις τον εαυτο σου ωραιο και τα σχετικα?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
που τα πιο φτηνα αυτοκινητα που μπαιναν ηταν κατι ΤΤ και κατι Cayenne.....

Eχεις υποψη τις τιμες των αυτοκινητων στα υπολοιπα ευρωπαικα κρατη?

Αν ναι τοτε πρεπει να το παρεις πισω αυτο που ειπες για τα <<ακριβα>> αυτοκινητα.......

Α.....μηπως εισαι δικηγορος των Ελληνιδων?

Και χαλαρωσε και λιγο.
Αρκετες εντυπωσεις δημιουργησες........

Γι'αυτα που λες για τις ξενες.........

Οποιος εχει το ελαχιστο μυαλο και λογικη μπορει να καταλαβει οτι μονο και μονο με το νομο των πιθανοτητων αναμεσα σε πολλες ομορφες γυναικες που λογω γονιδιων ειναι ομορφες κατι θα εκανε........

Απο το να ψαχνει στην Ελλαδα απο τις 1-2-3 εκατομμυρια αδιαφορες-ασχημες το ελαχιστο ποσοστο που ειναι οι ομορφες......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμφωνω πως αν εχεις τροπο μπορεις να εχεις και μια καλη ελληνιδα γκομενα... αλλα και παλι μην ειστε απολυτοι δεν ειναι το ΠΑΝ αυτο.

Και που να ξερες και τι τραβανε μεχρι να τις ριξουν... χαχα ο αλλος λεει το παλευε 6 μηνες... ο αλλος 8 ... ο αλλος 1 χρονο... ε κατσε ντε... ειπαμε... 2 μηνες μεγιστο και ΠΟΛυ ειναι. Μετα δεν αξιζει... χανει την ουσια του..

ειναι ρισκο μετα ρε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Eχεις υποψη τις τιμες των αυτοκινητων στα υπολοιπα ευρωπαικα κρατη?

Αν ναι τοτε πρεπει να το παρεις πισω αυτο που ειπες για τα <<ακριβα>> αυτοκινητα.......

Α.....μηπως εισαι δικηγορος των Ελληνιδων?

Και χαλαρωσε και λιγο.
Αρκετες εντυπωσεις δημιουργησες........
φυσικα!!!!
με 20.000 κατεβαζεις touareg απο Γερμανια ( και ας ειναι και λιγο  παραπανω περπατημενο)
το εκτελωνιζεις με 300 euros σ αυτα τα κρατη....και το παιζεις και μουρη!!
και οι μισοι σ ενα χρονο ή τα πουλαν (συνηθως) ή τ ακους να τριζουν λες και ειναι ντατσουν!
γιατι  καλα τα πηραν....μετα πως τα συντηρησεις!???

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
thanosss και εσυ νιωθεις ωραια δηλαδη αν κανεις τον αλλον να νιωσει οτι δεν προκειται να του κατσουν οι ελληνιδες η οτι τον κλεβουν οι βουλγαρες?

Θεωρεις πως εξιψωνεσαι με το να ταπεινωνεις τους αλλους? Εσυ δηλαδη τι θεωρεις τον εαυτο σου ωραιο και τα σχετικα?
το τι θεωρω εγω τον ευατο μου!! ειναι δικο μου θεμα!!
αλλα ΠΙΣΤΕΥΩ οως δεν το δειχνω σους αλλους, ΑΛΛΑ ουτε προσπαθω ΟΧΙ να τους πω την αποψη μου ΑΛΛΑ να τους την ΕΠΙΒΑΛΩ!!!
καταλαβες αγαπητε??

Συμφωνω πως αν εχεις τροπο μπορεις να εχεις και μια καλη ελληνιδα γκομενα... αλλα και παλι μην ειστε απολυτοι δεν ειναι το ΠΑΝ αυτο.

Και που να ξερες και τι τραβανε μεχρι να τις ριξουν... χαχα ο αλλος λεει το παλευε 6 μηνες... ο αλλος 8 ... ο αλλος 1 χρονο... ε κατσε ντε... ειπαμε... 2 μηνες μεγιστο και ΠΟΛυ ειναι. Μετα δεν αξιζει... χανει την ουσια του..

ειναι ρισκο μετα ρε.
κατα τα αλλα συμφωνω

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οποιος εχει το ελαχιστο μυαλο και λογικη μπορει να καταλαβει οτι μονο και μονο με το νομο των πιθανοτητων αναμεσα σε πολλες ομορφες γυναικες που λογω γονιδιων ειναι ομορφες κατι θα εκανε........

Επισης και μια σλαβα δευτερης κατηγοριας να βρει καποιος Ελληνας θεα θα του φαινεται.
Εδω εχουν θεοποιησει τις Ελληνιδες που δεν ειναι και ομορφες.

Απο το να ψαχνει στην Ελλαδα απο τις 1-2-3 εκατομμυρια αδιαφορες-ασχημες το ελαχιστο ποσοστο που ειναι οι ομορφες......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το τι θεωρω εγω τον ευατο μου!! ειναι δικο μου θεμα!!
αλλα ΠΙΣΤΕΥΩ οως δεν το δειχνω σους αλλους, ΑΛΛΑ ουτε προσπαθω ΟΧΙ να τους πω την αποψη μου ΑΛΛΑ να τους την ΕΠΙΒΑΛΩ!!!
καταλαβες αγαπητε??
κατα τα αλλα συμφωνω

Δικο σου θεμα μονο δεν ειναι αλλα τελοςπαντων. Μπορει ο φανατικ να εχει πρηξει κοσμο οπως λετε μεσα απο τα μηνυματα του αλλα και εσυ ρε φιλε του τα χωνεις αγρια.  

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τις Ελληνίδες και πιστεύω ότι υπάρχουν και όμορφες,κάτι που είναι λογικό.Τα τελευταία χρόνια όμως,έχω την εντύπωση ότι την έχουν "δει" κάπως...Ίσως σε αυτό να ευθυνόμαστε και εμείς αλλά δεν το αντέχω με τίποτα!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
καλησπερα

πρεπει να παραδεχτω κατι για μενα. Ειμαι 33 χρονών και ειχα μολις 3 σχεσεις στη ζωη μου, με πολυ συντομη διαρκεια. Το κακο είναι οτι δεν φαινεται να με εππηρεαζει πολύ αλλα δεν ορκίζομαι κιόλας. Η αληθεια είναι οτι θέλω γρήγορο σεξ και οχι πολλά πολλά και με τις υπηρεσίες που παρεχονται σημερα έμεινα πισω στις σχέσεις.

Αγαπητέ μου αν θες να τα συνδυάσεις  όλα σε αυτή τη ζωή κάνε σχέση με  Ιερόδουλη ...

Αλλωστε οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι (που κάτι παραπάνω ήξεραν από εμας) τις γυναίκες τις κατέτασαν σε τρεις κατηγορίες:
1. Εταίρες
2. Δούλες
3. Συζύγους

Οπότε αν δεν επιλέξεις κάποια για σύζυγο δεν υπάρχει λόγος να πολυσκοτίζεις τους όρχεις σου και να προβληματίζεσαι...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ!!!! παρτο χαμπαρι!!
σε αυτα τα κρατη ειχες αξια το 96! ΝΑΙ τοτε που ειχες φραγκα.....γαμουσες σε αυτα τα κρατη!!!  αλλα ολλες ερχοντουσαν μαζι σου για τα φραγκα!!

εσυ πιστευεις οτι κατι θα βρισκες.........το βαζεις με θεματην στατιστικη! εγω στο λεω που ΖΟΥΣΑ εκει!!
τι αλλο πρεπει να σου πω????
με οσους εχω μιλησει απο εξωτερικο......με το που λεγαμε 2 κουβεντες ο ενας στον αλλον ΤΕΛΟΣ!! με πιαναν και τους επιανα τι θελαν να πω!

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
σαν πολυ δεν το κουρασατε το θεμα? οχι δεν ειναι ανωμαλια να μηγες με ιεροδουλες. ισως να ειναι τεμπελια, αλλα ανωμαλια δεν ειναι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ανωμαλια  δεν ειναι,  φτανει να πηγαινειs και με τιs αλλεs που και που
Ειθισται

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Ανωμαλια  δεν ειναι,  φτανει να πηγαινειs και με τιs αλλεs που και που
Ειθισται

Βέβαια θά ξυπνήσης ένα πρωί και αύτά με τά οποία είχες πάρε δώσε καθημερινά μέχρι χθες,
ξαφνικά θά γενούν  ύψιστες ίδέες, σύμβολα, ποιήματα και στολίδια.....
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???? Ρέ κολητέ μήν μέ βάζης να σκέφτομαι !!!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ΟΧΙ και παλι ΟΧΙ!!!! παρτο χαμπαρι!!
σε αυτα τα κρατη ειχες αξια το 96! ΝΑΙ τοτε που ειχες φραγκα.....γαμουσες σε αυτα τα κρατη!!!  αλλα ολλες ερχοντουσαν μαζι σου για τα φραγκα!!

εσυ πιστευεις οτι κατι θα βρισκες.........το βαζεις με θεματην στατιστικη! εγω στο λεω που ΖΟΥΣΑ εκει!!
τι αλλο πρεπει να σου πω????
με οσους εχω μιλησει απο εξωτερικο......με το που λεγαμε 2 κουβεντες ο ενας στον αλλον ΤΕΛΟΣ!! με πιαναν και τους επιανα τι θελαν να πω!

Εδω βλεπουν τα ρωσοπιντιακια,τα τσιγγανορουμανακια ακομα και αλβανακια που ειναι εδω στην Ελλαδα και τους τρεχουν τα σαλια......

Μου λες δηλαδη οτι ο Ελληνας δε μπορει να βρει μια σλαβα τριτης κατηγοριας?????
Που εμφανισιακα τον ικανοποιει και στη χωρα της δε λεει και τιποτα.......

Ακομα και απο τις αλλοδαπες που ερχονται στην Ελλαδα δυσκολα να βρεις ασχημη.......!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βέβαια θά ξυπνήσης ένα πρωί και αύτά με τά οποία είχες πάρε δώσε καθημερινά μέχρι χθες,
ξαφνικά θά γενούν  ύψιστες ίδέες, σύμβολα, ποιήματα και στολίδια.....
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???? Ρέ κολητέ μήν μέ βάζης να σκέφτομαι !!!!!!
Ευελπιστω, οτι εκεινο το πρωινο θα αργησει να ερθει...Ευελπιστω  επισηs οτι τοτε θαχει κανει την ευεργετικη του επιδραση πανω μου το  αλτσχαιμερ!!!!!!!!!....Κι επιτελουs οι σκεψειs αs διαβουνε..............

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Να πω μία κακία;

Μήπως κάποιοι υπερασπίζουν Ελληνίδες,σχέσεις,αισθήματα και λοιπές βλακείες επειδή απλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom