Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μαλλον ζω αλλου εγω! γιατι και γω το ιδιο βλεπω!!
Ρε φιλε Thanoss ,μηπως εχεις βρει μια γκομενα ,απο το 30% ,και νομιζεις οτι και το υπολοιπο 70% ειναι ετσι ?
Επειδη δεν καπνιζω ,ειχα βρει μια γκομενα που επισης δεν καπνιζε.
Οι στατιστικες λενε ομως οτι το 60% των νεων γυναικων καπνιζει.
Επειδη η δικια μου ηταν ακαπνη ,πρεπει να πω οτι ολες ειναι ετσι ?
Ετσι και συ ,βρηκες μια γκομενα σωστη στο χαρακτηρα.
Μηπως γενικευεις και αγνοεις τις στατιστικες ?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ρε ξεκολατε...Τις ηλικιες 18-25 τις πηδας με συνοπτικες διαδικασιες, οι 30+ θελουν και ενα οικονομικο-κοινωνικο στατους. Δηλαδη πιστευετε οτι μια γυναικα 30+ θελει να κανει οικογενεια με τον τελευταιο μαλακα?
18-25 συνοπτικές διαδικασίες?? Ναι... Κοίτα... Μπορεί να το πεις κι έτσι... Αλλά ρε γαμώτο και έτσι να συμβαίνει που δε λέω, συμβαίνει πολλές φορές, είναι πολύ φελοί για να πεις ότι αααααα ωραία γκόμενα χτύπησα σήμερα, με περιεχόμενο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε ξεκολατε...Τις ηλικιες 18-25 τις πηδας με συνοπτικες διαδικασιες, οι 30+ θελουν και ενα οικονομικο-κοινωνικο στατους. Δηλαδη πιστευετε οτι μια γυναικα 30+ θελει να κανει οικογενεια με τον τελευταιο μαλακα?
εξαρταται και τι ειναι αυτη η τριανταρα..... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξερω σε τι ηλικιες αναφερεσαι. Στις 30+ που βλέπω εγω, και τα ποτακια τους τα πινουν, και δεκτικες ειναι στη κουβεντα, και προσεγμενες - ασχετως εμφανισης- και ορεξη να συνεχισουν εχουν. και δεν νομιζω οτι κανενας ανδρας που διαθετει αξιοπρεπή εμφανιση, τροπους, εργασια και στοιχειωδη αυτοπεπιθεση θα εχει οποιοδηποτε προβλημα να προσεγγισει και να διακορευσει. ο μυθος της απρόσιτης, ξυνης ελληνιδας ειναι απλα μια δικαιολογια και πρεπει να σταματισει.

τωρα, τι μπερδευει το θρετ τις πουτανες με τις ''κανονικες'' δεν καταλαβαινω. Καθε μια, εχει τη χρηση της. αλλο η συζυγος, αλλο η γκομενα, αλλο η ερωμενη, αλλο η βυζιτα. μπορουν να συνυπαρχουν αρμονικά και ομορφα επιτελοντας η καθε μια την αποστολη της! :boobies:

Εχουμε και λεμε

α) Να εχεις αξιοπρεπη εμφανιση

β) Να εχεις τροπους

γ) Αυτοπεποιθηση , χιουμορ

δ) Εργασια με καλο μισθο

Και ολα αυτα για μια πατσουρα ελληνιδα??? χαχαχα πλακα εχετε.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εξαρταται και τι ειναι αυτη η τριανταρα..... ;)
Κοιτα εγω ειμαι 35 και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι η καθε γυναικα 30+ που ψαχνεται να κανει οικογενεια τον αντρα που θα παρουσιαστει του κανει στο μυαλο της μεχρι αξονικη τομογραφια, πριν προχωρησει. Οι μικρες ειναι συνηθως πιο ρομαντικες και εχουν αλλα κριτηρια, ας πουμε να τους δινει το μουνι στο χερι

Αμα τα πατησει τα ..30+ δεν εχει επιλογεs......Ο δρομοs ειναι εναs...πριν τιs γατεs
Δεν ειναι ετσι φιλαρακι, οι γυναικες ειναι επιλεκτικες δεν ειναι σαν εμας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα εχω τα φραγκα μου παω εξωτερικο και βαζω εγω τους κανονες.

Οχι πρεπει να εχω αυτο η εκεινο η στοιχωδεις τροπους... αυτες εχουν?

Χαιρω πολυ αυτα που λετε ειναι δημοσιευσιμα απο τον καθενα εδω και χρονια....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κοιτα εγω ειμαι 35 και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι η καθε γυναικα 30+ που ψαχνεται να κανει οικογενεια τον αντρα που θα παρουσιαστει του κανει στο μυαλο της μεχρι αξονικη τομογραφια, πριν προχωρησει. Οι μικρες ειναι συνηθως πιο ρομαντικες και εχουν αλλα κριτηρια, ας πουμε να τους δινει το μουνι στο χερι
Δεν ειναι ετσι φιλαρακι, οι γυναικες ειναι επιλεκτικες δεν ειναι σαν εμας
Ολοι ειμαστε λιγο η πολυ επιλεκτικοι.....Φτανει να μπαινει και καποιο οριο βεβαια
Και να μην ξεχναμε ναμαστε κοινωνικοι...Στο προηγουμενο παραδειγμα, δεν θα τηs επεφτε τιποτα.....και με εγγυηση δλδ......αν του ελεγε ενα "γεια"

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχουμε και λεμε

β) Να εχεις τροπους

δ) Εργασια με καλο μισθο

το καλο το αφησες για το τελος.....αλλα δεν το πες σωστα....για μια πατσουρα ελλεηνιδα που ουτε μια πιπα της προκοπης δεν καταδεχεται να κανει; :grin: :grin: :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ένα από τα κλειδιά για να ρίξεις ελληνίδα ξέρω ότι είναι να είσαι μαλάκας, ανισόρροπος και αφερέγγυος. Ακόμα και αν ο τελευταίος που είχαν ήταν έτσι και λένε ότι τώρα ψάχνουν έναν σωστό άνθρωπο ...ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Τίποτα δεν ψάχνουνε!!! Πάλι τον αρχιμαλάκα γυρεύουνε!! Κάποτε είχα μια γκόμενα που με άφησε επειδή έλεγε ήμουν ευγενικός και δεν την είχα δείρει!!! Δεν κάνω πλάκα!! Υπόθηκε ΚΑΙ αυτό!!! Από τότε άλλαξα! Δεν δέρνω εννοείται αλλά προσπαθώ να το παίζω και πολύ γαμάω να'ουμε!!!  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το καλο το αφησες για το τελος.....αλλα δεν το πες σωστα....για μια πατσουρα ελλεηνιδα που ουτε μια πιπα της προκοπης δεν καταδεχεται να κανει; :grin: :grin: :grin:
Δηλαδη ....ουτε πιπα ουτε εστω φραπε????????Αισχοs....Μην ξαναπερασειs απο κει :grin: :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εχουμε και λεμε

β) Να εχεις τροπους

δ) Εργασια με καλο μισθο

αν θες, με το δ/ μονο εχεις οποιαδηποτε ανατολικη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γτ δεν παιζει συγχωνευση εδω? τιγκαρε το θεματακι με τις ελλεεινιδες?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

αυτη που κανει την καλυτερη πιπα, δεν την παντρευομαστε. :boobies:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ολοι ειμαστε λιγο η πολυ επιλεκτικοι.....Φτανει να μπαινει και καποιο οριο βεβαια
Και να μην ξεχναμε ναμαστε κοινωνικοι...Στο προηγουμενο παραδειγμα, δεν θα τηs επεφτε τιποτα.....και με εγγυηση δλδ......αν του ελεγε ενα "γεια"
Δεν ειδα το παραδειγμα που λες... Αλλα απο τα συμφραζομενα ισως ηθελε παιχιδι, ισως σκαναρε και απερριψε (δικαιωμα της), ισως ειναι κολλημενη αλλου. Ισως ειναι απλα μαλακισμενη, αλλα δεν ειναι ολες ετσι ουτε η πλειοψηφια. Και εγω εχω στειλει γκομενα αδιαβαστη γιατι δεν γουσταρα τι παει να πει οτι ειμαι hard to get?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ένα από τα κλειδιά για να ρίξεις ελληνίδα ξέρω ότι είναι να είσαι μαλάκας, ανισόρροπος και αφερέγγυος. Ακόμα και αν ο τελευταίος που είχαν ήταν έτσι και λένε ότι τώρα ψάχνουν έναν σωστό άνθρωπο ...ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Τίποτα δεν ψάχνουνε!!! Πάλι τον αρχιμαλάκα γυρεύουνε!! Κάποτε είχα μια γκόμενα που με άφησε επειδή έλεγε ήμουν ευγενικός και δεν την είχα δείρει!!! Δεν κάνω πλάκα!! Υπόθηκε ΚΑΙ αυτό!!! Από τότε άλλαξα! Δεν δέρνω εννοείται αλλά προσπαθώ να το παίζω και πολύ γαμάω να'ουμε!!!  ;)

Μαλακας με την εννοια του να το παιζεις και λιγο χαζουλης -> ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ

Ανισορροπος με την εννοια του αλλα να λες και αλλα να κανεις -> ΝΑΙ επισης ΣΥΜΦΩΝΩ

Αφερεγγυος με την εννοια του να εισαι καλος ψευτης και απατεωνας -> ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.... 10 παιρνεις , περνα να παρεις το πτυχιο σου δεν εχεις να μαθεις τιποτε αλλο τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γτ δεν παιζει συγχωνευση εδω? τιγκαρε το θεματακι με τις ελλεεινιδες?

Παλι εδω ρε τσατσονι βελβε??? Ηρθανε πελατες αντε να παρουσιασεις κανα προγραμμα  ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ και μετα λες δεν εχω λεφτα

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εχουμε και λεμε

β) Να εχεις τροπους

δ) Εργασια με καλο μισθο

+10000000000

Ξεχασες βιλα και φερραρι...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom