Ο γκόμενος/άντρας μου όντος ΔΕΝ έχει πρόβλημα αν γαμάω άλλες γυναίκες ή άντρες, αρκεί να μην "παίζει" κάτι και να "ρέει" το ρευστό.Δεν έχει πρόβλημα αν δεν "ρέει" ρευστό, αν κάνουμε "πάρτυ" αν με καταλαβαίνεις. Δεν έχω ούτε εγώ πρόβλημα αν θέλει να γαμήσουμε κάποια άλλη ας λονγκ ας γουι ντου ιτ τουγκεδερ. Στην περίπτωση που θα ήθελε καποια αλαγή που για κάποιο λόγο δεν μπορώ να καλύψω, τότε δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να μου το ζητήσει πρώτα(συξητήσουμε). Έχω γνωστούς που κλείναν ραντεβού με κυρίες μέσω chat rooms που πηγέναν "και καλά" μονοήμερες-διήμερες σε μοναστήρια για κάλυψη και γαμιώντουσαν όλη μέρα όπως οι ξενέρωτοι άντρες τους δεν τους δίναν γιατί τις θέλαν κυρίες (και όποιος ξέρει να χειρίζετε καλά τη κατάσταση, δεν θα την φάει τη μερέντα).
Γνωστή μου κυρία παρήγγηλε δονητάκο μόνο για κλίτο, γιατί ο 15ετίας σύζηγος νόμιζε οτι σε 2 λεπτά έχεις δει αστέρια.
Στο θέμα μας, όπως είπα και πρίν, αν έχεις βίτσιο το βρόμικο, πληρωμένο, ντέρτι ρε παιδί μου, την θες κοινή, με μακρήηηηηηη παρελθόν, να την πηδάς και να είναι πουτανίαρικο, δεν είναι ανωμαλία όπως λές. Όταν όμως αναλώνεσε μόνο σ'αυτό, όπως δηλαδή αν δεν φοράει ρε παιδί μου η άλλη ζαρτιέρες πχ δεν υπάρχει περίπτωση να σου σηκωθεί, όχι να χύσεις, ε, τότε είναι πρόβλημα. Αν δεν μπορείς να είσαι με άλλη κοπέλα συναισθηματικά, σεξουαλικά, νοητικά είτε είναι ελλεϊνήδα, είτε βουλγάρα, ρωσίδα, ιταλίδα, αγγλίδα, γερμανίδα, αμερικάνα, -ανα γενικώς χωρίς το πρόθεμα πουτ- ή να πρέπει να τα σκάσεις για να σου σηκωθεί ε τοτε ΝΑΙ είναι ανωμαλία!
Σε κάλυψα?