You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ναι αλλα αμα η μπουμπα ηταν ιεροδουλη?
εδω σας εχω!
δε θα υπήρχε σχέση.
win-win, όλοι ικανοποιημένοι
BOOMB θα σε αναλαβει ο Μαστερ21 ,ή καποιος νεος φιλος του ,για να σε ικανοποιησει.Το προγραμμα θα περιλαμβανει:
1.Μασαζ χαλαρωτικο.
2.Μασαζ αισθησιακο ,με απαλες ερεθιστικες κινησεις.
3.Γλειφομουνι τεχνικο.
4.Σεξ σε οποιες στασεις σου αρεσουν .
5.Αγκαλιτσα μετα και σερβιρισμα καφε.
Για ολα αυτα θα πληρωσεις μονο 50 ευρω.
Και μετα θα μπορεις να πεις αν προτιμας το πληρωμενο σεξ ,απο τον γκομενο σου που δεν σε ικανοποιει.
Στην Αυστραλια ,το ξαναλεω για οσους συναγωνιστες δεν το ξερουν ,υπαρχουν ΝΟΜΙΜΑ μπουρδελα για γυναικες ,που τα επισκεπτονται πολλες ΝΕΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ γκομενες.
Μπορειτε να επιβεβαιωσετε στο νετ.
Αλλα επειδη πεφτει μακρια ,γιάυτο σου προτεινουμε την οικονομικοτερη λυση.
Για να εχεις προσωπικη εμπειρια ,ωστε να εκφερεις τις αποψεις σου για το πληρωμενο σεξ.
1.Μασαζ χαλαρωτικο.
3.Γλειφομουνι τεχνικο.
Και μετα θα μπορεις να πεις αν προτιμας το πληρωμενο σεξ ,απο τον γκομενο σου που δεν σε ικανοποιει.
Στην Αυστραλια ,το ξαναλεω για οσους συναγωνιστες δεν το ξερουν ,υπαρχουν ΝΟΜΙΜΑ μπουρδελα για γυναικες ,που τα επισκεπτονται πολλες ΝΕΕΣ και ΟΜΟΡΦΕΣ γκομενες.
Για να εχεις προσωπικη εμπειρια ,ωστε να εκφερεις τις αποψεις σου για το πληρωμενο σεξ.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ναι αλλα αμα η μπουμπα ηταν ιεροδουλη?
εδω σας εχω!
δεν παω με BBW
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
γιατι ρε οσες ειναι στο σαιτ τις βγαζετε ολες χοντρες δεν μπορω να καταλαβω.εγω με2 που βγηκα νορμαλ ηταν.δεν παω με BBW
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δεν παω με BBW
ΒΒWlover
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εχω και δικο μου χωρο ξεχασες να το πεις.με παρκινγκ για τις πελατισσες.BOOMB θα σε αναλαβει ο Μαστερ21 ,ή καποιος νεος φιλος του ,για να σε ικανοποιησει.Το προγραμμα θα περιλαμβανει:
1.Μασαζ χαλαρωτικο.
3.Γλειφομουνι τεχνικο.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
γιατι ρε οσες ειναι στο σαιτ τις βγαζετε ολες χοντρες δεν μπορω να καταλαβω.ε[glow=red,2,300]γω με2 που βγηκα νορμαλ ηταν.[/glow]
τύπε?
Ηδη ,οπως ειπες πιο πανω ,βγηκες με δυο που ειναι "νορμαλ" .Ποσα σε πληρωσαν ?Δεν πιστευω να το εκανες δωρεαν ?εχω και δικο μου χωρο ξεχασες να το πεις.με παρκινγκ για τις πελατισσες.
Κανουμε ερευνα για το αν προτιμουν το πληρωμενο σεξ οι γυναικες .
Ειναι πολυ δυσκολοτερο να βρουν πληρωμενο σεξ, απο τους αντρες.
Χωρις να εχουν εμπειρια ,λενε οτι "ειναι ανωμαλια να προτιμας ιεροδουλες απο κανονικες γυναικες".
Ο χιου Γκραντ ,τι ηταν ?
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Κακώς, έχε την απο κοντά, τώρα με την κρίση θα αδυνατίσειδεν παω με BBW
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Βασικά ανωμαλία είναι να παρακαλάς, συμβιβάζεσαι, εξαρτάσαι, υποτάσεσαι σε μια πατσαβούρα ονόματια Μαρία, Ελένη ενώ έχεις τα λουλούδια από τα ξένα. Ουστς ελλεινήδες στον λάκο σας (τα λεφτά σου-και τον χρόνο σου πρέπει να ξέρεις που να τα επενδύεις μόνο κάπου καλά)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.321
- Πόντοι
- 7.885
Βασικά ανωμαλία είναι να παρακαλάς, συμβιβάζεσαι, εξαρτάσαι, υποτάσεσαι σε μια πατσαβούρα ονόματια Μαρία, Ελένη ενώ έχεις τα λουλούδια από τα ξένα. Ουστς ελλεινήδες στον λάκο σας (τα λεφτά σου-και τον χρόνο σου πρέπει να ξέρεις που να τα επενδύεις μόνο κάπου καλά)
Ωραίος Τάσο ,αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της ανωμαλίας .Με ελλειινίδες ασχολούμαστε μόνο στην δουλειά (σαν αγγαρεία όπως είναι και η ίδια η δουλειά ).Από εκεί και πέρα ούτε για καφέ(μιλάω για τους αληθινούς άντρες) .Εφοσόν κατάλαβεις ότι δεν εξαρτάσαι εσύ από αυτή αλλά εκείνη από σένα,είσαι σε καλό δρόμο ;)
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Ε, ναι συμφωνώ απόλυτα, εμείς βγάζουμε φράγκα, κάνουμε θυσίες πχ μπάνιο κάθε μέρα λολ φυσικά! και έχεις την κάθε πατσαβούρα να μην εκτιμά τίποτα, να απαιτεί και να σε κοιτάει σαν βιαστή, μακριά από πατσαβούρες και απαράδεκτες ελλειινίδες, φυσικά εξαρτάται αυτή 11-1 νευρικά κύτταρα κλειτορίδας-πέος άρα 11 φορές πιο πολύ αυτή έχει δυνατό οργασμό, συν φυσικά απαίτηση για ταξίδια, βόλτες, έξοδα και να σε έχει στο βρακί της (έχω βρει την λύση ρδε, στριπ, καβάτζες και καλά είμαστε σημαντικό να είσαι αυτάρκης πολύ!!!!!!)Ωραίος Τάσο ,αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός της ανωμαλίας .Με ελλειινίδες ασχολούμαστε μόνο στην δουλειά (σαν αγγαρεία όπως είναι και η ίδια η δουλειά ).Από εκεί και πέρα ούτε για καφέ(μιλάω για τους αληθινούς άντρες) .Εφοσόν κατάλαβεις ότι δεν εξαρτάσαι εσύ από αυτή αλλά εκείνη από σένα,είσαι σε καλό δρόμο ;)
Hyper Observer
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
.........μέχρι τελικής πτώσεως!
Δε μου απαντάς όμως σε αυτό εδώ και έχω απορίες "Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τα μάθαινες ΜΟΝΟ από φίλους;Θες να πεις οτι αυτά τα λες απο προσωπική εμπειρία;Γενικά δηλάδη τι αντιμετώπιση έχεις από τις γκόμενες;"
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
νομιζω οτι αυτο ειναι απο τα βασικα στοιχεια του μπουρδελιαρηΒασικά ανωμαλία είναι να παρακαλάς, συμβιβάζεσαι, εξαρτάσαι, υποτάσεσαι σε μια πατσαβούρα ονόματια Μαρία, Ελένη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πως το εννοεις; αυτο;νομιζω οτι αυτο ειναι απο τα βασικα στοιχεια του μπουρδελιαρη
Επισκέπτης
πως το εννοεις; αυτο;
Εννοει οτι οι μπουρδελιαρηδες δεν παρακαλανε για να γαμησουν, τα σκανε και γαμανε. Ενω οι αλλοι ειναι μια ζωη μουνοδουλοι και γινονται υποχειρια της καθε Ελλεεινιδας για να τους κατσει.
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 665K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K