master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
και με το να πας με εκδιδομενη σου φευγει η βαρεμαρα δηλαδη?Δεν είναι αποτυχία. Απλά με τα χρόνια βαριούνται πολλοί άνθρωποι...
και με το να πας με εκδιδομενη σου φευγει η βαρεμαρα δηλαδη?Δεν είναι αποτυχία. Απλά με τα χρόνια βαριούνται πολλοί άνθρωποι...
Και [glow=red,2,300]4 χρόνια[/glow] που λέω ότι δεν είχα βρει ταίρι σίγουρα όταν έχεις εξαψεις αυτοικανοποιεισαι.Αλλά όχι σε βαθμό να αποβλακωθείς σε καθημερινή βάση!
και με το να πας με εκδιδομενη σου φευγει η βαρεμαρα δηλαδη?
οσο και να σου αρεσειΔεν τρως το ίδιο φαι κάθε μέρα (δεν είμαι παντρεμένος).
δηλαδη το φαγητο ειναι το ιδιο με την γυναικα?αν ειναι ετσι,συγκρινεται το σπιτικο φαγητο,με τα φαστ φουντ?Δεν τρως το ίδιο φαι κάθε μέρα (δεν είμαι παντρεμένος).
δηλαδη το φαγητο ειναι το ιδιο με την γυναικα?αν ειναι ετσι,συγκρινεται το σπιτικο φαγητο,με τα φαστ φουντ?
δηλαδη το φαγητο ειναι το ιδιο με την γυναικα?αν ειναι ετσι,συγκρινεται το σπιτικο φαγητο,με τα φαστ φουντ?
Θα μου πείτε βέβαια δε φταίμε μόνον εμείς γι'αυτό, τη στιγμή που οι ελλεηνίδες δεν έχουν κανένα μα κανένα σοβαρό κριτήριο για την επιλογή ερωτικού συντρόφου,κοινως κολλάνε με τον 1ο που βρίσκουν. Συνεπώς παραγκωνίζονται και παιδιά που στην τελική αξίζουν ;)
και φυσικα ειναι καλυτερο το σπιτικο.αλλα καποια στιγμη θα την χτυπησεις και την τυροπιτα αν σου ερθει καμμια λιγουραδηλαδη το φαγητο ειναι το ιδιο με την γυναικα?αν ειναι ετσι,συγκρινεται το σπιτικο φαγητο,με τα φαστ φουντ?
Εγω που προτιμω ποιο πολυ της μαυρες απο της ασπρες ειναι ανωμαλια?
Αν μπεις στο [glow=red,2,300]κοσμοπολιταν[/glow] θα ακουσεις την ιδια ιστορια απ την αντιθετη. "τα αγορια δεν προτιμουν τα καλα κοριτσια"
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ισχυει κατι τετοιο ουτε για τους μεν ουτε για τους δε.
σοκολατες;Εγω που προτιμω ποιο πολυ της μαυρες απο της ασπρες ειναι ανωμαλια?
Ρε παιδιά είπαμε πως το γαμήσι από ένα σημείο και μετά ξεπερνάει την απλή ικανοποίηση του γενετήσιου ενστίκτου και γίνεται χόμπυ, απόλαυση. Πως είναι το να πηγαίνεις εκδρομές και να αλλάζεις παραστάσεις;
Οπότε και πάνω από 50 μπορεί να είσαι και γυναίκα να έχεις και να κάνεις μαζί της σεξ (καλό) και γκόμενα μόνιμη με την οποία φυσικά και κάνεις σεξ (καλλίτερο από ότι με τη σύζυγο!) και να πηγαίνεις και σε κανένα call girl ή καμία "τουρίστρια" ενίοτε.
Πως μπορεί να έχεις καλό σπίτι, εξοχικό και να πηγαίνεις και εκδρομές στο εξωτερικό ή σε κοσμικά νησιά;
Ο άνθρωπος είναι αχόρταγος όταν κάτι του αρέσει πολύ. Αρκεί στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει το "χόμπυ" του να μην δημιουργεί προβλήματα, προσωπικά ή οικονομικά. Αν αυτό το καταφέρνει τι κακό υπάρχει στην όλη ιστορία;
υπαρχει περιπτωση να ειναι το σεξ σαν ενα "υποκαταστατο" στην προσπαθεια να καλυφθουν βαθυτερες ακαλυπτες αναγκες?
υπαρχει περιπτωση απλης εξαρτησης απ το σεξ?
υπαρχει περιπτωση να ειναι το σεξ σαν ενα "υποκαταστατο" στην προσπαθεια να καλυφθουν βαθυτερες ακαλυπτες αναγκες?
υπαρχει περιπτωση απλης εξαρτησης απ το σεξ?
Το πρώτο πιθανολογείται.
Το δεύτερο (η εξάρτηση) είναι σίγουρο.
Ο όρος σεξαλκοόλικ δεν είναι γνωστός;
Το θέμα είναι αν κάποιος που αναγνωρίζει πως πάσχει από αυτή την εξάρτηση πρέπει ντε και καλά να "μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης" ή δικαιούται να συνεχίζει το χόμπυ του; (Με τις παραπάνω προϋποθέσεις φυσικά)
Και φυσικά αντίστοιχη εξάρτηση όλων σχεδόν των γυναικών είναι η σοπινγκμάνια! (Τα λεφτά που παίρνουν οι πουτάνες τί νομίζεται πως τα κάνουν; Μαλακίες πανάκριβα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ψωνίζουν!)