Νέα

Είναι ανωμαλία να προτιμάς ιερόδουλες από κανονικές γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στο μεταξυ εγω δεν μπορω να καταλαβω... απο ποτε η Φοβερη Πουτανα και απο αποψη εμφανισης και απο αποψη υπηρεσιων θεωρειται BF h Leader

ενω η δε Ελλεηνιδα που σου χει πρηξει τα @@ μεχρι να την ριξεις και τελικα την ριχνεις και ειναι και μια φολα και μιση στο κρεβατι θεωρειται Marlboro συμφωνα με το παραδειγμα της Bi-polar bear.

Δεν ξερω... εμενα το μονο που με χαλαει σε αυτο το αθλημα ειναι ο λιγος χρονος.... αλλα και αυτο αν εχεις λεφτα διορθωνεται.

Τωρα ολα τα αλλα σχετικα με το οτι και πηδας Πορνη.. και δεν εχει αισθημα και μπλα μπλα μπλα... αυτα ειναι μαλακιες. 

Πολλοι και Πολλες εχουν πληρωσει ακριβα το αισθημα που ηθελαν να ζησουν. 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ναι αυτο εννουσα
το εχουμε πει πολλες φορες
το sex ειναι πολυ απλη υποθεση και δεν χρειαζεται πολλα-πολλα  , οταν καυλωνεις πηγαινεις σε καποιο τεμενος της θεας Αφροδιτης και οι ιερειες της, σε περιποιουνται αναλογως  ;)
ουτε παρακαλια , ουτε βασανα ,ουτε καψουροξενυχτια ,ουτε δεσμευσεις μονο  :knockinb:
Τον αγοραιο ερωτα τον εχει "ενοχοποιησει" η κοινωνια και τον βαζει στο "περιθωριο" , δεν μας ενοχλει αυτο , εξαλλου ολα τα σημαντικα πραγματα ειναι για τις μειοψηφιες
ισοπεδωτική υπεραπλούστευση.!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
είναι μια άποψη βεβαια αλλά οπως λενε καποιοι εδώ μεσα, περί ορέξεως ........... :headbang: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.068
Πόντοι
22.785
έγω που είμαι μόνιμα καψούρης , άπο τά 17 μου μέ τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ είναι κακό ?????????????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έγω που είμαι μόνιμα καψούρης , άπο τά 17 μου μέ τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ είναι κακό ?????????????

Εγω απο τα 6 μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανθη την λεγανε.... Απο τοτε καταλαβα πως ημουν κατι το διαφορετικο απο ολα τα αλλα αγορια της ηλικιας μου..... αυτη η ιδιαιτεροτητα μου θα ηταν σημα κατατεθεν ισως για την υπολοιποη ζωη μου... πως θα μπορουσα να την κρυψω αλλωστε???

ΝΑΙ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ...........

........  ΣΤΡΕΙΤ

Πως θα το ελεγα στους γονεις μου??????!!!!

Ξερεις Μπαμπα... ειμαι STR8!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
............ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ...........

........  ΣΤΡΕΙΤ

Πως θα το ελεγα στους γονεις μου??????!!!!

Ξερεις Μπαμπα... ειμαι STR8!!!!
εισαι κι άλλα πραματάκια εκτος αυτου ????

Antoniototeras

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είναι ανωμαλία φυσικά.
Δείχνει καθαρά ότι υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα..Ο κος που άνοιξε το θέμα μάλλον πρέπει να δεί εναν καλό ψυχίατρο μπας και σωθεί...

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.861
Πόντοι
3.145
Είναι ανωμαλία φυσικά.
Δείχνει καθαρά ότι υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα..Ο κος που άνοιξε το θέμα μάλλον πρέπει να δεί εναν καλό ψυχίατρο μπας και σωθεί...

ωπα ρε αντονιο που ειναι ανωμαλια.

απο ποτε;;

οταν βλεπεις και αυξανονται οι πασης φυσεως  πουτανες, μηπως νομιζεις οτι ειναι λογω της κρισης  αυστηρα και μονο;;;

αναρωτησου  γιατι Η ΖΗΤΗΣΗ  αυξανεται καθημερινα και γεωμετρικα...

ειναι στραβος ο γυαλος  ΠΑΛΙ;;; 

Antoniototeras

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι θεμα προσφορας και ζήτησης μονο.
Πάσης φύσεως "πουτάνες" υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα...άλλες γιατί τους αρέσει και το εχουν κανει επαγγελμα και άλλες γιατί εχουν μαθει να τα εχουν ολα ετοιμα στο πιατο.
Όμως τι σχέση εχει αυτο με την απάντηση που εδωσα?..
Μάλλον εχεις περάσει καποια περιεργη φαση στην ζωή σου..και δεν προσπαθείς για κατι καλύτερο, κατι καινούργιο.
Μην ισωπεδώνεις τα πάντα..επειδή κάποια "κα Σκορδοπουτσογλίδου" φέρθηκε λάθος γιατί ετσι της εμαθε η μαμακα της..
Be cool..υπάρχουν πολλές αγάμητες γυναικες, μικρες και μεγαλες, Ελληνίδες και ξένες, διαλέγεις και παιρνεις και ολες free... :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι ανωμαλία φυσικά.

Βιαζεσαι φιλε... το θρεντ δεν λεει -> Ειναι ανωμαλια να περασεις την υπολοιπη ζωη σου με τις ιεροδουλες παρα με τις κανονικες γυναικες.

Το θρεντ λεει -> Ειναι ανωμαλια να προτιμας ιεροδουλες (καποιες φορες) απο κανονικες γυναικες?

Και ερχομαι και εγω και λεω.... Οταν εχεις απεναντι σου μια γκομενα η οποια θα σου πρηξει τα παπαρια και εχεις και μια ιεροδουλη που ξερεις τι θα σου ζητησει ακριβως... τοτε προτιμας την δευτερη... αυτο ομως δεν σημαινει πως θα προτιμας ΣΥΝΕΧΩΣΣΣΣ τις δευτερες δηλαδη τις Ιεροδουλες.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.861
Πόντοι
3.145
Πάσης φύσεως "πουτάνες" υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα...άλλες γιατί τους αρέσει και το εχουν κανει επαγγελμα και άλλες γιατί εχουν μαθει να τα εχουν ολα ετοιμα στο πιατο.
Μάλλον εχεις περάσει καποια περιεργη φαση στην ζωή σου..και δεν προσπαθείς για κατι καλύτερο, κατι καινούργιο.
Μην ισωπεδώνεις τα πάντα..επειδή κάποια "κα Σκορδοπουτσογλίδου" φέρθηκε λάθος γιατί ετσι της εμαθε η μαμακα της..
Be cool..υπάρχουν πολλές αγάμητες γυναικες, μικρες και μεγαλες, Ελληνίδες και ξένες, διαλέγεις και παιρνεις και ολες free... :sunglasses:

δεν ισοπεδωνω τιποτα..

περιεργη φαση στην ζωη μου;; τι εννοεις;;  και δεν μου φερθηκε λαθος καμια σκορδο...ιδου

μια χαρα.. και ειμαι  και αισθανομαι...

το οτι μ αρεσουν οι πουτανες  δεν χρηζει ψυχαναλυσης...

εδω μεσα σ ολους αρεσουν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καλα φανταζομαι για καποιο λογο θα παραμενουν αγαμητες... δεν θα περιμενουν ουτε εσενα ουτε εμενα τον Φωστηρα να παει να τις βρει με το φοβερο στυλακι και καλα και το αψογο μπλα μπλα και να τις ριξει. Καποιο κουσουρι θα εχουν...δεν μπορει να μην βρεθηκε ΕΝΑΣ... ΕΝΑΣ φυσιολογικος στο διαβα τους που να προσπαθησε να πιασει επικοινωνια και κουβεντα...αστο φιλαρακο τα χουμε φαει στην μαπα.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.861
Πόντοι
3.145
Καλα φανταζομαι για καποιο λογο θα παραμενουν αγαμητες... δεν θα περιμενουν ουτε εσενα ουτε εμενα τον Φωστηρα να παει να τις βρει με το φοβερο στυλακι και καλα και το αψογο μπλα μπλα και να τις ριξει. Καποιο κουσουρι θα εχουν...δεν μπορει να μην βρεθηκε ΕΝΑΣ... ΕΝΑΣ φυσιολογικος στο διαβα τους που να προσπαθησε να πιασει επικοινωνια και κουβεντα...αστο φιλαρακο τα χουμε φαει στην μαπα.

ετσι ειναι Boldemort..

λες να θελουν, καλο παιδι, πιστο, ευγενικο, με χιουμορ, με φραγκα, με γνωσεις μαγειρικης-σιδερωματος,στοργικο, με κατανοηση,εμφανισημο, γοιτευτικο, ψηλο, αθλητικο, να μην πινει, να μην παιζει, να μην εχει  φιλους, μανα, σογια, να τις πηδαει 5-6 φορες την εβδομαδα, να τις λατρευει με τις παραξενιες τους  και τις ψιλο η χοντρο γκρινιες τους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

η πουτανα απ ολα αυτα τι θελει;;;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
ετσι ειναι Boldemort..

λες να θελουν, καλο παιδι, πιστο, ευγενικο, με χιουμορ, με φραγκα, με γνωσεις μαγειρικης-σιδερωματος,στοργικο, με κατανοηση,εμφανισημο, γοιτευτικο, ψηλο, αθλητικο, να μην πινει, να μην παιζει, να μην εχει  φιλους, μανα, σογια, να τις πηδαει 5-6 φορες την εβδομαδα, να τις λατρευει με τις παραξενιες τους  και τις ψιλο η χοντρο γκρινιες τους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

η πουτανα απ ολα αυτα τι θελει;;;
φίλε κατά βάθος και η πουτάνα και η γκόμενα τ ίδιο πράγμα θέλουν : Χ Ρ Η Μ Α
ποια γκόμενα θα αντισταθεί στο χρήμα;
ένας μπατίρης με όλα τα παραπάνω που γράφεις κι ένας λεφτάς με τα ακριβώς αντίθετα,ποιος υπερτερεί στον κόσμο που ζούμε;

Antoniototeras

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο καθένας με τον πόνο του...
Γι αυτό υπάρχουν αυτοί που γαμάνε πολύ και αυτοί που δεν γαμάνε καθόλου...
Δεν ειπε κανείς να μην γαμας πουτάνες, ουτε να μην γαμάς γκόμενες.
Εαν δεν θελεις να στα πρηξει μια γυναίκα εσυ εισαι αυτος που θα το καθορίσει,αναλογα με τα δικαιωματα που θα της δώσεις.Υπάρχει και η απλή λύση "γαμάω και φεύγω".Ποιός σου είπε ότι πρεπει να ανεχτείς το πρήξιμο?
Απο την άλλη μεριά εδώ μέσα οι περισσότεροι γκρινιάζουν ακόμα και για τις [glow=red,2,300]"Πουτάνες"[/glow]...
Γενικό συμπέρασμα
"Της στραβής ψωλής της φταινε οι τρίχες"....... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
"Της στραβής ψωλής της φταινε οι τρίχες"....... :sunglasses:
της κοντης της πουτσας το μαλλι της φταιει ειναι φιλε....για να λεμε σωστα και τις παροιμιες οπως τις επλασε η λαικη παραδοση.... :grin: :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δηλαδη πρεπει να παμε στον ψυχιατρο να μας "θεραπευσει" και να προσαρμοστουμε στο συστημα που θελει να πηγαινουμε μονο με τις γυναικες μας και γενικα με το τι θελει η σεξουαλικη ηθικη της ενιοτε κοινωνιας ,στην προκειμενη περιπτωση με τις ελεηνιδες και τις κονξες τους ετσι δεν ειναι ?

αστεια πραγματα ,
η ζωη ειναι πολυ συντομη για να την καταπιεζουμε σεξουαλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom