You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι ανωμαλία αν αυνανιστώ για μία τρίτη ξαδέρφη μου ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 173
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Παιδιά αφήστε και εγώ έχω τρελό κόλλημα με τρίτη ξαδέρφη.Δεν είναι και καμιά γυναικάρα,αλλά εγώ έχω τρελές φαντασιώσεις για αυτήν.Αφήστε που είναι λίγο πουτανάκι και δεν ξέρω αν καμιά φορά δεν μπορέσω να κρατηθώ και της προτείνω τίποτα έξαλλο.
Επίσης το να κάνεις κάτι με τρίτη ξαδέρφη σου δεν είναι ούτε ανήθικο,ούτε παράνομο,ούτε το απαγορεύει η Εκκλησία,ούτε θεωρείται αιμομιξία,ούτε είναι ανωμαλία.
Επίσης το να κάνεις κάτι με τρίτη ξαδέρφη σου δεν είναι ούτε ανήθικο,ούτε παράνομο,ούτε το απαγορεύει η Εκκλησία,ούτε θεωρείται αιμομιξία,ούτε είναι ανωμαλία.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Kανονικα πρεπη και οι τρεις τρυπες να βουλωσουνεαλλα μην της παρεισ το κολο μονο
αυτο ειναι αμαρτια και θα την πληρωσεις
Επισκέπτης
Δεν την ξέρω καν , μόνο εμφανησιακά , και χτες την είδα ( χωρίς να με δουν ) να κάνει σεξ σε ένα πάρκο .
καλε ρε δεν τελείωσες τόση ώρα;;
Επισκέπτης
καλε ρε δεν τελείωσες τόση ώρα;;
εφαγε αστροπελεκι για την αμαρτια του να αυνανιστει για παρτυ της ξαδερφης
Επισκέπτης
Kανονικα πρεπη και οι τρεις τρυπες να βουλωσουνε
αν το αβαταρ σου βγει ανφας θα εχεις το ιδιο με τον bordelman
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Στη ξαδελφη και στη θεια 10 ποντους πιο βαθειά.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τα ξαναλέμε σε δέκα λεπτά , it's playing time .
Φίλτατε αργείς... πολύ αργείς... δεν πιστεύω να την κάνεις λάστιχο για όλο το σόι ε;;;
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Στις ευνομούμενες ΗΠΑ πάντως μπορεί και να σε είχαν κρεμάσει που σκέφτηκες μήπως είναι ανωμαλία.
Επειδή διαβλέπω όμως ένα ευαίσθητο παλλικάρι στα γραφόμενα σου, προτείνω να διαλέξεις μία από τις πράσινες πολιτείες του χάρτη των ΗΠΑ για τουρισμό. Σε αυτές τις πολιτείες επιτρέπεται κι ο γάμος μεταξύ εξαδέρφων οπότε και θα εκτονωθείς και θα είσαι καθ'ολα νόμιμος!!! Προσεξε όμως στο έντυπο της πρεσβείας να δηλώσεις κάτι άλλο ως λόγο του ταξιδιού σου π.χ. στο Kentucky. Δήλωσε καλλίτερα πως ήρθες να φας κοτόπουλα γιατί υπαρχουν και ξενέρωτοι αστυνομικοί στον έλεγχο.
Για να πάρεις επιπλέον θάρρος σου παραθέτω μία λίστα επιφανών ανδρών που όχι μόνο αυνανίστηκαν αλλά νυμφεύθηκαν τις ξαδέρφες τους.
* François-Marie Arouet, better known as Voltaire, and his niece, Marie Louise Mignot Denis <--- Το γνωστό μέλος του site προφανώς
* Johann Sebastian Bach and his second cousin, Maria Barbara Bach
* Wernher von Braun and his first cousin, Maria Luise von Quistorp
* John C. Calhoun, seventh Vice President of the United States, and his first cousin once removed, Floride Calhoun[5]
* Charles Carroll of Carrollton, the only Roman Catholic signer of the United States Declaration of Independence, and his second cousin, Mary Darnall [7]
* Charles Darwin and his first cousin, Emma Wedgwood.[8] In addition, their grandparents, Sarah Wedgewood and Josiah Wedgwood, were also cousins.[9]
* Porfirio Diaz Mori, president of Mexico (1876–80, 1884–1911), and his niece Delfina Ortega Diaz[citation needed]
* Albert Einstein and his first cousin (through his mother) as well as second cousin (through his father), Elsa Löwenthal née Einstein[11]
* Rudy Giuliani, former mayor of New York, and his second cousin once removed, Regina Peruggi[16]
* Abdullah Gül, President of Turkey, and his first cousin, Hayrünnisa Özyurt[18]
* Jesse James and his first cousin, Zerelda "Zee" Mimms [22]
* Thomas Jefferson and his third cousin, Martha Wayles[citation needed]
* Jerry Lee Lewis, rock and roll musician, and his first cousin once removed, Myra Gale Brown[24]
* John A. Macdonald, first prime minister of Canada, and his first cousin, Isabella Clark[26]
* Thomas Malthus, British academic, and his first cousin once removed, Harriet Eckersall[27]
* Abraham Maslow, father of humanistic psychology, and his first cousin, Bertha Goodman[29]
* Edgar Allan Poe and his cousin, Virginia Clemm[31]
* Sergei Rachmaninoff, composer, and his cousin, Natalia Satina[33]
* Franklin D. Roosevelt, former US president, and his fifth cousin, Anna Eleanor Roosevelt[34]
* Igor Stravinsky, composer, and his cousin, Katerina Nossenko[37]
Ελπίζω να βοήθησα...
Επειδή διαβλέπω όμως ένα ευαίσθητο παλλικάρι στα γραφόμενα σου, προτείνω να διαλέξεις μία από τις πράσινες πολιτείες του χάρτη των ΗΠΑ για τουρισμό. Σε αυτές τις πολιτείες επιτρέπεται κι ο γάμος μεταξύ εξαδέρφων οπότε και θα εκτονωθείς και θα είσαι καθ'ολα νόμιμος!!! Προσεξε όμως στο έντυπο της πρεσβείας να δηλώσεις κάτι άλλο ως λόγο του ταξιδιού σου π.χ. στο Kentucky. Δήλωσε καλλίτερα πως ήρθες να φας κοτόπουλα γιατί υπαρχουν και ξενέρωτοι αστυνομικοί στον έλεγχο.
Για να πάρεις επιπλέον θάρρος σου παραθέτω μία λίστα επιφανών ανδρών που όχι μόνο αυνανίστηκαν αλλά νυμφεύθηκαν τις ξαδέρφες τους.
* François-Marie Arouet, better known as Voltaire, and his niece, Marie Louise Mignot Denis <--- Το γνωστό μέλος του site προφανώς
* Johann Sebastian Bach and his second cousin, Maria Barbara Bach
* Wernher von Braun and his first cousin, Maria Luise von Quistorp
* John C. Calhoun, seventh Vice President of the United States, and his first cousin once removed, Floride Calhoun[5]
* Charles Carroll of Carrollton, the only Roman Catholic signer of the United States Declaration of Independence, and his second cousin, Mary Darnall [7]
* Charles Darwin and his first cousin, Emma Wedgwood.[8] In addition, their grandparents, Sarah Wedgewood and Josiah Wedgwood, were also cousins.[9]
* Porfirio Diaz Mori, president of Mexico (1876–80, 1884–1911), and his niece Delfina Ortega Diaz[citation needed]
* Albert Einstein and his first cousin (through his mother) as well as second cousin (through his father), Elsa Löwenthal née Einstein[11]
* Rudy Giuliani, former mayor of New York, and his second cousin once removed, Regina Peruggi[16]
* Abdullah Gül, President of Turkey, and his first cousin, Hayrünnisa Özyurt[18]
* Jesse James and his first cousin, Zerelda "Zee" Mimms [22]
* Thomas Jefferson and his third cousin, Martha Wayles[citation needed]
* Jerry Lee Lewis, rock and roll musician, and his first cousin once removed, Myra Gale Brown[24]
* John A. Macdonald, first prime minister of Canada, and his first cousin, Isabella Clark[26]
* Thomas Malthus, British academic, and his first cousin once removed, Harriet Eckersall[27]
* Abraham Maslow, father of humanistic psychology, and his first cousin, Bertha Goodman[29]
* Edgar Allan Poe and his cousin, Virginia Clemm[31]
* Sergei Rachmaninoff, composer, and his cousin, Natalia Satina[33]
* Franklin D. Roosevelt, former US president, and his fifth cousin, Anna Eleanor Roosevelt[34]
* Igor Stravinsky, composer, and his cousin, Katerina Nossenko[37]
Ελπίζω να βοήθησα...
Επισκέπτης
Εξαρτάται. Από τό τί άτομο είναι η ξαδέρφη φυσικά... Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι από μας παρακολουθούνε νέα και εξελίξεις, όμως τελευταία οι αιμομιξίες, οι παιδεραστίες και τα συναφή παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση στη συχνότητα παρατήρησής τους σε ολοένα και μεγαλύτερες μερίδες πληθυσμού. Δεν θα το παίξω ηθικός ή ψυχολόγος. Απλά πώς έχουν τα πράγματα: Άλλοι θεωρούν ακόμα και την καθαρή αιμομιξία normal, αν θέλουν κι οι δυο μεριές (και δεν το μάθει και κανένας), γι' αυτό και συμβαίνει συχνά, παρ' όλο που είναι ταμπού και δεν πολυσυζητιέται, ή απλώς κατακρίνεται on-sight χάριν της politically-correct κοινωνικής βιτρίνας. Ειδικά τώρα που υπάρχουν και "προφυλάξεις", το θέμα των (γενετικών) παθήσεων δεν ευσταθεί ως επιχείρημα κατά μιας τέτοιου είδους επαφής.
Κατ' εμέ δεν είναι ανωμαλία να φαντασιώνεσαι, ή ακόμα και να παίρνεις μάτι (μόνο καταλάθος όμως αν συμβεί αυτό το τελευταίο) την αδερφή/ξαδέρφη σου και "να βγάζεις το άχτι σου από μέσα σου". Ειδικά αν είναι μεγαλύτερη από 16 και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Άλλωστε πολλές φορές συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, οι αδερφές/ξαδέρφες να κάνουν αυτό που θες να κάνεις εσύ, βλέποντας τον αδερφό/ξάδερφό τους, κτλ. Να υπενθυμίσω τα ξαδέρφια από την Κρήτη που πήγαν να αυτοκτονήσουν (και πέθανε μόνο το αγόρι), γιατί δεν άντεχαν να ζουν κρύβοντας τα αισθήματα και το δεσμό τους. Εκτός από έλεγχο στο κρεββάτι μας, βλέπετε, η κοινωνία γουστάρει να μας ελέγχει και στα αισθήματα: ποιόν και ποιά απαγορεύεται να δεθούμε μαζί του κτλ.
Δεν θα σου πρότεινα να της την πέσεις, όπως λένε οι άλλοι όμως. Κάνε ότι σου αρέσει, αλλά αν φτάσεις να την θέλεις, μην κάνεις τίποτε, αν δεν σου δείξει πρώτα αυτή ότι θα γούσταρε φάση κτλ. Απάντησα, γιατί είχα κι εγώ κάτι ψιλομπερδέμματα με 2 τρίτες ξαδέρφες μου, και είπα να σου δώσω τα φώτα μου, μην τύχει κι από λάθος χειρισμό πάθεις καμμιά νίλα. Πρώτα χτυπάμε την πόρτα, κι αν μας ανοίξουν μπαίνουμε. Αλλιώς έξω από την πόρτα, ό,τι γουστάρει η ψυχή σου, σύντροφε, άλλωστε δική σου είναι να την κάνεις ό,τι θες...
Κατ' εμέ δεν είναι ανωμαλία να φαντασιώνεσαι, ή ακόμα και να παίρνεις μάτι (μόνο καταλάθος όμως αν συμβεί αυτό το τελευταίο) την αδερφή/ξαδέρφη σου και "να βγάζεις το άχτι σου από μέσα σου". Ειδικά αν είναι μεγαλύτερη από 16 και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Άλλωστε πολλές φορές συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, οι αδερφές/ξαδέρφες να κάνουν αυτό που θες να κάνεις εσύ, βλέποντας τον αδερφό/ξάδερφό τους, κτλ. Να υπενθυμίσω τα ξαδέρφια από την Κρήτη που πήγαν να αυτοκτονήσουν (και πέθανε μόνο το αγόρι), γιατί δεν άντεχαν να ζουν κρύβοντας τα αισθήματα και το δεσμό τους. Εκτός από έλεγχο στο κρεββάτι μας, βλέπετε, η κοινωνία γουστάρει να μας ελέγχει και στα αισθήματα: ποιόν και ποιά απαγορεύεται να δεθούμε μαζί του κτλ.
Δεν θα σου πρότεινα να της την πέσεις, όπως λένε οι άλλοι όμως. Κάνε ότι σου αρέσει, αλλά αν φτάσεις να την θέλεις, μην κάνεις τίποτε, αν δεν σου δείξει πρώτα αυτή ότι θα γούσταρε φάση κτλ. Απάντησα, γιατί είχα κι εγώ κάτι ψιλομπερδέμματα με 2 τρίτες ξαδέρφες μου, και είπα να σου δώσω τα φώτα μου, μην τύχει κι από λάθος χειρισμό πάθεις καμμιά νίλα. Πρώτα χτυπάμε την πόρτα, κι αν μας ανοίξουν μπαίνουμε. Αλλιώς έξω από την πόρτα, ό,τι γουστάρει η ψυχή σου, σύντροφε, άλλωστε δική σου είναι να την κάνεις ό,τι θες...
Επισκέπτης
ανωμαλια ειναι μονο να βιαζεις παιδια...ειναι το μονο που δεν υπαρχει στη φυση...
ichigo san
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρουφιανεψε τη στη θεια σου οτι την γαμανε αλβανοι στα παρκα
Επισκέπτης
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κορυφαιο αβαταρ
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ελπίζω να βοήθησα...
Χαχαχαχαχαχαχα, με διασύρεις.
Γάμος δεν έγινε ποτέ (άλλωστε είμαστε και εναντίον του θεσμού).
Απλά στην δύση του βίου μου η ανηψούδα μου πρόσφερε διάφορες περιποιήσεις.
Να και η ανηψούδα:
http://[URL unfurl="true"]www.memo.fr/Media/U40_017.jpg[/img[/URL]]
Τώρα βέβαια διάφοροι κακόβουλοι μπορεί να πούνε διάφορα για millefeuille μέσα στον φθόνο τους και με αφορμή το πορτραίτο αυτό.
Σας διαβεβαιώ όμως ότι η ανηψούδα στα νιάτα της ήτανε φτυστή η μεγάλη κυρία του πορνό,η SEKA.
Για κάντε και μόνοι σας την σύγκριση:
[img]http://smashclips.com/galleries/caballero/TheSekaStory_04/cover.jpg
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K