Νέα

Είναι ανωμαλία αν αυνανιστώ για μία τρίτη ξαδέρφη μου ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Βεβαιως ειναι ανωμαλια..Αν αυνανιστεις Τριτη για μια τριτη ξαδερφη σου ειναι επισης ανωμαλια, απλα θα ειναι ωραια συμπτωση.. Αν αυνανιστεις Τριτη για μια τριτη ξαδερφη σου, 3 φορες ειναι κουραστικο και μπορει να βγαλεις τριχες στα χερια και να τυφλωθεις.. Αν αυνανιστεις για 3 πρωτες ξαδερφες (προτιμοτερο να ειναι και αδερφες) τοτε δεν εχεις προβλημα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Χθες το βραδυ εμεινα αυπνη. Σκεφτόμουν δυο σημαντικα θέματα που ταλανίζουν το νου και την παγκόσμια σκέψη και νοηση..
1.Την έπαιξε ο πσολαρας 19 με την τριτη ου ξαδέλφη;
2.Γιατι δεν μας έβαλε ενα βιντεο να δουμε αν ειχε επιτυχια;
Είναι κρίμα να κάνεις πλάκα για τέτοια θέματα.
Πραγματικά, είναι κρίμα. :uglystupid: :idiot: :2funny: :2funny:
Ελπίζω κάποτε να ωριμάσεις. :dancing:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.336
Πόντοι
22.785
κ αμα δεν εχι;

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ακομα αναρωτιεται αν πρεπει να την παιξει για την ξαδερφη του??  Αναρωτιεμαι που θα φτασει αυτο το θρεντ. :huh: :huh: :huh:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ακομα αναρωτιεται αν πρεπει να την παιξει για την ξαδερφη του??  Αναρωτιεμαι που θα φτασει αυτο το θρεντ. :huh: :huh: :huh:
Καλα ως τωρα επρεπε να την γαμηση οχι να αυνανιστη :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Παλιό καλό γνωμικό : "Όλες τις γυναίκες τις γαμάμε εκτός από την μαμά μας την γιαγιά μας την αδελφή μας και την άσχημε πρώτη εξαδέλφη μας". ΄Προσωπικά εγώ έχω και άλλους λίγους περισσότερους ηθικούς περιορισμούς. Πάντως στην περίπτωση σου η ξαδελφούλα που πηδιέται στα πάρκα της χρειάζεται πολύ να την φαντασιωθείς και όχι μόνο. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom