Νέα

Είμαι κότα ρε παιδιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
αν το διαβασει αυτο ο βολκανος θα σε σκισει....θα σε βρει απο τη ιπ σου και θα ειναι στην πορτα σου σε χρονο ντετε
ενταξει αποψη μου ειναι δλδ ελεος,σε αλλον μπορει να αρεσουν σε μενα οχι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
Τύπε, ο μακαρίτης Αλκέτας Παναγούλιας (κ επειδή είσαι και μικρός να σου πω ότι ήταν προπονητής ποδοσφαίρου), είχε πει μια μεγάλη κουβέντα κάποτε: «Δυο πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν σε αυτή τη ζωή. Ο αργός να γίνει γρήγορος και ο χέστης παλληκάρι».
Άρα, όσες συμβουλές και να πάρεις εδώ μέσα, χαΐρι δεν θα δεις. Σορρυ τυπε.

τυπε του εδωσες μεγαλη ελπιδα του τυπου :confused::confused::confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
πες το ψεματα αλλα δε φταινε οι αλητες οι ελληνιδες φταινε που ολες οσες ειναι 20-30 θελουν κατι τετοιους απολιτιστους καφρους με μουσια τατουαζ ηλιοκαμμενους αλητες και δε εκτιμανε ενα τζεντλεμαν και κλασσατο οπως εμενα και τον goustarwnaxynw
τυπε κατι μου λεει οτι ψηνεσαι για μεζε και συ απο τους αλητηριους

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Να είσαι ο εαυτός σου
τι του λες τωρα μωρε και εσυ,λες και αμα του το πεις θα σε ακουσει οταν μια ζωη ηταν ετσι,μαρεσει που του δινεις συμβουλες ενω δε εχεις κανει ουτε φιλια στο στομα σε ηλικια 25,δε σε κραζω φιλικα στο λεω.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
τυπε κατι μου λεει οτι ψηνεσαι για μεζε και συ απο τους αλητηριους
εσυ με το ζορι να με βγαλεις πουστρα,ελα τραβα γιατι κουρασες,εγω γιατι ελληνιδες λεω 20-30 ποσο ξενερωτες ειναι με τις επιλογες που κανουν,μη γαμας μια κουβεντα πια σοβαρεψου.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.258
Πόντοι
456
Μαλακίες αν είσαι ωραίος στην πέφτουν οι γυναίκες δεν τις κυνηγάς.
Η γυναίκα δεν την πέφτει στα ίσα "Θέλω να με γαμήσεις", αλλά δημιουργεί τις συνθήκες που είναι αναπόφευκτο ότι εκεί θα καταλήξεις, και χωρίς καν να το καταλάβεις.
Λυπάμαι που είμαι ο μόνος που σας λέει την αλήθεια αλλά προφανώς για να μην γαμάτε δεν είστε ωραίοι.
Το ότι στην πέφτουν γκέη δε σημαίνει τίποτα οι γκέη γαμάνε ότι κινείται κι έχουν βίτσιο ειδικά με άβγαλτα αγοράκια.

τυπε ξερω τι ειναι το αβαταρ σου...αυτο και μονο λεει οτι και ο μπραντ πιτ να ημουν, δεν θα γαμαγα :confused::confused:

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.599
Πόντοι
6.186
επειδη εχω εμπειριες και δικες μου και αυτα που μου λενε οι αλλοι σου λεω πως ειναι πανδυσκολο να γινει μεσω σοσιαλ,προχωρημενης ηλικιας λεει χεχε,ειμαι 23 και ευπαρουσιαστος και η φωτο που εχω ινστα ειναι σουπερ,καλο ντυσιμο γυαλι περιποιημενο μαλλι και μουσακι,παρολα αυτα δε ειδα να στειλει και καμια για να γαμηθουμε και με οσους εχω μιλησει τα ιδια δε εχει κανει σε κανεναν μεσω σοσιαλ και αυτοι που εχω μιλησει ειναι παρα πολλοι ξεκαθαρα.
Τότε ρε φίλε κάτι κάνεις λάθος εγώ ειμαι 32 κ μου στέλνουν κ καρδουλες στα story, έτσι ξεκινάει μια καρδούλα αυτή , ένα like εσύ σε φωτογραφία κ θα σου στείλει ένα γεια σου η ένα emoji στο επόμενο story κ έτσι κάνει την πρώτη κίνηση κ πιάνεις κουβέντα! Φωτογραφία το μουνί της με σχολιο έλα γαματο δεν θα σου στείλει καμιά εάν αυτό περιμένεις!
Στόκοι είστε μλκ απορώ πως επιβιώνετε !!!
ΥΓ. πριν λίγο καιρό πήγα διακοπές Άμστερνταμ κ Παρίσι στα story μου έστειλαν κ καλά να δουν πως είναι κ πως περνάω 6-7 γκόμενες που δεν είχα ξανά μιλήσει ποτέ κ από αυτές γάμησα τις δυο!
παιζει...εαν δουλευεις απτο σπιτι, και τα εφηβικα σου χρονια τα εφαγες παιζοντας video games 12ωρες την μερα..
Τα εφηβικά μου χρόνια τα πέρασα σε χωρίο κ στα 32 μου έχω 6 χρόνια θαλάσσια υπηρεσία, όταν πήγα στη χαλκιδα φρόντισα να αποκτήσω κύκλο, γύρναγα από το καράβι κ ενώ δεν είχα ανάγκη από λεφτά πήγαινα κ δούλευα μπάρμαν στα μαγαζιά της παράλιας απλά κ μόνο για να γνωρίζω κόσμο!

Δημιουργήστε κύκλο γύρω σας μιλάς στο τηλ με συναδέρφους πες τους να πάτε για καφέ, περνάει η ζωή!

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.258
Πόντοι
456
Τότε ρε φίλε κάτι κάνεις λάθος εγώ ειμαι 32 κ μου στέλνουν κ καρδουλες στα story, έτσι ξεκινάει μια καρδούλα αυτή , ένα like εσύ σε φωτογραφία κ θα σου στείλει ένα γεια σου η ένα emoji στο επόμενο story κ έτσι κάνει την πρώτη κίνηση κ πιάνεις κουβέντα! Φωτογραφία το μουνί της με σχολιο έλα γαματο δεν θα σου στείλει καμιά εάν αυτό περιμένεις!
Στόκοι είστε μλκ απορώ πως επιβιώνετε !!!
ΥΓ. πριν λίγο καιρό πήγα διακοπές Άμστερνταμ κ Παρίσι στα story μου έστειλαν κ καλά να δουν πως είναι κ πως περνάω 6-7 γκόμενες που δεν είχα ξανά μιλήσει ποτέ κ από αυτές γάμησα τις δυο!

Τα εφηβικά μου χρόνια τα πέρασα σε χωρίο κ στα 32 μου έχω 6 χρόνια θαλάσσια υπηρεσία, όταν πήγα στη χαλκιδα φρόντισα να αποκτήσω κύκλο, γύρναγα από το καράβι κ ενώ δεν είχα ανάγκη από λεφτά πήγαινα κ δούλευα μπάρμαν στα μαγαζιά της παράλιας απλά κ μόνο για να γνωρίζω κόσμο!

Δημιουργήστε κύκλο γύρω σας μιλάς στο τηλ με συναδέρφους πες τους να πάτε για καφέ, περνάει η ζωή!

Μεγαλη αλήθεια...τα στορυ απο εξωτερικο ειδικά "πουλάνε αρκετά"

Μια ερώτηση σε σένα, και σε όλους τους συναγωνιστές...κάνετε follow τυχαίες γκόμενες στο ινστα? (δεν μιλαω για ινφλουενσερς κ καριολες με 50κ φολλουερς, μιλαω για κανονικες κοπελες)...και αν τις κανετε, και δεν σας κανουν follow back, τις σβήνετε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μήπως μπορεί η επιστιμονικη ομάδα να μου δώσει καμία συμβουλή για το πως να περάσει ο πόνος στη μέση;; Φαντάζομαι θα ξέρει τρόπους, με τόσα γαμησια κάθε μέρα, θα τους έχει πιάσει και αυτούς η μέση
Δισκοπαθεια ή φλεγμονη?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Μήπως μπορεί η επιστιμονικη ομάδα να μου δώσει καμία συμβουλή για το πως να περάσει ο πόνος στη μέση;; Φαντάζομαι θα ξέρει τρόπους, με τόσα γαμησια κάθε μέρα, θα τους έχει πιάσει και αυτούς η μέση
Κάτι για μαύρους έχω ακούσει για πόνο στην μέση ....έχω ακούσει το ξαναλέω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
εσυ με το ζορι να με βγαλεις πουστρα,ελα τραβα γιατι κουρασες,εγω γιατι ελληνιδες λεω 20-30 ποσο ξενερωτες ειναι με τις επιλογες που κανουν,μη γαμας μια κουβεντα πια σοβαρεψου.
"τετοιους απολιτιστους καφρους με μουσια τατουαζ ηλιοκαμμενους αλητες"......δεν καταλαβα οτι αναφεροσουν στις ελληνιδες με αυτα τα επιθετα....

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Μαλακίες αν είσαι ωραίος στην πέφτουν οι γυναίκες δεν τις κυνηγάς.
Η γυναίκα δεν την πέφτει στα ίσα "Θέλω να με γαμήσεις", αλλά δημιουργεί τις συνθήκες που είναι αναπόφευκτο ότι εκεί θα καταλήξεις, και χωρίς καν να το καταλάβεις.
Λυπάμαι που είμαι ο μόνος που σας λέει την αλήθεια αλλά προφανώς για να μην γαμάτε δεν είστε ωραίοι.
Το ότι στην πέφτουν γκέη δε σημαίνει τίποτα οι γκέη γαμάνε ότι κινείται κι έχουν βίτσιο ειδικά με άβγαλτα αγοράκια.
Νομίζω τους ωραίους δεν τους θέλουν για σχέση , γιατί φοβούνται απο την μία το κέρατο , απο την άλλη τις υπόλοιπες γυναίκες οτι μπορεί να τους την πέσουν. Αλλά για καμιά ξεπέτα λογικά δεν έχουν πρόβλημα.

Απλά δεν καίγονται και τόσο πολύ , δηλαδή αν έχουν επιλογές παράδειγμα σε 6άρια και σε 7άρια (εμφανισιακά) άπειρες , θα στεναχωρηθούν αν δεν γίνει κάτι με το 8άρι ; Δεν νομίζω.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Το μπου είναι γεμάτο με άτομα που έχουν φαει την ζωή με το κουτάλι, και εδώ μπορείς να βρεις συμβουλές που δεν θα σου δώσουν οι καλύτεροι ψυχολόγοι του κόσμου. Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε συμβουλές, πως θα σταματήσω να είμαι κότα με τις κοπέλες;
Αντισθένη σταμάτα να φτιάχνεις κλώνους.
Είσαι αντμιν γαμώ το κέρατό μου !!!

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
επειδη ξερουμε ολοι πολυ καλα πως οι ελληνιδες δε κανουν ΠΟΤΕ το πρωτο βημα και εσυ λες επισης οτι δε το κανεις ποτε και δε εχεις ουτε κυκλο αποκλιεται να πηδας 2-3 γυναικες το χρονο,συγουρα δε θα εχεις κανει τιποτα με γυναικα εκτος οικων ανοχης απλα λες 2-3 το χρονο μη φανεις και τελειως απειρος,ντρεπεσαι να πεις τη αληθεια στο 100 τοις εκατο.Οι γυναικες ποτε δε θα κανουν πρωτο βημα στο λεω ξεκαθαρα(το φλερτ γινεται με 2 τροπους ειτε απο κυκλο ειτε να κανεις το πρωτο βημα,αν δε εχεις τιποτα απο τα 2,γυναικα δε γινεται να γαμησεις αρα ουτε 2-3 το χρονο,καμια βασικα εκτος οικων.Εισαι η κλασσικη περιπτωση ντροπαλου και αυτο σε εχει παει πισω και δε εχεις γαμησει εκτος μπουρδελου.
Ποτε μην λες ποτε .Δεν θα κατσω να γραψω ποσες μου την εχουν πεσει ουτε εχω αναγκη να στο παιξω μοιραιος και δες τα σχολια μου εδω αν το εχω κανει ποτε ουτε να αποδειξω κατι .Αλλα ναι στην πεφτουν .Μερικες στην πεφτουν στα ισια ωμα .Παραδειγμα η αλλη καποτε ενω προχωρουσα την επεσε σαν αγορι τι γκομενος εισαι εσυ σε στιλ Μητσοτακη με διαφορα οτι σφυριξε και ολας .Σε οτι εχω ιερο .Απλα το γραφω οτι ναι γινεται και αυτο

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μεγαλη αλήθεια...τα στορυ απο εξωτερικο ειδικά "πουλάνε αρκετά"

Μια ερώτηση σε σένα, και σε όλους τους συναγωνιστές...κάνετε follow τυχαίες γκόμενες στο ινστα? (δεν μιλαω για ινφλουενσερς κ καριολες με 50κ φολλουερς, μιλαω για κανονικες κοπελες)...και αν τις κανετε, και δεν σας κανουν follow back, τις σβήνετε?

Θεωρώ λογικό ένα άτομο είτε γυναίκα είτε άνδρας εάν ΔΕΝ σε γνωρίζει προσωπικά σπάνια να σε κάνει follow back.. έχουμε γεμίσει ανωμαλιάρηδες κτλ.
* Προσωπικά όποια μιλήσουμε και ύστερα με κάνει unfollow μόνο και μόνο επειδή είμαι ο εαυτός μου.. την επομένη τις περιμένω κάτω απ'το σπίτι τους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom