Νέα

Είδηση(;) ΣΟΚ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γιωργο δεν χρησιμοποιησα ποτε την λεξη -υπερασπιζεσαι-θες ομως να αντικρουσεις τον χρυς και γινεσαι αθελα σου πιστευω αδικος σε μια ιδεολογια που δεν το αξιζει και σε καποιους ανθρωπους που και αυτοι δεν το αξιζουν!!ας ριξουμε ρε παιδια τους τονους!!!

Την ιδεολογία που πρεσβεύει ότι δικάζω πριν σφάξω?

Ακόμη και τα γυορούνια οι Αμερικανοί (γουρούνια κατά τη δική σου άποψη), τους Ναζί τους δικάσανε War...δεν τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ...

Επισκέπτης
γουρουνια τους λεω γιωργο πραγματι!!δες φωτογραφιες με τα πτωματα στον ιρακ και οπου αλλου σφαξανε ανθρωπους!!οσον αφορα την δικια μου ιδεολιγια ,την εχω πει και την κρινεις και καλα κανεις!!πες μου σε παρακαλω και εσυ την δικια σου ιδεολογια για να τηνν κρινω με την σειρα μου και η συζητηση να ειναι δικαιοτερη!!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
"Ρωτήσανε μία φορά τον Καστοριάδη γιατί ήταν σοσιαλιστής . Και απάντησε ''έτσι γουστάρω''. Και εξήγησε ότι μερικοί γουστάρουμε να βλέπουμε και τους άλλους να παιρνούν καλά και να έχουν δικαιώματα. ʼλλους τους χαλάει αυτό και θέλουν να την βλέπουν επιθετικά, αυτοί μόνο να γαμάνε. Τελικά είναι ρητορική η ερώτηση: 'Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα'; Έτσι λεγόταν και το περιοδικό που με ψευδώνυμο έγγραφε και οδήγησε στο Γαλλικό Μάη.
Με λίγα λόγια hrys το αν τα πολιτικά πιστεύω εκφράζουν ή όχι αυτή την διαχωριστική γραμμή, αν αποδείχτηκε ιστορικά ότι την ποδοπάτησαν ή οχι, το ξέρουμε όλοι γιατί η πολιτική έχει ποιόν και καταγεγγραμ ένη ιστορία. Δές τον πολιτισμό του καθενός εδώ και μην ρωτάς για παρατάξεις. Βάρβαρους και πολιτισμένο υς έχουν όλες."

To παραπάνω κείμενο το έγραψε ο Ροπαλοφόρος σε άλλο thread. Nομίζω ότι ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μας..

Επισκέπτης
και εγω γιωργο εχασα συγγενεις  απο τους δεξιους!!!τον βασανισαν.τους εσπασαν στο ξυλο,τους καταρακωσαν την αξιοπρεπεια,μονο και μονο επειδη ηταν κομμουνιστες!!η δικια μου οικογενεια ειχε μπαστους συνεχεια εξω απο το σπιτι της επειδη ηταν κομμουνιστες!!να προσεχεις τα λογια σου οταν αναφερεσαι σε τετοια γεγονοτα!!εγω κρατησα χαμηλους τονους και σεβαστηκα τους νεκρους σου συγγενεις!!εχω την απαιτηση να κανεις το ιδιο!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.511
Πόντοι
8.345
Για πειραματόζωα μην πάτε πολύ μακριά, δέστε και φρίξτε:

Dime weapons

το ιδιο με το παραπανω θα πρεπει να σας κανουν να φριξετε και τα παρακατω
αν και δεν νομιζω στην ελλαδα του σημερα πολλοι να λυπουνται οταν πεθαινουν εβραιοι. τεσπα
σχετικα με την συζητηση για τον μελιγαλα, και επειδη και γω ειμαι
απο εκει κοντα η αποψη μου ειναι οτι και οι μεν και οι δε κανα μεγαλες μαλακιες. και οι μεν και οι δε σκοτωσαν κοσμο και ειναι κατακριτεοι για αυτο. οπως σκοτωσαν οι κομμουνιστες στην κινα, στην κουβα, στην εσσδ, στην ρουμανια και αλλου και οι δεξιοι στην ρωσσια, στην ισπανια, στις ηπα, σε πολλα βασιλεια τους τελευταιους 3 αιωνες  και αλλου.
για αυτο και δεν γουσταρω κανεναν απο τους δυο (οπως ουτε και τις μουσουλμανικες θεοκρατικες χωρες), παρα κυβερνησεις και κοινωνιες οπως αυτες που ειχαν δημιουργησει ο ουλοφ παλμε και ο βιλι μπραντ.
τελος για το αρχικο ποστ σχετικα με πειραματα στους αγνοουμενους τους αττιλα, συμφωνω με τον iwcg, αλλα θελω να ρωτησω κατι: γιατι οι ισχυρισμοι ενος αμερικανικου think tank, αντιμετοπιζωνται τοσο καλοδεχουμενα, δηλ αν ελεγε οτι το ιραν, κανει πειραματα σε ανθρωπους θα το δεχοσασταν ετσι αλογιστα, ή μηπως τωρα που οι αμερικανοι ελνε κατι που μας συμφερει, το κραταμε , ενω οταν λενε κατι που τους συμφαιρει του βριζουμε???

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.511
Πόντοι
8.345
αντε παλι τα ιδια!!!οι κακοι κομμουνιστες που σφαζανε τον κοσμο,που πολεμησαν τους γερμανους μονο οταν αυτοι επιτηθηκαν στης ΕΣΣΔ ,που λενε κοτσανες σημερα κτλ κτλ!!!επειδη ειμαι και εγω κομμουνιστης λω να πω καποια πραγματα ελπιζοντας να μην τα θεωρησουν καποιοι κοτσανες!στον εμφυλιο γιναν απαραδεκτα πραγματα και απο τις 2 πλευρες!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2!!καταλαβετε το επιτελους!!οταν ηρθε ο κλιντον στην ελλαδα τα μεγαλα κομματα του καναν δεξιωση και του ειπαν ευχαριστω!!οι κακοι κομμουνιστες καναν πορειες για να παει πισω στο σπιτι του!!η ελλαδα παραχωρει το αεροδρομιο της σουδας για ανεφοδιασμο των αμερικανων στον εκαστοτε βομβαρδισμο που κανουν!!οταν ηρθε η κοντολιζα ραις στην ελλαδα οι κακοι κομμουνιστες καναν πορεια,ριξαν το αγαλμα του τρουμαν και κρεμασαν πανο στο κεντρο της αθηνας!!αυτα εχω να πω!!καληνυχτα και καλη τυχη!!!!
ασχετο, αλλα ο τρουμαν τι εφταιγε???
(για να ριξω λιγο τους τονους :headbang:)
πατως ολα αυτα που λες οτι κανατε δεν ειναι καλα

Επισκέπτης
τι πάπιες και παπάκια...

Στο μπρελόκ σου κρεμασμένο κονσερβοκούτι έχεις και το παίζεις και ιδεολόγος, προστάτης των αδυνάτων και μαχητής της δημοκρατίας .

Και εσένα τον ίδιο σε ενοχλεί που υπερασπίζεσαι δολοφόνους αλλά μπλέχτηκες λίγο με το λυσάρι τώρα και το τραβάς αλλού...

Και μετά μου λες οτι τηρείς ίσες αποστάσεις απο τις αντιμαχόμενες παρατάξεις, όταν μιλάς για κονσερβοκούτια, ε;

Και είσαι και μαλάκας, γιατί ζητάς δίκες κλπ στην Ελλάδα του '44. Ποιος να κάνει τις δίκες; Το επίσημο κράτος με το βασιλιά, που την κοπάνησαν α λα γαλλικά, αφήνοντας τον κοσμάκη στην τύχη του; Η μήπως οι ταγματασφαλίτες, που αφού έφυγαν οι Γερμανοί μπήκαν στην υπηρεσία των Εγγλέζων;

Και μη μου κάνεις ψυχανάλυση, δεν στην ζήτησα!

Υ.Γ. Ήταν η δεν ήταν στα Τάγματα Ασφαλείας "το στενό συγγενικό σου πρόσωπο";  Γιατί αν ήταν ένας απλός ανθρωπάκος που τον πήρε η μπάλα, τώρα θα μας τα είχες ζαλίσει με τους "σφαγείς των αθώων". Αν δεν είσαι κότα, απάντησε!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Διασκεδάζω με όλους σας - μαλώνετε για ιδεολογίες που δεν έχουν καμία αξία πια, και αναφέρετε γεγονότα τα οποία γνωρίζετε μόνο μέσα από βιβλία που έγραψε κάποιος χιψις, άρα γεγονότα τα οποία αγνοείτε εντελώς.

Ψάξτε παιδιά για το δέντρο.

Έχετε χάσει το δάσος.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και μετά μου λες οτι τηρείς ίσες αποστάσεις απο τις αντιμαχόμενες παρατάξεις, όταν μιλάς για κονσερβοκούτια, ε;

Και είσαι και μαλάκας, γιατί ζητάς δίκες κλπ στην Ελλάδα του '44. Ποιος να κάνει τις δίκες; Το επίσημο κράτος με το βασιλιά, που την κοπάνησαν α λα γαλλικά, αφήνοντας τον κοσμάκη στην τύχη του; Η μήπως οι ταγματασφαλίτες, που αφού έφυγαν οι Γερμανοί μπήκαν στην υπηρεσία των Εγγλέζων;

Και μη μου κάνεις ψυχανάλυση, δεν στην ζήτησα!

Υ.Γ. Ήταν η δεν ήταν στα Τάγματα Ασφαλείας "το στενό συγγενικό σου πρόσωπο";  Γιατί αν ήταν ένας απλός ανθρωπάκος που τον πήρε η μπάλα, τώρα θα μας τα είχες ζαλίσει με τους "σφαγείς των αθώων". Αν δεν είσαι κότα, απάντησε!

Δεν ήταν hrys...και έιχε και ξύλινο πόδι...και επειδή καθυστερούσε την "πορεία" τον έφαγαν στον δρόμο. Το πόδι του το είχαν σπάσει οι γερμανοί μια φορά όταν έκλεψε ψωμί. Από το σπάσιμο σκίστηκε όλο το καλάμι, έπαθε γάγραινα και του το κόψανε κάποια στιγμή αργότερα.

Δεν περίμενα δίκες...περίμενα να πεις, ρε παιδιά μαλακία στον μελιγαλά, αλλά έτσι σκατά που ήταν τα πράγματα δεν μπορούσες να περιμένεις και πολλά...

Ή να μην έλεγες τίποτα.

ʼλλα είπες εσύ όμως...[move][/move]

Επισκέπτης
Διασκεδάζω με όλους σας - μαλώνετε για ιδεολογίες που δεν έχουν καμία αξία πια, και αναφέρετε γεγονότα τα οποία γνωρίζετε μόνο μέσα από βιβλία που έγραψε κάποιος χιψις, άρα γεγονότα τα οποία αγνοείτε εντελώς.

Έχετε χάσει το δάσος.

Εγώ ξέρω οτι τη μπάλα τη χάνει αυτός που δεν θέλει να μάθει (και να διδαχτεί απο) την ιστορία του. Σόρρυ!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και εγω γιωργο εχασα συγγενεις  απο τους δεξιους!!!τον βασανισαν.τους εσπασαν στο ξυλο,τους καταρακωσαν την αξιοπρεπεια,μονο και μονο επειδη ηταν κομμουνιστες!!η δικια μου οικογενεια ειχε μπαστους συνεχεια εξω απο το σπιτι της επειδη ηταν κομμουνιστες!!να προσεχεις τα λογια σου οταν αναφερεσαι σε τετοια γεγονοτα!!εγω κρατησα χαμηλους τονους και σεβαστηκα τους νεκρους σου συγγενεις!!εχω την απαιτηση να κανεις το ιδιο!

που δεν σε σεβάστηκα ρε συ...και εάν έδωσα κάπου αυτή την εντύπωση, απολογούμαι.

Απαράδεκτα πράγματα όλα αυτά...από όπου και να έγιναν....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Έχετε χάσει το δάσος.

Δεν γίνομαι κατανοητός φαίνεται...

Και έχεις δίκιο, αλλά πιστεύω ότι συμφωνείς: Οποιεσδήποτε σφαγές και από οπουδήποτε να έχουν γίνει...πρέπει να κατακρίνονται. Μόνο αυτό.

Επιπλέον, έχεις επίσης δίκιο, δεν νομίζω ότι μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι έγινε τότε.

Επισκέπτης
Δεν ήταν hrys...και έιχε και ξύλινο πόδι...και επειδή καθυστερούσε την "πορεία" τον έφαγαν στον δρόμο. Το πόδι του το είχαν σπάσει οι γερμανοί μια φορά όταν έκλεψε ψωμί. Από το σπάσιμο σκίστηκε όλο το καλάμι, έπαθε γάγραινα και του το κόψανε κάποια στιγμή αργότερα.

Δεν περίμενα δίκες...περίμενα να πεις, ρε παιδιά μαλακία στον μελιγαλά, αλλά έτσι σκατά που ήταν τα πράγματα δεν μπορούσες να περιμένεις και πολλά...

Ή να μην έλεγες τίποτα.

ʼλλα είπες εσύ όμως...[move][/move]

Αν δεν ήταν λοιπόν ταγματασφαλίτης, ήταν ένα απο τα αθώα θύματα της εποχής. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να γενικεύεις, γιατί στο Μελιγαλά εκείνοι που ΚΥΡΙΩΣ σκοτώθηκαν ήταν οι συνεργάτες των γερμανών. Κακώς σκοτώθηκαν λες;

Επισκέπτης
Δεν γίνομαι κατανοητός φαίνεται...

Και έχεις δίκιο, αλλά πιστεύω ότι συμφωνείς: Οποιεσδήποτε σφαγές και από οπουδήποτε να έχουν γίνει...πρέπει να κατακρίνονται. Μόνο αυτό.

Επιπλέον, έχεις επίσης δίκιο, δεν νομίζω ότι μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι έγινε τότε.

Δηλαδή είναι το ίδιο να σκοτώνουν οι Γερμανοί και οι δοσίλογοι τους αντιστασιακούς με το αντίστροφο;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν δεν ήταν λοιπόν ταγματασφαλίτης, ήταν ένα απο τα αθώα θύματα της εποχής. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να γενικεύεις, γιατί στο Μελιγαλά εκείνοι που σκοτώθηκαν ήταν οι συνεργάτες των γερμανών. Κακώς σκοτώθηκαν λες;

Εγώ δεν το βλέπω έτσι hrys...

Θα προτιμούσα να είχε γίνει αλλιώς το ξεκαθάρισμα. Δεν πίστεύω ότι ήταν όλοι, μπορεί κα να μην ήταν και κανένας.

Σκέψου ότι κάποιοι εξίσου φανατισμένοι σαν και εσένα δηλώνουν και αποδεικνύουν τελέιως αντίθετα πράγματα από αυτά που λες εσύ. Εμένα αυτό και μόνο με βάζει σε τρομερές σκέψεις.

Επισκέπτης
Εγώ δεν το βλέπω έτσι hrys...

Θα προτιμούσα να είχε γίνει αλλιώς το ξεκαθάρισμα. Δεν πίστεύω ότι ήταν όλοι, μπορεί κα να μην ήταν και κανένας.

Σκέψου ότι κάποιοι εξίσου φανατισμένοι σαν και εσένα δηλώνουν και αποδεικνύουν τελέιως αντίθετα πράγματα από αυτά που λες εσύ. Εμένα αυτό και μόνο με βάζει σε τρομερές σκέψεις.

Όπερ σημαίνει να μην τιμωρούνται οι δοσίλογοι;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δηλαδή είναι το ίδιο να σκοτώνουν οι Γερμανοί και οι δοσίλογοι τους αντιστασιακούς με το αντίστροφο;

Δηλαδή δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε...και δεν πιστέυω κανέναν ακράιο από αυτά που μου λέει (αριστερό ή δεξιό) και κατακρίνω οποιεσδήποτε σφαγές.

Αυτά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όπερ σημαίνει να μην τιμωρούνται οι δοσίλογοι;

δίκασέ τους, απόδειξέ το και άσε τον αρμόδιο να ορίσει την ποινή.

Και τους δοσίλογους και τους δολοφόνους και τους ληστές και όλα.

Δεν τους σφάζεις εν ψυχρώ.

Επισκέπτης
δίκασέ τους, απόδειξέ το και άσε τον αρμόδιο να ορίσει την ποινή.

Και τους δοσίλογους και τους δολοφόνους και τους ληστές και όλα.

Δεν τους σφάζεις εν ψυχρώ.

ΠΟΙΟΣ θα τους δικάσει σε μια τόσο έκρυθμη κατάσταση, μου λες;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΠΟΙΟΣ θα τους δικάσει σε μια τόσο έκρυθμη κατάσταση, μου λες;

Τότε κανείς...αργότερα μπορούσε να γίνει όμως. Αλλά δεν συζητάμε αυτό hrys, και μην πάς αλλού την κουβέντα, εσύ δλδ εγκρίνεις την σφαγή επειδή δεν υπήρχαν τότε οι συνθήκες για να δικαστούν? Αυτό υπερασπίζεσαι όλη την ώρα και είναι εξωφρενικό!!!!! Ειδικά για αριστερό!!! Να μου το πει κανένας Χρυσαυγίτης δεν θα μου έκανε εντύπωση...εσύ όμως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom