Νέα

Είδηση(;) ΣΟΚ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τότε κανείς...αργότερα μπορούσε να γίνει όμως. Αλλά δεν συζητάμε αυτό hrys, και μην πάς αλλού την κουβέντα, εσύ δλδ εγκρίνεις την σφαγή επειδή δεν υπήρχαν τότε οι συνθήκες για να δικαστούν? Αυτό υπερασπίζεσαι όλη την ώρα και είναι εξωφρενικό!!!!! Ειδικά για αριστερό!!! Να μου το πει κανένας Χρυσαυγίτης δεν θα μου έκανε εντύπωση...εσύ όμως?

Πάντως όσοι δοσίλογοι επέζησαν, όχι μόνο δεν δικάστηκαν, αλλά κυβέρνησαν κιόλας!
Στο ξαναλέω, μην ψάχνεις συνθήκες αστικής δημοκρατίας στην έκρυθμη Ελλάδα του '44.
Α προπό, τι έχεις να συστήσεις στους Ιρακινούς σήμερα; Να σκοτώνουν τους Αμερικάνους εισβολείς η να περιμένουν ....το μέλλον;

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ειμαι 6 περιπου μηνες στο φορουμ και ολο αυτο το καιρο πιστευα οτι αποτελειται απο ατομα που θα μπορουσε καποιος να τους περιγραψει σαν "ωραιους τυπους καλοπερασακηδες και μερακληδες",διαβαζοντας ομως το παραπανω post καταλαβα οτι ολα σε αυτο το τοπο ωφειλονται στην ατιμωρησια.Στην ατιμωρησια που επετρεψε την ελλαδα να την κυβερνησουν προδοτες και τσατσοι (κωλετης,μαυροκορδατος) αντι αυτοι που την ελευθερωσαν οι οποιοι πεθαναν στην ψαθα γιατι δεν συμβιβαστηκαν.Στην ατιμωρησια που επετρεψε να επιστρεψουν στην ελλαδα και να εχουν και μουτρα να κυκλοφορουν ο βασιλιας και ο θιασος του κατακοποι μετα απο 3 χρονια διακοπων και αδιακοπης ηλιοθεραπειας.Στην ατιμωρησια που επετρεψε στους βασανιστες της χουντας να ενταχθουν στα μεταπολιτευτικα κομματα εξουσιας και να παιζουν ρολο στα πραγματα.
Η ατιμωρησια ομως φιλοι μου γεννα αντιδραση η οποια ειναι βιαιη και συνηθως τυφλη.Ετσι λοιπον μετα την απελευθερωση ανθρωποι οι οποιοι ειχαν παλεψει δεν δεχοντουσαν οι γερμανοτσολιαδες και οι μαυραγοριτες να κυκλοφορουν με υφος και τουπε και τους βολεψανε μια χαρουλα στη πηγαδα,ειμαι και εγω απο τη μεσσηνια εγγονος παρασημοφορημενου αξ/κου του ΕΣ ο οποιος διεφυγε στη μεση ανατολη και το μονο που εκανε ηταν να ειναι σε βρετανικο στρατοπεδο συγκεντρωσης στο Σουδαν οταν λοιπον ο παππους μου ο οποιος φευγοντας απο την ελλαδα ηταν οπαδος του λαικου κομματος γυρισε ενταχθηκε στον ΕΛΑΣ και ειπε "παιδακια τωρα θα λογαριαστουμε" αυτο εγινε στην ελλαδα εκεινη την περιοδο ξεκαθαρισμα λογαριασμων πολυ παλιων λογαριασμων και ειναι κριμα που τοτε στο μελιγαλα καποιοι αθωοι την πληρωσαν οπως ειναι κριμα που καποιοι ενοχοι την γλιτωσαν.Για να καταλαβετε χτες που εκανα τον παππου μου βολτα στο κολονακι ενας φιλος του του ειπε "Ξερεις νικολα ποιον πετυχα χτες? Τον Ζαχο Χ"Φωτιου 3 μερες εψαχνα το σπιτι του στα δεκεμβριανα,ο κερατας μας γλιτωσε, 10 πολυκατοικιες εβγαλε στη κατοχη ο ατιμος".
Γιαυτο παιδια να μην σκαλιζετε σκοτεινες περιοδους παρα μονο αν ειστε 100% σιγουροι και να μην ειστε προκλητικοι ειναι αδικο προς ολους.
Υ.Γ Γιωργο επειδη ειπες πολλες φορες για λυσαρι μαλλον δεν ειχες συγγενη στη πηγαδα αλλα στην ΟΝΝΕΔ μαζεψου και μιλα καλυτερα ρε γιατι μπορει να σε αντιμετοπιζουν ολοι μεχρι τωρα με το γαντι αλλα η υπομονη και η ευγενεια δεν ειναι αδυναμια.ΜΑΖΕΨΟΥ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εντάξει...μαζεύομαι.

Το συμπέρασμα το βγάλαμε.

Μάγκες καλή συνέχεια, αποχωρώ.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και μετά μου λες οτι τηρείς ίσες αποστάσεις απο τις αντιμαχόμενες παρατάξεις, όταν μιλάς για κονσερβοκούτια, ε;

Και είσαι και μαλάκας, γιατί ζητάς δίκες κλπ στην Ελλάδα του '44. Ποιος να κάνει τις δίκες; Το επίσημο κράτος με το βασιλιά, που την κοπάνησαν α λα γαλλικά, αφήνοντας τον κοσμάκη στην τύχη του; Η μήπως οι ταγματασφαλίτες, που αφού έφυγαν οι Γερμανοί μπήκαν στην υπηρεσία των Εγγλέζων;

Και μη μου κάνεις ψυχανάλυση, δεν στην ζήτησα!

Υ.Γ. Ήταν η δεν ήταν στα Τάγματα Ασφαλείας "το στενό συγγενικό σου πρόσωπο";  Γιατί αν ήταν ένας απλός ανθρωπάκος που τον πήρε η μπάλα, τώρα θα μας τα είχες ζαλίσει με τους "σφαγείς των αθώων". Αν δεν είσαι κότα, απάντησε!

Ρε παιδιά κομμουνισμό θέλετε??????????
Δυστύχως το σύστημα απέτυχε.
Ηταν μία απάτη. Το οικονομικό αυτό σύστημα ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ. Τι να κάνουμε τώρα.
Είμαι λέει κάποιος κομμουνιστής αλλά έχω 41 διαμερίσματα (κάπου τόσα έχει και η Μαρία με τον μπαμπάκα διευθυντή της Ασφάλειας Χανίων που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από το ΕΜΠ), 5 κότερα και ότι άλλο χλιδάτο. Αλλά πάνω από όλα για το δίκιο του εργάτη. Τρίχες κατσαρές δηλαδή.
Θέλετε να είμαστε Ουγγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία κτλ, κτλ, κτλ.????????
Και καλά κάνανε τα Ταγματα Ασφαλείας και κάνανε ότι κάνανε.
Οταν υπάρχει θέμα National Security τι πρέπει να κάνουμε???? Να αφήσουμε κάποιους να τα κανούν μπάχαλο??????
Το λάθος το ξεκίνησαν οι "άλλοι" και όχι οι δεξιοί.
Η ουσιά είναι ότι στον συμμοριτοπόλεμο (γιατί συμμορίτες ήταν και όχι εμφύλιος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν) ότι έγινε, έγινε από την Κυβέρνηση Παπανδρέου που τελικά δεν είναι ΔΕΞΙΟΣ. Εκτός και αν ο παππούς ήταν και δεν το γνωρίζουμε.
Τα γεγονότα έγιναν αλλά κάποιοι προσπαθούν να τα αλλάξουν. Δεν θα τους περάσει.

Επισκέπτης
Και καλά κάνανε τα Ταγματα Ασφαλείας και κάνανε ότι κάνανε.

Ώστε καλά κάνανε που συνεργάστηκαν με τους γερμανούς κατακτητές, βασανίζοντας και σκοτώνοντας τους αντιστασιακούς, ε; Και μάλιστα "στο όνομα της πατρίδας"!
Τώρα, αν σε πω φασίστα (που είσαι), θα είμαι προκλητικός;

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ώστε καλά κάνανε που συνεργάστηκαν με τους γερμανούς κατακτητές, βασανίζοντας και σκοτώνοντας τους αντιστασιακούς, ε; Και μάλιστα "στο όνομα της πατρίδας"!
Τώρα, αν σε πω φασίστα (που είσαι), θα είμαι προκλητικός;

Ποιους αντιστασιακούς????????
Τους κομμουνιστές εννοείς.
Ε, τι να κάνουμε δεν τον θέλουμε τον κομμουνισμό αγαπητέ.
Τον θες εσύ????.
Εγώ ιμπεριαλισμό γουστάρω και ελεύθερη οικονομία και όχι μιζέρια και μαλακίες.
Και το ξέρεις, αν δεν γινόντουσαν αυτά (που έπρεπε να γίνουν) βίζιτες θα κάναμε.
Αν βέβαια σε εκφράζει ο Στάλιν γιατί αυτός ήταν ο μέγα φασίστας (πριν τον Χίτλερ με μέντορα τον Κεμάλ) και σιωνιστής εβραίος ε τότε τι να σου πω για φασισμό και μαλακίες που τσαμπουνάς.
Για όνομα του θεού.

Επισκέπτης
Και ο τυπος που εχεις βάλει σαν avatar στο όνομα της πατρίδας εκανε οτι έκανε.

Εν πρώτοις, δεν απαντάς σε αυτό που είπα περί προδοτών ταγματασφαλιτών (η μήπως απαντάς με τον τρόπο σου, με τη μέθοδο της γαργάρας;).

Εν δευτέροις, αν άλλαζα το avatar και έβαζα τίποτα μουνόχειλα, θα ήσουνα ικανοποιημένος;

Εν τρίτοις, κρίνε αυτά που λέω κι όχι το avatar, γιατί και το δικό σου μου φαίνεται εξ ίσου μαλακισμένο.

Θενκς!

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και ο τυπος που εχεις βάλει σαν avatar στο όνομα της πατρίδας εκανε οτι έκανε.

Δεν είναι η zaza Gabor, αλλά ένας αγαπημένος μου κιθαρίστας Ούγγρος ο Gabor Szabo με αρκετούς δίσκους στην jazz εταιρεία Impulse (Gypsy 66, Spellbinder, Jazz Raga, The Sorcerer) κτλ μαζί με το εκπληκτικό album High Contrast (σε συνεργασία με τον Βοbby Womack). Εγώ τους έχω σε βινύλιο. Ψάξε στο Μetropolis για cd.
Eτσι για να πέσουν και οι τόνοι. Ο.Κ Κojak??????

Επισκέπτης
Δεν είναι η zaza Gabor, αλλά ένας αγαπημένος μου κιθαρίστας Ούγγρος ο Gabor Szabo με αρκετούς δίσκους στην jazz εταιρεία Impulse (Gypsy 66, Spellbinder, Jazz Raga, The Sorcerer) κτλ μαζί με το εκπληκτικό album High Contrast (σε συνεργασία με τον Βοbby Womack). Εγώ τους έχω σε βινύλιο. Ψάξε στο Μetropolis για cd.
Eτσι για να πέσουν και οι τόνοι. Ο.Κ Κojak??????

'Αλλο ρώτησε (και άλλον, εμένα), άλλο απάντησες.

Μετά θα φταίω που θα νομίζω οτι εκτός απο φασίστας είσαι και μεθυσμένος;

Γιατί το είπες και μόνος σου, γουστάρεις ιμπεριαλισμό, γουστάρεις και τους σπιούνους στην Κατοχή, γουστάρεις και τις βίζιτες που γινόντουσαν τότε με γερμανούς φαντάρους και μετά τις κουρεύανε τις "κακομοίρες". Αλήθεια, η οικογένειά σου τι έκανε στην Κατοχή; Για ταγματασφαλίτες  τους κόβω, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.

Και όχι, δεν θα πέσουν οι τόνοι για τέτοια ζητήματα!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Κι όμως! Πρέπει να πέσουν οι τόνοι.

Επισκέπτης
1 τι να σου πω για την προδοσία των ταγματασφαλίτων? Οσο εσυ πιστευεις οτι οι κουμουνιστες που δρασαν εναντιον της Ελλαδας στη μικρασιατική καταστροφη ηταν προδοτες τοσο και εγω πιστευω οτι ηταν προδοτες και οι ταγματασφαλίτες.

2 Βαλε οτι θες για avatar αν σε εκφραζει, δεν εχω κακένα πρόβλημα, αλλωστε φημίζωμαι για τις <<δημοκρατικές>> μου απόψεις......

3 Τι να πρωτοκρίνω απο αυτά που λές?  Σε όλα διαφωνούμε και δεν πρόκειτε να βγάλουμε ακρη, ούτε θα με πείσεις ουτε θα σε πίσω.

Αυτα τα ολίγα.

1. Τι ακριβώς κάνανε οι "κουμουνιστές" στη μικρασιατική καταστροφή; Για κάντο λιανά!

2. Συμφωνείς προφανώς που οι ταγματασφαλίτες συνεργάστηκαν με τους γερμανούς στην κατοχή, έτσι;

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1 τι να σου πω για την προδοσία των ταγματασφαλίτων? Οσο εσυ πιστευεις οτι οι κουμουνιστες που δρασαν εναντιον της Ελλαδας στη μικρασιατική καταστροφη ηταν προδοτες τοσο και εγω πιστευω οτι ηταν προδοτες και οι ταγματασφαλίτες.

2 Βαλε οτι θες για avatar αν σε εκφραζει, δεν εχω κακένα πρόβλημα, αλλωστε φημίζωμαι για τις <<δημοκρατικές>> μου απόψεις......

3 Τι να πρωτοκρίνω απο αυτά που λές?  Σε όλα διαφωνούμε και δεν πρόκειτε να βγάλουμε ακρη, ούτε θα με πείσεις ουτε θα σε πίσω.

Αυτα τα ολίγα.

Πες τα ρε Τέλη (Σαβάλα), εννοώ.
Αντε γιατί μόνο μαλακίες ακούμε από τους κουκουέδες.
Τους έχω βαρεθεί.
Δεν ξέρω και κατά πόσο αγγίζουμε και το πνεύμα του site "το γαμήσειν εστί φιλοσοφείν" με αυτή την κουμουνολαγνεία που πιάνει μερικούς.
Ο μουσικόφιλος Antisthenis μάλλον θα μας μαλώσει.

Επισκέπτης
στην μικρασιατικη καταστροφη δεν διναν ενα ποτηρι νερο στοτς ξεριζωμενους που ηρθαν!!ωραιοι ελληνες ρε!!!γεμισε μαλακες το σαιτ!!!!!ουστ ρε φασιστακια του κερατα!!!!!βαλτε ρε να δειτε φωτογραφιες σκοτωμενων παιδιων να τον παιξατε μαλακες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom