Και μετά μου λες οτι τηρείς ίσες αποστάσεις απο τις αντιμαχόμενες παρατάξεις, όταν μιλάς για κονσερβοκούτια, ε;
Και είσαι και μαλάκας, γιατί ζητάς δίκες κλπ στην Ελλάδα του '44. Ποιος να κάνει τις δίκες; Το επίσημο κράτος με το βασιλιά, που την κοπάνησαν α λα γαλλικά, αφήνοντας τον κοσμάκη στην τύχη του; Η μήπως οι ταγματασφαλίτες, που αφού έφυγαν οι Γερμανοί μπήκαν στην υπηρεσία των Εγγλέζων;
Και μη μου κάνεις ψυχανάλυση, δεν στην ζήτησα!
Υ.Γ. Ήταν η δεν ήταν στα Τάγματα Ασφαλείας "το στενό συγγενικό σου πρόσωπο"; Γιατί αν ήταν ένας απλός ανθρωπάκος που τον πήρε η μπάλα, τώρα θα μας τα είχες ζαλίσει με τους "σφαγείς των αθώων". Αν δεν είσαι κότα, απάντησε!
Ρε παιδιά κομμουνισμό θέλετε??????????
Δυστύχως το σύστημα απέτυχε.
Ηταν μία απάτη. Το οικονομικό αυτό σύστημα ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ. Τι να κάνουμε τώρα.
Είμαι λέει κάποιος κομμουνιστής αλλά έχω 41 διαμερίσματα (κάπου τόσα έχει και η Μαρία με τον μπαμπάκα διευθυντή της Ασφάλειας Χανίων που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από το ΕΜΠ), 5 κότερα και ότι άλλο χλιδάτο. Αλλά πάνω από όλα για το δίκιο του εργάτη. Τρίχες κατσαρές δηλαδή.
Θέλετε να είμαστε Ουγγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία κτλ, κτλ, κτλ.????????
Και καλά κάνανε τα Ταγματα Ασφαλείας και κάνανε ότι κάνανε.
Οταν υπάρχει θέμα National Security τι πρέπει να κάνουμε???? Να αφήσουμε κάποιους να τα κανούν μπάχαλο??????
Το λάθος το ξεκίνησαν οι "άλλοι" και όχι οι δεξιοί.
Η ουσιά είναι ότι στον συμμοριτοπόλεμο (γιατί συμμορίτες ήταν και όχι εμφύλιος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν) ότι έγινε, έγινε από την Κυβέρνηση Παπανδρέου που τελικά δεν είναι ΔΕΞΙΟΣ. Εκτός και αν ο παππούς ήταν και δεν το γνωρίζουμε.
Τα γεγονότα έγιναν αλλά κάποιοι προσπαθούν να τα αλλάξουν. Δεν θα τους περάσει.