You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είδηση(;) ΣΟΚ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 405
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Το site είναι ξεκάθαρα ακροδεξιό, αναφέροντας λέξεις κλειδιά σε ορισμένους κύκλους. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και τι ποστάρουμε σε ένα site με 20,000 μέλη
συγνωμη Sincity μαλλον ειμαι ΗΛΙΘΙΟΣ που ποσταρισα αυτο το κειμενο στο site. Ευτυχως ομως!! με επανεφερες στην ταξη.
Δεν μου το κάνεις λιανά ρε φίλε; Μήπως είπα κάτι αναληθές; ʼσε που μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει ρεβιζιονισμός!
Εντάξει ρε hrys,
εξήγησε του φίλου ότι δεν είσαι ρεβανσιστής, αφού προφανέστατα αυτό εννοεί. Και πες ότι "ρεβιζιονιστή" μπορεί να σε αποκαλέσει μόνο κάποιος από "ορθόδοξο" ΚΚ.
Αγαπητοί,
Πάντως το 1945 πρωθυπουργός ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου.
Αυτός δεν τους κοροίδεψε στην Βάρκιζα????
Αυτός δεν άνοιξε πυρ στα Δεκεμβριανά????
Επίσης τα ξερονήσια ποια κυβέρνηση τα άνοιξε????? Επί Σοφούλη. (Μήπως ήταν δεξιός?????) και δεν το γνωρίζουμε?????
Στο Μακρυγιάννη τι παίχτηκε?????
Στο Γράμμο και στο Βίτσι?????????
'Η τέλος πάντων (και όχι τέσπα - μου ακούγεται λίγο αλαζονικό) τι ζητούσε το ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ???????
Ακόμη και η Ρωσία (έδιωξαν τον τσάρο και ήλθαν οι άλλοι και έκαναν το ίδια και χειρότερα, και τώρα μιλάνε για το δίκιο του εργάτη και σαχλαμάρες της χαλιμάς) ποτέ δεν τους βοήθησε.
Είχε μοιραστεί η τράπουλα στην Μάλτα.
Γιατί αλλοιώς θα είμαστε Ουκρανία, Ουγγαρία, Τσεχία και πρώτοι στις βίζιτες για να ζήσουμε.
Ετσι για την ιστορία και για την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Πάντως το 1945 πρωθυπουργός ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου.
Αυτός δεν τους κοροίδεψε στην Βάρκιζα????
Αυτός δεν άνοιξε πυρ στα Δεκεμβριανά????
Επίσης τα ξερονήσια ποια κυβέρνηση τα άνοιξε????? Επί Σοφούλη. (Μήπως ήταν δεξιός?????) και δεν το γνωρίζουμε?????
Στο Μακρυγιάννη τι παίχτηκε?????
Στο Γράμμο και στο Βίτσι?????????
'Η τέλος πάντων (και όχι τέσπα - μου ακούγεται λίγο αλαζονικό) τι ζητούσε το ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ???????
Ακόμη και η Ρωσία (έδιωξαν τον τσάρο και ήλθαν οι άλλοι και έκαναν το ίδια και χειρότερα, και τώρα μιλάνε για το δίκιο του εργάτη και σαχλαμάρες της χαλιμάς) ποτέ δεν τους βοήθησε.
Γιατί αλλοιώς θα είμαστε Ουκρανία, Ουγγαρία, Τσεχία και πρώτοι στις βίζιτες για να ζήσουμε.
Ετσι για την ιστορία και για την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Για πειραματόζωα μην πάτε πολύ μακριά, δέστε και φρίξτε:
Dime weapons
Dime weapons
Σας γουστάρω ρε συναγωνιστές, άλλοι μπαίνουν στον πιο "καθωσπρέπει" χώρο και τον κάνουν μπουρδέλο..
Εσείς μπαίνετε σε ένα "μπουρδέλο" και το κάνετε πολυδιάστατη πλατφόρμα - πραγματικού- διαλόγου, με περιεχόμενο και δυναμική, χωρίς "δήθεν" και σμτ..
Μακάρι να μπορούσαν να το διαβάζουν πολλοί και διάφοροι βαθιά προβληματισμένοι τυπάκοι.. (που παρεπιδημούν σε ΜΜΕ)
Κατά τα άλλα, όλων.. οι ουρίτσες μας είναι πιασμένες σε κάποια φάκα, το πολεμάμε να ξεκολλήσουμε αλλά πονάει το άτιμο..
Η εξω από την ανθρώπινη κλίμακα ασκηση εξουσίας έχει αποδειχθεί ότι συν το χρόνο είναι καταστροφική, γιατί εφαρμόζεται σε τέτοιο μέγεθος που αδυνατεί -πλέον-να συλλάβει και να υπολογίσει την ανθρώπινη διάσταση. Οπως όταν είσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που τρέχει με 100 χλμ/ώρα και περάσεις δίπλα από έναν πεζό. Ποιά είναι η αίσθηση που έχεις εσύ και ποιά είναι του πεζού;
Χάνεις την μπάλα σύντροφοι., ξεχνάς τι είσαι, σε παίρνει ο κατήφορος και κατρακυλάς μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες και να αρχίσουν να δημιουργούνται αντίρροπες δυνάμεις ικανές να ανατρέψουν το "καθεστώς".
Αλλά και οι εξουσίες εξελίσσονται παγκοσμίως και γίνονται πονηρές και πολύπλευρές. Ως καλοί καταστηματάρχες μαθαίνουν ότι " ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" και προσπαθούν να σου φτιάξουν τον εικονικό -επί της ουσίας- ζωτικό σου χώρο για να νιώθεις δικαιωμένος.
Μόνο που κάθε φορά που θα προσπαθείς να ξεφύγεις, θα σε πονάει η ουρίτσα σου : )
Εσείς μπαίνετε σε ένα "μπουρδέλο" και το κάνετε πολυδιάστατη πλατφόρμα - πραγματικού- διαλόγου, με περιεχόμενο και δυναμική, χωρίς "δήθεν" και σμτ..
Μακάρι να μπορούσαν να το διαβάζουν πολλοί και διάφοροι βαθιά προβληματισμένοι τυπάκοι.. (που παρεπιδημούν σε ΜΜΕ)
Κατά τα άλλα, όλων.. οι ουρίτσες μας είναι πιασμένες σε κάποια φάκα, το πολεμάμε να ξεκολλήσουμε αλλά πονάει το άτιμο..
Η εξω από την ανθρώπινη κλίμακα ασκηση εξουσίας έχει αποδειχθεί ότι συν το χρόνο είναι καταστροφική, γιατί εφαρμόζεται σε τέτοιο μέγεθος που αδυνατεί -πλέον-να συλλάβει και να υπολογίσει την ανθρώπινη διάσταση. Οπως όταν είσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που τρέχει με 100 χλμ/ώρα και περάσεις δίπλα από έναν πεζό. Ποιά είναι η αίσθηση που έχεις εσύ και ποιά είναι του πεζού;
Χάνεις την μπάλα σύντροφοι., ξεχνάς τι είσαι, σε παίρνει ο κατήφορος και κατρακυλάς μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες και να αρχίσουν να δημιουργούνται αντίρροπες δυνάμεις ικανές να ανατρέψουν το "καθεστώς".
Αλλά και οι εξουσίες εξελίσσονται παγκοσμίως και γίνονται πονηρές και πολύπλευρές. Ως καλοί καταστηματάρχες μαθαίνουν ότι " ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" και προσπαθούν να σου φτιάξουν τον εικονικό -επί της ουσίας- ζωτικό σου χώρο για να νιώθεις δικαιωμένος.
Μόνο που κάθε φορά που θα προσπαθείς να ξεφύγεις, θα σε πονάει η ουρίτσα σου : )
Για πειραματόζωα μην πάτε πολύ μακριά, δέστε και φρίξτε:
Dime weapons
Αψογος.
Αυτά να τα βλέπουν μερικοί Εβραιολάγνοι και Τουρκολάγνοι δικοί μας με "ναι" στο σχέδιο Αννάν και τέτοιες προδοτικές μαλακίες.
Γιάλτα. Πόλη - θέρετρο της Κριμαίας (Βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας).
Για να είναι πιο αληθινή η αλήθεια σου, φίλε (ΟΧΙ zaza) GABOR
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
και κατι αλλο για σχολιασμο απο τον φιλο tomito:
Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι όργανο πνευματικού πολέμου. Στέκεται στην πρώτη γραμμή μάχης κατά των μισελληνικών αιρέσεων. Δεν δικάζει τον εχθρό. Τον εξοντώνει. Δεν διεξάγει πόλεμο κατά ατόμων. Εξολοθρεύει ομαδικώς τις αντεθνικές δοξασίες. Δεν ψάχνει για στοιχεία που να αποδεικνύουν αξιόποινες πράξεις ατόμων. Η πρώτη ερώτηση που κάνουμε είναι: Λατρεύεις τους Πατρώους Θεούς; Η απάντηση θα καθορίσει την μοίρα του κατηγορουμένου. Αυτή είναι η ουσία του εμπόλεμου Ελληνισμού.
Ο Έλλην σκληρός απέναντι στον εαυτό του, πρέπει να είναι σκληρός απέναντι στον εχθρό. Όλα τα μαλθακά συναισθήματα φιλίας, ανοχής, αγάπης πρέπει να καταπνιγούν. Μόνο μία σκέψη, έναν σκοπό έχει στο μυαλό του ο Έλλην Πολεμιστής: Αμείλικτη εξόντωση των εχθρών του Έθνους και του Ελληνισμού. Για τον Έλληνα υπάρχει μία μόνο ευχαρίστηση: Η ολοκληρωτική νίκη στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Με ψυχρή λογική, μακιαβελλική ηθική και ακούραστη καταδίωξη του στόχου, ο Έλλην Πολεμιστής πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει και να εξολοθρεύσει οτιδήποτε στέκει εμπόδιο στο δρόμο για την παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού.
Ως οφείλω, μια απάντηση
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και η ομάδα που εκφράζει θεωρούνται η "17Ν" του χώρου. Προσωπικά δεν αποκλείω να έχουν προβεί και σε ενέργειες εκτός από αρθογραφία. Αλλά αυτό είναι απλά πιθανολογία δικιά μου.
Θεωρούνται λίγο ή περισσότερο απόβλητοι, καθώς η μισσαλοδοξία που εκφράζουν μόνο Εθνικούς δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηρίζει.
Το άτομο είχε εφημερίδα με το ίδιο όνομα που έκλεισε ύστερα από δικαστική απόφαση.
Μέσα σε ένα κίνημα μερικών χιλιάδων θα βρεθούν και μερικές
ακραίες μονάδες αν το δούμε αθώα.
Αν το δούμε πονηρά δεν είναι τίποτα άλλο από προβοκάτορες.
Σε επιμέρους σημεία-προφανως όχι του συγκεκριμένου αποσπάσματος-δεν παυουν να έχουν δίκιο.
Παρ'ολα αυτά
α)δεν βλέπω τον λόγο που μπήκε στην συγκεκριμένη κουβέντα
και β)οι απόψεις μου είναι καθαρά προσωπικές προίον εκτιμήσεων και τίποτε παραπάνω.
ΔΕΝ είμαι και δεν θα γίνω τιμητης των πάντων
ʼσχετα με το αν συμφωνεί κανείς με τη συγκεκριμένη σελίδα, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αποστροφή γι'αυτήν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του, άλλο αν οι αριστεροί νομίζουν ότι μόνο εκείνοι έχουν δικαίωμα να πετάνε ότι κοτσάνα θέλουν.
Γιάλτα. Πόλη - θέρετρο της Κριμαίας (Βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας).
Για να είναι πιο αληθινή η αλήθεια σου, φίλε (ΟΧΙ zaza) GABOR
Γιάλτα, μου ξέγυγε. Αψογα αγαπητέ.
άλλο αν οι αριστεροί νομίζουν ότι μόνο εκείνοι έχουν δικαίωμα να πετάνε ότι κοτσάνα θέλουν.
Αυτό το τρώμε κουτόχορτο εδώ και 60 χρόνια αγαπητέ.
Μπράβο μας. Αντε ΠΑΜΕ για το δίκιο του εργάτη και μόνο.
Επισκέπτης
hrys...παρεκτρέπεσαι.
Και επειδή είμαι από τα μέρη εκείνα....πρόσεχε τι ξερολιές θα πεις.
Τυχαίνει να έχω και συγγενή θύμα στο συγκεκριμένο σημείο.
Γιατί παρεκτρέπομαι βρε Γιώργο; Και, χωρίς να θέλω να θίξω το νεκρό συγγενή σου, θα ήθελες να μου απαντήσεις για το ποια ήταν -κατά τη γνώμη σου- τα γεγονότα στο Μελιγαλά και εξ αιτίας ποιας αφορμής έγιναν;
Επισκέπτης
ʼσχετα με το αν συμφωνεί κανείς με τη συγκεκριμένη σελίδα, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αποστροφή γι'αυτήν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει τη γνώμη του, άλλο αν οι αριστεροί νομίζουν ότι μόνο εκείνοι έχουν δικαίωμα να πετάνε ότι κοτσάνα θέλουν.
Οπότε, οι αριστεροί να μη λένε την κοτσάνα τους, έτσι; Μόνο οι άλλοι θα μιλάνε. Ωραία λογική! Μήπως να το βάλουμε και στο Σύνταγμα;
Πάντως κάτι τέτοια ακούω και αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά τις απόψεις του Σταύρου για το ποιοι δικαιούνται να ψηφίζουν τελικά!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Γιατί παρεκτρέπομαι βρε Γιώργο; Και, χωρίς να θέλω να θίξω το νεκρό συγγενή σου, θα ήθελες να μου απαντήσεις για το ποια ήταν -κατά τη γνώμη σου- τα γεγονότα στο Μελιγαλά και εξ αιτίας ποιας αφορμής έγιναν;
Εάν μου αποδείξεις (να μου το αποδείξεις όμως...) ότι ήτανε δοσύλογοι (ο λόγος που "δικαιολογεί" σε προηγούμενα post σου στο συγκεκριμένο θέμα την σφαγή του Μελιγαλά), να πω, πάει στο διάολο...
Αν και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι κάποιοι μάγκες αποφασίζανε ποιος είναι ένοχος και ποιος όχι και με ποια εξουσία και σφάζανε νταϊλίκι. (Όποιοι και να ήταν αυτοί οι μάγκες)
Πρόσεχε όμως καλά τι είπα...Να το αποδείξεις πρώτα!
Επισκέπτης
Υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία για το θέμα, αν μου δώσεις χρόνο θα την έχεις. Και βεβαίως, σ' αυτές τις περιπτώσεις, πάντα υπάρχουν και υπερβολές (όπως και αδικίες), που φρονώ όμως οτι στην περίπτωση του Μελιγαλά ΔΕΝ ήταν ο κανόνας.
Όσο για το ποιος έδωσε το δικαίωμα στους μάγκες που λες να σφάζουνε (λες και ήταν κατ' επάγγελμα σφαγείς, η δεν προκλήθηκαν κιόλας στο τέλος τέλος), μήπως έχεις επίγνωση για τι φάση της επίσημης (θεσμοθετημένης εννοώ) Ελλάδας μιλάμε; Όλα λειτουργούσαν όπως και παλιά;
Επίσης: Θα ήθελα τη γνώμη σου για τα Τάγματα Ασφαλείας, την οργάνωση Χ, τους ΜΑΥδες και το ρόλο τους. Τι ρόλο βαράγανε;
Ευχαριστώ.
Όσο για το ποιος έδωσε το δικαίωμα στους μάγκες που λες να σφάζουνε (λες και ήταν κατ' επάγγελμα σφαγείς, η δεν προκλήθηκαν κιόλας στο τέλος τέλος), μήπως έχεις επίγνωση για τι φάση της επίσημης (θεσμοθετημένης εννοώ) Ελλάδας μιλάμε; Όλα λειτουργούσαν όπως και παλιά;
Επίσης: Θα ήθελα τη γνώμη σου για τα Τάγματα Ασφαλείας, την οργάνωση Χ, τους ΜΑΥδες και το ρόλο τους. Τι ρόλο βαράγανε;
Ευχαριστώ.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Να μην ευχαριστείς καθόλου, και θα σου πρότεινα να ξεκολλήσεις λίγο.
Βιβλιογραφίες έχω και εγώ που να αντικρούει αυτά της δικής σου. Αυτό και μόνο πρέπει να σου λέει κάτι.
Αλλά μάλλον δεν σου λέει από ότι καταλαβαίνω και αυτό σε κατατάσει κατά τη γνώμη μου στην κατηγορία των αφελών ανθρώπων τουλάχιστον. Ξέρω....ξέρω...τα δικά σου στοιχεία είναι αληθινά και τα δικά μου "προπαγανδίστικα", ψέυτικα....
Κούνια που σε κούναγε...
Κοίτα να δεις όμως, πως γίνεσαι υπερβολικός και η επιχειρηματολογία σου από μόνη της αποδεικνύει τις εμπάθειές σου.
Γράφει κάποιος και κατακρίνει among others το θέμα της Μακρονήσου, της Γυάρου και του Μελιγαλά. Και είναι σημαντικό ότι η κριτική του συγκεκριμένου δεν περιορίζεται σε μία πλευρά του φάσματος, αλλά κρίνει και τους μεν και τους δε.
Και πετάγεσαι εσύ σαν μην πω τι και ρωτάς απαθέστατα:
Φτιάξε την επιχειρηματολογία σου....κοίτα στο λυσάρι!!!!
Αποφασίζουμε χωρίς να δικάζουμε και σφάζουμε. Αυτό είναι η δημοκρατία της Αριστεράς που πρεσβεύεις. Είμαι βέβαιος ότι ακόμη και οι Αριστεροί θα φρίξουν με τις θέσεις σου.
BTW...για ότι με ρωτάς, ψάξε στην βιβλιογραφία σου, θα έχει σίγουρα απαντήσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Το ζήτημα δεν είναι φίλε να δικαιολογείς σφαγές επειδή κάποιοι άλλοι έκαναν τα ίδια. Είναι αν κατακρίνεις γενικά αυτά τα πράγματα. Εσύ το μόνο που σε πείραξε είναι ότι κάποιος αναφέρθηκε ΚΑΙ στον Μελιγαλά και έτρεξες να δικαιολογήσεις τα μπουμπούκια...
Sorry...αλλά είσαι τουλάχιστον απαράδεκτος, εμπαθής και οπισθοδρομικός.
Βιβλιογραφίες έχω και εγώ που να αντικρούει αυτά της δικής σου. Αυτό και μόνο πρέπει να σου λέει κάτι.
Αλλά μάλλον δεν σου λέει από ότι καταλαβαίνω και αυτό σε κατατάσει κατά τη γνώμη μου στην κατηγορία των αφελών ανθρώπων τουλάχιστον. Ξέρω....ξέρω...τα δικά σου στοιχεία είναι αληθινά και τα δικά μου "προπαγανδίστικα", ψέυτικα....
Κούνια που σε κούναγε...
Κοίτα να δεις όμως, πως γίνεσαι υπερβολικός και η επιχειρηματολογία σου από μόνη της αποδεικνύει τις εμπάθειές σου.
Γράφει κάποιος και κατακρίνει among others το θέμα της Μακρονήσου, της Γυάρου και του Μελιγαλά. Και είναι σημαντικό ότι η κριτική του συγκεκριμένου δεν περιορίζεται σε μία πλευρά του φάσματος, αλλά κρίνει και τους μεν και τους δε.
Και πετάγεσαι εσύ σαν μην πω τι και ρωτάς απαθέστατα:
Σου χρεώνω τουλάχιστον ειρωνεία και τόνωση του διχασμού...για να μην πω τίποτα άλλο.Καλά όλα αυτά, αλλά ο Μελιγαλάς που κολλάει βρε φίλε μου;
Τώρα, θα μου βρεις ονομαστικά στην βιβλιογραφία σου ότι οι συγκεκριμένοι δεν αντιστάθηκαν? Και εάν δεν αντιστάθηκαν, δλδ με ποιο δικαίωμα τους έσφαξαν τα μπουμπούκια που υπερασπίζεις?Δηλαδή; Γιατί απ' ότι ξέρω, στο Μακρονήσι και στη Γυάρο στάλθηκαν εξόριστοι οι αντιστασιακοί του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Στο Μελιγαλά ποιοι αντιστασιακοί σκοτώθηκαν και εναντίον ποιου αντιστάθηκαν;
Μήπως? Πάλι ειρωνεία κατ' ελάχιστον... Και είμαι βέβαιος ότι στην βιβλιογραφία σου αποδεικνύεται ονομαστικά και πάλι ότι οι συγκεκριμένοι ήταν προδότες. Τελικά αποφάσισες όμως? Τους έσφαξαν επειδή δεν αντιστάθηκαν ή επειδή ήταν προδότες?Και δεύτερον, μήπως αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν αυτοί που στην Κατοχή συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς; Δοσίλογοι δηλαδή!
Φτιάξε την επιχειρηματολογία σου....κοίτα στο λυσάρι!!!!
Και επειδή υπήρχαν κάποιοι, διαλέγουμε έτσι αβέρτα και σφάζουμε, χωρίς να ξέρουμε εάν οι συγκεκριμένοι που εκτελούμε ήταν δοσίλογοι? Τους δικάσαμε μήπως?Δηλαδή ΔΕΝ υπήρξαν δοσίλογοι στην Κατοχή; Και εσύ τι θα τους έκανες; Θα τους έλεγες και μπράβο;
Αποφασίζουμε χωρίς να δικάζουμε και σφάζουμε. Αυτό είναι η δημοκρατία της Αριστεράς που πρεσβεύεις. Είμαι βέβαιος ότι ακόμη και οι Αριστεροί θα φρίξουν με τις θέσεις σου.
Εσύ...ποτέ... Στον δωδεκαθεϊσμό θα ήσουν ο 13ος θεός...αυτός τη αλήθειας.Δεν μου το κάνεις λιανά ρε φίλε; Μήπως είπα κάτι αναληθές;
BTW...για ότι με ρωτάς, ψάξε στην βιβλιογραφία σου, θα έχει σίγουρα απαντήσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Το ζήτημα δεν είναι φίλε να δικαιολογείς σφαγές επειδή κάποιοι άλλοι έκαναν τα ίδια. Είναι αν κατακρίνεις γενικά αυτά τα πράγματα. Εσύ το μόνο που σε πείραξε είναι ότι κάποιος αναφέρθηκε ΚΑΙ στον Μελιγαλά και έτρεξες να δικαιολογήσεις τα μπουμπούκια...
Sorry...αλλά είσαι τουλάχιστον απαράδεκτος, εμπαθής και οπισθοδρομικός.