kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Εγω ανετα της εκανα την σβαστιγκα στην μαπα της μαλακισμενης..Παλιο αμερικανακι φωτια και τσεκουρι
Εγω ανετα της εκανα την σβαστιγκα στην μαπα της μαλακισμενης..Παλιο αμερικανακι φωτια και τσεκουρι
ΝΑ κάνει ο κώλος του προηγούμενου κυρίου, αυτού με τον Αδόλφο και τα ʼουσβιτς, για να προκαλέσει.
Θα ήθελα να πιστεύω οτι οι κ.κ. συναγωνιστές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα απαντήσουν στην πρόκλησή του, μήπως -ελλέιψει κοινού- ξεκουμπιστεί και φύγει επιτέλους.
Kαι για σένα το ίδιο λένε άλλοι
Θα σου πρότεινα να ακούσεις κάτι χαλαρωτικό και να πιείς μερικά σφηνάκια να ηρεμήσεις, γιατί βλέπω τα νεύρα σου είναι πολύ τεντωμένα
Θα σου πρότεινα να ακούσεις κάτι χαλαρωτικό και να πιείς μερικά σφηνάκια να ηρεμήσεις, γιατί βλέπω τα νεύρα σου είναι πολύ τεντωμένα
Την προσβολή οτι είσαι τόσων χρονών μαντράχαλος και ακόμα να πας με γυναίκα που δεν έχεις πληρώσει πως την κατάπιες ρε μεγάλε;
Τη Καυλομοίρα την ξέσκιζα αλλά στο μουγκό με φίμωτρο και πολλά χαστούκια γιατί είναι πολλή ηλίθια παιδιά και δυστυχώς φαίνεται ότι αυτό πουλάει τελικά στην ψωροκώσταινα.
Απλά είναι το αμερικάνικο στυλάκι που μάλλον τους έκατσε καλά μετά τις φλόμπες που φάγανε με την ʼννα-Μαρια Λογοθέτη και τα Κακα Κορίτσια (σε παραπλήσιο στύλ). Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει ακόμα. Τώρα οκ είναι μικρή και της πάει, αλλα σε δύο-τρία χρόνια;