Νέα

Είδατε βυζί η Καλομοίρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα motormount
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εμενα η Καλομοίρα μου άρεσε από το Fame...
Ορμες, ορμές αλλά να μην τον βάζουμε και οπού να είναι απλά για να γαμήσουμε... Με κάτι τέτοιες μαλακίες δίνουμε αξία σε μπάζα και κουνιούνται...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Όχι και να ανεβάζουμε κασέ, μεταξύ μας να τα λέμε, κολακεύοντας τες μας φτάσανε στο αμήν οι γυναίκες. Να τον βάζουμε αλλά όχι και να τις χρυσώνουμε. ʼλλο το ένα άλλο το άλλο.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Όχι και να ανεβάζουμε κασέ, μεταξύ μας να τα λέμε, κολακεύοντας τες μας φτάσανε στο αμήν οι γυναίκες. Να τον βάζουμε αλλά όχι και να τις χρυσώνουμε. ʼλλο το ένα άλλο το άλλο.
Συμφωνώ απόλυτα! [Όπως μου είχε πει κάποτε μία φίλη (που το κάναμε και καμμιά φορά) αν ξέραμε τι ισχύ έχει ο πούτσος πάνω στην γυναίκα θα τις είχαμε κάνει όλες αλοιφή!] και κατά την γνώμη μου το ερώτημα είναι: άμα σου ερχόταν και σου κουνιόταν για τα περαιτέρω θα την έδιωχνες? Αν ναι μην ασχολείσαι γιατί την θεωρείς μπάζο, αν όχι αναγνωρίζεις ότι είναι fuckable και αυτό είναι όλο!

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ απόλυτα! [Όπως μου είχε πει κάποτε μία φίλη (που το κάναμε και καμμιά φορά) αν ξέραμε τι ισχύ έχει ο πούτσος πάνω στην γυναίκα θα τις είχαμε κάνει όλες αλοιφή!] και κατά την γνώμη μου το ερώτημα είναι: άμα σου ερχόταν και σου κουνιόταν για τα περαιτέρω θα την έδιωχνες? Αν ναι μην ασχολείσαι γιατί την θεωρείς μπάζο, αν όχι αναγνωρίζεις ότι είναι fuckable και αυτό είναι όλο!
+1000

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ρε εδώ μας αρέσουν άλλες που είναι πολύ χειρότερες (και με μερικές τα φτιάχνουμε κιόλας) στην Καυλομοίρα θα κολλήσουμε;

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ενας γνωστος μου, ισχυριζετε οτι την εχει δει απο κοντα και λεει οτι ειναι ποιο ομορφη απ'οτι φαινετε στην τηλεοραση.
Μάθε ορθογραφία πρώτα και ύστερα μίλα για την κακομοίρα ....(γ΄Ενικού : ισχυρίζεται - φαίνεται ....)
μήπως είσαι και συ βλαχάκι απο usa όπως αυτή ?

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
καμια τσοντα θα γυρισει να δουμε τιποτα??  πρεπει να κανει καλες πιπες

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το Kαλομοιρα ειναι, how do you say? και γκαμο τα γκομενακια, you know what I mean? Ειναι, you know, κααλο κοριτσι, πααρα πολλυ ομορφη, tο leo kala? Και στο New York παντα ακουμε τα hits της, ειδικα στο dinner του daddy τις.  Ωλα βεβαια ειναι γουστα, ok? καταλαβαινεις?

Συγνωμη για τα κακα ελληνικα μου και εγγο βλαχος εειμαι  :2funny: :2funny:

(ποσοι θα θελαμε να γαμησουμε καμια Καλομοιρα η Μαρια Μενουνος και παρομοιες βλαχες)  :thumbsup:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο άντρας σε πουτανιάρικη φάση, δεν έχει γούστα, μόνο ορμές και περιέργεια. Σε αυτό το σάιτ μην περιμένετε και πολλή λογική ανάλυση γύρω απο γούστα. Είδαμε εκεί ένα βυζί στην τηλεόραση και καυλώσαμε. Χαβαλέ είναι αυτά τα πόστ.
Σώας τας φρένας η καλομοίρα δεν λέει γενικώς, όταν όμως δείχνει βυζί όλοι λίγο πολύ θα χώναμε αν την είχαμε μπόσικη! Χε, χε.

Σωστοοοοός:::

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Ωραίο κορμί αυτό το κορίτσι! Αλήθεια κώλο δίνει?

Επισκέπτης
απο το emule

Συνημμένα

• Greek kalomoira sexy kalomira sucking dick fame story.jpg
    Greek kalomoira sexy kalomira sucking dick fame story.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 175

Επισκέπτης
καλο βυζι αλλα χαζη γυναικα αλλα κατι τετοιες χαζες κανουν ομορφο πηδημα

Επισκέπτης
εντοπισα video με καλομοιρα στο emule να δουμε τι παιζει

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλά μου παιδάκια κατεβάστε το collage με τους πούτσους και το κοριτσάκι με τα σπίρτα γιατί άμα το μυριστεί κανείς αφενός έχει κλείσει το site subito αφετέρου, ιδιοκτήτες, operators κλπ που έχουν συλλογική ευθύνη και είναι πανεύκολο να βρεθούν με μια εισαγγελική παραγγελία θα πρέπει να πουλήσουν ότι έχουν και δεν έχουν για την βάναυση προσβολή προσωπικότητας που διώκεται και ποινικά  Και μη μου αρχίσετε τα περί ελευθερίας του λογου. To site δεν είναι ενημερωτικό ούτε δημοσιογραφικό και η φιλοξενία και μόνο τέτοιων εικόνων είναι απίστευτο ρίσκο.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
για όσους γουστάρουν "καλομοιράκια".....

Συνημμένα

• ndn_0328.jpg
    ndn_0328.jpg
    175,9 KB · Εμφανίσεις: 998
  • ndn_0333.jpg
    ndn_0333.jpg
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 1.117
  • ndn_1389.jpg
    ndn_1389.jpg
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 242

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
και μερικές ακόμα....

Συνημμένα

• ndn_1396.jpg
    ndn_1396.jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 134
  • ndn_1419.jpg
    ndn_1419.jpg
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 146
  • ndn_1433.jpg
    ndn_1433.jpg
    95,5 KB · Εμφανίσεις: 141

ariss

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
128
Πόντοι
0
Next door nikki στις παραπανω φωτογραφιες για τους μη γνωριζοντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom