Σωστός ο παίκτης!Γούστα είναι αυτά...
Πάντως δεν ήθελα να παίξω μπάσκετ μαζί της...
+1
Σωστός ο παίκτης!Γούστα είναι αυτά...
Πάντως δεν ήθελα να παίξω μπάσκετ μαζί της...
Συμφωνώ απόλυτα! [Όπως μου είχε πει κάποτε μία φίλη (που το κάναμε και καμμιά φορά) αν ξέραμε τι ισχύ έχει ο πούτσος πάνω στην γυναίκα θα τις είχαμε κάνει όλες αλοιφή!] και κατά την γνώμη μου το ερώτημα είναι: άμα σου ερχόταν και σου κουνιόταν για τα περαιτέρω θα την έδιωχνες? Αν ναι μην ασχολείσαι γιατί την θεωρείς μπάζο, αν όχι αναγνωρίζεις ότι είναι fuckable και αυτό είναι όλο!Όχι και να ανεβάζουμε κασέ, μεταξύ μας να τα λέμε, κολακεύοντας τες μας φτάσανε στο αμήν οι γυναίκες. Να τον βάζουμε αλλά όχι και να τις χρυσώνουμε. ʼλλο το ένα άλλο το άλλο.
+1000Συμφωνώ απόλυτα! [Όπως μου είχε πει κάποτε μία φίλη (που το κάναμε και καμμιά φορά) αν ξέραμε τι ισχύ έχει ο πούτσος πάνω στην γυναίκα θα τις είχαμε κάνει όλες αλοιφή!] και κατά την γνώμη μου το ερώτημα είναι: άμα σου ερχόταν και σου κουνιόταν για τα περαιτέρω θα την έδιωχνες? Αν ναι μην ασχολείσαι γιατί την θεωρείς μπάζο, αν όχι αναγνωρίζεις ότι είναι fuckable και αυτό είναι όλο!
Μάθε ορθογραφία πρώτα και ύστερα μίλα για την κακομοίρα ....(γ΄Ενικού : ισχυρίζεται - φαίνεται ....)ενας γνωστος μου, ισχυριζετε οτι την εχει δει απο κοντα και λεει οτι ειναι ποιο ομορφη απ'οτι φαινετε στην τηλεοραση.
Ο άντρας σε πουτανιάρικη φάση, δεν έχει γούστα, μόνο ορμές και περιέργεια. Σε αυτό το σάιτ μην περιμένετε και πολλή λογική ανάλυση γύρω απο γούστα. Είδαμε εκεί ένα βυζί στην τηλεόραση και καυλώσαμε. Χαβαλέ είναι αυτά τα πόστ.
Σώας τας φρένας η καλομοίρα δεν λέει γενικώς, όταν όμως δείχνει βυζί όλοι λίγο πολύ θα χώναμε αν την είχαμε μπόσικη! Χε, χε.
...χθες στον Αρναούτογλου;
Τό'βλεπα και δε το πίστευα!
Κόντεψε να βγεί έξω από την οθόνη!
Turbo λέμε!
Τούμπανο!
Έχει γράψει κανένας τίποτα να το ανεβάσει να τα ξαναδούμε;