lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και φτυσιμο στα αρχιδια πιανειοταν θα βλεπεις παπα θα πιανεις τ αρχιδια σου εγω ετσι σωθηκα απ την γκαντεμια τους
και φτυσιμο στα αρχιδια πιανειοταν θα βλεπεις παπα θα πιανεις τ αρχιδια σου εγω ετσι σωθηκα απ την γκαντεμια τους
Παντως ο Paralimnios δεν πρεπει να κανει πλακα,απο χτες εχει να λογκαρει.
Επειδη τον συμπαθω -και περα απο την πλακα που εχω κανει σε αυτο το θρεντ- του ευχομαι να παρει την αποφαση που θα τον κανει ευτυχισμενο
Τι να πω ρε Φου δεν ξερω,ειναι μια δυσκολη εποχη για ολους μας,βλεπω γνωστους-φιλους απελπισμενους απο αυτα που μας συμβαινουν.ειναι μπερδεμενος μεσα του πολυ..χασισωνεται κιολλας και εχει καψει το μυαλο
το χθεσινο περιστατικο θα τον βοηθησει να βρει το δρομο του..θα παει κι λιγο στο αγιον ορος και θα ηρεμησει
εχω γνωρισει 3-4 τετοια παιδια στο ορος..θελει προσπαθεια ομως
ευγε στον παραλιμνιο για το ωραιο του ποστ......σε λιγο ο πατερας πηγασιος θα κανει δηλωση σχετικα.......
Ετσι.Τι να πω ρε Φου δεν ξερω,ειναι μια δυσκολη εποχη για ολους μας,βλεπω γνωστους-φιλους απελπισμενους απο αυτα που μας συμβαινουν.
Εγω ειχα περασει ενα παρομοιο ζορι πριν καποια χρονια και το παλεψα για να συνελθω.
Δεν εχω παραπονο αυτην την εποχη,ολα καλα μου πανε εκτος απο τα οικονομικα (ανεργος),εχω γνωρισει και ενα απιστευτο κοριτσι που μου φτιαχνει την διαθεση.
Να συμπληρωσω επισης οτι τα υλικα αγαθα δεν μ΄ενδιαφερουν πια. Θα πουλησω τη μηχανη και πολλα αλλα αχρηστα πλεον για μενα αντικειμενα και τα χρηματα που θα συγκεντρωσω θα τα δωσω για να ανακουφιστουν οικογενειες που δυσκολα τα φερνουν βολτα με την οικονομικη κριση.
εν οιδα οτι ουδεν οιδα ελεγε ο μεγαλος μας φιλοσοφος σωκρατης.....που φημες λενε οτι επινε κι αυτος μπαφους χωρις ομως να παιζει προ .....επισης δεν ειχε και ΧΤ......
Αμήν λέγω υμίν.
Τι να πω ρε Φου δεν ξερω,ειναι μια δυσκολη εποχη για ολους μας,βλεπω γνωστους-φιλους απελπισμενους απο αυτα που μας συμβαινουν.
Εγω ειχα περασει ενα παρομοιο ζορι πριν καποια χρονια και το παλεψα για να συνελθω.
Δεν εχω παραπονο αυτην την εποχη,ολα καλα μου πανε εκτος απο τα οικονομικα (ανεργος),εχω γνωρισει και ενα απιστευτο κοριτσι που μου φτιαχνει την διαθεση.
Να συμπληρωσω επισης οτι τα υλικα αγαθα δεν μ΄ενδιαφερουν πια. Θα πουλησω τη μηχανη και πολλα αλλα αχρηστα πλεον για μενα αντικειμενα και τα χρηματα που θα συγκεντρωσω θα τα δωσω για να ανακουφιστουν οικογενειες που δυσκολα τα φερνουν βολτα με την οικονομικη κριση.
Αυτά είναι.εν οιδα οτι ουδεν οιδα ελεγε ο μεγαλος μας φιλοσοφος σωκρατης.....που φημες λενε οτι επινε κι αυτος μπαφους χωρις ομως να παιζει προ .....επισης δεν ειχε και ΧΤ......
τεσπα προτεινω στους σεβαστους διαχειριστες του ιστοτοπου την μετονομασια του θρεντ σε
''οιδα τον θεο'' δλδ γνωρισα τον θεο......να δειξουμε την ποιοτητα του σαιτ και των μελων του.....
ο συντροφος παραλιμνιος ειναι πια ενας απο εμας......ενας αγνος μαχητης του Κυριου,ενας πυλωνας της πιστεως,ενας φαρος της ηθικης και ενας στυλοβατης του χριστιανικου ιδεωδους και μια μετενσαρκωση του απιστου Σαουλ που γινεται ο αποστολος Παυλος ,μεγας διδασκαλος του Χριστιανισμου και μεγιστος κηρυκας της πιστης.....καλη του τυχη στο δυσκολο εργο του της ειλικρινους μετανοιας και μεταστροφης ,της μετα-μορφωσης του απο ανθρωπο του οινοπνευματος σε ανθρωπο του πνευματος.......αμην
αυτα ειναι.....προσκυνω δεσποτα αχαχουχα....μας ελειψαν αυτα τα σεντονια σου.......Αυτο που ονομαζουμε Θεος θαρρω ειναι η συνειδηση μας η τυχη και κατα συνεπεια οι πραξεις μας
Το να κλειστεις σε καποιο μοναστηρι το βρισκω καπως δειλο.......
Δειλο με την εννοια του οτι απαρνιεσαι τον κοσμο και την κοινωνια και κλεινεις τον εαυτο σου οντας απογοητευμενος ..... καταθετεις τα οπλα δηλαδη !!!!!!
Υποσυνειδητα ισως θεωρεις οτι ετσι τιμωρεις την κοινωνια που δεν σε αποδεχτηκε ?
Τον εαυτο σου για τις οποιες λαθος επιλογες ?
Οτι και να ειναι καλο ειναι να προσπαθησεις ξανα να ενταχθεις .... χωρις να καταθετεις τα οπλα
Ο θεος θεωρητικα δεν θελει υπηρετες ..... αν ηθελε θα ημασταν υποδουλοι ηδη.
Η γαληνη της ψυχης ερχεται μεσα απο την ηρεμια, εχοντας συνειδητες σκεψεις των οσων πιστευουμε, τα οποια πιστευω τιμουμε και προφυλασουμε, καθως και μεσα απο τις πραξεις μας προς τριτους......
Αν ομως θεωρεις οτι ειναι το παραθυρο σε αλλο νοητικο, η βιοτικο επιπεδο της ψυχης σου, ο εγκλεισμος σου σε μοναστηρι τοτε δεν απομενει παρα να σου ευχηθω καλο δρομο....
ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΟΜΩΣ !!!!!!!
Ειπες να βοηθεισεις απορες οικογενειες.... να ενας καλος σκοπος (αν το εννοεις) !!!!!!!!!!!!
Σκεψου ποσες οικογενειες μπορεις να βοηθεισεις με καταλληλη υποστηριξη, εξω χωρις να εγκλειστεις καπου ;)
Αυτο που ονομαζουμε Θεος θαρρω ειναι η συνειδηση μας η τυχη και κατα συνεπεια οι πραξεις μας
Το να κλειστεις σε καποιο μοναστηρι το βρισκω καπως δειλο.......
Δειλο με την εννοια του οτι απαρνιεσαι τον κοσμο και την κοινωνια και κλεινεις τον εαυτο σου οντας απογοητευμενος ..... καταθετεις τα οπλα δηλαδη !!!!!!
Υποσυνειδητα ισως θεωρεις οτι ετσι τιμωρεις την κοινωνια που δεν σε αποδεχτηκε ?
Τον εαυτο σου για τις οποιες λαθος επιλογες ?
Οτι και να ειναι καλο ειναι να προσπαθησεις ξανα να ενταχθεις .... χωρις να καταθετεις τα οπλα
Ο θεος θεωρητικα δεν θελει υπηρετες ..... αν ηθελε θα ημασταν υποδουλοι ηδη.
Η γαληνη της ψυχης ερχεται μεσα απο την ηρεμια, εχοντας συνειδητες σκεψεις των οσων πιστευουμε, τα οποια πιστευω τιμουμε και προφυλασουμε, καθως και μεσα απο τις πραξεις μας προς τριτους......
Αν ομως θεωρεις οτι ειναι το παραθυρο σε αλλο νοητικο, η βιοτικο επιπεδο της ψυχης σου, ο εγκλεισμος σου σε μοναστηρι τοτε δεν απομενει παρα να σου ευχηθω καλο δρομο....
ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΟΜΩΣ !!!!!!!
Ειπες να βοηθεισεις απορες οικογενειες.... να ενας καλος σκοπος (αν το εννοεις) !!!!!!!!!!!!
Σκεψου ποσες οικογενειες μπορεις να βοηθεισεις με καταλληλη υποστηριξη, εξω χωρις να εγκλειστεις καπου ;)
ΥΓ :δεν παει σε ψυχιατρικη κλινικη μαν,σε μοναστηρι παει.....Ειπες να βοηθεισεις απορες οικογενειες.... να ενας καλος σκοπος (αν το εννοεις) !!!!!!!!!!!!
εγκλεισμος ειναι κι αυτο.... αν παραμεινει.ΥΓ :δεν παει σε ψυχιατρικη κλινικη μαν,σε μοναστηρι παει.....