Επισκέπτης
γεια σου αβραμη χιουμοριστα δικε μου ειναι αληθεια οτι στα παρκα πας ντυμενος κοκκινοσκουφιτσα;
Όχι πάω ντυμένος σαν κακός λύκος και σου γαμάω τη Λόλα....
γεια σου αβραμη χιουμοριστα δικε μου ειναι αληθεια οτι στα παρκα πας ντυμενος κοκκινοσκουφιτσα;
και με χειροφρενομε την οπισθεν;
με τρομαζεις δικε μου!!!Όχι πάω ντυμένος σαν κακός λύκος και σου γαμάω τη Λόλα....
με τρομαζεις δικε μου!!!
αντε να μπει και ο σφερδεκλος με τον απολυτο να μας τελειωσουνασε τυπε οταν μπαινει ο λαγουδακης παντα κυνδινευεις
αυτοι οι τρεις και ι δυσκολη εγγραφη δινουν ρεστααντε να μπει και ο σφερδεκλος με τον απολυτο να μας τελειωσουν
αυτοι οι τρεις και ι δυσκολη εγγραφη δινουν ρεστα
καλα λεω εγω οτι εισαι τεραστια μορφη...Ναι,και άμα λάχει παίρνω τα πιστόλια του Σαμ και της τα χώνω στον κώλο.... ;)
αστα να πανε...0 επιπεδο και αυτοςΚαι συ δε πας πίσω.....ολιγόμυαλος είσαι φιλαράκο!!!
καλα λεω εγω οτι εισαι τεραστια μορφη...
και ο πουστης που το ειπε δεν ειχε ουτε τοση
Αυτό κατάλαβες εσύ......
45 λαγουδάκηδες μιας αμοιβάδας γνώση
Αυτό κατάλαβες εσύ......
45 λαγουδάκηδες μιας αμοιβάδας γνώση
τα ρεστα μουκαι ο πουστης που το ειπε δεν ειχε ουτε τοση
οντως....αυτοι οι τρεις και ι δυσκολη εγγραφη δινουν ρεστα
τυπε τι να παει να κανει ο αβραμης στα μπουρδελα?Αβραμη που θα πας σαββατοβραδο?Φυλης?Μεταξουργειο?σε κανα κωλομπαρο ή στα Τραβεστι? Δε λεω εχει και η Αθηνα μερη να πας να διασκεδασεις
λαγουδακη ριχτου καμια ξυλιαγεια σου αβραμη χιουμοριστα δικε μου ειναι αληθεια οτι στα παρκα πας ντυμενος κοκκινοσκουφιτσα;
χαιρομαι που περνατε καλα ! ειληκρινα !
εγω μαλλον τα τιναξα ολα στον αερα,
οπως ηταν αναμενωμενο, πρωτα τ'αρνηθηκε, μετα τα μασησε, μετα θυμωσε ...και τα ξερασε ολα..
αφου με απειλησε να αναλογιστω ΤΙ καταστρεφω ΕΓΩ ?!? τον παρακαλεσα να φυγει...
γιατι μου προκαλει ναυτια με την κλαψα ...
μακαρι να'μουν τρολ και να εσπαγα πλακα μαζι σας, δυστυχως ομως εχω να αντιμετοπισω αλλα προβληματα (και υγειας)...
δεν το ευχομαι σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ
δεν προκειται να ξαναγραψω εδω, εχει κανιβαλιστει το θρεντ... ισως και εγω αν με διαβαζα σε ενα φορουμ το ιδιο να εκανα...
ευχαριστω αυτους που ενδιαφερθηκαν και απαντησαν σαν ανθρωποι...
Υ.Γ η carmen delgado ειναι μια μεξικανα ηθοποιος, ασχοληθηκα προσφατα επαγγελματικα με την βιογραφια της...that's it !
good night and good luck !