mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ακριβως!!!!κατω τα χερια απο τον δημητρακη!!!δεν το ηξερα οτι υπηρχε αυτη η τεραστια μορφη στο site
καλα σοβαρα μιλας??
ακριβως!!!!κατω τα χερια απο τον δημητρακη!!!δεν το ηξερα οτι υπηρχε αυτη η τεραστια μορφη στο site
καλα σοβαρα μιλας??
ειναι χαμηλου μορφωτικου επιπεδουΣτις χαζομάρες είσαι μανούλα βλέπω...μια σοβαρή συζήτηση όμως είσαι ανίκανος να κάνεις...έτσι φίλε μου;;;
αβραμη στην συνταξη ειδες μειωσεις;Ε αφού έμπαινε μονίμως στου Λίλα,και του μπι μπι,ο μπαρμπα-λαγουδάκης.....που να τον πάρει είδηση;
απαραδεκτος,το ξερωκαλα σοβαρα μιλας??
αβραμη στην συνταξη ειδες μειωσεις;
καμμια....εισαι κλασεις ανωτερος ρε κηπαρχηΤώρα βρε φίλε γιατί με βάζεις στην ίδια κατηγορία με τον χαζοδημητράκη; Τι σχέση έχω;
τι θα δειτε δικε μου;Ωραια η παρεα σας παιδια αλλα θα πρεπει να σας αφησω για να παω κανα σινεμα με ενα γκομενακι !
Που να παρκαρουνε διακριτικα το αμαξι και να μην το βλεπουν οι εγκυεsτι θα δειτε δικε μου;
πεδιον του αρεως θα ειναιΣιγα μην τρωω το βραδυ μου με μια γκομενα.Τωρα ειναι 16 σε 2 ωρες θα συναντιθουμε θα ειναι 18 θα παμε κανα μακντοναλντς ή σούσι σινεμα μεχρι της 22 περιπου.Αν θελει να ερθει σπιτι μου θα την φερω κατα της 1.30 με 2 το πολυ θελω να εχω ξεμπλεξει για να παω και στις Ντισκο !Οι πουτανες ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΕς εχουνε λεφτα και πολλες φορες πληρωνουν αυτες.Αντε καλη Σαββατιατικη να εχεται.Αβραμη που θα πας σαββατοβραδο?Φυλης?Μεταξουργειο?σε κανα κωλομπαρο ή στα Τραβεστι? Δε λεω εχει και η Αθηνα μερη να πας να διασκεδασεις
εσυ τι γελας δλδ περιμενες απο τους μαυρους να ηταν μπερμπερις
δικε μου λαθος...η κωλοτρυπιδα σου ειναιΚάτι με τρώει,αλλά δε ξέρω αν είναι το αριτερό ή το δεξί αρχίδι...θα ξύσω και τα 2
δικε μου λαθος...η κωλοτρυπιδα σου ειναι
τι μαλακας εισαι!!!πεδιον του αρεως θα ειναι
γεια σου αβραμη χιουμοριστα δικε μου ειναι αληθεια οτι στα παρκα πας ντυμενος κοκκινοσκουφιτσα;Στο δικό μου κάνει τούμπες στο δικό σου κωλοτούμπες,ρε στιφάδο
ελεος...θα μας πνιξεις ρεγεια σου αβραμη χιουμοριστα δικε μου ειναι αληθεια οτι στα παρκα πας ντυμενος κοκκινοσκουφιτσα;
ασε τυπε οταν μπαινει ο λαγουδακης παντα κυνδινευειςελεος...θα μας πνιξεις ρε