Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
Για να καταλαβουν καποια ΖΩΑ τι τραβαμε εμεις οι ντελιβεραδες....
αρκουδεηδες :S :S :S:S :S :S
Για να καταλαβουν καποια ΖΩΑ τι τραβαμε εμεις οι ντελιβεραδες....
αρκουδεηδες :S :S :S:S :S :S
Σκεψου και κατι αλλο.Σ'ευχαριστώ για την σοβαρή συμβουλή αδερφέ μου.
Ισως το οτι υπαρχουν χιλιαδες χωρισμενοι πατεραδες που εχουν κανονικοτατη επαφη με τα παιδια τους?τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν χωρίσει θα έχει επαφή με το παιδί του;
Ο πατερας δεν πρεπει να ειναι ούτε φιλος ούτε τυραννος. Απλως πατερας.Επειδή τυγχάνει να είμαι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών να σου πω ότι η επαφή γονιού-παιδιου δεν εξαρτάται με το αν είσαι παντρεμένος η χωρισμενος ,αν μένουν στο ίδιο σπίτι η χωριστά αλλά με το τι δέσιμο και σχέση έχεις δημιουργήσει εσύ σαν γονιός απέναντι στο παιδί σου.Αν έχεις δημιουργήσει μια σχέση τύπου πατέρα-φιλου και όχι πατέρα-τυρανου τότε θα έχεις κερδίσει το βασικότερο.Την εκτίμηση του ίδιου σου του παιδιού.Οτι καλύτερο.
:S :S :S
1) Ποιος νομος λεει οτι το 1/3 ειναι η διατροφη για το παιδι?νομικα λεμε παντα! πχ στο γαμο χωρισμος = 1/3 διατροφη για το παιδι.
παιδι εκτος γαμου μη αναγνωρισμενο η αναγνωρισμενου τι πρεπει να δωσει ο πατερας η τι μπορει να κυνηγησει? επισης μπορει να θελει η αλλη το παιδι για παρτη της και να μην επιτρεπει να το αναγνωρισει ο πατερας μιας και στην ελλαδα το παιδι ειναι ιδιοκτησια της μανας
λες ψεματα..τοτε εκανε διατροφη :S :S :SΕιχα παει πιτσα στον προεδρο επι εποχης καναλιου 67....
Σε τι ηλικια, στα 15?Ειχα παει πιτσα στον προεδρο επι εποχης καναλιου 67....
λες ψεματα..τοτε εκανε διατροφη :S :S :S
Σε τι ηλικια, στα 15?
οχι τυπε,εκανα ελιγμο ειπα οτι λες ψεματα..μου τα πε ο εμεναΔεν την ειχε παραγγειλει αυτος....
Με λες ψευτη;
Οχι, σε λεω πενηνταρηΜε λες ψευτη;
Οχι, σε λεω πενηνταρη
Δεν την ειχε παραγγειλει αυτος....
Με λες ψευτη;
Αυτο λεω ρε τύπε, για να εκανες ντελιβερι τοτε σιγα μην ησουν 15, αρα το 76 στο ονομα σου ειναι μουφαΑμα με λες πενηνταρη τοτε εγω σε λεω οτι πρεπει να ησουν πολυ σκραπας στα μαθηματικα γιατι την εποχη εκεινη θα ημουν 25 και οχι 15.
Σκεψου και κατι αλλο.
Αν αυτο το παιδι το πεταξεις στα σκουπιδια, σιγουρα τα επομενα χρονια θα υπαρξουν στιγμες που θα το σκεφτεσαι και θα μετανιωνεις.
Αν ομως αυτο το παιδι γεννηθεί, δεν θα υπαρξει καμια στιγμη που θα μετανιωσεις που εζησε.
Ελπιζω να βοηθησα.
Ελπίζω να βάλω και εγώ ένα λιθάρι....αν υπάρχει αγάπη όλα λύνονται...σύζυγος μπορεί να πάψεις να είσαι...γκόμενος τα ίδια...φίλος τα ίδια...πατέρας και γονιός??? Σκέψου ....για εμένα σε ότι συνθήκες έρθει ένα παιδί είναι θεϊκό έχει λίγο ζόρι στην αρχή αλλά η αγκαλιά και η αγάπη που σου δίνει σε αποζημίωνει για όλα και για πάντα!!!!