Νέα

Εγκυκλοπαίδεια βυζιών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
[quote author=mlw] Παρόλο που κοίταξα αυτό το video πολλές φορές, αν με ρωτήσετε δεν θυμάμαι τι μαγείρευε. Κάτι σα να μην μπορούσα να συγκεντρωθώ.
[/quote]
Έφτιαξε δαμασκηνόπιπα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
05412126868420656599.jpg

Breast Sizes
:grin:

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Από τη Φουκοσίμα :kissass2: είναι οι φωτό;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τέλεια η Jordan  στη μαγειρική της αλλά δυστυχώς κάπου υπάρχει ένα πρόβλημα....
Πολύ παρθενόπη όμως. Ούτε μισή φωτό με ρώγα δεν παίζει. :tickedoff:
Εκτός αν δεν έχει, σαν αυτές που πόσταρε η βίλμα.
URL]]

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Στην Ψωροκωσταινα που ζω και κινουμαι τα τελευταια 23 χρονια (κ σημειωτεον την εχω γυρισει ολη) εχω καταφερει να βρω μολις 3 ΣΩΣΤΕΣ βυζαρουδες: μια παντρεμενη 35αρα στη Χαλκιδα (σουτιεν ειδικη παραγγελια σε μοδιστρα στανταρ 9+), μια τσιγγανα (25 χρονων μουναρα, οχι τουρκογυφτισσα, που αγοραζε 2-3 ιδια σουτιεν και τα ξηλωνε και τα ενωνε μονη της με γαζομηχανη) και μια Ρωσιδα στο κεντρο της Αθηνας (38 χρονων, κοντη, 8αρι στανταρ).Αυτες δεν τις εχω πετσωσει (βασικα η τσιγγανα και να μου καθοτανε δεν της τον ακουμπαγα για αλλους λογους).Αυτες που εχω πετσωσει και εχω φχαριστηθει βυζογαμησι ειναι η 24χρονη που ανεφερα και προηγουμενως (η οποια πλεον ειναι πρωην βυζαρου) και μια Μολδαβη 40αρα ,πολυ καλο μουνι, βυζι 5αρι την οποια γαμαω ακομα...
Όπως αναλυτικά έγραψα και στο thread "Βυζοπούλες γειτόνισσες και γύρω περιοχών" ( ) πλέον τα πρωτεία της βυζοσύνης κρατά ένα θαύμα της φύσης με γιγαντομαστία που συνάντησα τυχαία στο μετρό. Οπότε η ανωτέρω κατάταξη αλλάζει και η Χαλκιδέα και η Ρωσίδα συμπληρώνουν την τριάδα. Σημειωτέον η γιούφτισσα τα έκοψε και από 8άρια τα έκανε 3άρια!!!

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Για τους λάτρεις των τεραστίων μεγεθών αλλά και συχνούς ταξιδευτές, η Εγκυκλοπαίδεια Βυζιών προτείνει τη Sindy Salou. Αν πηγαίνεις τακτικά για δουλειές ή έστω πρόκειται να πας μια φορά για διακοπές στο Άμστερνταμ και είσαι δικός μας (ΒΥΖΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ) μην ξεχάσεις να κλείσεις ραντεβού με τη Sindy. 30άρα Ολλανδέζα callgirl, 1.93 ύψος, 78 kg, βυζί 85GG (8άρι) ( ). Θεωρείται από πολλούς η μεγαλύτερη βυζαρού call girl της Ευρώπης γι' αυτό και "εργάζεται" 7 μέρες την εβδομάδα εξυπηρετώντας βυζιάρηδες από όλο τον κόσμο (σκάνε Άμστερνταμ Ρώσοι, Ιάπωνες, Βραζιλιάνοι, Άραβες μόνο για ένα γαμήσι). Για να κλείσεις ραντεβού πρέπει να στέλνεις κάθε εβδομάδα e-mail στο cindysalou@hotmail.com καθώς κρατάει όσα mail μπορεί να εξυπηρετήσει σε μια βδομάδα και τα υπόλοιπα τρώνε delete. Εγώ μετά από πολλές προσπάθειες έκλεισα ραντεβού για Αύγουστο του 2011 οπότε και θα είμαι Άμστερνταμ για να χωθώ στα γελαδομάσταρα. Δυστυχώς έχει ακουστεί η φήμη ότι από πέρσυ έχει αρχίσει την κόκα γιατί σε ένα πάρτυ στο Ντουμπάι όπου ήταν καλεσμένη ενός Άραβα πολυεκατομμυριούχου, κλείστηκε σε ένα υπόγειο "ρινγκ" και υποχρεώθηκε σε έναν αγώνα catfight μέχρι τελικής πτώσης απέναντι σε μια Ασιάτισσα και τελικά έχασε. Όμως ο κανόνας ήταν ότι όσοι θεατές - καλεσμένοι του πάρτυ είχαν στοιχηματίσει υπέρ της και έχασαν τα λεφτά τους, μπορούσαν να τη γαμήσουν άγρια, πράγμα που έκαναν νουμεράδα και την πήραν από παντού αγρίως. Από τότε λέγεται ότι άρχισε την κόκα και σε κάποια ραντεβού πάει στα ξενοδοχεία "φτιαγμένη". Το μπερντέ είναι 250 € η πρώτη ώρα και 150 κάθε επόμενη ενώ με ένα κατοσταρικάκι ακόμα μπορείς να κάνεις CIM, ακάποτο κλπ. Δυστυχώς απαγορεύει κάθε φωτογράφιση γι' αυτό και κυκλοφορούν στο net μόλις 2 φωτογραφίες της. Πάντως όσοι την έχουν πάρει λένε ότι μοιάζει πολύ εμφανισιακά με τη Nadine Jansen () στο πιο ψηλό.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δυστυχώς έχει ακουστεί η φήμη ότι από πέρσυ έχει αρχίσει την κόκα γιατί σε ένα πάρτυ στο Ντουμπάι όπου ήταν καλεσμένη ενός Άραβα πολυεκατομμυριούχου, κλείστηκε σε ένα υπόγειο "ρινγκ" και υποχρεώθηκε σε έναν αγώνα catfight μέχρι τελικής πτώσης απέναντι σε μια Ασιάτισσα και τελικά έχασε. Ομως ο κανόνας ήταν ότι όσοι θεατές - καλεσμένοι του πάρτυ είχαν στοιχηματίσει υπέρ της και έχασαν τα λεφτά τους, μπορούσαν να τη γαμήσουν άγρια, πράγμα που έκαναν νουμεράδα και την πήραν από παντού αγρίως.

Και μισοπεθαμενη και χιλιογαμημενη;

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
μην ξεχάσεις να κλείσεις ραντεβού με τη Sindy. 30άρα Ολλανδέζα callgirl, 1.93 ύψος, 78 kg, βυζί 85GG (8άρι) ( ).
Εμένα η φωτό που έχει στο link η Sindy με ξενερώνει. Είναι σαν να της τα τραβήξανε προς τα κάτω με δύναμη και ξεχειλώσανε.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960

makari na mporousame na tis vroume!!!!

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Καλωσήρθες. Ωραίος ο νέος. Το πρώτο link σου αν και δε φαίνεται καλά είναι όντως εντυπωσιακό. Φοβερές βυζάρες. Όσο για το δεύτερο είναι η περίφημη Γερμανίδα bustyyyjenny ή JenniferB. Too good to be true. Έχουν ακουστεί διάφορα, από το ότι είναι 100% αληθινή, ότι είναι γυναίκα με σιλικόνες, μέχρι και το ότι είναι άντρας πούστης με πλαστικά τεχνητά βυζιά. Πάντως αν είναι αληθινά είναι ότι καλύτερο έχω δει.  :tits:

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Σίγουρα όσοι είστε βυζολάγνοι γνωρίζετε καλά τους 2 σοκολατένιους πειρασμούς της Καραιβικής, τη Vanessa Del και την Kristina Milan. Μέσω των δύο πραγματικών - προσωπικών προφίλ τους στο Φατσοβιβλίο μπόρεσα να συνομιλήσω μαζί τους, να αντλήσω χρήσιμες πληροφορίες και να κατεβάσω καθημερινές φωτογραφίες τους τις οποίες σας παραθέτω. Τα προσωπικά e-mail τους είναι neritza2007@hotmail.com της Vanessa και la_titanic64@hotmail.com της Kristina. Εκεί όποιος σκοπεύει να ταξιδέψει Αμερική μπορεί να συνεννοηθεί για private date. Μάλιστα η Kristina χρεώνει 1000 US dollars τη βραδιά για αξέχαστο άρμεγμα (αυτό από πέρσυ που έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και πάχυνε γιατί μέχρι το 2009 χρέωνε 2000 δολλάρια).

www.imagebam.com/image/1f547b129527683] [/URL] www.imagebam.com/image/b466c9129527688] [/URL] www.imagebam.com/image/e4d334129527691] [/URL] www.imagebam.com/image/082dc5129527693] [/URL] www.imagebam.com/image/ae33ed129527695] [/URL] www.imagebam.com/image/748705129527700] [/URL] www.imagebam.com/image/cbf5c2129527702] [/URL] www.imagebam.com/image/07d02e129527706] [/URL] www.imagebam.com/image/82a4ff129527708] [/URL] www.imagebam.com/image/3496b7129527714] [/URL] www.imagebam.com/image/5aa077129527715] [/URL]

Συλλεκτικό παραμένει το 30λεπτο βίντεο που γύρισαν μαζί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom