πω ρε πουστη μου τι μαλακια εκανε και πηγε και εκοψε αυτους τους βυζους η lenka ειναι για σφαλιαρες ευχομαι να τις ριξουν ακυρο ολοι οι απανταχου βυζοκομαντο!!!!
Η σχεδον απολυτη κλιμακα ανθρωπινης βλακειας γιατι κατα την γνωμη πρεπει να συμπληρωθει με
Κλίμακα IQ
Άνθρωπος - Ζώο - Φυτό - Σκατό - ΕΠΟΠ - Βυζαρού που τα κόβει - Πλαστικος χειρουργος που κοβει τα βυζια(ο τελευταιος κανονικα δεν πρεπει να ζει που για το γαμημενο το χρημα χαλαει τα μεγαλειωδη εργα του Θεου).
Μιλαμε εδω και καιρο ειχα φαει κολλημα με μια βυζαρου που μου ηρθε φλασια που επαιζε σε ενα βιντεο κλιπ ελληνικο ποπ boyband συγκροτηματα και τελικα καταφερα να το θυμηθω το ονομα αυτου
4play στο τραγουδι
εισαι τελεια.Μιλαμε εχω μαλακια μνημη να θυμαμαι μονο τις βυζαρουδες χωρις τις υπολοιπες πληροφοριες οπως που μενουν, που τις ειδα,κτλ αυτο θα πει επιλεκτικη μνημη θα πρεπει να βρω τροπο να τα συνδιασω ολα με βυζια για να τα θυμαμαι αλλιως ουτε τον αριθμο του τηλεφωνου μου δεν θυμαμαι.
δειτε και το βιντεο ειναι αυτη που καθεται διπλα απο τον εγχρωμο σε καποια φαση το κατεβασα για να το δω διεξωδικα.