Νέα

Εγκυκλοπαίδεια βυζιών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Τι θα γίνει θα το ρίξουμε στο τραγούδι τώρα;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
H Ewa Sonnet  ειναι πλεον γνωστή τραγουδίστρια... :headbang:
--

και  τώρα ενα..... εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος  μασσαζ βυζιών ... :o
>>>

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Ρε μαγκες εχω φαει ενα κολλημα λοιπον σε μια ταινια που παιζει ο πανος μιχαλοπουλος πεταει τα μασταροβυζα μια βυζαρου μιλαμε για 5+ το θεμα ειναι πως δεν θυμαμαι την ταινια πως λεγεται παντως τωρα που ηρθε μια αναλαμπη η σκηνη που τα πεταει ειναι ο πανος και αυτη μονοι οχι σε παραλια αλλα ουτε μεσα στο σπιτι αλλα θα ελεγα στην αυλη και αυτη ειναι η γειτονεισα απο το διπλα σπιτι ισως να εχει και πισινα  δεν θυμαμαι καλα.κανας παλιος βυζογνωστης ισως να ξερει να με βοηθησει η ταινια ειναι απο το 1980 μεχρι το 1989 αντε 1992.επειδη θελω να τραβηξω μια καλη ας βοηθησει κανεις να βρω να την κατεβασω οτι ξερει καλο ειναι.

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Κανενας συλλογος για γυναικες με μακρομαστια δεν παιζει?

Αδερφέ για σύλλογο μακρομαστίας δεν έχω ακουστά. Αν υπήρχε πάντως θα ήμουν ο Πρόεδρος. Μιας και το ανέφερες και μιας και είμαστε στο topic "Εγκυκλοπαίδεια βυζιών" είπα να γράψω 2-3 πληροφορίες επί του θέματος. Πριν ξεκινήσω να πω ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι λεπτό γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιοι από εμάς που τους φτιάχνουν τέτοιες περιπτώσεις (τους περισσότερους άντρες όμως τους αηδιάζουν γυναίκες με μακρομαστία) και βέβαια σχεδόν όλες οι γυναίκες με μακρομαστία υποφέρουν από διάφορα συμπτώματα. Η βυζολάγνικη άποψη μου είναι ότι το χειρουργείο είναι η τελευταία λύση και θα πρέπει να συμβαίνει μόνο όταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο.

ΜΑΚΡΟΜΑΣΤΙΑ
Η μακρομαστία (eng. macromastia) ορίζεται σαν το υπερβολικό μέγεθος μαστού (6.5 κιλά ανά μαστό). Είναι γνωστή και σαν γιγαντομαστία και αφορά συνήθως και τις δύο πλευρές και πρόκειται για μια καλοήθη μεγάλη υπερτροφία του μαστού. Η γιγαντομαστία περιγράφηκε το 1648 στην βιβλιογραφία. Πιθανώς να οφείλεται στην μεγάλη ευαισθησία της γυναίκας στην δράση της προλακτίνης, των οιστρογόνων και της προγεστερόνης και στην παρουσία ή όχι των ορμονών αυτών στο αίμα της. Μελέτες έχουν δείξει μια διαταραγμένη αντίδραση του μαστού στις ορμόνες αυτές. Σε πολύ βαριές περιπτώσεις ο μαστός μπορεί να ζυγίζει και 9 κιλά. Η μεγαλύτερη αναφορά είναι για μαστούς 30 κιλά (ανά μαστό). Συμβαίνει 1 περίπτωση κάθε 28.000 γεννήσεις. Μάλιστα κατά την ελληνική νομοθεσία αποτελεί μια από τις 4 παθήσεις που αποκλείουν μια γυναίκα υποψήφια από τις Στρατιωτικές Σχολές.

Περιπτώσεις Μακρομαστίας:
(VIEWER DISCRETION IS ADVISED)

Pilma Cabrijas -
Catalina Hernandes -
Bernardita Darma -
Yesica Johana Mejía -
Isabelle Lanthier -
Chinese girl -
Norma Stitz -
Carol Ortiz - Mexi Chile - Peggy - Varvara Rodopoulou -

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΥΖΑΡΟΥΣ ΜΕ 5+(ΑΓΝΩΣΤΗ)
Article  Έτος 
Ένας κοντός θα μας σώσει 1981
Έξοδος κινδύνου (1980) 1980
Αέρα,αέρα,αέρα 1972
Αδελφή μου αγάπη μου 1987
Βασικά καλησπέρα σας 1982        ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
Γκαρσονιέρα για δέκα 1981
Η μανούλα το μανούλι και ο παίδαρος 1982
Η στροφή 1982                ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
Ιφιγένεια 1977
Μπορούμε και κάτω από τα θρανία 1985
Ο ροζ γάτος 1985                  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
Οι επικίνδυνοι (Μια διαμαρτυρία) 1983
Πάνω κάτω και πλαγίως 1992
Περάστε φιλήστε τελειώσατε 1986        ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Ποιος σκότωσε τη θεία Ελβίρα 1989          ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Τα τσακάλια 1981
Ελληνικές βιντεοταινίες στις οποίες έχει παίξει:
Article  Έτος 
Ένα μωρό στο ταξί μου 1989
Ένα σκιουράκι στη σουίτα μου (1990) 1990
Εραστής από χαρτόνι (1989) 1989        ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Η κρουαζιέρα του έρωτα 1988
Η μεγάλη των γάτων σχολή 1988
Και αυτός το βιολί του 1984
Μέρες αγάπης 1989
Μπανάνες 1987      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
Ο καπετάνιος και η χορεύτρια 1989 
Ο πρωτάρης και η Ρίτα 1989
Παλληκάρι στα θρανία 1988
Πρωτάρη μου ας πρόσεχες 198?
Συζυγικό κοκτέιλ 1989

dapdup

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΥΖΑΡΟΥΣ ΜΕ 5+(ΑΓΝΩΣΤΗ)
Article    Έτος   
Ένας κοντός θα μας σώσει 1981
Έξοδος κινδύνου (1980) 1980
Αέρα,αέρα,αέρα 1972
Αδελφή μου αγάπη μου 1987
Βασικά καλησπέρα σας 1982         ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
Γκαρσονιέρα για δέκα 1981
Η μανούλα το μανούλι και ο παίδαρος 1982
Η στροφή 1982                 ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
Ιφιγένεια 1977
Μπορούμε και κάτω από τα θρανία 1985
Ο ροζ γάτος 1985                  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
Οι επικίνδυνοι (Μια διαμαρτυρία) 1983
Πάνω κάτω και πλαγίως 1992
Περάστε φιλήστε τελειώσατε 1986         ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Ποιος σκότωσε τη θεία Ελβίρα 1989          ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Τα τσακάλια 1981
Ελληνικές βιντεοταινίες στις οποίες έχει παίξει:
Article    Έτος   
Ένα μωρό στο ταξί μου 1989
Ένα σκιουράκι στη σουίτα μου (1990) 1990
Εραστής από χαρτόνι (1989) 1989        ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Η κρουαζιέρα του έρωτα 1988
Η μεγάλη των γάτων σχολή 1988
Και αυτός το βιολί του 1984
Μέρες αγάπης 1989
Μπανάνες 1987      ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ
Ο καπετάνιος και η χορεύτρια 1989 
Ο πρωτάρης και η Ρίτα 1989
Παλληκάρι στα θρανία 1988
Πρωτάρη μου ας πρόσεχες 198?
Συζυγικό κοκτέιλ 1989

ean tis dis oles tha anakalipsis pia apo oles ine.kai fisika pes to mas k emas.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Μπράβο piderof, η Graciela μετράει πολύ παρόλη την ηλικία της.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Νεό Mature Πουλέν εξ Αργεντινής.
Σιλικόνη! Εμ βέβαια έτσι εξηγείται... :idiot:

Φόρος και στο μεγάλο...στήθος

Οι «ράμπο» της εφορίας κυνηγούν τα εμφυτεύματα σιλικόνης

Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν οι πλαστικές επεμβάσεις στην Αργεντινή, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της φοροδιαφυγής.

Οι Αργεντίνοι γενικά αποφεύγουν την εφορία και πολύ συχνά πληρώνουν όλα τους τα έξοδα μόνο με μετρητά, ενώ αποταμιεύουν τα χρήματά τους σε off-shore τραπεζικούς λογαριασμούς ή δεν τα δηλώνουν και τα κρατούν σε θυρίδες ασφαλείας.

Οι εφοριακοί, μετά τα μοντέλα και τους ποδοσφαιριστές, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις πλαστικές επεμβάσεις στήθους, μετρώντας τον αριθμό εισαγόμενων εμφυτευμάτων στήθους για να υπολογίσουν τα έσοδα των χειρουργών.

Συγκεκριμένα, το 2008 και το 2009 εισήχθησαν στην Αργεντινή περίπου 125.000 εμφυτεύματα στήθους και οι γυναίκες ξόδεψαν 170 εκατομμύρια δολάρια σε σχετικές επεμβάσεις.

Αν το πάρει είδηση ο Γιωργάκης, πάνε και οι τελευταίες βυζοελπίδες μας κύριοι...

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Πολύ πρωτότυπες ιδέες έχουν οι Αργεντινοί εφοριακοί. Ελπίζω να μη τους μιμηθούν τα δικά μας τζιμάνια. Πάντως όσον αφορά την παραπάνω κυρία, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, πιστεύω ότι το στήθος της είναι 100% φυσικό. Τουλάχιστον όπως το κόβω από τα πλάνα της συνέντευξης που δίνει.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Varvara Rodopoulou -
===

κεραμιδας     --  ο...εγκληματιας  :cheesy: γιατρός που  μικραίνει τα 6αρια και τα 7αρια, 8αρια  κλπ  :headbang: :headbang: :s&m_2:

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Ρε μαγκες εχω φαει ενα κολλημα λοιπον σε μια ταινια που παιζει ο πανος μιχαλοπουλος πεταει τα μασταροβυζα μια βυζαρου μιλαμε για 5+ το θεμα ειναι πως δεν θυμαμαι την ταινια πως λεγεται παντως τωρα που ηρθε μια αναλαμπη η σκηνη που τα πεταει ειναι ο πανος και αυτη μονοι οχι σε παραλια αλλα ουτε μεσα στο σπιτι αλλα θα ελεγα στην αυλη και αυτη ειναι η γειτονεισα απο το διπλα σπιτι ισως να εχει και πισινα  δεν θυμαμαι καλα.κανας παλιος βυζογνωστης ισως να ξερει να με βοηθησει η ταινια ειναι απο το 1980 μεχρι το 1989 αντε 1992.επειδη θελω να τραβηξω μια καλη ας βοηθησει κανεις να βρω να την κατεβασω οτι ξερει καλο ειναι.

αυτό μήπως;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
εντος  δευτερολέπτων ευρεθη  κύριε--
τι observer θα ήμασταν  άλλωστε :cheesy:
Στεφανία  Βενσάν( Βανσαν)-- αλλα  οχι και  5+  ......  Τριαρια  είναι-- την έχω δει  και  απο  κοντα , προ  25 ετων ... :)
ιδου  η ταινια >>>

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Σιλικόνη! Εμ βέβαια έτσι εξηγείται... :idiot:
Αγαπητέ βυζολάγνε η συγκεκριμένη μαντάμ (Graciela Stefani ετών 50) έχει 100% φυσικές βυζάρες που όντως είναι τόσο τέλειες που λες : "Δε μπορεί, πλαστικά είναι". Και όμως οι ίδιοι οι Αργεντινοί την θεωρούν τη γυναίκα με τα ωραιότερα φυσικά βυζιά στη χώρα τους (κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις από τα σχόλια στα βιντεακια της στο YouTube). Εχω κάνει δε, και την απόλυτη καφροσύνη να της στείλω στο προσωπικό της e-mail της ερώτηση αν τα βυζιά της είναι φυσικά ή πλαστικά και μου απάντησε όλο υπερηφάνεια: "no cirujas" ή κάπως έτσι που στα ισπανικά σημαίνει όχι εγχειρήσεις.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Αγαπητέ βυζολάγνε η συγκεκριμένη μαντάμ (Graciela Stefani ετών 50) έχει 100% φυσικές βυζάρες που όντως είναι τόσο τέλειες που λες : "Δε μπορεί, πλαστικά είναι". Και όμως οι ίδιοι οι Αργεντινοί την θεωρούν τη γυναίκα με τα ωραιότερα φυσικά βυζιά στη χώρα τους (κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις από τα σχόλια στα βιντεακια της στο YouTube). Εχω κάνει δε, και την απόλυτη καφροσύνη να της στείλω στο προσωπικό της e-mail της ερώτηση αν τα βυζιά της είναι φυσικά ή πλαστικά και μου απάντησε όλο υπερηφάνεια: "no cirujas" ή κάπως έτσι που στα ισπανικά σημαίνει όχι εγχειρήσεις.
piderof διεκδικείς επάξια θέση στο βυζοπάνθεον του site. Αυτή είναι η γνώμη μου που αν και νέος στο site ασχολούμαι με το θέμα από το 1980. Και πάλι respect!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εχω κάνει δε, και την απόλυτη καφροσύνη να της στείλω στο προσωπικό της e-mail της ερώτηση αν τα βυζιά της είναι φυσικά ή πλαστικά και μου απάντησε όλο υπερηφάνεια: "no cirujas" ή κάπως έτσι που στα ισπανικά σημαίνει όχι εγχειρήσεις.
Ε είσαι μεγάλο βυζόμουτρο.
bowing-036.gif

Χμμμ πες της ότι οι γκρέκος δε τα καταπίνουμε έτσι εύκολα. Αν θέλει να μας πείσει, να στείλει φωτό με τα τέτας όξω.
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom