Νέα

Εγκυκλοπαίδεια βυζιών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εσυ πηγαινε στην εγκυκλοπαιδια της μερεντας  :2funny: :2funny: :2funny:

A να χαθείς.
URL]]

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
αυτο το μηνυμα πρεπει να σβηστει δεν αξιζει να βρισκεται στη βιβλο του βυζιου και αυτο επειδη ειναι μουφα και η συγκεκριμενη πορνσταρ ειναι κανονικα διβυζη και καποιοι εκμεταλευονται το παθος μας για βυζια σε μεγεθος αλλα και ποσοτητα,υπαρχουν φυσικα και ιατρικες περιπτωσεις πολυμαστιας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάγκες σήμερα 21/05/2010 στο Wipe Out του Αnt1 ήταν μια παίχτρια Θεσσαλονικιά (Κατερίνα Αρνουτίδη ή κάτι τέτοιο) με κάτι μασταρόβυζα 10 κιλά το ένα. Φορούσε μάλιστα μόνο το σουτιέν από πάνω και ήταν όλα φάτσα κάρτα. Μιλάμε για τεράστια. Πάντα το δείχνει σε επανάληψη ο Ant1 μέσα στο ΣΚ. Αν το πετύχετε σπεύσατε να την δείτε. Και αν κανένας Σαλονικιός συναγωνιστής ξέρει καμιά παραπάνω λεπτομέρεια ας πει τίποτα. Σε φρουτάκια είπε ότι δουλεύει στη Θεσσαλονίκη αλλά έδειξε ότι πήγε στο παιχνίδι να ψαρέψει πελατάκια (κάτι έλεγε για άντρες και μπανάνες...)
Πριν δούλευε σε μασατζίδικο-μπριζολάδικο της Θεσσαλονίκης

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αρμεχτεεεεεεεεεεεε
μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τι σκατοβυζια ειναι αυτα ρε....

Συνημμένα

• bigudderbig.jpg
    bigudderbig.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 29

dapdup

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές!

Καλωσόρισα

Όλα τα posts είναι πολύ ενδιαφέροντα και είπα να προσθέσω και εγώ λίγη από την γνώση μου πάνω στο θέμα.

Κατά αρχάς φίλε και συναγωνιστή piderof με όλο τν σεβασμό διαφωνούμε σε πολλά από όσα λες στο πρώτο post:
“ 6)Δυστυχως η Ελλαδα ειναι χωρα που δεν παραγει βυζαρουδες.Το θεμα πιστεψτε με το εχω ψαξει μεχρι εκει που δεν παιρνει.Πολλες βυζαρουδες σε σχεση με το μεσο πληθυσμο εχει η Τουρκια, η Γερμανια, η Μαλτα, η Τσεχια, η Ισπανια κ η Αγγλια (αλλα οι περισσοτερες δεν βλεπονται).”
Η Ελλάδα φυσικά και παράγει, το πρόβλημα είναι τι γίνεται μετά. Σε μία εκπομπή στην οποία ήταν ένας πλαστικός χειρούργος είχε πει ότι έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά μείωσης στήθους και ένα από τα μικρότερα στην αύξηση. επομένως παράγει αλλά το πρόβλημα είναι ότι παράγει ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ. Σε μία στατιστική μεγέθους με 10 χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα ήταν στην μέση. Έχει καλύτερο ποσοστό από την Σουηδία, Ιταλία, Ελβετία και Αυστρία. Και αν σκεφτείτε ότι εχει πολύ μεγαλυτερο ποσοστό γυναικών που τα έχουν κόψει από αυτές που είναι πιο πάνω στην στατιστική τότε υπό άλλες συνθήκες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα  Αυτό που λες ότι «Μολις το 1% ειναι περηφανο κ ακομπλεξαριστο με τις βυζαρες του και είναι τυχερός όποιος τις πετύχει.» ισχύει μόνο για την Ελλάδα, πίστεψε με γιατί στο Youtube έχω μιλήσει με γυναίκες από τις παραπάνω χώρες και δεν έχουν καθόλου κόμπλεξ. Σχετικά με τις χώρες πάνω, για την μάλτα δεν έχω ιδέα όπως και για την τουρκία, για την Τσεχία ένας Έλληνας π σπουδάζει εκεί μου έχει πει οτί δεν έχουν μεγάλα, η Milena velba είναι από τις πιο διάσημες στον χώρο αλλά προσωπικά έχω συναντήσει στον δρόμο Ελληνίδα με μεγαλύτερα βυζιά αλλα και αναλογίες. τεσπα έχεις ποσοστά για τις χώρες που ανέφερες? όπως και να έχουν τα πράγματα η οικονομική κρίση σε αυτό τον τομέα έχει και τα θετικά της εφόσον εικόνες σαν αυτήν:

θα μειωθούν αρκετά.

Επίσης έχω να προσθέσω ότι στο εξωτερικό για να τα κόψει κάποια πρέπει να έχει από 7+ και θα το κάνει επειδή την βαραίνουν και βαριέται να γυμνάσει την πλάτη της (η εναλλακτική λύση).εδώ το νούμερο 5 και μερικές φορες και το 4 όπως θα διαπιστώσετε από το παραπάνω βιντεο (5αρι) είναι αρκετό για να πάει για επέμβαση επειδή ντρέπεται για αυτό.

Σχετικα με την kerry marie δεν επρεπε να την τοποθετείς στις ξένες παρόλο π ζει στο εξωτερικό.

Αυτά, κατά τα άλλα πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έχεις στείλει εσύ και υπόλοιποι.

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Καλώς ήρθες φίλε μου στο topic της βυζογνώσης. Δεκτές οι διαφωνίες σου. Θα ήταν βαρετό να συμφωνούμε όλοι. Άλλωστε κι εγώ σήμερα εχω αλλάξει άποψη σε κάποια σημεία σε σχέση με αυτά που πίστευα όταν έγραφα το πρώτο post κάποια χρόνια πριν. Ας πούμε την Αγγλία θα την έβγαζα από τη βυζολίστα και θα προσέθετα π.χ. την Σλοβακία ή την Πολωνία. Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Αυτά που γνωρίζω εγώ και έχω διαβάσει κυρίως από Ίντερνετ είναι ότι φυλετικά τα μεγαλύτερα ποσοστά μεγαλομαστίας στην Ευρώπη παρατηρούνται στις γυναίκες των Νότιων Σλάβων δηλ. σημερινή Τσεχία, Σλοβακία, Ανατ. Γερμανία, Πολωνία και δευτερευόντως Πρώην Γιουγκοσλαβία. Ακολουθούν Βόρειοι Σλάβοι και Γότθοι και τελευταίοι έρχονται Σάξονες και Μεσόγειοι με εξαίρεση ίσως την Ισπανία που είναι άλλωστε και οι πρώτοι διδάξαντες. Για παράδειγμα εχω υπόψιν μου έρευνα του Πανεπιστημίου της Πράγας που έκανε μελέτη για το μέσο μέγεθος του στήθους στην Τσεχία βγάζοντας ως αποτέλεσμα ότι οι γυναίκες της Μοραβίας είναι πιο βυζαρούδες από αυτές της Βοημίας. Παράλληλα είχε δημοσιευτεί και ένας πανευρωπαϊκός κατάλογος εταιρείας εσωρούχων με τις πωλήσεις που γίνονταν στις διάφορες χώρες και πρώτες στα μεγέθη ήταν πάλι κεντροευρωπαϊκές χώρες και της πρώην ΕΣΣΔ. Φυσικά όλα αυτά δεν είναι ασφαλή. Όπως ασφαλές δεν είναι να λαμβάνει κανείς υπόψιν τον αριθμό των πλαστικών εγχειρήσεων. Αυτό που οδηγεί στο κρεβάτι του χειρουργού είναι σπάνια ιατρικός λόγος. Σχεδόν πάντα είναι ψυχολογικός. Μπορεί δηλαδή μια Ελληνίδα με πεσμένο 3άρι να πάει για μείωση - ανόρθωση ενώ μια Πολωνική με σφιχτό 5άρι να μην καταφύγει πότε σε αυτή τη λύση. Για το θέμα της Ελλάδας πάντως δεν έχω αλλάξει άποψη. Κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 12 χρόνια πάω 1-2 βδομάδες διακοπές στην Ελλάδα. Δε νομίζω ότι υπάρχει μέρος που να μην εχω πάει με εξαίρεση ίσως κάποια μικρά νησιά. Αυτό που βλέπω γύρω μου είναι αχλαδο-σώμα και αβυζοσύνη. Μοναδική φωτεινή εξαίρεση είναι η Θράκη, κυρίως Ξάνθη - Κομοτηνή και αυτό λόγω ύπαρξης εκεί πληθυσμού με διαφορετική καταγωγή (εξού και η Τουρκία στη λίστα). Πέρα όμως από τις λίγες βυζαρούδες, οι Ελληνίδες έχουν και αλλά 2 μειονεκτήματα 1 σωματικό και 1 ψυχολογικό. Το σωματικό είναι ο μέσος σωματότυπος (συνήθως χοντρές με ανοιχτή περιφέρεια και χαμηλοκώλες) και το ψυχολογικό είναι η αντιμετώπιση του μεγάλου στήθους ως προβλήματος και κάτι που είναι αντιαισθητικό. Όσο για την Kerry αν και είναι κατά 1/4 Ελληνίδα την έβαλα στις ξένες γιατί δε νομίζω ότι έχει πλέον την παραμικρή επαφή με την Ελλάδα. Αυτα, και κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη.

dapdup

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχουν βόρειοι Σλάβοι. χωριζονται σε ανατολικούς (Ρώσοι, ουκρανοι, λευκορωσοι,) νοτιοι (πρωιν γιουγκοσλαβια, Βουλγαρία) και δυτικοί (τσεχια, σλοβακια και πολωνια). Τεσπα θα με ενδιέφερε να με παρέπεμπες σε κάποιο σαιτ το οποίο να μιλάει για ποσοστά και σορρυ π επειμενω αλλα ειλικρινά μου κάνει εντύπωση επειδή εχω δει πολλές τσεχιδες από κοντα αλλα ουτε μια δεν είχε μεγαλα.και μαλιστα μια συγκεκριμενη μου εκανε εντυπωση καθως είχε πολλυ μικρα και ταυτόχρονα ήταν ψηλή και είχε φαρδιά μέση.

Επιπλέον σε μια στατιστική π είχα δει την βρετανια την τοποθετουσε πρωτη μεσα σε 10 χωρες της ευρωπης και σε μια ερευξα μεσα στην ιδια την Βρετανία πρώτη ερχόταν η αγγλια (Σκωτία δεν είχαν τελευταία).πάντως όπως είπα ήταν 10 οι χώρες, όχι ολη η ευρωπη.όσο για τις πλαστικες μειωσης (όχι αυξησης) κατά την γνωμη μου πρεπει να τις λαμβάνουμε υπόψη με δεδομένο το ότι δειχνουν αρκετα σχετικα με το τι παραγει μια χώρα και πως εξελίσσονται τα πράγματα αργότερα (και όπως ειπα τουλαχιστον με βάση το τι είπαν σε εκείνη την εκπομπή είμαστε από τις χώρες με μεγαλο ποσοστο μειωσης εφοσον αντιμετωπιζουν το μεγαλο στηθος ως προβλημα).Παντως δεν επιμένω γιατι η εμπειρια μου με ξενες περιορίζεται στο ότι έχω διαβάσει και ότι εχω δει εδώ, δεν εχω βγει εκτός ελλαδας.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Υποκλίνομαι στο απόσταγμα βυζογνώσης τύποι μου.
respect-061.gif

Καλές οι στατιστικές, αλλά τελικά τελικά το βυζί έχει το μέγεθος που του δίνεις.

Με θλίψη και αποτροπιασμό είδα το βίντεο με τη λεγάμενη που τα μίκρυνε.
Τα οποία ήταν θαυμάσια. Πεσμένα (φυσιολογικά) λόγω βάρους, αλλά όχι αντιαισθητικά.
Κι όμως τόλμησε να τα κόψει. Μου θύμισε την περίπτωση της μάνας ενός φίλου μου, που επίσης τα πετσόκοψε. :tickedoff:
Ρε μάγκες είχε κάτι βυζάρεςςςςς... Ποίημα, έπος, ραψωδία... Άλλο να σας λέω κι άλλο να τα βλέπετε (όχι ότι εγώ τα είδα :bigdick:).

Αλλά έχουμε παραδείγματα και στα μπουρδέλα. Τι να θυμηθώ; Τη Τζούλια; Την Όλγα; Ούστ. Καλύτερα να ξεχάσω.
Γι'αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ηθικός αυτουργός είναι η μεσαιωνική ελληνική νοοτροπία που δημιουργεί ενοχικά σύνδρομα στις προικισμένες κορασίδες.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αντί να παροτρύνουμε τα κορίτσια να τα φουσκώνουν, τις εξωθούμε να τα ξεφουσκώνουν.
Βυζοκόμπλεξ και κακομοιριά μια ζωή. Τελοσπάντων, συγχίστηκα μ'αυτά.

Για να επανέλθω στο θέμα του κυπέλλου στηθών Ευρώπης, βυζονομίζω πως οι βόρειες έχουν τα σκήπτρα.
Αγγλίδες, Ολλανδέζες, Γερμανίδες, Δανέζες, Πολωνέζες έχουν μια ροπή προς το τούμπανο, έτσι δεν είναι;
Κατηφορίζοντας, οι Σπανιόλες θα έλεγα έχουν και τη χάρη εκτός απ'το όνομα, αλλά χάνουν σε μούρη (στ'αρχίδια μας κιόλας).

Τα μεγαλύτερα βυζιά ωστόσο που έχω δει ιδίοις όμμασι τα είχε... Αρα-βίδα (sic). Φορούσε κελεμπία και μπούρκα που κάλυπτε τα πάντα, ήταν σα φάλαινα αλλά... είχε κάτι τέραταααααχχχχχ.

Πράγματι, σε δυο αραβικές χώρες που έχω πάει άβυζη δεν είδα. Αλλά τι να το κάνεις... δώρον άδωρον...

Οι Τουρκάλες, επειδή αναφερθήκατε, δεν έχουν τόσο μεγάλα όσο οι μεσανατολίτισσες-βορειοαφρικάνες. Είναι ομορφότερες μεν, αλλά λιγότερο καμπυλωτές.
Αυτά σε γενικές γραμμές. Και να θυμάστε βυζοφίλες και βυζοφίλοι: Το μόνο που μπορεί να συγκριθεί με δυο μεγάλα βυζιά είναι... δυο μεγαλύτερα...

Υ.Γ. piderof γαμάει το απόφθεγμα στην υπογραφή σου. Τώρα θυμήθηκα να στο πω.
applause-038.gif

dapdup

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δικιο έχεις ρε φίλε βυζολαγνε, και να ξέρεις ότι δεν υπαρχει καμια χώρα που να υπάρχει τόσο μεγαλο κομπλεξ σε αυτό το θέμα από την Ελλάδα. σκεψου να έβλεπες αυτή την γυναικά σήμερα όπως είναι στον δρόμο χωρίς να έχεις δει το βίντεο, θα έλεγες ότι απλά είναι άλλη μία από τις πολλές. φανταστείτε πόσες από τις «πολλές» είναι ίδιες περιπτώσεις με αυτήν στην πραγματικότητα. Πάντως η οικονομική κρίση θα μας δώσει μία ελπίδα καθώς όσο θα διαρκέσει δεν θα γίνονται πολλές επεμβάσεις. Σημασία έχει να παλέψουμε για ένα καλύτερο «μετά από την κρίση» ώστε να συνεχίσουν να μην πηγαίνουν για μείωση. Στο σχολείο θυμάμαι αρκετές που είχαν και οι υπόλοιποι βλάκες τις κορόιδευαν.

Σχετικά με τις βόρειες τωρα, οι Αγγλίδες ναι, ίσως και οι Ολλανδέζες, για τις γερμανίδες όμως διαφωνώ. αν και για την ίδια την γερμανια δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, υπάρχουν για την αυστρία η οποίοι είναι ίδιοι (μιλάνε την ίδια γλώσσα έχουν την ίδια εμφάνιση ο Χίτλερ ήταν αυστριακός κ.λ.π.) και τα στοιχεία για την Αυστρία δείχνουν ότι είναι μέτρια χώρα σε αυτό το θέμα-όχι μικρή- μέτρια.

Έχω κάποιες ερωτήσεις ρε παιδιά.με εξαιρεση τις πολυαναφερμενες κομοτηνη και ξάνθη, μπορειτε να μου πείτε με βάση τις εμπειρίες σας ποιες από τις πόλεις κυρίως της νότιας Ελλάδας ήταν στην καλύτερη κατάσταση και ποιες στην χειρότερη (πάνω στο συγκεκριμένο θέμα φυσικά όχι στους δρόμους ΛΟΛ)?το ίδιο ισχύει και για τις περιοχές της Αθήνας.
Επίσης φίλε piderof μπορεις να ξαναστείλεις τις φωτογραφίες της χαλκιδέας και των αλλων 2 επειδη δεν εμφανίζονται τώρα εκεί?

Μια τελευταία ερώτηση

Ποιος είναι πάλι αυτός ο φωστήρας?  :grin:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πάντως η οικονομική κρίση θα μας δώσει μία ελπίδα καθώς όσο θα διαρκέσει δεν θα γίνονται πολλές επεμβάσεις.
Ναι αλλά δε θα κάνουν ούτε αυξητικές... http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Traurig/smilie_tra_022.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="dapdup, post: 2159716"]
Στο σχολείο θυμάμαι αρκετές που είχαν και οι υπόλοιποι βλάκες τις κορόιδευαν.
[/quote]
Γάμησέ τα. Κι αν ήταν και λίγο αφράτη της έλεγαν "Μάζεψε τα βυζιά σου μωρή χοντρέλω" και διάφορα τέτοια.
Μιλάμε για γιωτάδες απ'τους λίγους...

[QUOTE="dapdup, post: 2159716"]
Μια τελευταία ερώτηση

Ποιος είναι πάλι αυτός ο φωστήρας?  ;D
[/quote]
Παίξε μπαλίτσα δικέ μου. :headbang2:

[img]http://a.imagehost.org/secure/0187/200px-Fostiras-FC.jpg

vizolagnos3

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η πεμπτουσια της ζωης!!με 2 βυζαρες ειμαι ευτυχισμενος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom