Υποκλίνομαι στο απόσταγμα βυζογνώσης τύποι μου.
Καλές οι στατιστικές, αλλά τελικά τελικά
το βυζί έχει το μέγεθος που του δίνεις.
Με θλίψη και αποτροπιασμό είδα το βίντεο με τη λεγάμενη που τα μίκρυνε.
Τα οποία ήταν θαυμάσια. Πεσμένα (φυσιολογικά) λόγω βάρους, αλλά όχι αντιαισθητικά.
Κι όμως τόλμησε να τα κόψει. Μου θύμισε την περίπτωση της μάνας ενός φίλου μου, που επίσης τα πετσόκοψε.
Ρε μάγκες είχε κάτι βυζάρεςςςςς... Ποίημα, έπος, ραψωδία... Άλλο να σας λέω κι άλλο να τα βλέπετε (όχι ότι εγώ τα είδα
).
Αλλά έχουμε παραδείγματα και στα μπουρδέλα. Τι να θυμηθώ; Τη Τζούλια; Την Όλγα; Ούστ. Καλύτερα να ξεχάσω.
Γι'αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ηθικός αυτουργός είναι η μεσαιωνική ελληνική νοοτροπία που δημιουργεί ενοχικά σύνδρομα στις προικισμένες κορασίδες.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αντί να παροτρύνουμε τα κορίτσια να τα φουσκώνουν, τις εξωθούμε να τα ξεφουσκώνουν.
Βυζοκόμπλεξ και κακομοιριά μια ζωή. Τελοσπάντων, συγχίστηκα μ'αυτά.
Για να επανέλθω στο θέμα του κυπέλλου στηθών Ευρώπης, βυζονομίζω πως οι βόρειες έχουν τα σκήπτρα.
Αγγλίδες, Ολλανδέζες, Γερμανίδες, Δανέζες, Πολωνέζες έχουν μια ροπή προς το τούμπανο, έτσι δεν είναι;
Κατηφορίζοντας, οι Σπανιόλες θα έλεγα έχουν και τη χάρη εκτός απ'το όνομα, αλλά χάνουν σε μούρη (στ'αρχίδια μας κιόλας).
Τα μεγαλύτερα βυζιά ωστόσο που έχω δει ιδίοις όμμασι τα είχε... Αρα-βίδα (sic). Φορούσε κελεμπία και μπούρκα που κάλυπτε τα πάντα, ήταν σα φάλαινα αλλά... είχε κάτι τέραταααααχχχχχ.
Πράγματι, σε δυο αραβικές χώρες που έχω πάει άβυζη δεν είδα. Αλλά τι να το κάνεις... δώρον άδωρον...
Οι Τουρκάλες, επειδή αναφερθήκατε, δεν έχουν τόσο μεγάλα όσο οι μεσανατολίτισσες-βορειοαφρικάνες. Είναι ομορφότερες μεν, αλλά λιγότερο καμπυλωτές.
Αυτά σε γενικές γραμμές. Και να θυμάστε βυζοφίλες και βυζοφίλοι: Το μόνο που μπορεί να συγκριθεί με δυο μεγάλα βυζιά είναι... δυο μεγαλύτερα...
Υ.Γ. piderof γαμάει το απόφθεγμα στην υπογραφή σου. Τώρα θυμήθηκα να στο πω.