μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
Τον πατέρα Αντώνιο τον ξεκωλιασαν τα ΑΡΔ. Αυτό το κουμμουνιστικο κατακάθι?
Δεν χρησιμοποιούσε όλα τα χρήματα απο δωρεές στα φρουτάκια κτλΔεν ξέρω ρε γαμωτο . Από τη μια , αν όντως έπαιρνε τα λεφτά για κουμαρι , κακώς γιατί αυτοί που τα δίναν , τα έδιναν για συγκεκριμένο σκοπό , και φυσικά οχι για τζόγο
Απο την άλλη , πες το αυτο σε όποιον μπορούσε να επιβιώσει με αυτές τις μερίδες κάθε μέρα . Είναι πολύ άγριο πράγμα η πείνα , να μην έχεις ένα πιάτο φαΐ και να βασίζεσαι σε κάποιον που μπορεί να στο παρέχει καθημερινά
Εγω κάθομαι στον ωραιο μου καναπέ , στη ζεστουλα , έχοντας γεμάτο στομάχι , και είναι πολύ εύκολο να κάνω το δικαστή από μακρυά . Το νόμισμα έχει δυο όψεις και δεν ειμαι άξιος να πω ποια είναι σωστή
Απλα ελπίζω ότι γίνει , να μην έχει σαν αποτέλεσμα να μείνουν στον αέρα αυτοί οι άνθρωποι . Κρίμα γιατί στο δια ταύτα , όλοι για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι είμαστε λίγοι
Ο παπΑντώνης την είχε λερωμένη την φωλιά του με τις θυρίδες με τα μετρητά και τα κοσμήματα (αναφέρομαι στην δράση της Πρεσβυτέρας)Τον πατέρα Αντώνιο τον ξεκωλιασαν τα ΑΡΔ. Αυτό το κουμμουνιστικο κατακάθι?
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μας τρελάνει από τη μια χωρίς καμία αμφιβολία πρόσφερε έργο μαγείρευε χρόνια για αστέγους έτρεχε στο Βόλο πριν λίγους μήνες και σε όλες τις πλημμυρισμένες περιοχές και τάιζε τον ταλαιπωρημένο κόσμο και από την άλλη η οργάνωση του ήταν εντελώς μαύρη όλα τα λεφτά πήγαιναν σε προσωπικούς του λογαριασμούς και ήθελε λέει να αγοράσει και ακίνητο που φυσικά θα έμπαινε και αυτό στο όνομα του αν αποδειχθούν όλα για τα οποία τον κατηγορούν θα είναι μιας σπάνιας μορφής λαμόγιο γιατί ακόμα και που έκλεβε προσέφερε έργο όλοι οι άλλοι κλέβουν και δεν προσφέρουν τίποτα πάντως ακόμα χειρότερο για ακόμα μια φορά είναι το κράτος χαμπάρι δεν είχε πάρει.Στις ειδησεις ειχε που μιλαγε ο ιδιος που κατηγορειται, και εξηγουσε γιατι δεν ηθελε ως φιλανθρωπικη κοινωνικη οργανωση που βοηθουσε ανθρωπους, να του παραχωρησει το κρατος ενα αδειο κτηριο απο τα πολλα που διαθετει, για τους σκοπους του. Και ελεγε οτι αρνηθηκε επειδη ηθελε η ολη προσπαθεια του να ειναι αυτονομη, ανεξαρτητη απο το κρατος. Ετσι αγνα με εθελοντες οπως ξεκινησε.
Σε αναρτησεις του ομως εγραφε οτι ζητουσε οικονομικη ενισχυση να αγορασει χωρο να στεγασει τον Αλλο Ανθρωπο, να φυγει απο το νοικι.
Αν αγοραζε τελικα το ακινητο, αφου δεν ειχε ουτε καταστατικο ουτε τιποτα, σε ποιανου ονομα θα ηταν; Στο δικο του, η σε συγγενη του, οπως ηταν και οι λογαριασμοι τραπεζης που κατεθετε χρηματα ο κοσμος.
Υποτιθεται μια φιλανθρωπη οργανωση δεν ειναι προσωποπαγης. Αν αυριο ο συγκεκριμενος επαυε να ηταν εκει, να βοηθα, να μαγειρευει, και συνεχιζε αλλος το εργο του.
Η οργανωση θα ειχε το ακινητο; Οχι.
Καλά εδώ μιλάνε για τυχερά παιχνίδιαΓια τον τύπο ισχύει το "κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα". Τάισε κόσμο πολύ, τάισε και τον εαυτό του. Ποικιλοτρόπως.
Το κακό είναι πως πολλοί έδιναν από το υστέρημά τους και με το ντόρο που γίνεται, στο τέλος θα ζημιωθούν αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Μα αν δεν έπαιρνε δωρεές για να ταΐσει κόσμο, που θα έβρισκε λεφτά να ικανοποιήσει το πάθος του;Καλά εδώ μιλάνε για τυχερά παιχνίδια
Δεν το λες και κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα...
Ναι αυτό είναι αλλά μισό λεπτόΜα αν δεν έπαιρνε δωρεές για να ταΐσει κόσμο, που θα έβρισκε λεφτά να ικανοποιήσει το πάθος του;
Όλη η αριστεριλα με τις καπιταλιστικές τσέπες
Ρε αφήστε τον άνθρωπο να παίξει κανα ιππόδρομο να ρεφάρει
Ταίζε εμένα και τον @enduro ένα πιάτο φασολάδα στο παγκάκι μας στο εμετουργείο