Νέα

Εγκληματική οργάνωση ο Άλλος Άνθρωπας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.921
Πόντοι
6.946
Τύποι μου, είναι στη φύση του ανθρώπου να κάμπτεται η ηθική του με τα πλούτη και την εξουσία.
Πιστεύω πλέον, ότι ακόμα και οι πιο ενάρετοι ημών, κάποια στιγμή θα υπεκυπταν, δυστυχώς.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.916
Πόντοι
6.166
Τύποι μου, είναι στη φύση του ανθρώπου να κάμπτεται η ηθική του με τα πλούτη και την εξουσία.
Πιστεύω πλέον, ότι ακόμα και οι πιο ενάρετοι ημών, κάποια στιγμή θα υπεκυπταν, δυστυχώς.
Λάθος υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και όταν βρουν στο δρόμο λεφτά τα παραδίδουν στην αστυνομία.Εδω άλλος είχε βρει πέντε η δέκα χιλιάρικα και τα παρέδωσε και άλλοι πολλοί.Αρα είναι στον άνθρωπο να είναι άνθρωπος.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.385
Πόντοι
786
εννοείται.
αυτό ισχύει όπου δεν υπάρχει λογιστικός έλεγχος
και στον παπά αντώνιο με την παπαδιά
και στον πολάκη με την εξωταμειακή διαχείριση
και σε κάθε "άγιο" που μαζεύει χρήματα για τους φτωχούς

και γενικά λίγη σημασία έχει το ήθος και πολύ η διαδικασία λογοδοσίας
όλοι είναι ύποπτοι
πχ τον πιο καλό άνθρωπο να βάλεις εφοριακό ελεγκτή θα διαφθαρεί, εάν δεν ελέγχεται και φοβάται.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.916
Πόντοι
6.166
Άλλο ένα πρότυπο γεννήθηκε .Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κωλος μας .Ρε αλληλέγγυοι πως σας την έφερε ο τύπος αχαχαχαχαχαχα
Όταν αντίκρισα αυτό το περιστατικό ότι ήθελαν να πάνε στα μπουζούκια και με έστειλαν εμένα και ένα συγγενικό τους πρόσωπο να τραβήξουμε χρήματα για να πάνε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να κάνουν λογαριασμό 7.500 ευρώ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όταν ήρθα απέναντι στο κομμάτι να το αποκαλύψω, με απείλησαν και επειδή έχω παιδιά φοβόμουν μην συμβεί κάτι. Με απείλησαν και μου είπαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια. Τα άτομα που μου το είπαν δεν φημίζονται για την καλή τους φήμη. Έρχονταν πολλές φορές στη δράση, όχι συνέχεια όμως», αποκάλυψε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
στις μερες μας το να πουλας αριστεριλα, εξω οι φασιστες και παυλο φυσσα ζεις, αποτελει ενα δυνατο asset ασυλιας για λαμογιες και απατες :confused:
Εν μερει σωστο.
Ο παππα Αντωνης με τη Κιβωτο εβαζε την ελληνικη σημαια μπροστα, και δωστε. (ειχα δωσει κι εγω ενα μικρο ποσο.)

Ο Αλλος Ανθρωπος εβαζε μπροστα αυτο που ειπες. Την ΑκροΑριστερη ιδεολογια. Στο τραπεζι που εστηνε να μοιραζει φαγητο , τα χρωματα που επελεγε παντα να βαζει ηταν ασπρο-κοκκινο-μαυρο. Μονο το Α της αναρχιας δεν ειχε βαλει φορα παρτιδα.
Αυτο σε καποιους πουλαγε. Απο στελεχος εταιρειας, φρεσκοξυσμενος, με κοστουμι και γραβατα, εβαλε μπλουζακι, εβαλε τζοκει να καλυψει τη φαλακρα, και αφησε μουσι. Μεχρι και ζωγραφιες με εκεινον με αυτη την εμφανιση ειχε. Κατι σαν trademark εταιρειας, σαν τον Αγιο Βασιλη της Κοκα-Κολα. Εκεινος προωθουσε την εικονα του <Ανοιξαμε και σας περιμενουμε. Δωστε.>

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.921
Πόντοι
6.946
Λάθος υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε και όταν βρουν στο δρόμο λεφτά τα παραδίδουν στην αστυνομία.Εδω άλλος είχε βρει πέντε η δέκα χιλιάρικα και τα παρέδωσε και άλλοι πολλοί.Αρα είναι στον άνθρωπο να είναι άνθρωπος.

Ναι, υπάρχουν, και εγώ το ίδιο θα έκανα, αλλά είναι ισχνη μειοψηφία.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Κι εσυ εχεις δικιο, και ο Ιζυ Ραιντερ.
Συμφωνουμε οτι αν βρισκαμε ενα μεγαλο ποσο στο δρομο θα το παραδιδαμε στην αστυνομια να βρεθει ο κατοχος.

Αλλα επισης, αν παιρναμε χρηματα οπως ο συγκεκριμενος, οπως ο παππα Αντωνης, θα γινοταν εργο, αλλα και απο τη μια τσεπη θα πηγαιναν και στην αλλη.

Παραδειγμα, διαπιστωθηκε οτι ο παππα Αντωνης ειχε αφησει αθικτο το μισθο του απο το κρατος ως παππας. Ε βεβαια, αφου χρησιμοποιουσε χρηματα. τροφιμα, απο την φιλανθρωπικη οργανωση, μπορουσε να το κανει.
Ομοιως το ιδιο και ο Αλλος Ανθρωπος.

Αλλα πιστευω, αλλο αυτο, να εκμεταλευτουν με θεμιτο τροπο τη θεση τους, για να απολαμβανουν καποια προνομια, αλλο να πεσουν με τα μουτρα και να καταχραστουν απιστευτα μεγαλα χρηματικα ποσα που τους εδινε ο κοσμος για να βοηθησει τους φτωχους.

Υπαρχει ειδοποιος διαφορα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.159
Πόντοι
456
Οι περισσότεροι παπάδες και οι περισσότεροι αριστεροί όσο και να βρίζονται είναι τα καλύτερα φιλαράκια.

Από τη μια " βρίζουν " το σύστημα και από την άλλη μόνο τσιμπούκια που δε το κάνουν. Θέλουν το κόσμο άρρωστο για να πουλάνε θεραπείες.

Ο ένας σε θέλει αμαρτωλό αλλά για τη φτώχεια σου θα δώσει κάνα πιάτο φασολάδα ο άλλος σε θέλει φτωχό αλλά σου λέει οκ να κάνεις σεξ ( όχι επί πληρωμή όμως εκεί είσαι βιαστής ).

Σκατά και στους μεν σκατά και στους δε.

Είπαμε μάγκες άμα θέλετε να κάνετε το καλό πάρτε κάνα πιτόγυρο για τον άστεγο που ζει στο παγκάκι κάτω από τη πολυκατοικία η πείτε κάνα καλό λόγο στα κορίτσια. Ψυχούλες είναι και το έχουν ανάγκη.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.299
Πόντοι
1.056
Εδω γινονται αναλυσεις επι αναλυσεων απο μελη τα οποια εαν δει ο Κουλης θα τα παρει στο δυναμικο του να του κανουν κ αυτουνου αναλυσεις.

Ο απλο κοσμακης που ηθελε να προσφερει,πηγαινε ενα κουτι μακαρονια,αξιας 10€ παραδειγμα και αν περναγε την επομενη μερα απο κει,εβλεπε μακαρονια να διατιθενται σε κοσμο.

Θυμαμαι μια φορα που ειχε τρυπησει ενα καζανι και πηγαμε να το φτιαξουμε,του εξηγησαμε πως εαν μπορουσε να το εκανε φρι γιατι δεν θα πληρωνοταν & το εκανε.

Την αλλη μερα ηρθε ο μαστορας,λεει εγω σας εφτιαξα εχθες το καζανι και εχω διπλα απ το σπιτι μου δυο παπουδακια παρατημενα,να παρω δυο μεριδες φαι να τους δωσω;

Μονο πιπες δεν του καναν.

Τωρα τα υπολοιπα,ας τα αναλαβει η ελλ δικαιοσυνη του Λιαγκα και της Σκατιανας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.803
Πόντοι
19.795
Και συ για ξέπλυμα ήρθες κωλογερε τύπε;
Πολύ αφελείς οι ερωτήσεις σου.. δεν μου έχεις δείξει στοιχεία τύπου που δεν γνωρίζει αυτά που ρωτάς.. εκτός αν ξεκουτιανες
Τυπε, θα κερδισετε τον Ιωνικο την Δευτερα; Η, παλι θα κλαιει ο Γεωργουντζος στο Σπορ στο νοτο;

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.048
Πόντοι
216
Έβλεπα usa ειδήσεις στο ΥΤ και στα πλάγια βίντεο εμφανίστηκαν και μερικά για τον "άλλον άνθρωπο"
Κλίκαρα από περιέργεια και στο δεύτερο διάβασα τα σχόλια επειδή ήταν μπόλικα...και επαθα κοκομπλόκο!
Εδώ και χρόνια υπάρχουν καταγγελίες εναντίον του (όπως αυτά που γράφονται τώρα!)

@mariamilio217

πριν από 4 έτη
Kostas Pagan ..ΑΚΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΑΞΙΑΣ 200€ ΕΚΑΣΤΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΑ & ΣΟΛΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ & ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ & ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ..??..ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕ...ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ & ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΑΣΤΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ & ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ..ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ,ΜΑ ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ..!!!..ΕΠΙΣΗΣ,ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΘΩ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ,ΤΣΕΚΑΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ...ΕΝΩ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΛΙΣΤΕΣ ΕΣΟΔΩΝ & ΕΞΟΔΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ...???...ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..??..ΤΣΕΚΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Προσωπικα στ αρχιδια μου τυπε!

Απλα τα τελευταια χρονια δεν βλεπω τηλεοραση και τα δη χρονια του κορονοιου,πιστευω τ αντιθετα απ αυτα π πλασαρει.

Η τηλεοραση οταν φτανει να κανει τη δουλεια της δικαιοσυνης,φαντασου η δικαιοσυνη ποιανου τη δουλεια κανει.

Προχθες επεσε στην αντιληψη μου ενα μπλογκ,π ελεγε πως ο Βαρβιτσιωτης αποχωρωντας απ την πολιτικη,εχει συν 122 σπιτια απο τοτε που μπηκε.

Αλλα ο αλλος ανθρωπος κατεκλεψε τα ονειρα μας
Δλδ άμα δεν τα έπαιρνε σπίτια.. και χαλαγε τα μισά σε άπορους και τα άλλα μισά σε φρουτάκια (τυχαία αναλογία) θα ήταν όλα καλά;

Και οι εφοπλιστές κάνουν δωρεές και έχουν φιλανθρωπικό έργο, πολλές φορές έντονο και χωρίς να το διαφημίζουν.. αυτό αναιρεί ότι πίνουν το αίμα του εργατικού δυναμικού ή ότι πάτησαν επί πτωμάτων για να αποκτήσουν τον πλούτο τους;

Και εμένα στα παπάρια μου τύπε... Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω για να βγει με το ζόρι ένοχος ο άλλος άνθρωπος.. να κι αν βγει να κι αν δεν βγει.. αλλά φαίνεται να συμβαίνουν πράγματα αρκετά σοβαρά.

Ninja Gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
241
Πόντοι
20
Έβλεπα usa ειδήσεις στο ΥΤ και στα πλάγια βίντεο εμφανίστηκαν και μερικά για τον "άλλον άνθρωπο"
Κλίκαρα από περιέργεια και στο δεύτερο διάβασα τα σχόλια επειδή ήταν μπόλικα...και επαθα κοκομπλόκο!
Εδώ και χρόνια υπάρχουν καταγγελίες εναντίον του (όπως αυτά που γράφονται τώρα!)

@mariamilio217

πριν από 4 έτη
Kostas Pagan ..ΑΚΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΑΞΙΑΣ 200€ ΕΚΑΣΤΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΑ & ΣΟΛΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ & ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ & ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ..??..ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕ...ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ & ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΑΣΤΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ & ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ..ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ,ΜΑ ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ..!!!..ΕΠΙΣΗΣ,ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΘΩ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ,ΤΣΕΚΑΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ...ΕΝΩ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΛΙΣΤΕΣ ΕΣΟΔΩΝ & ΕΞΟΔΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ...???...ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..??..ΤΣΕΚΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...
Μα αυτό γράφτηκε πριν 4 χρόνια!!! Τόσο καιρό που είναι η εφορία;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Τυπε, θα κερδισετε τον Ιωνικο την Δευτερα; Η, παλι θα κλαιει ο Γεωργουντζος στο Σπορ στο νοτο;
Τύπε προφανώς είναι στημένο αλλά για ποιόν θα στο πω μετά τον αγώνα.

Δεν ασχολούμαι με τον κύριο, ούτε με το σπορ στο βροντο...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.745
Πόντοι
2.356
Εδω γινονται αναλυσεις επι αναλυσεων απο μελη τα οποια εαν δει ο Κουλης θα τα παρει στο δυναμικο του να του κανουν κ αυτουνου αναλυσεις.

Ο απλο κοσμακης που ηθελε να προσφερει,πηγαινε ενα κουτι μακαρονια,αξιας 10€ παραδειγμα και αν περναγε την επομενη μερα απο κει,εβλεπε μακαρονια να διατιθενται σε κοσμο.

Θυμαμαι μια φορα που ειχε τρυπησει ενα καζανι και πηγαμε να το φτιαξουμε,του εξηγησαμε πως εαν μπορουσε να το εκανε φρι γιατι δεν θα πληρωνοταν & το εκανε.

Την αλλη μερα ηρθε ο μαστορας,λεει εγω σας εφτιαξα εχθες το καζανι και εχω διπλα απ το σπιτι μου δυο παπουδακια παρατημενα,να παρω δυο μεριδες φαι να τους δωσω;

Μονο πιπες δεν του καναν.

Τωρα τα υπολοιπα,ας τα αναλαβει η ελλ δικαιοσυνη του Λιαγκα και της Σκατιανας
Άλλο να κόψει ένα μηνιατικο για πάρτη του, 1000 ευρώ πχ, που όλοι θα το θεωρούσαν θεμιτό και λογικό κι άλλο να δηλώνει ότι κοιμάται στα υπόγεια του μαγειρείου, με μία τουαλέτα κλειδωμένη αποκλειστικά για πάρτη του, να κάνει και κανένα μπάνιο χωρίς φόβο κι ότι δεν έχει δεύτερο βρακί ν' αλλάξει, τη στιγμή που ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε σκοπούς άσχετους με το λόγο για τον οποίο του έδωσαν τα λεφτά. Αυτό είναι κατάχρηση και απατεωνιά και δεν έχει καμία σχέση με Λιάγκα, Τατιάνα και ιδεολογίες.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Και συ για ξέπλυμα ήρθες κωλογερε τύπε;
Πολύ αφελείς οι ερωτήσεις σου.. δεν μου έχεις δείξει στοιχεία τύπου που δεν γνωρίζει αυτά που ρωτάς.. εκτός αν ξεκουτιανες
photo_2024-01-31_01-15-59.jpg

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546
στις μερες μας το να πουλας αριστεριλα, εξω οι φασιστες και παυλο φυσσα ζεις, αποτελει ενα δυνατο asset ασυλιας για λαμογιες και απατες :confused:

Από τους επαγγελματίες "πατριώτες" , θεούσους και αντικομουνιστές στην χούντα περάσαμε στους επαγγελματίες αντιστασιακούς και αριστερούς επί ΠΑΣΟΚ (αυτούς που λένε ότι κάνανε αντίσταση επί χούντας στην Μακρόνησο και όχι στην Γυάρο :headbang:), και τώρα στους επαγγελματίες "αντιφασίστες" και αλληλέγγυους , στους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους (για να πιάσουν κανένα στασίδι στα πρωινάδικά) και στους επαγγελματίες υποστηρικτές της woke κουλτούρας . Για να βάζουμε τα πράματα στην θέση τους αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία ιδεολογία , ντύνονται με τον μανδύα της εκάστοτε κυρίαρχης ιδεολογίας και τάσης για να κάνουν πιο εύκολα τις βρομοδουλειές τους και να ικανοποιήσουν τα πάθη τους και φυσικά να πέσουν στα μαλακά αν ποτέ τους πιάσουν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.063
Πόντοι
6.515
Εν μερει σωστο.
Ο παππα Αντωνης με τη Κιβωτο εβαζε την ελληνικη σημαια μπροστα, και δωστε. (ειχα δωσει κι εγω ενα μικρο ποσο.)

Ο παππα Αντώνης το ράσο έβαζε μπροστά
Πιο ευκολα παει στο γραφείο ενός εφοπλιστή να ζητήσει ένας ιερωμένος παρα ένας μουσάτος με κοστουμι
Πάντως για την κιβωτό θεωρώ ότι βοήθησε εκατοντάδες παιδια και του την έστησαν για το χρήμα που μάζευε

• Like
Αντιδράσεις: riding

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.827
Πόντοι
9.931

Χωστε τον μεσα το πουστη! Έδινε τα λεφτά του ο κοσμάκης να τρώνε οι φτωχοί και οι άστεγοι και αυτος τα έτρωγε στον τζόγο που ποιος ξερει και που αλλού:angry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom