Αυτο που καταλαβαινω εγω παντως ειναι οτι ο φιλος gnnakos την εχει φοβισει με την εμμονη του - προφανως η κοπελα τον εχει παρει για τρελο που ειναι ικανος να εμφανιστει απο το πουθενα και να ης λεει ''που ησουν'' και ''σ'αγαπω''.
Ριψοκινδυνευοντας να θεωρηθω ξερολας, πιθανολογω οτι ο φιλος μας της στελνει καθε μερα δεκαδες μηνυματα σε βαιμπερ, γουατσ απ, sms, μεσαντζερ κλπ, παντου ταυτοχρονα, αρχικως αυτα τα μακροσκελη μηνυματα του παραφρονα και στη συνεχεια του τυπου που εισαι, γιατι δε μου απαντας, τι αλλο να κανω για να τραβηξω την προσοχη σου, σε σκεφτομαι συνεχεια, πες που εισαι τωρα να ερθω να σε δω, βγες λιγο απο το σπιτι σου να σε δω κλπ.
Επισης πιθανολογω οτι οντως εχει τραβηχτει κατω απο το τπσιτι της με το αμαξι του και καθεται με τις ωρες και παρακολουθει μπας και βγει εξω να την δει - ισως και να την εχει δει να φευγει, και στα μηνυματα αυτη να τουλεει ειμαι στο εξοχικο μου, ή ειμαι σπιτι με τους γονεις μου κλπ.
Για να μην παρεξηγηθω, ΟΛΑ τα παραπανω τα εχω κανει εγω ο ιδιος σ ελιγο πιο μικρη ηλικια με αναλογη καψουρα που τραβηξα με ενα κατακάθι που, στην τελικη, δε μου φταιει σε τιποτα που με επαιζε και με γλενταγε σα μαλακας που οντως ημουν, γιατι στην τελικη ημουν Ο μαλακας - τουλαχιστο δεν πληρωνα, ηταν καθαρα γκομενοκαψουρα, οχι επι πληρωμη.
Τελος, για να λεμε και τα πραγματα αντικειμενικα, νομιζω οτι η γκομενκιτσα του φιλου δεν φταιεισ ε τιποτα για να τη βριζουμε, ξεκαθαρισε απο την αρχη τη θεση της - ο φιλος μας ειναια υτος που παραβιαζει τη συμφωνια και γινεται φορτικος σε βαθμό να την φοβιζει οτι μπορει να εμπλεξε με τον τρελο. Δεν αποκλειω κιολας να μην εχει καν αλλο γκομενο ή χορηγο και να ειναι οντως με την οικογενεια της, σε μια φυσιολογικη ζωη, που απλα φοβαται τον τρελο που την παιρνει μερα νυχτα τηλεφωνα, στελνει μηνυματα, και καθεται με τις ωρες κατω απο το σπιτι της για να την παρακολουθει.
Υπαρχει καποιος απο εμας που δ εν θα φοβοταν εναν τετοιο τυπο με τοση εμμονη;