Διαγραμμένο μέλος 210001
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 301
- Πόντοι
- 21
Λύσσας χαχαχα
Από αυτό είναιΚατά της λύσσας προφανώς
Λύσσας χαχαχα
Από αυτό είναιΚατά της λύσσας προφανώς
ναι αλλα μαλλον αυτοι οι ανδρες ειναι αρκετα εμφανισιμοι πιο ωραιοι ισως απο τις γυναικες τους...εχω δει και τα αναποδα στην ζωη γυναικες να δινουν λεφτα,χρονο ολα λεμε
και σε ηλικιες 25 και 30+ που βγαζαν τοτε λεφτα πριν κριση...ακομη και σε 35+....δηλαδη μυαλο ΜΗΔΕΝ.
και οχι μονο αυτο να εχουν βιωσει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΛΕΜΕ...που η περιπτωση του φιλου μας ειναι βολτα στο παρκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο ΠΑΤΟΣ της γυναικας στο ξεφτυλισμα δεν εχει οριο...δεν υπαρχει πατος αυτο εχω καταλαβει μπορει να ανεχεται πραγματα δεκαετιες στην χειροτερη και στην πιο χαλαρη 2-3 χρονια...και guess what??? δεν ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!----
Θα σου πω μια άποψη για να ξεκολλήσει από την ύαινα : αυτά τα δύο χιλιάρικα που θες να της δώσεις, σπαστά σε κατισταρικα και βρες οικογένειες κι ανθρώπους που έχουν οικονομικές δυσκολίες..μοίρασε τα, δες τον ανθρωπινο πόνο και μετά αν ακόμα έχεις διάθεση μιλά στο αρπαχτικο..δώσε βοήθεια στους πυροπληκτιυς της Αθήνας η της Εύβοιας. ..και αφού περάσεις έτσι λίγες μέρες ασχολούμενος με πραγματικά προβλήματα ξανασκεψου κι αναθεώρησε την πορεία σου..Φιλε μου γραφω ακριβως οτι συμβαινει.Και δεν ειναι για 10 μερες αλλα 3-4 μερες,αλλα για καποιους λογους το ψιλοαποφευγει.
Καλαζαρ, λύσσας...
ΑπαντήθηκεΚαλαζαρ, λύσσας...
οχι παντα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις τιερι ρουσελ -χριστινα ωναση-ναι αλλα μαλλον αυτοι οι ανδρες ειναι αρκετα εμφανισιμοι πιο ωραιοι ισως απο τις γυναικες τους...
Κι ομως παιζει..Είχα υποσχεθεί να ενημερώσω
Ε λοιπόν εμφανίστηκε σήμερα το γκομενακι
Μου ανέλυσε πως πέρασε το τριήμερο και πως μάλλον γυρνάει Αθήνα γιατί έχει ξεμείνει από λεφτά.
Δεν έκανε νυξη να της δώσω αλλά ούτε και είπε να Βρεθούμε!
Κάποιες φορές δείχνει να μην την νοιάζει το χρήμα,παράξενα πράγματα.
Το λέω γιατί έχω προτείνει πολύ ημερο σε νησι έναντι 500 την μέρα και με απορρίπτει διαρκώς.
Ενώ είναι αφραγκη.
Η με βαριέται και λέει πως θα περάσω μαζί του ολόκληρες ημερες-αν και μου έχει επαναλάβει ότι περνάει καλά μαζί μου και φαινόταν αρκετά ειλικρινής
Η παίζει γκομενος που δεν ξέρει τι να του πει,που θα λείπει δηλαδή τόσες μέρες . Αν και αυτό το βρίσκω δύσκολο γιατί πολλά βράδια με παίρνει τηλ και μάλιστα βιντεοκληση και είναι μόνη στο πατρικό της μάλιστα σπίτι.
Τρίτη επιλογή δεν βλέπω.
Αν δεν τρολάρει άγριαTYΠΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 31-8-21 να αρχισεις να ξεκολλας.....
η μονη αλλη λογικη ειναι αν ειναι πολυ ευκαταστατος απο παιδι, και δεν εχει συνηθισει το οχι,η το παιρνω ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.....Αν δεν τρολάρει άγρια
Μπραβο φιλε!Το βρηκες.Το δούλεμα πάει σύννεφο. Κατά φαντασία σούγκαρ πινόκιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω τέτοιες συμπεριφορές από κοπέλες...Αυτό είναι το θέμα ότι δεν βγαίνει άκρηΜπραβο φιλε!Το βρηκες.
Η κοπέλα λοιπον φιλοι μου θα ελεγα σημερα με εβγαλε απο την δυσκολη θεση.
Εκει χθες που μιλησαμε ομορφα και ημουν ετοιμος της εξομολογηθω οτι ΤΡΕΦΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ για αυτην,με εκοψε εντελως.
Της ειπα να παω εκει που παραθερίζει και μου ειπε ξερα ΟΧΙ,κανω διακοπές με την οικογενεια μου και με τις φιλες μου(αληθεια αυτα εξακριβωμενα),δεν θελω να ερθεις,θελω να ηρεμησω και ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ θα σου πω εγω.
Οπως καταλαβατε,αυτο ειναι πολύ χοντρό για εμενα!
Ετσι εμαθα εγω,ετσι μεγαλωσα και νομιζω οι περισσότεροι...ακομα και απο ευγενεια λες σε καποιον "ναι ελα να παμε για καφε" ακομα και αν δεν τον γουσταρεις,ποσω μαλλον οταν εχεις και μια καποια "σχεση"
Πραγματικά αδυνατω να καταλαβω την συμπεριφορά της!Τονιζω και παλι δεν εχει λεφτα και αν βρισκομασταν θα επαιρνε ενα καλο δωρο!!!
Η με σιχαινεται ή εχει καλα κρυμμενο γκομενο οπότε δεν μπορω να παω εγω εκει
Αλλα μου ειπε οτι κανει διακοπες οικογενειακά και δεν θελω να δω κανενα αντρα τωρα!!!!!!ΜΑΛΙΣΤΑ την εκνευριζω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που δεν την καταλαβαινω και την πιεζω!!!!!!!
Δεν βγαζω ακρη,αρχιζω να απομακρυνομαι σιγα σιγα
ΦΙΛΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ πολυ αγενεις ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ---Μπραβο φιλε!Το βρηκες.
Εκει χθες που μιλησαμε ομορφα και ημουν ετοιμος της εξομολογηθω οτι ΤΡΕΦΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ για αυτην,με εκοψε εντελως.
Της ειπα να παω εκει που παραθερίζει και μου ειπε ξερα ΟΧΙ,κανω διακοπές με την οικογενεια μου και με τις φιλες μου(αληθεια αυτα εξακριβωμενα),δεν θελω να ερθεις,θελω να ηρεμησω και ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ θα σου πω εγω.
Ετσι εμαθα εγω,ετσι μεγαλωσα και νομιζω οι περισσότεροι...ακομα και απο ευγενεια λες σε καποιον "ναι ελα να παμε για καφε" ακομα και αν δεν τον γουσταρεις,ποσω μαλλον οταν εχεις και μια καποια "σχεση"
Πραγματικά αδυνατω να καταλαβω την συμπεριφορά της!Τονιζω και παλι δεν εχει λεφτα και αν βρισκομασταν θα επαιρνε ενα καλο δωρο!!!
Αλλα μου ειπε οτι κανει διακοπες οικογενειακά και δεν θελω να δω κανενα αντρα τωρα!!!!!!ΜΑΛΙΣΤΑ την εκνευριζω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που δεν την καταλαβαινω και την πιεζω!!!!!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω τέτοιες συμπεριφορές από κοπέλες...Αυτό είναι το θέμα ότι δεν βγαίνει άκρη
Μπραβο φιλε!Το βρηκες.
Gnnako δν σε ξέρω προσωπικά αλλά θα ήθελα να σου πω πως βλέπω τα πράγματα από την δικιά μ σκοπιά.Μπραβο φιλε!Το βρηκες.