ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ΔΕΝ παιζει να την γαμησει τζαμπα ισως μια φορα...Σε παιζει μπαλιτσα το πιτσιρικι.
Μπορεις πολυ ευκολα να τη γαμας σχεδον τσαμπα, μονο και μονο με το potential οτι θα τη συντηρεις με μερικα κερασματα-φαγητα η προσβαση σε καλα μερη.
Αλλα εχεις φαει τον παπα οτι τι θα κανει ενα κοριτσι με εμενα και εαν δε πληρωσω δε πηδαω κλπ
Εγω θα επαιζα φουλ αδιαφορια να σου στελει 3-4 συνεχομενα μηνυματα να σε ψαχνει.
Σορρυ ετρεχα με δουλειες.
Και μολις καει λιγο το μουνι της και πεθυμησει πορτοφολι της λες κατι του στυλ
Σορρυ μωρο, το ξερεις οτι σε νοιαζομαι αλλα θελω να ξαναζησω κατι αξιολογο στο κρεββατι, κατι πιο δυνατο, θελω κατι καλυτερο στο σεξ και δεν ειμαι σιγουρος εαν μπορεις να μου το προσφερεις ισως εσυ αυτο πια. κλπ κλπ
Κατι που να την κανει να σκεφτει τι κανει λαθος.
Και θα τη πηδαγα στο free σιγουρα για 1-2 μηνες ακομα.
Αν ειναι δυνατον να πληρωνεις ετσι μια μη βιζιτα που ακομα και με τον αερα μπορεις να γαμησεις.
Αυτο το τι θα κανει μια πιτσιρικα με εμενα που ειμαι μεγαλος ειναι απο τα μεγαλυτερα παραμυθια που διακινειται εδω μεσα απο τις πολλες βιζιτες που εχετε παρει.
στο μυαλο της εχει κλειδωσει....ας που πουμε οτι τον λενε γιωργο....αυτη στο μυαλο της τον (1,500 ευρω)..η στον καταλογο κινητο(καβατζα)--η "σιγουρακι"
δεν το λεω υποτιμητικα ετσι ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ --και δυσκολα τωρα να ξεμαθει-