Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΝΟΜΙΖΩ πολλοι εχουν πει πολλα σωστα πραγματα, και το προβλημα εχει λυση, που για εμας τους απο εξω δεν ειναι προβλημα.
αν δεν ηταν τα λεφτα στην ΜΕΣΗ θα ηταν πιο περιπλοκο ομως παντα πρεπει να κανουμε τις σωστες σκεψεις....
-π.χ νουμερο -1 ερχεται μια για συγκατοικηση η εστω μας ψαρευει αν μπορει να ερθει....
αν ξερουμε οτι σπιτι της εχει προβληματα καφε μορφης,η αρχικα δεν εχει φραγκα να παει αλλου...ειναι φως φαναρι οτι δεν ερχεται 100% για εμας αλλα σαν μια λυση αναγκης ισως το λεω χοντρα-
ειναι πολυ διαφορετικο να εμενε μονη, οικονομικα καλα να το επαιρνε αποφαση μετακομιση κ να εβαζε μισα εξοδα π.χ....
συμπερασμα βαζουμε τις καλυτερες συνθηκες που ειναι ¨"το κινητρο+συμφερον"....και την χρυση λεξη ΕΠΙΛΟΓΗ δηλαδ εχει πολλες επιλογες...
----
δευτερο παραδειγμα ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ...εστω οτι μας αρεσει καποια την βρισκουμε σε χωρισμο...
σε αδυναμη φαση....μας καθεται η παει εκει το πραγμα(φυσκια την ξερουμε απο πριν)...
δεν καθεται για εμας απλα να ξεχασει τον τυπο να ξεφυγει το μυαλο της.....
αν γουσταρε πραγματικα θα ειχε ηδη χωρισει απο πριν στην σχεση της....και οχι οταν την περτυχουμε σε φαση ναναι παρταλι-
συνοψη η επιλογη παντα-
----------------------------------------------------------------------
χιλιαδες γαμοι εχουν γινει ετσι, οτανκαι οι 2 εχουν "καψει" τις επιλογες τους παλιοτερα καταληγουν σε συμβιβασμο η κοροιδευουν τον εαυτο τους.
-----
στην περιπτωση του φιλου μας...
τυπε αν εχεις εμφανιση, λεφτα καταλαβα εχεις...αυτο που λειπει ειναι να ξεκολησει το μυαλο και να δεις οτι ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ......
---
ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ που γραφουν μερικοι....ακομη και να γουσταρουν καποιον πελατη να μην του παρουν ουτε ενα ΕΥΡΩ(εκτος μαγαζιου).....απο την στιγμη που εχει γινει συναλλαγη δεν μπορουν να δουν τον αλλο σαν ισοτιμο,
γιατι δωσαν εναντι αντιτιμου το σεξ.και ξερουν οτι 99 στις 100 ο αλλος υποσυνειδητα παντα θα τις βλεπει σαν που@@@----στις 99 στα χαλαστουν δεν θα ψαξουν την 1 περιπτωση-
θα πανε πισω στην χωρα τους η σε αλλη χωρα και αν κανουν κατι σοβαρο θα ειναι ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-
γιατι πολυ δυσκολα καποιος θα συμβιβαστει με παρελθον και να σεβαστει πολυ απλο αυτο.-
---
ακομη και τυπος ο φιλος μας αν του καθονταν και τα εκοβε ολα, και την ειχε 3-4 χρονια σε σχεση στον τσακωμο ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕ /ΚΑΤΕΒΑΖΕ...ΑΣΧΕΤΑ τωρα οι παπαριες μου λειπει κτλ....μετα απο ενα διαστημα που το μυαλο θα ειχε ξεκολλησει θα την σουταρε απο μονος του----
----
ουτε η αγαπη λειπει ουτε τιποτα χωρις να ξερω τον τυπο...αλλιμονο αν στα 15-17-25 μας δεν μας αγαπησαν...ασχετα την διαρκεια απο 1 μερα εως χρονια-
---
φιλε ψαξε μπας και κολλας με τετοιες τυπισσες γιατι ξερεις οτι υπαρχει ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ να φυγεις και να μην δεσμευεσαι δηλαδη επομενα βηματα.....με λιγα λογια κυνηγας κατι που θες να τελειωσει χωρις δεσμευση αλλα να το τελειωσεις εσυ να χεις τον ελεγχο-

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Τον Μάιο με την λήξη της καραντίνας, ξεπετάχτηκαν μερικές άματερ αγγελίες σε διάφορα site. Σε αυτές τρεις - τέσσερις περιπτώσεις, ήταν καλές ευκαιρίες. Μία από αυτές και η συγκεκριμένη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε! Να την γνωρίσω πρώτα εγώ και βλέπουμε! :grin:
Ευχαριστώ αδερφέ, άρα ειναι κανονικό αματουρι με αγγέλια.
Άμα την είχαμε στις ανεξάρτητες θα την τιμουσαμε, αλλά στα αγγελιοσαιτ αντε βρες την, εδω και κοπελες που ξέρεις δυσκολεύετσαι να βρεις τις αγγελίες τους

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
Πάντα έπαιρνε αυτη πρωτη τηλεφωνο το αργότερο μερα παρα μερα,μαλιστα μου εκανε παραπονα "Γιατι εξαφανιστηκες "κλπ

Και μάλιστα αν αργουσα να απαντησω μου γραφε "Τι εγινε,επαθες κατι,Γιατι δεν απαντας?" κλπ

Τωρα μαγκες 3 μερες αφαντη,πήγε καπου διακοπές κοντά Αθηνα με τους γονείς της και 1-2 φιλες της,

Μάλλον θα γαμιεται με αλλον-αλλους!

ΥΓ Θα εμφανιστει σε καποιες μερες για λεφτα

Κι εγω θα σκςεφτομαι

-αν δεν τα δωσω, την εχασα

-οτι γιαμοτανε με αλλον ολες αυτες τις μερες και δεν πρεπει να της τα δωσω τα λεφτα

Οπως καταλαβατε,εφτασα στα κατωτερα σκαλοπάτια της ξεφτίλας(λεω κατωτερα γιατι πιστευω οτι εχει ακομα πιο κατω,δεν πιασαμε πατο)

ΥΓ1 Μην λετε ρε παιδια παρε βιζιτες κλπ Καταρχας και επαιρνα και παιρνω και θα παιρνω βιζιτες

Αλλά πολλές φορές αμα εισαι καψουρης,η βιζιτα εχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ αποτελεσμα,επιδεινωνει την κατασταση,με το που τελειωνεις απευθειας σου ρχεται στο μυαλο το γκομενακι και νιωθεις τρισχειροτερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τις σπονσορέτς δε μιλάς κάθε μέρα,τι είναι αυτά?Ενα μήνυμα την εβδομάδα είναι αρκετό.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Πάντα έπαιρνε αυτη πρωτη τηλεφωνο το αργότερο μερα παρα μερα,μαλιστα μου εκανε παραπονα "Γιατι εξαφανιστηκες "κλπ

Και μάλιστα αν αργουσα να απαντησω μου γραφε "Τι εγινε,επαθες κατι,Γιατι δεν απαντας?" κλπ

Τωρα μαγκες 3 μερες αφαντη,πήγε καπου διακοπές κοντά Αθηνα με τους γονείς της και 1-2 φιλες της,

Κι εγω θα σκςεφτομαι

-οτι γιαμοτανε με αλλον ολες αυτες τις μερες και δεν πρεπει να της τα δωσω τα λεφτα
Εννοείται θα έκανε σεξ με άλλον και με τα λεφτά που της δίνεις περνάει βασιλικά. Καλά κάνει. Πότε θα δοθεί ξανά τέτοια ευκαιρία;

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

Κι εγω θα σκςεφτομαι

Οπως καταλαβατε,εφτασα στα κατωτερα σκαλοπάτια της ξεφτίλας(λεω κατωτερα γιατι πιστευω οτι εχει ακομα πιο κατω,δεν πιασαμε πατο)

ΥΓ1 Μην λετε ρε παιδια παρε βιζιτες κλπ Καταρχας και επαιρνα και παιρνω και θα παιρνω βιζιτες

Αλλά πολλές φορές αμα εισαι καψουρης,η βιζιτα εχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ αποτελεσμα,επιδεινωνει την κατασταση,με το που τελειωνεις απευθειας σου ρχεται στο μυαλο το γκομενακι και νιωθεις τρισχειροτερα
ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΩ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ...με την περπτωση σου....
προσπαθησε τα εξης....
-μπλοκαρε την-
-σβησε καθε τηλεφωνο....
ξεχνα την,,,,,,,
και ρωτα εαυτο σου αν αξιζεις ολα αυτα???? αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ....συνεχισε ετσι....
η επιλογη ειναι δικη σου δεν σε αναγκαζει κανεις....μετα ομως μην κλαιγεσαι...τραβα σε κανα κωλαδικο να λες τον πονο σου εκει.....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346

Κι εγω θα σκςεφτομαι

Την δαγκωσες τη λαμαρινα μεγαλε

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
ΝΟΜΙΖΩ πολλοι εχουν πει πολλα σωστα πραγματα, και το προβλημα εχει λυση, που για εμας τους απο εξω δεν ειναι προβλημα.
αν δεν ηταν τα λεφτα στην ΜΕΣΗ θα ηταν πιο περιπλοκο ομως παντα πρεπει να κανουμε τις σωστες σκεψεις....
-π.χ νουμερο -1 ερχεται μια για συγκατοικηση η εστω μας ψαρευει αν μπορει να ερθει....
αν ξερουμε οτι σπιτι της εχει προβληματα καφε μορφης,η αρχικα δεν εχει φραγκα να παει αλλου...ειναι φως φαναρι οτι δεν ερχεται 100% για εμας αλλα σαν μια λυση αναγκης ισως το λεω χοντρα-
ειναι πολυ διαφορετικο να εμενε μονη, οικονομικα καλα να το επαιρνε αποφαση μετακομιση κ να εβαζε μισα εξοδα π.χ....
συμπερασμα βαζουμε τις καλυτερες συνθηκες που ειναι ¨"το κινητρο+συμφερον"....και την χρυση λεξη ΕΠΙΛΟΓΗ δηλαδ εχει πολλες επιλογες...
----
δευτερο παραδειγμα ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ...εστω οτι μας αρεσει καποια την βρισκουμε σε χωρισμο...
σε αδυναμη φαση....μας καθεται η παει εκει το πραγμα(φυσκια την ξερουμε απο πριν)...
δεν καθεται για εμας απλα να ξεχασει τον τυπο να ξεφυγει το μυαλο της.....
αν γουσταρε πραγματικα θα ειχε ηδη χωρισει απο πριν στην σχεση της....και οχι οταν την περτυχουμε σε φαση ναναι παρταλι-
συνοψη η επιλογη παντα-
----------------------------------------------------------------------
χιλιαδες γαμοι εχουν γινει ετσι, οτανκαι οι 2 εχουν "καψει" τις επιλογες τους παλιοτερα καταληγουν σε συμβιβασμο η κοροιδευουν τον εαυτο τους.
-----
στην περιπτωση του φιλου μας...
τυπε αν εχεις εμφανιση, λεφτα καταλαβα εχεις...αυτο που λειπει ειναι να ξεκολησει το μυαλο και να δεις οτι ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ......
---
ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ που γραφουν μερικοι....ακομη και να γουσταρουν καποιον πελατη να μην του παρουν ουτε ενα ΕΥΡΩ(εκτος μαγαζιου).....απο την στιγμη που εχει γινει συναλλαγη δεν μπορουν να δουν τον αλλο σαν ισοτιμο,
γιατι δωσαν εναντι αντιτιμου το σεξ.και ξερουν οτι 99 στις 100 ο αλλος υποσυνειδητα παντα θα τις βλεπει σαν που@@@----στις 99 στα χαλαστουν δεν θα ψαξουν την 1 περιπτωση-
θα πανε πισω στην χωρα τους η σε αλλη χωρα και αν κανουν κατι σοβαρο θα ειναι ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-
γιατι πολυ δυσκολα καποιος θα συμβιβαστει με παρελθον και να σεβαστει πολυ απλο αυτο.-
---
ακομη και τυπος ο φιλος μας αν του καθονταν και τα εκοβε ολα, και την ειχε 3-4 χρονια σε σχεση στον τσακωμο ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕ /ΚΑΤΕΒΑΖΕ...ΑΣΧΕΤΑ τωρα οι παπαριες μου λειπει κτλ....μετα απο ενα διαστημα που το μυαλο θα ειχε ξεκολλησει θα την σουταρε απο μονος του----
----
ουτε η αγαπη λειπει ουτε τιποτα χωρις να ξερω τον τυπο...αλλιμονο αν στα 15-17-25 μας δεν μας αγαπησαν...ασχετα την διαρκεια απο 1 μερα εως χρονια-
---
φιλε ψαξε μπας και κολλας με τετοιες τυπισσες γιατι ξερεις οτι υπαρχει ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ να φυγεις και να μην δεσμευεσαι δηλαδη επομενα βηματα.....με λιγα λογια κυνηγας κατι που θες να τελειωσει χωρις δεσμευση αλλα να το τελειωσεις εσυ να χεις τον ελεγχο-
+ 1000

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21

Κι εγω θα σκςεφτομαι

Η καψούρα με καψούρα περνάει

john1975bi

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
110
Πόντοι
0
Είχε ένα ωραιο τραγούδι η Κόκκινου (τι γυναικάρα Θεέ μου…) που πήγαινε παιξτο και λιγάκι αδιάφορος …
Όπως και να έχει φίλε η αγορά χαρακτηρίζετε από σημαντική προσφορά και χαμηλή ζήτηση … ?

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
θα ενημερωνω διαρκως για τις εξελιξεις.

Η εβδομαδα που διανυουμε ειναι κρισιμη.

Σημερα αμα δεν στειλει,γαμηθηκα!
Θα συμπληρωθουνε 3 μερες...που σημαινει με εγραψε στα αρχιδια της...πριν το πολυ σε μιση μερα 1 μερα εστελνε

Σκεφτηκα να παω να κανω καμια γυρα εκει που εινα κρυφα,αλλα εχω πολυ χαρακτηριστικό αμαξι!!(Πορσε Μακαν)..θα βγω καρτα

να παρω κανενος φιλου κανενα παλιο Πουντο διαλυμενο με 400.000 χλμ να παω να δω τι κανει?

ΥΓ δεΝ θα αντεξω μαγκες μεχρι το βραδυ θα στειλω πρωτος...θα με νευριασει γιατι θα μου γραψει μαλακιες σιγουρα αμα την ρωτησω τι κανεις και με ποιους εισαι (θα πει με ελεγχεις κλπ) και θα γινω και χειρότερα!!!

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.118
Πόντοι
1.436

Θα συμπληρωθουνε 3 μερες...που σημαινει με εγραψε στα αρχιδια της...πριν το πολυ σε μιση μερα 1 μερα εστελνε

Σκεφτηκα να παω να κανω καμια γυρα εκει που εινα κρυφα,αλλα εχω πολυ χαρακτηριστικό αμαξι!!(Πορσε Μακαν)..θα βγω καρτα

να παρω κανενος φιλου κανενα παλιο Πουντο διαλυμενο με 400.000 χλμ να παω να δω τι κανει?

ΥΓ δεΝ θα αντεξω μαγκες μεχρι το βραδυ θα στειλω πρωτος...θα με νευριασει γιατι θα μου γραψει μαλακιες σιγουρα αμα την ρωτησω τι κανεις και με ποιους εισαι (θα πει με ελεγχεις κλπ) και θα γινω και χειρότερα!!!
ω τι απωλεια θα χασεις τη βιζιτα...
εχεις πορσε και καθεσε και ασχολεισαι με μια βιζιτα της σειρας?...ημαρτον παναγια μου...
χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλω ισως θα επρεπε να εβλεπες καποιον ψυχολογο εστω δοκιμαστικα...

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206

Πήγαινε με την Πορσε στα φανερά,
πες της δεν ήρθα να σε ελέγξω αλλά μήπως χρειάζεσαι χαρτζιλίκι,
δώστης ΠΟΛΛΑ
και απλά φύγε

Σε 3 μέρες: ριπίτ
και δώσε ακόμα περισσότερα

Θα την μπερδέψεις... δοκίμασέ την αυτή τη μέθοδο.
Έτσι κι αλλιώς χάνεις που χάνεις, μόνο με κουφά γυρίζει αυτό το ματς

If you practice my method
Just as hard as you can
You're gonna get a reputation
As a lovin' man

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Λοιπόν, απλά είναι τα πράγματα, ξεκαθάρισε τα μέσα σου ότι είναι απλά μια βίζιτα κ τπτ παραπάνω. Εσύ της δίνεις λεφτά αυτή σεξ, τόσο απλά, βγάλε ότι ανώμαλη καύλα έχεις πανω της κ μη δενεσαι συναισθηματικά, η σχέση σας δεν θα αλλάξει ποτέ. Στην καλύτερη θα σε παρατήσει, στη χειρότερη όταν μαζέψει ότι πούτσα υπάρχει , δεν θα την παίρνει κανένας στα σοβαρά, θα την έχουν όλοι για χυσοδοχείο, θα βαρέσουν τα καμπανάκια να γίνει μάνα....με ένα θύμα που θα της παρέχει μια καλή ζωή. Τότε την πάτησες, θα την παντρευτείς, θα κάνετε μερικά παιδάκια κ μετά ή θα φέρνει τους γκομενους κ ίσως πηδήξουν κ εσένα ή θα χωρίσεις κ θα την πληρώνεις μια ζωή, χωρίς να πηδάς κιόλας. Απλά μαθηματικά είναι η ζωή

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946

Κράτα τον πόνο σου και την αξιοπρέπειά σου και άνοιξε την καρδιά σου μόνο εδώ(αν θέλεις φυσικά), φίλε.
ΜΗΝ γίνεσαι περισσότερο ρεζίλι στα μάτια της, δεν το αξίζει(θα τα λέει με τις φίλες της και θα γελάνε μαζί σου), δεν θέλει κάτι περισσότερο από εσένα(γάμο, συμβίωση), στην ηλικία αυτή που είναι έτσι σκέφτεται και αλλιώς θα σκέφτεται σε 10 χρόνια.

Έχω περάσει και εγώ παρόμοια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Πήγαινε με την Πορσε στα φανερά,
πες της δεν ήρθα να σε ελέγξω αλλά μήπως χρειάζεσαι χαρτζιλίκι,
δώστης ΠΟΛΛΑ
και απλά φύγε

Σε 3 μέρες: ριπίτ
και δώσε ακόμα περισσότερα

Θα την μπερδέψεις... δοκίμασέ την αυτή τη μέθοδο.
Έτσι κι αλλιώς χάνεις που χάνεις, μόνο με κουφά γυρίζει αυτό το ματς

If you practice my method
Just as hard as you can
You're gonna get a reputation
As a lovin' man
πολυ καλη συμβουλη.

να προσθεσω, πετα και μερικα πενηνταρικα στο δρομο να τα μαζευει ο κοσμος απτα ποδια σας, και κοιτα την στα ματια (και καλα δεν σε νοιαζουν τα λεφτα).
επισης πες μου που θα πας να ειμαι εκει κοντα

16403135_cast-away.jpg

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.234
Πόντοι
2.646
Ο Πικερ, μικρότερο σκουπίδι από εσένα πρέπει να ήταν τυπε

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
πολυ καλη συμβουλη.

να προσθεσω, πετα και μερικα πενηνταρικα στο δρομο να τα μαζευει ο κοσμος απτα ποδια σας, και κοιτα την στα ματια (και καλα δεν σε νοιαζουν τα λεφτα).
επισης πες μου που θα πας να ειμαι εκει κοντα

16403135_cast-away.jpg
Δυστυχώς μόνο ο νηματοθέτης εχει λεφτα κ Πορσε, οχι εγω... (είμαι μάλλον προς την κατάσταση του ναυαγού όπως πολύ σωστά μάντεψες)

Τώρα η συμβουλή μου ήταν ανάλογη με τη σοβαρότητα του νήματος, οριακά πάνω απο αυτό με την καβλιάρα κουνιάδα δλδ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom