Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γαμησατε ενα ωραιότατο θρεντ,επειδη εμφανιστηκε από το πουθενα μια γυναίκα(????),που παιζει να ειναι και αντρας.
Ε ας την διωξουμε κι αυτην, τωρα τελευταια οποια μπαινει μετα απο λιγες μερες την διωχνετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αν γκαστρωνονταν ευκολα ο καθενας μας θα ειχε απο εικοσι παιδια
δεν υπηρχαν παντα καποτες
ο παππους μου δυο παιδια εχει και δεν νομιζω να ξερει τι πα να πει καποτα
Μου φαινεται οτι καποιοι οντως ζειτε στην εποχη του παππου σας.
Δεν εχει "ευκολα" ή "δυσκολα".

Η γυναικα μενει εγκυος μονο 2-3 μερες το μηνα, οταν εχει και την ωορρηξια

Και η ωορρηξια ειναι στο κεντρο του κυκλου της.

Αν γινει η πραξη τότε, η γυναικα θα μεινει εγκυος, τελος

Αν γινει μερα χωρις ωορρηξια, παιδι δεν συλλαμβανεται

Αλλά τι λεω? Εδω μεσα εχω διαβασει ακομη και την απιθανη αποψη οτι μενει εγκυος γυναικα με περιοδο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φίλε μονο που είπες ότι σου κανει μέτριο γαμήσι όλα τα αλλά τα ακουω βερεσέ. Και πες της και ένα ρε δε γαμιέσαι που θα ντραπεις να βγείς μαζί μου. Καλημέρα!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Κάπου διάβασα στα γρήγορα ότι δεν ξέρεις γιατί κόλλησες.. συμβαίνουν αυτά ... Μη σε απασχολεί το γιατί..απλά κόψε κι απομάκρυνσιυ εντελώς...αν ήξερες πως μια κοπέλα έχει αιντς θα έκανες σεξ? Φυσικά όχι..αυτή έχει ψυχικό αιντς...επίσης όταν κάνουμε σεξ με γυναίκες που δεν μας εκτιμούν και ταυτόχρονα πάνε και με άλλους, δε μας κάνει ψυχολογικά καλό..τουλάχιστον σε πολλούς άντρες...είναι διαπιστωμένο..υπάρχουν άλλοι που δεν τους νοιάζει και δεν τους αγγίζει...μάλλον δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία..

ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
383
Πόντοι
21
υπάρχουν άλλοι που δεν τους νοιάζει και δεν τους αγγίζει...μάλλον δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία..
φιλε προχθες στο μπουρδελο κοβαμε στην κυριολεξια χαρτακια οπως στην τραπεζα για να γαμησουμε την πουτανα...δεν προλαβε να παρει ανασα η κορασις...γεροι,εργατες Αλβανοι,εγω κ κανα δυο 19 χρονα ειχαμε στηθει στην ουρα...η κορασις ομως εκανε βιαστικη πιπα για να προλαβει ολους,δεν μου πιαστηκε .

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Eυχαριστω ολους για τις πολύ χρησιμες απαντησεις!ακομα και 1-2 κακοπροαιρετους

Το περίεργο ειναι το εξης

Η κοπέλα εχει σκατοχαρακτηρα,ειναι πουτανακι κανονικο(amateur οχι γραφειο) που βρηκε εμενα και εκοψε προσωρινα τη βιζιτα

Το γαμησι μετριο,η συμπεριφορα αχαριστη εντελως,συνεννοηση πολύ δυσκολη.

Δεν εχει φραγκο κυριολεκτικά και μου λεει θελω GUCCI παπουτσια 1500 Ευρω!

Εχω ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ οτι ειναι 100% ΣΚΑΡΤΗ,απλά κόλλησα!Δεν ξερω γιατι!

(συνηθως με τετοιες πουτανες κολλάμε,με καλη κοπέλα αποκλειεται!)

Να νιωσω την ικανοποιηση της κατακτησης???Ουτε αυτο ισχυει.Προοπτική καμία εννοειται!Μονο 3-4 ραντεβου το μηνα των 3-4 ωρων το καθενα

Ενταξει ειναι ψιλοευχαριστο να σου στελνει μηνυματα ενα 23χρονο,δεν μπορω να πω.Αλλά αρκει αυτό μονο?
Πραγματικά μπλέχτηκα
Συναγωνιστή δες την φάση αλλιώς γιατί θα βουλιάξεις πιό πολλύ. Πέρνα καλά και άστα τα άλλα !

Jabberwocky

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
110
Πόντοι
0
@gnnakos Ένα σχόλιο αρχικά, 3.000 ευρώ σε δυο μήνες μιλάμε περίπου 1.500 ευρώ το μήνα. Μου θυμίζει την Τούνη και μια άλλη πρώην γκόμενα του Βαλάντη, που θέλανε ο άντρας να τους σκάει 1.500 το μήνα στο μουνάκι τους για να έχουν σχέση μαζί του. Πρέπει να είναι μια καραμέλα αυτό που κυκλοφορεί γενικά ανάμεσα στα πορνοκοράσια.

Πρώτον, όπως μιλάς για το πουτανάκι και τι θες από αυτήν δείχνεις πως έχεις τεράστια ανάγκη από αγάπη ή νοιάξιμο. Γενικά φαίνεται ότι έχεις έλλειψη αγάπης στην ζωή σου ή γενικά δεν έχεις κάνει σοβαρή ΣΟΒΑΡΗ σχέση. Στην ηλικία σου είναι μεγάλο καυλί αυτό το θέμα.

Δεύτερον η πόρνη σου έχει καταλάβει, έχει μυρίσει από χιλιόμετρα μακριά ότι είσαι καημένος. Και οι γκόμενες σχεδόν ποτέ δεν κάνουν σχέση με τύπους σαν εσένα. Οπότε μην περιμένεις να γίνει τίποτα. Αντίθετα, τέτοιες γκόμενες λιώνουν να σε γαμήσουν ψυχολογικά.

Ξέκοψε αμέσως ρε συ.

Μας δείχνεις όμως ότι δεν θες να γίνει αυτό.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
@gnnakos Ένα σχόλιο αρχικά, 3.000 ευρώ σε δυο μήνες μιλάμε περίπου 1.500 ευρώ το μήνα. Μου θυμίζει την Τούνη και μια άλλη πρώην γκόμενα του Βαλάντη, που θέλανε ο άντρας να τους σκάει 1.500 το μήνα στο μουνάκι τους για να έχουν σχέση μαζί του. Πρέπει να είναι μια καραμέλα αυτό που κυκλοφορεί γενικά ανάμεσα στα πορνοκοράσια.

Πρώτον, όπως μιλάς για το πουτανάκι και τι θες από αυτήν δείχνεις πως έχεις τεράστια ανάγκη από αγάπη ή νοιάξιμο. Γενικά φαίνεται ότι έχεις έλλειψη αγάπης στην ζωή σου ή γενικά δεν έχεις κάνει σοβαρή ΣΟΒΑΡΗ σχέση. Στην ηλικία σου είναι μεγάλο καυλί αυτό το θέμα.

Δεύτερον η πόρνη σου έχει καταλάβει, έχει μυρίσει από χιλιόμετρα μακριά ότι είσαι καημένος. Και οι γκόμενες σχεδόν ποτέ δεν κάνουν σχέση με τύπους σαν εσένα. Οπότε μην περιμένεις να γίνει τίποτα. Αντίθετα, τέτοιες γκόμενες λιώνουν να σε γαμήσουν ψυχολογικά.

Ξέκοψε αμέσως ρε συ.

Μας δείχνεις όμως ότι δεν θες να γίνει αυτό.
αμα θελει αγαπη ας παρει ενα σκυλακι...δε το λεω καν τρολαροντας...

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.836
Πόντοι
25.186
@gnnakos

Μπραβο φιλε το πετυχες ακριβως
Ετσι ειναι 100%
Respect

• Like
Αντιδράσεις: srek7

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
φιλε προχθες στο μπουρδελο κοβαμε στην κυριολεξια χαρτακια οπως στην τραπεζα για να γαμησουμε την πουτανα...δεν προλαβε να παρει ανασα η κορασις...γεροι,εργατες Αλβανοι,εγω κ κανα δυο 19 χρονα ειχαμε στηθει στην ουρα...η κορασις ομως εκανε βιαστικη πιπα για να προλαβει ολους,δεν μου πιαστηκε .
Εννοώ ότι μπορεί να ενοχλείτε από ψυχολογικής άποψης ο gnnakos, γιατί τα έχει ( έστω και με πληρωμή, ας μην ξεχνάμε ότι τίποτα δεν είναι τζάμπα) με μια πορνιτσα που ταυτόχρονα έχει κι άλλους επιβήτορες. Νομίζω ότι ο φίλος gnnakos είναι συναισθηματικός και χρειάζεται μια νορμάλ σχέση, κάτι που για άτομο της οικονομικής του επιφάνειας νομίζω είναι εύκολο. Παρόλα αυτά πρώτα πρέπει να κόψει τις εκδιδόμενες γενικώς, να περάσει σε περίοδο περισυλλογής και αγρανάπαυσης ( 6 μήνες οπωσδήποτε) και μετά να κοινωνικοποιηθεί με κοπέλες όχι εκδιδομενες.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
αμα θελει αγαπη ας παρει ενα σκυλακι...δε το λεω καν τρολαροντας...
Τα γατάκια (κυριολεκτικά γατάκια - μωρά γάτας δηλαδή) νομίζω είναι καλύτερα...αν το πάρεις από μωρό είναι πολύ καλά..

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Εννοώ ότι μπορεί να ενοχλείτε από ψυχολογικής άποψης ο gnnakos, γιατί τα έχει ( έστω και με πληρωμή, ας μην ξεχνάμε ότι τίποτα δεν είναι τζάμπα) με μια πορνιτσα που ταυτόχρονα έχει κι άλλους επιβήτορες. Νομίζω ότι ο φίλος gnnakos είναι συναισθηματικός και χρειάζεται μια νορμάλ σχέση, κάτι που για άτομο της οικονομικής του επιφάνειας νομίζω είναι εύκολο. Παρόλα αυτά πρώτα πρέπει να κόψει τις εκδιδόμενες γενικώς, να περάσει σε περίοδο περισυλλογής και αγρανάπαυσης ( 6 μήνες οπωσδήποτε) και μετά να κοινωνικοποιηθεί με κοπέλες όχι εκδιδομενες.
Πιστεύεις ότι οι κοπέλες έχουν διαφορά από τις εκδιδόμενες στο αισθηματικό κομμάτι?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πιστεύεις ότι οι κοπέλες έχουν διαφορά από τις εκδιδόμενες στο αισθηματικό κομμάτι?
Νομίζω ότι οι εκδιδόμενες λόγω δουλειάς είναι πιο πορωμενες, δηλαδή δύσκολα δίνουν συναισθήματα κι αγάπη.. ξεζουμθζινται συναισθηματικά από τις συνευρέσεις για χρήμα..το αντιμετωπίζουν ως επάγγελμα ( που για αυτές είναι) και προσφέρουν ανάλογα με το τι εισπράττουν κάτι που δεν είναι νορμάλ..

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Νομίζω ότι οι εκδιδόμενες λόγω δουλειάς είναι πιο πορωμενες, δηλαδή δύσκολα δίνουν συναισθήματα κι αγάπη.. ξεζουμθζινται συναισθηματικά από τις συνευρέσεις για χρήμα..το αντιμετωπίζουν ως επάγγελμα ( που για αυτές είναι) και προσφέρουν ανάλογα με το τι εισπράττουν κάτι που δεν είναι νορμάλ..
Ναι δεν λέω αυτό λέω αν οι γυναίκες εκτός δουλειάς έχουν διαφορά σε αυτό το κομμάτι. Οι 9/10 πλέον είναι χωρισμένες οπότε...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ναι δεν λέω αυτό λέω αν οι γυναίκες εκτός δουλειάς έχουν διαφορά σε αυτό το κομμάτι. Οι 9/10 πλέον είναι χωρισμένες οπότε...
Ανάλογα που θα πέσεις...οι εποχές είναι δύσκολες πλέον για σχέσεις πιο ειλικρινείς και ουσιώδεις..αλλά με κοπέλες οπωςτου ggnakou δε γίνονται..

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Ανάλογα που θα πέσεις...οι εποχές είναι δύσκολες πλέον για σχέσεις πιο ειλικρινείς και ουσιώδεις..αλλά με κοπέλες οπωςτου ggnakou δε γίνονται..
Αυτό ακριβώς λέω ένα μπουρδέλο έγινε όλη η κατάσταση....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
εγω λεω να μοιρασει ισοποσα τα χρηματα που δινει στο μαλακισμενο και να τα δινει σε εσκορτακια που θα του κανουν καλυτερα κολπα. Ας παιρνει 10 καθε μηνα για 2 μηνες, μετα απο τις 20 θα διαλεξει τις 5 καλυτερες, θα τις παρει αλλες δυο φορες την καθεμια τον τριτο μηνα, και σιγα σιγα θα διωξει και τις τελευταιες καριολες μενοντας μονο με την μια ή τις 2 καλυτερες, να του τρωνε τα λεφτα και να του πουλανε ερωτα.
Τα ιδια λεφτα με την πουτανα που του τα τρωει τωρα θα χαλασει, αλλα τουλαχιστον θα τον αντιμετωπιζουν με σεβασμο.

Αυτα τα κατσε σκεψου μαζευψου νοικοκυρεψου, τα ακουω βερεσε. Οι πιθανοτητες ενας τετοιος τυπος να βρει τον ερωτα της ζωης του με τα αισθητικα στανταρ που εχει θεσει πλεον απο τις ιεροδουλες ειναι σχεδον 0, χωρις παρεξηγηση. Γιαυτο λεω, βρες σοβαροτερες πορνες να τα σκας, τοσες εχουμε...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αυτό ακριβώς λέω ένα μπουρδέλο έγινε όλη η κατάσταση....
Η κατάσταση έχει ξεφύγει...αλλά αν κάνεις και επιλογές λάθος γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το θέμα..δηλαδή αν θες σχέση, δεν πρέπει να μπλέξεις με κοπέλες της δουλειάς σε κατάσταση σχέσης..γιατί μια κοπέλα που εκδίδεται θα πουλήσει παραμύθι, το οποίο βέβαια μπορεί να στο πουλήσει και μια άλλη, αλλά εντάξει μειώνεις τις πιθανοτητες

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
εγω λεω να μοιρασει ισοποσα τα χρηματα που δινει στο μαλακισμενο και να τα δινει σε εσκορτακια που θα του κανουν καλυτερα κολπα. Ας παιρνει 10 καθε μηνα για 2 μηνες, μετα απο τις 20 θα διαλεξει τις 5 καλυτερες, θα τις παρει αλλες δυο φορες την καθεμια τον τριτο μηνα, και σιγα σιγα θα διωξει και τις τελευταιες καριολες μενοντας μονο με την μια ή τις 2 καλυτερες, να του τρωνε τα λεφτα και να του πουλανε ερωτα.
Τα ιδια λεφτα με την πουτανα που του τα τρωει τωρα θα χαλασει, αλλα τουλαχιστον θα τον αντιμετωπιζουν με σεβασμο.

Αυτα τα κατσε σκεψου μαζευψου νοικοκυρεψου, τα ακουω βερεσε. Οι πιθανοτητες ενας τετοιος τυπος να βρει τον ερωτα της ζωης του με τα αισθητικα στανταρ που εχει θεσει πλεον απο τις ιεροδουλες ειναι σχεδον 0, χωρις παρεξηγηση. Γιαυτο λεω, βρες σοβαροτερες πορνες να τα σκας, τοσες εχουμε...
Ναι συμφωνώ ότι είναι καλύτερα τα ίδια χρήματα να τα δίνει σε περισσότερες...πολλά λεφτά..ποιος ο λόγος να κάνεις κακο σεξ και να χαλιεσαι μόνο με μια? Με τρία χιλιάρικα κάνεις πολλές φάσεις..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom