Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Mπορείς να το αναλυσεις αυτό?Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Τι εννοω
οτι μπορει καλλιστα μια 20χρονη να ειναι με εναν 35-40 χωρις να πληρωνεται και να ειναι sugar daddy.

Μονο με το παραμυθι, το potential οτι ΘΑ την προσεξω και ΘΑ της δωσω οτι θελει.

Προσεξε δε λεω να σε κερναει κιολας που ωστοσο και αυτο γινεται.

Εγω 35 ημουν για ενα χρονο με μια 18χρονη χωρις να εχω δωσει ευρω για δωρακι κλπ.
Αντιθετα μου επαιρνε αυτη δωρα μπλουζες, παντελονια, κερνουσε καφεδες παροτι απενταρη μονο και μονο για να με κρατησει.
Και οχι δεν ειμαι μοντελο.

Αλλα την ειχα στη τσιτα οτι βγαινω και με αλλες 3 κοπελες και οτι δε προλαβαινω να την βλεπω πανω απο 1 φορα την εβδομαδα (και εννοειται οχι τηλεφωνα και μηνυματα καθε μερα) και αν θελει αυτο καλως αλλιως μπορει να αποχωρησει.

Στη πορεια εκλαιγε που δεν την επαιρνα σε σπιτια φιλων η δε βγαιναμε ποτε με παρεες.. Η γιατι δε θελω κατι παραπανω απο αυτην.
-Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω το ιδιο θα ενιωθα στη θεση σου αλλα τα εχουμε ξεκαθαρισει η επιλογη ειναι δικη σου κλπ κλπ. Εγω θελω να περναω καλα και να θυμαμαι αυτη την εμπειρα με χαμογελο κλπ κλπ Εαν θελεις κατι αλλο αυτη την εποχη δεκτον κλπ
Αυτο ηταν το μονιμο πλαισιο.

Και αυτο κρατησε ενα χρονο οπου εγω εξαφανιστικα τελειως γιατι βρηκα αλλη.
Ακομα μου στελνει να δει τι κανω.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Αν θελει να σε βαλει στο χερι η αλλη ουτε ασπιρινη δεν θα παιρνει...
εφοσον εσυ πληρωνεις και εχεις το πανω χερι γιατι να μην απαιτησεις να τη δεις να καταπινει τα χαπια?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
εφοσον εσυ πληρωνεις και εχεις το πανω χερι γιατι να μην απαιτησεις να τη δεις να καταπινει τα χαπια?
Γυναικα ειναι....σε πολλες περιπτωσεις δεν ξερει ουτε καν η ιδια τι εχει στο μυαλο της.Οχι να την ελεγχεις κιολας....ακομα πιο δυσκολο!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τι εννοω
οτι μπορει καλλιστα μια 20χρονη να ειναι με εναν 35-40 χωρις να πληρωνεται και να ειναι sugar daddy.

Μονο με το παραμυθι, το potential οτι ΘΑ την προσεξω και ΘΑ της δωσω οτι θελει.

Προσεξε δε λεω να σε κερναει κιολας που ωστοσο και αυτο γινεται.

Εγω 35 ημουν για ενα χρονο με μια 18χρονη χωρις να εχω δωσει ευρω για δωρακι κλπ.
Αντιθετα μου επαιρνε αυτη δωρα μπλουζες, παντελονια, κερνουσε καφεδες παροτι απενταρη μονο και μονο για να με κρατησει.
Και οχι δεν ειμαι μοντελο.

Αλλα την ειχα στη τσιτα οτι βγαινω και με αλλες 3 κοπελες και οτι δε προλαβαινω να την βλεπω πανω απο 1 φορα την εβδομαδα (και εννοειται οχι τηλεφωνα και μηνυματα καθε μερα) και αν θελει αυτο καλως αλλιως μπορει να αποχωρησει.

Στη πορεια εκλαιγε που δεν την επαιρνα σε σπιτια φιλων η δε βγαιναμε ποτε με παρεες.. Η γιατι δε θελω κατι παραπανω απο αυτην.
-Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω το ιδιο θα ενιωθα στη θεση σου αλλα τα εχουμε ξεκαθαρισει η επιλογη ειναι δικη σου κλπ κλπ. Εγω θελω να περναω καλα και να θυμαμαι αυτη την εμπειρα με χαμογελο κλπ κλπ Εαν θελεις κατι αλλο αυτη την εποχη δεκτον κλπ
Αυτο ηταν το μονιμο πλαισιο.

Και αυτο κρατησε ενα χρονο οπου εγω εξαφανιστικα τελειως γιατι βρηκα αλλη.
Ακομα μου στελνει να δει τι κανω-
ΟΛΑ ειναι και θεμα timing που πως θα βρεις την καταλληλη φαση-
π.χ στα 34 ειχα 23 τοπ μουναρο αλλα δεν κρατησε πανω απο 6 μηνες,στα 36-37 με παρακαλαγε ενα 19χρονο δεν το τραβηξα το αφησα δεν το μετανιωνω, και πολλα +/- χρονια 10 διαφορα αντε 12...τωρα σε φαση στα 40+ να κυνηγαω 18-20 δεν το εχω καν σαν target group, αν γνωριζα μια τουριστρια η μια στην παραλια 20 θα την πηδαγα ανετα..ομως εστω κ για που κ που αθηνα να πηγαινοερχεται σπιτι κτλ οχι-
στο λυκειο ειχα φιλη που την πηδαγε 35+ παντρεμενος 2 χρονια, ολα συμβαινουν και δεν ειναι ολα λεφτα-
αν της μπεις στο ΜΥΑΛΟ θα κανει τα παντα να τον φαει δεν παει να χει 5-6 συνομιλικους γαμιαδες-
δεν λεω οτι θα σε παιρνει εξω μαζι αλλα αν κολλησει δεν ξεκολαει και εκει ειναι και το προβλημα με μια μικρη στο να την σουταρεις ομορφα γιατι δεν ειναι 30,28 με πειρα-
---
και αυτο ακριβως χωρια απο το γαμησι η μικρη θελει και αλλα πραγματα ο 35+ θα της πει κ 2 κουβεντες,
που μετα με 1 εξοδο η πολυ απλα πραγματα αν η κοπελα ειναι νορμαλ και οχι ψωνιο η μικρη εινσι κομπλε....--γιατι παιρνει αυτο που θελει...προσοχη-φροντιδα-κουβεντες και φυσικα σεξ-δεν θα ψαξει την τσαντα η οτι αλλο ακριβο---
αυτο ομως ειναι αλλη κατηγορια...ο φιλος μας εγραψε ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ τι να περιμενει, λεφτα+ανταλλαγη +περιορισμενος χρονος...
τι στο πουτσο ψαχνει συναψε μια συμφωνια....τον ρωταω τον ιδιο
"αν ΑΝΤΙΘΕΤΑ στα εκανε ολα και εσυ ηθελες σεξ+βολτα τιποτα αλλο, και μια μερα σου ελεγε ξεχνα τα λεφτα σε γουσταρω ενω εσυ ηθελες την συναλλαγη και μονο ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ τα ειπατε απο πριν?

ftshslv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Κριτικές
3
Like
693
Πόντοι
366
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
Ο σκοπός σου είναι να είσαι ο μοναδικός με τον οποίο που θα γαμιέται στο υπόλοιπο της ζωής της? Αυτό θα σε έκανε να ησυχάσεις?! Πόσο λογικό/ρεαλιστικό το θεωρείς?

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Γυναικα ειναι....σε πολλες περιπτωσεις δεν ξερει ουτε καν η ιδια τι εχει στο μυαλο της.Οχι να την ελεγχεις κιολας....ακομα πιο δυσκολο!
δηλαδη πως γινονται τα ακαποτα χωρις να ρισκαρεις να γινεις πατερας?ή απλα ειναι ενα ρισκο που το αποδεχεστε?το τραβηγμα εξω δε ειναι αξιοπιστο...

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Καινούριο βίτσιο στο σεξ μας βγήκε τώρα...
" Πιεςτα μωρη μπροστά μου, πρωινιατικα ...."

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
δηλαδη πως γινονται τα ακαποτα χωρις να ρισκαρεις να γινεις πατερας?ή απλα ειναι ενα ρισκο που το αποδεχεστε?το τραβηγμα εξω δε ειναι αξιοπιστο...
Πολλοι ελαφρομυαλοι νομιζουν οτι συτο ειναι αρκετο...οταν γινει η στραβη ομως θα ειναι πολυ αργα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Γιατι οι ανθρωποι αυτοι με την ελλειψη μυαλου που εχουν ( προφανως και χρηματων) ειναι ακαταλληλοι για γονεις.Εκτος αν πληρωνουν οι δικοι τους γονεις , η λοιποι συγγενεις κτλ....

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
αν γκαστρωνονταν ευκολα ο καθενας μας θα ειχε απο εικοσι παιδια
δεν υπηρχαν παντα καποτες
ο παππους μου δυο παιδια εχει και δεν νομιζω να ξερει τι πα να πει καποτα

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
αν γκαστρωνονταν ευκολα ο καθενας μας θα ειχε απο εικοσι παιδια
δεν υπηρχαν παντα καποτες
ο παππους μου δυο παιδια εχει και δεν νομιζω να ξερει τι πα να πει καποτα

The bottom line is that a single act of intercourse between a young couple has on average a one in 20 chance of pregnancy – this assumes the opportunity presented itself on a random day, as these things tend do when you are young

απο αρθο του bbc λεει οι πιθανοτητες για 2 νεους εστω απο μια φορα ειναι 1 στις 20

οσο καλυτερη και αν ειναι η αισθηση προτιμω να μη παιξω τετοια ρωσσικη ρουλετα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είστε και οι δυο αρκούντως μεγάλοι για να διερωτάστε...
Σπανιότατα κάποιος θα το κάνει γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται να βοηθήσει την κοπέλα, κι όχι για το πήδημα.
Και δυστυχώς πιθανότατα τότε θα τον πούνε και μαλάκα...
διαφωνώ φίλε! να της βρει μια δουλειά τοτε και οχι να πουλάει το μουνι της και του κανει τετοια εξεφτελιστικά ξεκαθαρίσματα..Και αν οντως την βοηθάει τοτε θα έπρεπε και εκεινη να εκτιμήσει αυτη τη βοηθεια και οχι να του μιλάει κατα αυτο τον τρόπο.

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
Φιλε μετα απο 17 σελιδες, το συμπερασμα ειναι το εξης. Δεν εισαι μπερδεμενος, μαλακας μουνοδουλος εισαι!

gkazakos

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Αυγ 2018
Κριτικές
47
Like
2.644
Πόντοι
5.211
ολοι εμεις εχουμε δικαιωμα στη γεροντοκαψουρα
εχουν γραφτει υμνοι στο ελληνικο πενταγραμμο
Αχ Ευλαμπια
Ριτα Ριτακι

οταν εισαι απ εξω κοροιδευεις
οταν την παθεις ομως.....

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Φιλε μετα απο 17 σελιδες, το συμπερασμα ειναι το εξης. Δεν εισαι μπερδεμενος, μαλακας μουνοδουλος εισαι!
μαλακες ειναι οσοι παντρευτηκαν βοδια που θα τα πληρωνουν για ΠΑΝΤΑ

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Eυχαριστω ολους για τις πολύ χρησιμες απαντησεις!ακομα και 1-2 κακοπροαιρετους

Το περίεργο ειναι το εξης

Η κοπέλα εχει σκατοχαρακτηρα,ειναι πουτανακι κανονικο(amateur οχι γραφειο) που βρηκε εμενα και εκοψε προσωρινα τη βιζιτα

Το γαμησι μετριο,η συμπεριφορα αχαριστη εντελως,συνεννοηση πολύ δυσκολη.

Δεν εχει φραγκο κυριολεκτικά και μου λεει θελω GUCCI παπουτσια 1500 Ευρω!

Εχω ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ οτι ειναι 100% ΣΚΑΡΤΗ,απλά κόλλησα!Δεν ξερω γιατι!

(συνηθως με τετοιες πουτανες κολλάμε,με καλη κοπέλα αποκλειεται!)

Να νιωσω την ικανοποιηση της κατακτησης???Ουτε αυτο ισχυει.Προοπτική καμία εννοειται!Μονο 3-4 ραντεβου το μηνα των 3-4 ωρων το καθενα

Ενταξει ειναι ψιλοευχαριστο να σου στελνει μηνυματα ενα 23χρονο,δεν μπορω να πω.Αλλά αρκει αυτό μονο?
Πραγματικά μπλέχτηκα
για τετοια δωρα το ελαχιστο θα ηταν να την κατουραω μετα το χυσιμο και να τα πινει

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Άσε τα χλαμύδια και πες της παρ τ'αρχίδια

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Προσωπικα το ολο ερωτημα ειναι
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη

Ακου ρε γιατι σε παιζει και καλα κανει.

Οταν καποια λεει παρε το χρονο σου και λοιπες κλαπαρχιδιες και το παιζει κουλ κ ανετη ειναι γιατι σε εχει καταλαβει οτι το θες πολυ και σου οριοθετει πλαισιο.
Εαν καποιος δεν ενδιαφερεται δε στελνει τιποτα ουτε μπαινει σε κουβεντες και συζητησεις.

Πρεπει εσυ να κοβεις επαφη πρωτος και οχι να ειναι ενα βημα μπροστα.
Αν δε στειλεις τιποτα και εξαφανιστεις κοβω το παπαρι μου οτι θα σου στειλει πρωτη.

Βγαζεις οτι τη χρειαζεσαι περισσοτερο απο οτι αυτη αντι για το αναποδο και θα σε γαμησει και με στραπονακι στο τελος.

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Παντως να προσθεσω το εξης

Ενω συνηθως τα εμφανισιμα πουτανακια κρατανε χαρακτηρα και σε παιζουνε,αυτη τρελαινεται οταν δεν της απανταω σε μηνυμα η δεν της γραφω για 1-2 μερες

Αμεσως μου στελνει "τι επαθες τωρα γιατι δεν απαντας?που χαθηκες?ελα τι κανεις,εγινε τιποτα? και τετοια

υγ Μπροω να γραψω πολλες λεπτομερειες που θα διανθιζαν την συζητηση αλλα φοβαμαι μην καρφωθω,ξερω γω αν και δεν υπάρχει περίπτωση να μπαινει εδω μεσα η κοπελα με τιποτα
(εχεις ομως πολλές φιλες της δουλειας!!ανεξαρτητες και ισως μπαινουνε αυτες..)
Από περιέργεια και άμα θες απαντάς. Μήπως είναι φιλιπινεζα 23; κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμιζει

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom