argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.732
- Πόντοι
- 9.297
Αν θελει να σε βαλει στο χερι η αλλη ουτε ασπιρινη δεν θα παιρνει...εκτος και αν χρησιμοποιήσει χαπι αντισύλληψης βεβαία...
Αν θελει να σε βαλει στο χερι η αλλη ουτε ασπιρινη δεν θα παιρνει...εκτος και αν χρησιμοποιήσει χαπι αντισύλληψης βεβαία...
Mπορείς να το αναλυσεις αυτό?Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!
εφοσον εσυ πληρωνεις και εχεις το πανω χερι γιατι να μην απαιτησεις να τη δεις να καταπινει τα χαπια?Αν θελει να σε βαλει στο χερι η αλλη ουτε ασπιρινη δεν θα παιρνει...
Γυναικα ειναι....σε πολλες περιπτωσεις δεν ξερει ουτε καν η ιδια τι εχει στο μυαλο της.Οχι να την ελεγχεις κιολας....ακομα πιο δυσκολο!εφοσον εσυ πληρωνεις και εχεις το πανω χερι γιατι να μην απαιτησεις να τη δεις να καταπινει τα χαπια?
ΟΛΑ ειναι και θεμα timing που πως θα βρεις την καταλληλη φαση-Τι εννοω
οτι μπορει καλλιστα μια 20χρονη να ειναι με εναν 35-40 χωρις να πληρωνεται και να ειναι sugar daddy.
Μονο με το παραμυθι, το potential οτι ΘΑ την προσεξω και ΘΑ της δωσω οτι θελει.
Προσεξε δε λεω να σε κερναει κιολας που ωστοσο και αυτο γινεται.
Εγω 35 ημουν για ενα χρονο με μια 18χρονη χωρις να εχω δωσει ευρω για δωρακι κλπ.
Αντιθετα μου επαιρνε αυτη δωρα μπλουζες, παντελονια, κερνουσε καφεδες παροτι απενταρη μονο και μονο για να με κρατησει.
Και οχι δεν ειμαι μοντελο.
Αλλα την ειχα στη τσιτα οτι βγαινω και με αλλες 3 κοπελες και οτι δε προλαβαινω να την βλεπω πανω απο 1 φορα την εβδομαδα (και εννοειται οχι τηλεφωνα και μηνυματα καθε μερα) και αν θελει αυτο καλως αλλιως μπορει να αποχωρησει.
Στη πορεια εκλαιγε που δεν την επαιρνα σε σπιτια φιλων η δε βγαιναμε ποτε με παρεες.. Η γιατι δε θελω κατι παραπανω απο αυτην.
-Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω το ιδιο θα ενιωθα στη θεση σου αλλα τα εχουμε ξεκαθαρισει η επιλογη ειναι δικη σου κλπ κλπ. Εγω θελω να περναω καλα και να θυμαμαι αυτη την εμπειρα με χαμογελο κλπ κλπ Εαν θελεις κατι αλλο αυτη την εποχη δεκτον κλπ
Αυτο ηταν το μονιμο πλαισιο.
Και αυτο κρατησε ενα χρονο οπου εγω εξαφανιστικα τελειως γιατι βρηκα αλλη.
Ακομα μου στελνει να δει τι κανω-
Ο σκοπός σου είναι να είσαι ο μοναδικός με τον οποίο που θα γαμιέται στο υπόλοιπο της ζωής της? Αυτό θα σε έκανε να ησυχάσεις?! Πόσο λογικό/ρεαλιστικό το θεωρείς?Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει
Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..
ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"
Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο
Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!
ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!
Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
δηλαδη πως γινονται τα ακαποτα χωρις να ρισκαρεις να γινεις πατερας?ή απλα ειναι ενα ρισκο που το αποδεχεστε?το τραβηγμα εξω δε ειναι αξιοπιστο...Γυναικα ειναι....σε πολλες περιπτωσεις δεν ξερει ουτε καν η ιδια τι εχει στο μυαλο της.Οχι να την ελεγχεις κιολας....ακομα πιο δυσκολο!
Πολλοι ελαφρομυαλοι νομιζουν οτι συτο ειναι αρκετο...οταν γινει η στραβη ομως θα ειναι πολυ αργα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Γιατι οι ανθρωποι αυτοι με την ελλειψη μυαλου που εχουν ( προφανως και χρηματων) ειναι ακαταλληλοι για γονεις.Εκτος αν πληρωνουν οι δικοι τους γονεις , η λοιποι συγγενεις κτλ....δηλαδη πως γινονται τα ακαποτα χωρις να ρισκαρεις να γινεις πατερας?ή απλα ειναι ενα ρισκο που το αποδεχεστε?το τραβηγμα εξω δε ειναι αξιοπιστο...
αν γκαστρωνονταν ευκολα ο καθενας μας θα ειχε απο εικοσι παιδιαδηλαδη πως γινονται τα ακαποτα χωρις να ρισκαρεις να γινεις πατερας?ή απλα ειναι ενα ρισκο που το αποδεχεστε?το τραβηγμα εξω δε ειναι αξιοπιστο...
αν γκαστρωνονταν ευκολα ο καθενας μας θα ειχε απο εικοσι παιδια
δεν υπηρχαν παντα καποτες
ο παππους μου δυο παιδια εχει και δεν νομιζω να ξερει τι πα να πει καποτα
διαφωνώ φίλε! να της βρει μια δουλειά τοτε και οχι να πουλάει το μουνι της και του κανει τετοια εξεφτελιστικά ξεκαθαρίσματα..Και αν οντως την βοηθάει τοτε θα έπρεπε και εκεινη να εκτιμήσει αυτη τη βοηθεια και οχι να του μιλάει κατα αυτο τον τρόπο.Είστε και οι δυο αρκούντως μεγάλοι για να διερωτάστε...
Σπανιότατα κάποιος θα το κάνει γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται να βοηθήσει την κοπέλα, κι όχι για το πήδημα.
Και δυστυχώς πιθανότατα τότε θα τον πούνε και μαλάκα...
μαλακες ειναι οσοι παντρευτηκαν βοδια που θα τα πληρωνουν για ΠΑΝΤΑΦιλε μετα απο 17 σελιδες, το συμπερασμα ειναι το εξης. Δεν εισαι μπερδεμενος, μαλακας μουνοδουλος εισαι!
για τετοια δωρα το ελαχιστο θα ηταν να την κατουραω μετα το χυσιμο και να τα πινειEυχαριστω ολους για τις πολύ χρησιμες απαντησεις!ακομα και 1-2 κακοπροαιρετους
Το περίεργο ειναι το εξης
Η κοπέλα εχει σκατοχαρακτηρα,ειναι πουτανακι κανονικο(amateur οχι γραφειο) που βρηκε εμενα και εκοψε προσωρινα τη βιζιτα
Το γαμησι μετριο,η συμπεριφορα αχαριστη εντελως,συνεννοηση πολύ δυσκολη.
Δεν εχει φραγκο κυριολεκτικά και μου λεει θελω GUCCI παπουτσια 1500 Ευρω!
Εχω ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ οτι ειναι 100% ΣΚΑΡΤΗ,απλά κόλλησα!Δεν ξερω γιατι!
(συνηθως με τετοιες πουτανες κολλάμε,με καλη κοπέλα αποκλειεται!)
Να νιωσω την ικανοποιηση της κατακτησης???Ουτε αυτο ισχυει.Προοπτική καμία εννοειται!Μονο 3-4 ραντεβου το μηνα των 3-4 ωρων το καθενα
Ενταξει ειναι ψιλοευχαριστο να σου στελνει μηνυματα ενα 23χρονο,δεν μπορω να πω.Αλλά αρκει αυτό μονο?
Πραγματικά μπλέχτηκα
Μπορείς και ακα και να τραβιέται ( διακεκομμένη συνουσία) αλλά με το πορνακι θα παιχτούν χλαμύδια...εκτος και αν χρησιμοποιήσει χαπι αντισύλληψης βεβαία...
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει
Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..
ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"
Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο
Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!
ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!
Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
Από περιέργεια και άμα θες απαντάς. Μήπως είναι φιλιπινεζα 23; κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμιζειΠαντως να προσθεσω το εξης
Ενω συνηθως τα εμφανισιμα πουτανακια κρατανε χαρακτηρα και σε παιζουνε,αυτη τρελαινεται οταν δεν της απανταω σε μηνυμα η δεν της γραφω για 1-2 μερες
Αμεσως μου στελνει "τι επαθες τωρα γιατι δεν απαντας?που χαθηκες?ελα τι κανεις,εγινε τιποτα? και τετοια
υγ Μπροω να γραψω πολλες λεπτομερειες που θα διανθιζαν την συζητηση αλλα φοβαμαι μην καρφωθω,ξερω γω αν και δεν υπάρχει περίπτωση να μπαινει εδω μεσα η κοπελα με τιποτα
(εχεις ομως πολλές φιλες της δουλειας!!ανεξαρτητες και ισως μπαινουνε αυτες..)