Τύπε αν δεν πουλάς Κυριακάτικα φούμαρα, το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να γράφεις εδώ και να σβήσεις το νήμα. Είναι ωραίο το δραματάκι και να έχεις και άλλους να ασχολούνται με την πάρτη σου αλλά είναι χάσιμο χρόνου και αξιοπρέπειας. Μετά από καιρό (αν και είσαι 40φεύγα έπρεπε να τα ξέρεις αυτά) θα λες τι μαλάκας ήμουν και έγινα ρόμπα (στον εαυτό σου) για το καραπουταναριό. Άντε περαστικά
ΣΩΣΤΟ ποστ λιγο του τα χωνεις χοντρα.αλλα το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ειναι τι επιπτωση εχει η οποιαδηποτε κατασταση ΣΕ ΕΜΑΣ....
αλλο να νομιζουν οι αλλοι οτι εισαι μαλακας παραδειγμα(ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ να αισθανεσαι ο ιδιος ετσι, γιατι ανεχτηκες μια κατασταση που 99/100 ηταν ΑΒΓ κ πουλο αλλες φορες....
ομως αν την κατασταση που λεει ο φιλος μας ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ τοτε ειναι αξιος της μοιρας του-
αν ειναι 1 φορα οκ η ηλικια δεν εχει ρολο, εχω συγγενη στα 80+ αν ειναι δυνατον απο τα 75 εως τα 80 εφαγε 5ψηφιο ποσο ασε γκομενα 35αρα τοτε..στα α@@@ του χηρος χωρις ενοικια κτλ τυπος που ποτε δεν εδινε φραγκα ετσι θα του την βαρεσε θα ειπε"75 ειμαι ποσο θα ζησω 5-1-15" και πιστολιασε αρκετα λεφτα-
δραμα δεν υπαρχει στο φιλο μας απλα ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ-
σκεψου ρε φιλε να μην ηταν βιζιτα πρωην, να σου φερονταν σουπερ καλα κ να σε γουσταρε βαλε μεσα και διαστημικο γαμησι ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ????????????
ΟΣΟΙ του πετατε πετρες μερικως εχετε δικιο ομως ποσοι την εχετε πατησει σε γαμο, γκομενικα κ.α...
ποτε δεν τα λεει καποιος ολα φοβουμενος ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΩΝ.-
εχω δει τοπ καμακια(στην εποχη τους) ζαμαν-φου να κανουν 2 δουλειες και να καθονται προσοχη στο γαμο και να τρεμουν τυχον χωρισμο....-----
στο φιναλε δες τα θετικα ρε φιλε ηλικια, εχεις υγεια, εχεις φραγκα εισαι ελευθερος....τι στο πουτσο κολλας σε μια αρρωστη κατασταση...let it go