Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.505
- Πόντοι
- 46.423
Καλημέρα Κύριε
Εννοείται δε θα πω την αλήθεια για την ηλικία μου. Δεν είμαι μεγάλη, ούτε πιτσιρίκα είμαι.
Ας πούμε λοιπόν μεταξύ 25 με 27 ?
Καλημέρα Κύριε
Εννοείται δε θα πω την αλήθεια για την ηλικία μου. Δεν είμαι μεγάλη, ούτε πιτσιρίκα είμαι.
Ναι ήμουν μερικά χρόνια Πριν. Έχει σημασία;Ας πούμε λοιπόν μεταξύ 25 με 27 ?
Ετσι ειναι η μεγάλη έρωτες Μωρο μου!!Πώς γίνεται κάθε φορά που σε βλέπω να μου βγάζεις τα μάτια;
Καμια σημασία,εσυ εισαι διαστημική καυλα !!Ναι ήμουν μερικά χρόνια Πριν. Έχει σημασία;
Έτσι είναι όταν δεν παρακολουθείς τη δασκάλα σου στο σχολείοΕτσι ειναι η μεγάλη έρωτες Μωρο μου!!
Χαχαχχαχαχαχα!Έτσι είναι όταν δεν παρακολουθείς τη δασκάλα σου στο σχολείο
Ευτηχως παρακολουθούσα τα βυζάκια της μικρης ΕλλενηςΈτσι είναι όταν δεν παρακολουθείς τη δασκάλα σου στο σχολείο
Για πες Μαντω τι θα μαγειρέψεις σήμερα??Καλημέρα Κύριε
Την καλύτερη δουλειά έκανες. Εγώ δεν είχα βυζάκια μέχρι τα 14 μου. Έκλαιγα κάθε μέρα κοιτάζοντας τις συνομήλικές μουΕυτηχως παρακολουθούσα τα βυζάκια της μικρης Ελλενης
Ειναι και πολλες γυναικες,παντρεμενες που ζουνε απο το μισθο του αντρα τους.Στη διπλανή σου πόρτα Αλέξανδρε. Και όσες φίλες έχω και το συζητάμε το συγκεκριμένο θέμα, είναι αυτόνομες και συνεισφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μόνο στη μία δίνει λεφτά ο άντρας της, τα λεφτά από το ίδιο της το μισθό. Όσες πάλι είναι ελεύθερες, το θεωρούν αδιανόητο να μην πληρώσουν τον λογαριασμό τους.
Ναι ήμουν μερικά χρόνια Πριν. Έχει σημασία;
ναι αλλα μετα φαντάζομε ηρθε η αναπτύξειΤην καλύτερη δουλειά έκανες. Εγώ δεν είχα βυζάκια μέχρι τα 14 μου. Έκλαιγα κάθε μέρα κοιτάζοντας τις συνομήλικές μου
Αν το επιτρέπει το εισόδημα του άντρα τους,είναι τυχερές. Είναι ευτυχία να μπορείς να κάτσεις σπίτι κάποια χρόνια να μεγαλώσουν τα παιδιά σωστάΕιναι και πολλες γυναικες,παντρεμενες που ζουνε απο το μισθο του αντρα τους.
Αυτες ασχολουνται με οικιακα και μεγαλωνουν τα παιδια.
Εξαρτάται τι αποσκοπείς.Όχι δεν έχει σημασία.
Απλώς ήθελα να γνωρίζω πριν προχωρήσω στη δεύτερη ερώτησή μου.
Ποιά είναι η γνώμη σου για τους άντρες που επιλέγουν να βοηθήσουν οικονομικά ένα κορίτσι ?
Μαζί με την περίοδο απέκτησα και στήθος.ναι αλλα μετα φαντάζομε ηρθε η αναπτύξει
Το θεμα ειναι οτι ολες μετα τα 25 τους γινονται χοντρες..Αν το επιτρέπει το εισόδημα του άντρα τους,είναι τυχερές. Είναι ευτυχία να μπορείς να κάτσεις σπίτι κάποια χρόνια να μεγαλώσουν τα παιδιά σωστά
Θέλεις να σου στείλω ταπεράκι ;Για πες Μαντω τι θα μαγειρέψεις σήμερα??
Εξαρτάται τι αποσκοπείς.
Το κάνεις για να έχεις πρόσβαση στο μουνάκι της ή να την βλέπεις να εξελίσσεται επαγγελματικά;
Μπα ,κρατα το θα σου χρειαστεί εξάλλου εχω τον σεφ !Θέλεις να σου στείλω ταπεράκι ;