shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Τυπε εσυ που ζεις η Κ.Μαντω δεν ειναι σαν της αλλες!!Πού ζεις?
Τυπε εσυ που ζεις η Κ.Μαντω δεν ειναι σαν της αλλες!!Πού ζεις?
Μπορει να μην ειναι.Τυπε εσυ που ζεις η Κ.Μαντω δεν ειναι σαν της αλλες!!
Σαν τον αμερικανο ξαδερφο του Μπλετσα ειναι αυτος
Μπορει να μην ειναι.
Αλλά αυτο δεν δικαιολογει να πεφτει απο τα συννεφα για κατι που ειναι παντου γυρω μας
αστη παράτα τη.Δεν βλεπω να κερδίζεις κατι απο αυτη την συμφωνία μαλλον χαμένος θα βγεις.Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!
Είναι απλό. Επιβίωση ή καλοπέρασηΔεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να περιμένεις από άντρα λεφτά ή δώρα αλλά τεσπα...
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει
Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..
ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"
Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο
Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!
ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!
Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
μα δε στέλνει σε σενα,στο πορτοφόλι σου στελνειΕνταξει ειναι ψιλοευχαριστο να σου στελνει μηνυματα ενα 23χρονο,δεν μπορω να πω.Αλλά αρκει αυτό μονο?
ΟΠΟΤΕ σε ολα βγαινει μειον...οσο για το θετικο σκεψου...την βολτα οταν γυρνας σπιτι πως νιωθεις?Αχιλεας ευχαριστω καταρχας και απανταω με την σειρα
-Δεν χανω σχεδόν τιποτα
-Θα μου λειψει μια ρομαντικη βόλτα με ενα φρεσκο γκομενακι,βολτα στην παραλια,με το αμαξι,φαγητο κλπ.Αυτο ειναι το ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ που με κραταει σε αυτην
-Με κανει να αισθανομαι μετρια,σεξουαλικά δε πολύ μετρια εως αδιαφορα
-Δυσκολα θα την γνωριζα σε κανεναν συγγενη ή φιλο της προκοπής παρα μονο σε κανενα ρεμαλι για να κανω λεζαντα οτι εχω μικρη γκομενα
-Εμπιστοσυνη αστο...καλη κοπελίτσα αλλα όπως μου ειπε" "επειδη δεν εχω οικονομικη δυνατότητα,ειμαι συνειδητοποιημενη με αυτο που κανω ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ(επι λεξει)""-εννοει την βιζιτα
-δεν την συγκρινω γιατι ειχα πολλές τετοιες πουτανες στο παρελθον,οποτε ειμαι ψιλομαθημενος σε τετοια ατομα
ΥΓ Και για να δωσω και αλλη διασταση,πολλές φορες ειτε πριν ειτε μετα τα ραντεβου μας,πήγα με αλλες πουτανες!!!!!
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....
Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.
Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.
Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση
πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.
Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!
Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?
Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)
Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ
υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ
Εσυ δεν ειχες προβλημα που ερωτευτηκες πουτανα,αλλα το οτι ηταν αλλοδαπη?Ρε φίλε, μας έχεις μπερδέψει, τι σε προβληματίζει ακριβώς;
Ότι τι αξίες έχεις; Πχ, παλιότερα είχα ερωτευτεί μια ιερόδουλη, όλα μπορούσα να τα παραβλέψω, αλλά, ήταν αλλοδαπή, αυτό με ξεπερνούσε. Κάποιες αξίες είναι ποιο πάνω από εμένα, υπερίσχυσε αυτό. Πόνεσα, έκλαψα αλλά ήταν φυσικό επακόλουθο. Έκανα μαλακία που επέτρεψα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό, το έκανα μια φορά, την πάτησα, τώρα τέλος, δεν ξανά έχει.
Στη διπλανή σου πόρτα Αλέξανδρε. Και όσες φίλες έχω και το συζητάμε το συγκεκριμένο θέμα, είναι αυτόνομες και συνεισφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μόνο στη μία δίνει λεφτά ο άντρας της, τα λεφτά από το ίδιο της το μισθό. Όσες πάλι είναι ελεύθερες, το θεωρούν αδιανόητο να μην πληρώσουν τον λογαριασμό τους.Πού ζεις?
Βρε εδώ δεν τον νοιάζει να είναι άσχημη η γυναίκα του και να της μοιάσουν τα παιδιά του.Εσυ δεν ειχες προβλημα που ερωτευτηκες πουτανα,αλλα το οτι ηταν αλλοδαπη?
Νεα ταλεντακια ξεπετιουνται στο bou????
Πώς γίνεται κάθε φορά που σε βλέπω να μου βγάζεις τα μάτια;Η Κ .Μαντω ειναι εξωγήινοί τυπε !!
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει
Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..
ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"
Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο
Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!
ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!
Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
ποσο ομορφες ειναι οι φιλες σου και ποσο εμφανισημοι οι ανδρες τους?Στη διπλανή σου πόρτα Αλέξανδρε. Και όσες φίλες έχω και το συζητάμε το συγκεκριμένο θέμα, είναι αυτόνομες και συνεισφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μόνο στη μία δίνει λεφτά ο άντρας της, τα λεφτά από το ίδιο της το μισθό. Όσες πάλι είναι ελεύθερες, το θεωρούν αδιανόητο να μην πληρώσουν τον λογαριασμό τους.
Άλλες δεν λένε και πολύ εμφανισιακά, άλλες αρκετά πιο πάνω από τον άντρα δίπλα τουςποσο ομορφες ειναι οι φιλες σου και ποσο εμφανισημοι οι ανδρες τους?
συνηθως οι ανδρες πληρωνουν οταν οι γυναικες ειναι αρκετα πανω απο το επιπεδο εμφανισης τους ή γενικα οταν θελουν γρηγορα σεξ με πολλες διαφορετικες γυναικες...
Άλλες δεν λένε και πολύ εμφανισιακά, άλλες αρκετά πιο πάνω από τον άντρα δίπλα τους
Καλημέρα ΚύριεΚαλημέρα Μαντώ.
Πόσο χρονών είσαι ?
Αν θέλεις μας λές.