Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τυπε εσυ που ζεις η Κ.Μαντω δεν ειναι σαν της αλλες!!
Μπορει να μην ειναι.
Αλλά αυτο δεν δικαιολογει να πεφτει απο τα συννεφα για κατι που ειναι παντου γυρω μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Scarlet1.jpg
Σαν τον αμερικανο ξαδερφο του Μπλετσα ειναι αυτος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!
αστη παράτα τη.Δεν βλεπω να κερδίζεις κατι απο αυτη την συμφωνία μαλλον χαμένος θα βγεις.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να περιμένεις από άντρα λεφτά ή δώρα αλλά τεσπα...
Είναι απλό. Επιβίωση ή καλοπέραση
Εν τω μεταξύ αν ο daddy δεν μας δουλεύει πρέπει να είναι περιπτωσάρα κωλομπαράς

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.738
Πόντοι
46.423
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωσή σου.

Να ξέρεις ότι δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω με σένα είναι ότι από την μια είσαι κολλημένος με την μικρή αλλά από την άλλη πηδάς αβέρτα πουτάνες.

Περίεργο ...

Δεν είναι κακό να βοηθάς οικονομικά ένα νεότερο κορίτσι αλλά θα πρέπει να το κάνεις αυτό συνειδητά και χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις.

Πήδα την αλλά θέσε και κάποια όρια.

Χρειάζεσαι όμως κάποιον σύμβουλο να σε βοηθήσει να δεις την αλήθεια.

Η συναισθηματική σου νοημοσύνη δυστυχώς είναι στο μηδέν.

Ξεκίνησε να διαβάζεις βιβλία και είμαι σίγουρος ότι τελικά μόνος σου θα δείς την αλήθεια.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Αχιλεας ευχαριστω καταρχας και απανταω με την σειρα

-Δεν χανω σχεδόν τιποτα
-Θα μου λειψει μια ρομαντικη βόλτα με ενα φρεσκο γκομενακι,βολτα στην παραλια,με το αμαξι,φαγητο κλπ.Αυτο ειναι το ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ που με κραταει σε αυτην
-Με κανει να αισθανομαι μετρια,σεξουαλικά δε πολύ μετρια εως αδιαφορα
-Δυσκολα θα την γνωριζα σε κανεναν συγγενη ή φιλο της προκοπής παρα μονο σε κανενα ρεμαλι για να κανω λεζαντα οτι εχω μικρη γκομενα
-Εμπιστοσυνη αστο...καλη κοπελίτσα αλλα όπως μου ειπε" "επειδη δεν εχω οικονομικη δυνατότητα,ειμαι συνειδητοποιημενη με αυτο που κανω ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ(επι λεξει)""-εννοει την βιζιτα
-δεν την συγκρινω γιατι ειχα πολλές τετοιες πουτανες στο παρελθον,οποτε ειμαι ψιλομαθημενος σε τετοια ατομα

ΥΓ Και για να δωσω και αλλη διασταση,πολλές φορες ειτε πριν ειτε μετα τα ραντεβου μας,πήγα με αλλες πουτανες!!!!!
ΟΠΟΤΕ σε ολα βγαινει μειον...οσο για το θετικο σκεψου...την βολτα οταν γυρνας σπιτι πως νιωθεις?
σιγουρα χειροτερα απο καθε αποψη!
μπορει πριν βγεις να να το περιμενεις πως κ πως ομως ΜΕΤΑ ΤΙ?-
ΛΕΣ για το χρονο κανε μια σκεψη στο μυαλο...ξεχνα τα λεφτα θα μπορουσες να ησουν με την συγκεκριμενη μαζι 10 ωρες καθε μερα? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να το ηθελες.
απλα ισως δεν εχεις τον ΕΛΕΓΧΟ στην κατασταση, και να σε τσακιζει που ενω πληρωνεις εισαι εκει παντοτε δεν παιρνεις οτι περιμενεις-
ομως εξ αρχης στο ειπε για λεφτα και το ΕΙΔΟΣ ΣΧΕΣΗΣ.
δεν γινεται και αυτο βαλτο καλα στο μυαλο σου ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ θα πας νομοτελειακα στο χειροτερο, ας πουμε το οικομικο το αντεχεις το κομματι το συναισθηματικο δεν εχει ταβανι.
οπως σου εγραψα εχει χασει καθε σεβασμο σε εσενα στα ματια της εισαι ενα μεσο που της ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-
ΒΑΛΕ τον εαυτο σου στην θεση της το πως σκεφτεται γιατι εσυ την ξερεις οσο την ξερεις...εμεις μιλαμε υποθετικα συμφωνα με οσα εγραψες...τι θα λεει...
ενας τυπος 44 και οχι 64...με εχει αναγκη τον εχω στην πριζα καλα??? δεν μπορει αυτος να βρει καποια αλλη?
γιατι ανεχεται τα παντα απο μενα? δεν εχει εγωισμο η δυναμη να με σουταρει?
αυτος εχει οικονομικη ανεξαρτησια πως κολλησε με εμενα? Αρα θα σκεφτεται 2 πραγματα στο μυαλο της 1-οτι ειναι σουπερ γκομενα κ εσυ τρελενεσαι για αυτην---2-οτι εισαι καμμενος και ανημπορος να βρεις αλλη δηλαδη ειναι η μοναδικη σου επιλογη--
σκεψου τα-

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....

Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.

Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.

Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση

πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.

Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!

Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?

Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)

Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ

υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ

Όπως το περιγράφεις δεν αξίζει.Απλα σε κοροϊδεύει εχει καταλάβει τα κουμπια σου και σου λέει αυτά που θέλεις να ακούσεις για να στα τρώει.
Στο σπονσορινγκ το βασικό είναι το abundance mentality.Πρεπει να έχεις αρκετές ταυτόχρονα και άλλες wannabe για να μη σε επηρρεαζουν αφού τις αντικαθιστας εύκολα.
Επίσης δεν πρέπει να τη βλέπεις τόσο συχνά.Δυο φορές το μήνα μάξιμουμ.Και έξοδα για τα ελληνικά δεδομένα όχι πανω απο 400 μηνιαίως..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.887
Πόντοι
6.030
Ρε φίλε, μας έχεις μπερδέψει, τι σε προβληματίζει ακριβώς;
Ότι τι αξίες έχεις; Πχ, παλιότερα είχα ερωτευτεί μια ιερόδουλη, όλα μπορούσα να τα παραβλέψω, αλλά, ήταν αλλοδαπή, αυτό με ξεπερνούσε. Κάποιες αξίες είναι ποιο πάνω από εμένα, υπερίσχυσε αυτό. Πόνεσα, έκλαψα αλλά ήταν φυσικό επακόλουθο. Έκανα μαλακία που επέτρεψα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό, το έκανα μια φορά, την πάτησα, τώρα τέλος, δεν ξανά έχει.
Εσυ δεν ειχες προβλημα που ερωτευτηκες πουτανα,αλλα το οτι ηταν αλλοδαπη?
Νεα ταλεντακια ξεπετιουνται στο bou????

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Η συνοψη ασχετα με το θεμα, ειναι τα mind games η καθεμια δοκιμαζει την υπομονη μας,οσο πιο ευκολα κερδιζει ασχετα τα λεφτα, την υπομονη μας,την καλο καρδια μας,την οποια αρετη μας χωρις να εχει αποδειξη σε βαθμο οτι την αξιζει, παντα το αποτελεσμα θα ειναι αρνητικο.
η ανωμαλια ειναι, γιατι συνηθως οι γυναικες δεν εχουν λογικη, οταν τις γραφεις κολλανε, και οταν δινεις σημασια ξενερωνουν(οταν ειναι υπερβολικη)-
π.χ να ξεθαψω μερικες ατακες...
-θα τα ξαναπουμε καποια στιγμη....(αοριστος χρονος)----αμεση αντιδραση ποτε?
-να περασω καποια στιγμη αυτην βδομαδα? ερωτηση της...απαντηση θα δουμε/βλεπουμε
-πως περασες? βγηκα εξω...χωρις λεπτομερειες..-αμεση αντιδραση που με ποια παρεα....
γενικα αοριστες απαντησεις και σε ραντεβου να μην καιγεσαι χωρις ομως να το γαμας το θεμα σε αναβολες, γενικα αυτο που κανουν αυτες σε εμας....στην ΠΡΙΖΑ-και φυσικα παντα οτι και να γινει δεν μας νοιαζει πολυ(ασχετα αν μας νοιαζει)-
πολλες φορες εχει καταντησει ενα θεατρο η ζωη γενικα, τακτικες -τι-πως...δεν θα επρεπε να ειναι ετσι, ομως το να κεντριζεις το ενδιαφερον παντα κανεις την αλλη να α)μην βαριεται...β)να μην νιωθει ασφαλεια κ πολλα αλλα.
δειτε το σαν συμπεριφορα ενας παει 4 οκταμηνα ειναι τυπικος με το που γινεται ΜΟΝΙΜΟΣ μετα απο 2,3 χρονια μπορει κ χωρις να το θελει δεν εχει ιδια αποδοση γιατι? τωρα θεωρει την δουλεια δεδομενη-
ενας λογος που πολλοι ΓΑΜΑΝΕ πουτανες οχι αποκλειστικα ειναι οτι βαρεθηκαν το ΘΕΑΤΡΟ η την συναισθηματικη αναπηρια μερικων θυληκων.
πολλοι που τα βαζουν στην ζυγαρια εξ αρχης και δεν εχουν μεγαλες προσδοκιες οποτε δεν υπαρχει και απογοητευση ακομη και στο ΓΑΜΟ εχουν το plan b ,μπορει να μην το σκεφτονται, αλλα σαν 1-5-40% ξερουν οτι ισως συμβει....αλλοι το εχουν στο 0% για αυτο ειναι και ΣΟΚ για αυτους...
ασχετα με τον φιλο μας αλλα οταν ξερουμε τι να περιμενουμε η ακομη καλυτερα ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΜΕ 1000-2 τροπους την αλλη και εχουμε τις απαντησεις ειναι μαλακια να λεμε ψεματα για τις απαντησεις-στον εαυτο μας---
----------------
π.χ τυπε την επομενη φορα κανε το πιο απλο τεστ....σε τηλεφωνο....οταν σε παρει το ξεκωλο..
"ειμαι αρρωστος πιασμενος οτιδηποτε" προσπαθω να βρω ενα φιλο να παει φαρμακειο π.χ...
εστω και τυπικα ασχετα την συναλλαγη μια νορμαλ τυπισσα εστω κ στεγνα απο ενδιαφερον θα σου ελεγε"χρειαζεσαι κατι" να παω?........

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Στη διπλανή σου πόρτα Αλέξανδρε. Και όσες φίλες έχω και το συζητάμε το συγκεκριμένο θέμα, είναι αυτόνομες και συνεισφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μόνο στη μία δίνει λεφτά ο άντρας της, τα λεφτά από το ίδιο της το μισθό. Όσες πάλι είναι ελεύθερες, το θεωρούν αδιανόητο να μην πληρώσουν τον λογαριασμό τους.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Εσυ δεν ειχες προβλημα που ερωτευτηκες πουτανα,αλλα το οτι ηταν αλλοδαπη?
Νεα ταλεντακια ξεπετιουνται στο bou????
Βρε εδώ δεν τον νοιάζει να είναι άσχημη η γυναίκα του και να της μοιάσουν τα παιδιά του.
Αλλά αν η καταγωγή της ήταν από Αφρική, συμφωνώ-μακριά

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη

η λυση

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
19
Like
3.153
Πόντοι
1.436
Στη διπλανή σου πόρτα Αλέξανδρε. Και όσες φίλες έχω και το συζητάμε το συγκεκριμένο θέμα, είναι αυτόνομες και συνεισφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μόνο στη μία δίνει λεφτά ο άντρας της, τα λεφτά από το ίδιο της το μισθό. Όσες πάλι είναι ελεύθερες, το θεωρούν αδιανόητο να μην πληρώσουν τον λογαριασμό τους.
ποσο ομορφες ειναι οι φιλες σου και ποσο εμφανισημοι οι ανδρες τους?
συνηθως οι ανδρες πληρωνουν οταν οι γυναικες ειναι αρκετα πανω απο το επιπεδο εμφανισης τους ή γενικα οταν θελουν γρηγορα σεξ με πολλες διαφορετικες γυναικες...

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Πουλο ειπαμε. Και γρηγορα δε θελι πολυ σκεψη

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
ποσο ομορφες ειναι οι φιλες σου και ποσο εμφανισημοι οι ανδρες τους?
συνηθως οι ανδρες πληρωνουν οταν οι γυναικες ειναι αρκετα πανω απο το επιπεδο εμφανισης τους ή γενικα οταν θελουν γρηγορα σεξ με πολλες διαφορετικες γυναικες...
Άλλες δεν λένε και πολύ εμφανισιακά, άλλες αρκετά πιο πάνω από τον άντρα δίπλα τους

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Καλημέρα Μαντώ.

Πόσο χρονών είσαι ?

Αν θέλεις μας λές.
Καλημέρα Κύριε
Εννοείται δε θα πω την αλήθεια για την ηλικία μου. Δεν είμαι μεγάλη, ούτε πιτσιρίκα είμαι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom