Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.483
Πόντοι
14.936
Και γω 46 ρε φιλε… περασε η ζωη για μας! Εμεις τωρα ειμαστε για καμνια πρεφα σε κανα καφενε… :confused:
ας τα πιτσιρικια να γαμηθουνε…
τι περασε ρε Καραμαναρε η ζωη γαμω την τυχη μου με τον πεσιμισμο σου και εσυ?
μια χαρα ειμαστε.μην κηδευομαστε μονοι μας γαμω την τυχη μου..
οταν θα ερθει η ωρα μην ανησυχεις θα παμε στον ταφο μην αγχωνεσαι..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.
ΤΩΡΑ ΓΑΜΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΛΑΝΙΑ.
αφιερωμενο σε ολα τα μουτσουνοκαψουρα που λοιωνουν σολα διχως φοβο στις τσαρκες
του αγοραιου αναζητωντας την πληρωμενη ηδονη...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΝΑ ΤΑ ξαναγραψω....
ΒΑΣΙΚΟ η κοπελα σου ξηγηθηκε εξ αρχης, ανταλλαγη σεξ για λεφτα, δεν σου πουλησε ουτε ερωτα, ουτε δεσμευση αυτο πρεπει να το σεβαστεις-
μονος σου ΜΠΛΕΧΤΗΚΕΣ πες το ελξη πες το μοναξια πες το οπως θες, υπαρχει μια εξηγηση εως ενα σημειο, μερικες φορες μας τραβανε τα λαθος ατομα(ξεχναμε τις βιζιτες στην περιπτωση σου)...η ελξη ειναι σαν κοκτειλ μολοτοφ,
αλλα αυτο μετα απο καποιο καιρο φευγει, ασε που βασικα ολοι μας ξερουμε το λαθος και το σωστο-
ξερεις απο μονος σου σε καθε υποχωρηση οτι ΕΣΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ δηλαδη σε θεωρει του χεριου της-
εχει χασει ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ σαν οντοτητα,αντρα,ανθρωπο...ασχετα την διαφορα ηλικιας-
μπορει ρε τυπε να σε βλεπει σαν αγγαρεια γενικα-
ολοι μας εχουμε μπλεξει με λαθος ατομα ειτε σχεση ειτε φιλοι(show me your friends i saw you ,your future!) που λενε.
ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ....
ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...απο οτι καταλαβα οικονομικα εισαι καλα, κατι που πολλοι αλλοι δεν εχουν σαν επιλογη-
μπορεις οποτε σου την καρφωσει, να πας οπου σου κανει κεφι.
για αρχη μην δινεις δυναμη σε αυτο που σε τρωει, η κοψε απ ευθειας η σταδιακα...και στα 2 ομως ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ...
-----------------------------------
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...
-ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ....
-ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ...
-ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ....
-αν θα την γνωριζα σε ατομα που εχουν σημασια για μενα(βγαλε τις βιζιτες)-
-και επειδη μπορει να το πηγαινες και πιο σοβαρα....ρωτα της εχεις εμπιστοσυνη ακομη και στα πιο μικρα πραγματα(σιγουρα οχι)-
-τελος συγκρινε την με οποια νορμαλ γκομενα ειχες στον παρελθον...ανεξαρτητα εμφανιση.....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
αν την κοψεις μαχαιρι σε 2 βδομαδες θα εχεις αλλο μυαλο-
ενω πριν ρε τυπε δεν πηδιονταν εσενα περιμενε.(κεφαλαιο μην λες ψεματα εσυ στον εαυτο σου)-
μαθε να μην σε επηρεαζουν τα μυνηματα....αρχικα μην τα διαβαζεις ΑΜΕΣΩΣ,....
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΖΙΤΑ ΤΩΡΑ....πρωτα καθαρισε το μυαλο σου φιλε, βρες δυναμεις...
ξερεις κατι.....ξεκινα και παρτο εγωιστικα...και αστο να περασει---
βασικα κοψε να το μπρος-πισω +/- σε συναισθηματα ενα βημα μπρος δεκα πισω.....
καθαρισε τις σκεψεις σου---

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.835
Πόντοι
7.185
Βιζιτες σε κλειστο κυκλο,πολυ κλειστό.Μεσω καποιων πιο περπατημενων φιλεναδων της απο ινσταγρκαμ.
Ναι ξερω που μενει

Στη χειρότερη περιοχη τςη ΑΘΗΝΑΣ και εγω μενω στην καλυτερη,εχουμε χαωδη διαφορα(ΣΟΡΡΥ δεν παριστάνω τον καμπόσο,την αληθεια λεω)
Αλλος στην θεση μου δεν θα γυρνουσε καν να την κοιταξει..

ΧΘΕΣ ειχαμε εξελιξη
Μου ειπε "ΠΑΡΕ το χρονο σου,να παρω κι εγω τον χρονο μου,να μην βρεθουμε 2-3 βδομαδες για επαναπρσοδιορίσουμε τη σχεση μας"

Σιγουρα αυτες τις 2-3 βδομαδες,θα πηδηχτει με αλλον!Δεδομενο

Και τελευταια φορα δεν την γαμησα,ημουνα κουρασμενος και την εδωσα μονο πίπα!!!

ΥΓ Τωρα ειδα κατι ασχημο,
μεστειλε μηνυμα στο WHATSAPP 7.30 το πρωι....Σιγουρα διασκεδαζε,τα ηπιε και μετα γαμηθηκε μεχρι πρωιας!!

Παει γαμηθηκε η μερα μου και ολο το Σ/Κ και μην μου λετε να παρω καμια βιζιτα,γιατι και να παρω το μυαλο μου θα ειναι στη μικρη
κοίτα σύμπτωση, στην δική μου πρόταση σου έλεγα να χλαρώσεις 2-3 βδομάδες και στο λέει τώρα αυτή.

αν την διαβάσεις ολόκληρη σου λέω να πηδάς άλλες και μην αγχώνεσαι που θα την σκέφτεσαι και που μάλλον δεν θα λειτουργείς και τόσο καλά.
Σιγά σιγά θα επανέλθεις στο να γουστάρεις κι άλλες.
Και κάτι που ξέχασα στο προηγούμενο μήνυμα. ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΑ φίλε, διαχρονικά λειτουργούν στο να χαλαρώνεις σε φάσεις "καψουρας" πρώτων γιατί δεν παίζουν Πολύ, εώς καθόλου ελληνικά καψουροτράγουδα, δεύτερον γιατί κι εκεί σου έρχονται λίγο πιο κοντά στο να σου θυμίσουν γυναίκες και όχι σκέτο πήδημα.

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.113
Πόντοι
201
Μεγάλη μαζόχα ο νηματοθέτης πάντως. Αν σε κάνει έτσι ενα 23χρονο πουτάνι ρε φίλε, τι να πω.. Αφού τα βλέπεις μπορστά σου. Αν στην δουλεια σου μασαγε καποιος λεφτά και σου έκανε και τον καμπόσο εσυ θα έκανες την πάπια;

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.697
Πόντοι
206
Φιλε από περιεργεια που την βρήκες, μέσω κλειστού κύκλου η από κάνα site σαν το seeking?
Τον Μάιο με την λήξη της καραντίνας, ξεπετάχτηκαν μερικές άματερ αγγελίες σε διάφορα site. Σε αυτές τρεις - τέσσερις περιπτώσεις, ήταν καλές ευκαιρίες. Μία από αυτές και η συγκεκριμένη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες μου πού και πότε βγαίνουμε…. !!!
Ε! Να την γνωρίσω πρώτα εγώ και βλέπουμε! :grin:

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.573
Πόντοι
11.330
Γιατι πλεον δε κανω τιποτα… δε γαμαω δε δουλευω δε βγαινω δεν εχω γυναικα δεν εχω φιλους… παιρνω μουρλοχαπα… δεν υπαρχει φως στο τουνελ!
Η ζωη ειναι για τους νεους… :sad2:
12 χρόνια διαβάζω bourdela, όλο για ψωλές, κώλους, χυσίματα κ διαστροφές, το υπερθρεντ έτυχε σήμερα....

Ρε κομμάντο εννοείται ότι δεν μπορείς να νιώθεις οκ με την ηλικία σου αν σου έχουν τύχει όλα τα κακά του κόσμου. Αλλά άκουσε κ ένα λύκο της ψυχεδέλειας, περνάς μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου κ είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Ωστόσο ΔΕΝ είσαι γέρος, απέχεις αρκετά. Σου εύχομαι να την παλέψεις γιατί φως στο τούνελ υπάρχει. Χρειάζεσαι βοήθεια, δεν είναι ντροπή να περνάει κάποιος δύσκολα κ να ζητάει βοήθεια για να την παλέψει.

Και δεν θα σου πώ 'όλα λύνονται', απλά θα σου πώ ότι 'όλα μπορούν να φτάσουν σε ένα σημείο λειτουργικό που να ευχαριστιέσαι τη ζωή σου έστω και με τις δυσκολίες που έχει'.

Δύναμη μαλάκες, είμαστε άντρες κ έχουμε το potential.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Γιατι πλεον δε κανω τιποτα… δε γαμαω δε δουλευω δε βγαινω δεν εχω γυναικα δεν εχω φιλους… παιρνω μουρλοχαπα… δεν υπαρχει φως στο τουνελ!
Η ζωη ειναι για τους νεους… :sad2:
Η ηλικία δικέ μου είναι απλά ένα νούμερο.Ο χρόνος είναι σχετικός.
Και μετά από τις φιλοσοφίες μου, σε καλώ σοβαρότατα να βγούμε ένα ΣΚ να στο αποδείξω! (Να ξεκαθαρίσω είμαι straight και δε έχω ανάγκη από λεφτά άλλων για να βγω, αλλά δε μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

12 χρόνια διαβάζω bourdela, το υπερθρεντ έτυχε σήμερα....

Ρε κομμάντο εννοείται ότι δεν μπορείς να νιώθεις οκ με την ηλικία σου αν σου έχουν τύχει όλα τα κακά του κόσμου. Αλλά άκουσε κ ένα λύκο της ψυχεδέλειας, περνάς μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου κ είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Ωστόσο ΔΕΝ είσαι γέρος, απέχεις αρκετά. Σου εύχομαι να την παλέψεις γιατί φως στο τούνελ υπάρχει. Χρειάζεσαι βοήθεια, δεν είναι ντροπή να περνάει κάποιος δύσκολα κ να ζητάει βοήθεια για να την παλέψει.

Και δεν θα σου πώ 'όλα λύνονται', απλά θα σου πώ ότι 'όλα μπορούν να φτάσουν σε ένα σημείο λειτουργικό που να ευχαριστιέσαι τη ζωή σου έστω και με τις δυσκολίες που έχει'.

Δύναμη μαλάκες, είμαστε άντρες κ έχουμε το potential.
Ωραίος, σωστός ο φίλος

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να περιμένεις από άντρα λεφτά ή δώρα αλλά τεσπα... Αν σου προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να βρίσκεσαι ερωτικά με την συγκεκριμένη κοπελίτσα παρά με 10 άλλες, κάνε και ένα ψυχικό και ξέχνα το

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.121
Πόντοι
25.186
-ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ....
-ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ...
-ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ....
-αν θα την γνωριζα σε ατομα που εχουν σημασια για μενα(βγαλε τις βιζιτες)-
-και επειδη μπορει να το πηγαινες και πιο σοβαρα....ρωτα της εχεις εμπιστοσυνη ακομη και στα πιο μικρα πραγματα(σιγουρα οχι)-
-τελος συγκρινε την με οποια νορμαλ γκομενα ειχες στον παρελθον...ανεξαρτητα εμφανιση.....
Αχιλεας ευχαριστω καταρχας και απανταω με την σειρα

-Δεν χανω σχεδόν τιποτα
-Θα μου λειψει μια ρομαντικη βόλτα με ενα φρεσκο γκομενακι,βολτα στην παραλια,με το αμαξι,φαγητο κλπ.Αυτο ειναι το ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ που με κραταει σε αυτην
-Με κανει να αισθανομαι μετρια,σεξουαλικά δε πολύ μετρια εως αδιαφορα
-Δυσκολα θα την γνωριζα σε κανεναν συγγενη ή φιλο της προκοπής παρα μονο σε κανενα ρεμαλι για να κανω λεζαντα οτι εχω μικρη γκομενα
-Εμπιστοσυνη αστο...καλη κοπελίτσα αλλα όπως μου ειπε" "επειδη δεν εχω οικονομικη δυνατότητα,ειμαι συνειδητοποιημενη με αυτο που κανω ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ(επι λεξει)""-εννοει την βιζιτα
-δεν την συγκρινω γιατι ειχα πολλές τετοιες πουτανες στο παρελθον,οποτε ειμαι ψιλομαθημενος σε τετοια ατομα

ΥΓ Και για να δωσω και αλλη διασταση,πολλές φορες ειτε πριν ειτε μετα τα ραντεβου μας,πήγα με αλλες πουτανες!!!!!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να περιμένεις από άντρα λεφτά ή δώρα αλλά τεσπα... Αν σου προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να βρίσκεσαι ερωτικά με την συγκεκριμένη κοπελίτσα παρά με 10 άλλες, κάνε και ένα ψυχικό και ξέχνα το
Εγω Μωρο μου θα σε παω στα αστρα .

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.573
Πόντοι
2.836

-Δεν χανω σχεδόν τιποτα
-Θα μου λειψει μια ρομαντικη βόλτα με ενα φρεσκο γκομενακι,βολτα στην παραλια,με το αμαξι,φαγητο κλπ.Αυτο ειναι το ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ που με κραταει σε αυτην
-Δυσκολα θα την γνωριζα σε κανεναν συγγενη ή φιλο της προκοπής παρα μονο σε κανενα ρεμαλι για να κανω λεζαντα οτι εχω μικρη γκομενα
-Εμπιστοσυνη αστο...καλη κοπελίτσα αλλα όπως μου ειπε" "επειδη δεν εχω οικονομικη δυνατότητα,ειμαι συνειδητοποιημενη με αυτο που κανω ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ(επι λεξει)""-εννοει την βιζιτα
-δεν την συγκρινω γιατι ειχα πολλές τετοιες πουτανες στο παρελθον,οποτε ειμαι ψιλομαθημενος σε τετοια ατομα

ΥΓ Και για να δωσω και αλλη διασταση,πολλές φορες ειτε πριν ειτε μετα τα ραντεβου μας,πήγα με αλλες πουτανες!!!!!
Συγγνώμη προκαταβολικά για τον ενικό αλλά σύνελθε ρε συ. Από αυτά που αναφέρεις είσαι άνθρωπος μιας ηλικίας, ώριμος, με τα χρήματά σου και τις εμπειρίες σου. Πάνω απ´όλα καταλαβαίνεις πώς έχει η κατάσταση με τη μικρή. Επίσης συνειδητοποιείς καλύτερα από όλους ότι με τα λεφτά που σπρώχνεις μπορείς να βρεις απείρως καλύτερες εκεί έξω. Τί κάθεσαι και χαλιέσαι; Σούταρέ τη χτες και πήγαινε για άλλα. Να σε παρακαλάει έπρεπε κανονικά. Όχι να χαλιέσαι εσύ και να τρέχεις πίσω της.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.363
Πόντοι
486

-Δεν χανω σχεδόν τιποτα

Θα μου επιτρέψεις επειδή δεν έχω καταλάβει να ρωτήσω.
Τηλέφωνο μπορείς να την πάρεις οπότε θες ή περιμένεις αυτήν να επικοινωνήσει μαζί σου.Και τη νύχτα
Επίσης νομίζω ότι σε έριξε στη καψούρα η τοποθέτησή της η ντόμπρα σε σένα που μπορεί να μην είναι ντόμπρα αλλά πολύ πονηρή. ( Κοινώς σε ψάρεψε πως θα επιμείνεις).
Και δύο συμβουλές.
Σίγουρα έχει στο σεξ κάτι απαγορευμένο, που δεν το κάνει.
Ζητησέ της το επίμονα. Και υποσχέσου της τα διπλά χρήματα.
Αν δεχτεί στο άκουσμα των παραπάνω χρημάτων έρχεται μαζί σου μόνο για τα χρήματα.
Οπότε φίλε μου δεν την έχει κόψει τη πουτανιά. Στο παρακάτω στενό αν τη βρει ένας άλλος και της γυαλίσει δύο κατοστάρικα θα πεογλυύφει στη μέση του δρόμου.
Δεύτερη .
Ζητησέ της μια μέρα να έρθει και να γαμηθείτε χωρίς χρήματα.
Παρε την μια μέρα κανονικά πληρωσέ την και με το παραπάνω και πες της , αύριο θέλω να έρθεις και να μου κάνεις δώρο 3 ώρες μαζί.
Και συνεχίζουμε να σε πληρώσω πάλι στο επόμενο.
Και δες πως θα ξυνίσει τα μούτρα της.
Μην ασχολειθεις άλλο φίλε μου.
Είμαι πολύ μεγαλύτερός σου και για αυτό στα λέω. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε φίλε, μας έχεις μπερδέψει, τι σε προβληματίζει ακριβώς;
Ότι έχεις ερωτευτεί μία κατά πολύ μικρότερη σου, η ότι έχεις ερωτευτεί μία βιζιτού κοινός ιερόδουλη;

Η ηλικία δεν είναι τόσο πρόβλημα αν τα βρίσκεται στα μυαλά, έχω φίλους 44χρονους με μυαλό 15χρονου. Πρόβλημα πάλι δεν είναι οι βίζιτες αν και εφόσον τις σταματήσει σε περίπτωση που είσαστε μαζί.

Το πρόβλημα είναι ότι εσύ γουστάρεις μία πολύ μικρότερη σου ιερόδουλη και εκείνη δεν σε θέλει; Νομίζω το πρόβλημα θα ήταν αν σε γούσταρε μία κατά πολύ μικρότερη ιερόδουλη και εσύ δεν την ήθελες.

Αυτά νομίζω είναι θέμα αξιών, τι αξίες έχεις; Πχ, παλιότερα είχα ερωτευτεί μια ιερόδουλη, όλα μπορούσα να τα παραβλέψω, αλλά, ήταν αλλοδαπή, αυτό με ξεπερνούσε. Κάποιες αξίες είναι ποιο πάνω από εμένα, υπερίσχυσε αυτό. Πόνεσα, έκλαψα αλλά ήταν φυσικό επακόλουθο. Έκανα μαλακία που επέτρεψα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό, το έκανα μια φορά, την πάτησα, τώρα τέλος, δεν ξανά έχει.

Θες να δημιουργήσεις οικογένεια; Άλλο η γυναίκα που θα τεκνοποιήσουμε, άλλο το sex. Sex κάνουμε με την οποιαδήποτε, αρκεί, να μας αρέσει εξωτερικά. Η γυναίκα που θα φέρει στο κόσμο τα παιδιά μας, ίσως, το τελευταίο είναι η εμφάνιση που θα κοιτάξουμε. Ο καθένας φυσικά με τα πιστεύω του, με τις αξίες του κτλ... αν και αυτά δεν υπάρχουν, αλλά λέμε τώρα. Νομίζω, είσαι σε μία ηλικία που θα έπρεπε να κοιτάς γυναίκες για να δημιουργήσεις οικογένεια. Θα πρέπει να ορίσεις τι χαρακτηριστικά του χαρακτήρα της θα πρέπει να έχει αυτή η γυναίκα ώστε να εμπιστευτείς τα παιδιά σου. Τώρα, αν κοιτάς βιζιτούδες με σκοπό την τεκνοποίηση, τι να πω;

Νομίζω, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και δημιούργησες ένα για να υπάρξει.

Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.738
Πόντοι
46.423
Scarlet1.jpg