Ρε φίλε, μας έχεις μπερδέψει, τι σε προβληματίζει ακριβώς;
Ότι έχεις ερωτευτεί μία κατά πολύ μικρότερη σου, η ότι έχεις ερωτευτεί μία βιζιτού κοινός ιερόδουλη;
Η ηλικία δεν είναι τόσο πρόβλημα αν τα βρίσκεται στα μυαλά, έχω φίλους 44χρονους με μυαλό 15χρονου. Πρόβλημα πάλι δεν είναι οι βίζιτες αν και εφόσον τις σταματήσει σε περίπτωση που είσαστε μαζί.
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ γουστάρεις μία πολύ μικρότερη σου ιερόδουλη και εκείνη δεν σε θέλει; Νομίζω το πρόβλημα θα ήταν αν σε γούσταρε μία κατά πολύ μικρότερη ιερόδουλη και εσύ δεν την ήθελες.
Αυτά νομίζω είναι θέμα αξιών, τι αξίες έχεις; Πχ, παλιότερα είχα ερωτευτεί μια ιερόδουλη, όλα μπορούσα να τα παραβλέψω, αλλά, ήταν αλλοδαπή, αυτό με ξεπερνούσε. Κάποιες αξίες είναι ποιο πάνω από εμένα, υπερίσχυσε αυτό. Πόνεσα, έκλαψα αλλά ήταν φυσικό επακόλουθο. Έκανα μαλακία που επέτρεψα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό, το έκανα μια φορά, την πάτησα, τώρα τέλος, δεν ξανά έχει.
Θες να δημιουργήσεις οικογένεια; Άλλο η γυναίκα που θα τεκνοποιήσουμε, άλλο το sex. Sex κάνουμε με την οποιαδήποτε, αρκεί, να μας αρέσει εξωτερικά. Η γυναίκα που θα φέρει στο κόσμο τα παιδιά μας, ίσως, το τελευταίο είναι η εμφάνιση που θα κοιτάξουμε. Ο καθένας φυσικά με τα πιστεύω του, με τις αξίες του κτλ... αν και αυτά δεν υπάρχουν, αλλά λέμε τώρα. Νομίζω, είσαι σε μία ηλικία που θα έπρεπε να κοιτάς γυναίκες για να δημιουργήσεις οικογένεια. Θα πρέπει να ορίσεις τι χαρακτηριστικά του χαρακτήρα της θα πρέπει να έχει αυτή η γυναίκα ώστε να εμπιστευτείς τα παιδιά σου. Τώρα, αν κοιτάς βιζιτούδες με σκοπό την τεκνοποίηση, τι να πω;
Νομίζω, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και δημιούργησες ένα για να υπάρξει.