Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Το θεμα ειναι οτι ολες μετα τα 25 τους γινονται χοντρες..
ασε που βαριουνται ολη μερα!
Ξερω κοπελα τωρα ειναι 30 και περιμενει το τριτο παιδι, δουλεψε ελαχιστα στην ζωη της.
Οταν ηταν ελευθερη πριν χρονια ηταν θεογκομενα..τωρα μονο λιγο στο προσωπο βλεπεται, στο σωμα εχει γινει σαν γιουβαρλακι
Εγώ που κινούμαι έξω βλέπω πολλές αδύνατες, λεπτές, κανονικές

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.836
Πόντοι
25.186
Γαμησατε ενα ωραιότατο θρεντ,επειδη εμφανιστηκε από το πουθενα μια γυναίκα(????),που παιζει να ειναι και αντρας.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Το μουνάκι εννοείται ότι είναι όμορφο.

Όπως επίσης είναι όμορφο και να προσφέρεις από το περίσσευμά σου σε ένα κορίτσι που ξέρεις ότι έχει ανάγκη να καλυτερεύσει τη ζωή της.
Ο,τι γίνεται με δόλο, δεν το υποστηρίζω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Δεν το νομίζω, ίσως να συμβαίνει στην περιοχή που μένεις.
Παντου συμβαινει..λιγες ειναι αυτες που αν και ασχολουνται μονο με το σπιτι και τα παιδια τους..προσεχουν και το σωμα τους.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Γαμησατε ενα ωραιότατο θρεντ,επειδη εμφανιστηκε από το πουθενα μια γυναίκα(????),που παιζει να ειναι και αντρας.
Τα δικά μου τα νήματα τα σβήνουν μετά από 5 λεπτά. Να μην γράψω και εγώ κάπου;

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Ενώ άλλα νήματα που δεν εμφανίζεται γυναίκα δεν τα γαμαμε..... Σαν τα κοκόρια τσακώνονται και κατηγορούν ται και τα κάνουν μπουρδελο!
Μία χαρά γράφει το κορίτσι και έχει και επίπεδο για σοβαρή κουβέντα

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Mantw

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
  • Αγάπη

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.505
Πόντοι
46.423
Ο,τι γίνεται με δόλο, δεν το υποστηρίζω.

Κοίταξε όμως τι απαντάει μια γυναίκα.

Είναι ενδιαφέρον να ακούσεις την άποψη μιας γυναίκας.

Ίσως έτσι πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

:wink:

• Αγάπη

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Παντου συμβαινει..λιγες ειναι αυτες που αν και ασχολουνται μονο με το σπιτι και τα παιδια τους..προσεχουν και το σωμα τους.
Όταν λες ότι προσέχουν το σώμα τους αναφέρεσαι σε γυμναστική ή ότι δεν είναι χοντρές? Γιατί, με εξαίρεση 3-4 οι οποίες ήταν ανέκαθεν χοντρές, όλες οι άλλες που γνωρίζω και είναι άνω των 25 παντρεμένες με παιδιά, έχουν ένα πολύ τίμιο σώμα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Όταν λες ότι προσέχουν το σώμα τους αναφέρεσαι σε γυμναστική ή ότι δεν είναι χοντρές? Γιατί, με εξαίρεση 3-4 οι οποίες ήταν ανέκαθεν χοντρές, όλες οι άλλες που γνωρίζω και είναι άνω των 25 παντρεμένες με παιδιά, έχουν ένα πολύ τίμιο σώμα.
Αγνωστη λεξη η γυμναστικη για αυτες..με το ζορι πανε για περπατημα.
Λεω με το φαι..μεσα σε λιγα χρονια εκει που ειχαν ωραιο σωμα..οπως εχει σχεδον καθε πιτσιρικα,τωρα αστα να πανε.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Αγνωστη λεξη η γυμναστικη για αυτες..με το ζορι πανε για περπατημα.
Λεω με το φαι..μεσα σε λιγα χρονια εκει που ειχαν ωραιο σωμα..οπως εχει σχεδον καθε πιτσιρικα,τωρα αστα να πανε.
Νομίζω ότι υπερβάλεις, αληθεύει αυτό που λες, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Νομίζω ότι υπερβάλεις, αληθεύει αυτό που λες, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.
Καθολου, και λιγα λεω.
Εχω απο ξαδερφες,νυφες μεχρι και πρωην που αν τις εβλεπες πριν χρονια ελευθερες θα τρελενοσουνα παρα πολυ ομορφα κοριτσια με ωραιο σωμα.
και τωρα ολες που ειναι χρονια παντρεμενες με 2 και 3 παιδια..λες και εχουν παρατησει το σωμα τους.

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
τυποι ηρεμα με της ερωτήσεις προς την Κ .Μαντω με ρέγουλα τα σεμινάρια ειναι συγκεκριμένες ωρες!!
εμφανηστηκε μια γυναικα και ξαφνικα εμφανιστηκαν ολοι οι orbiters γυρω απο τη γυναικα και το thead εκτροχιαστηκε...
οπως ειπε και μελος δε ξερουμε καν αν ειναι οντως γυναικα και αραγε ποσες πιθανοτητες εχουν αυτοι οι orbiters να κανουν σεξ μαζι της...γιατι ας μη κοροιδευομαστε ολα για αυτο γινονται...

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
εμφανηστηκε μια γυναικα και ξαφνικα εμφανιστηκαν ολοι οι orbiters γυρω απο τη γυναικα και το thead εκτροχιαστηκε...
οπως ειπε και μελος δε ξερουμε καν αν ειναι οντως γυναικα και αραγε ποσες πιθανοτητες εχουν αυτοι οι orbiters να κανουν σεξ μαζι της...γιατι ας μη κοροιδευομαστε ολα για αυτο γινονται...
λιγουρια τυπε τι περιμείνεις ,ενω εγω παω για καλο σκοπο μονο στεφάνι :tooth:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Θελουν μια φορα να πηδηξουν τσαμπα τυπε..βαρεθηκαν συνεχεια να πληρωνουν.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom