Νέα

"Έφυγε" ο Νίκος Φώσκολος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τυπε μου, δεν θελω να σε ξαφνιασω αλλα εκει που παει σιγουρα δεν θα ειναι καλα.
για την ακριβεια δεν θα παει πουθενα παρα μονο εκει που θα τον πανε.

είσαι σίγουρος ότι στην ανυπαρξία "δεν θα είναι καλά" ενώ δεν θα υπάρχεις για να καταλαβαίνεις το οτιδήποτε?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

λογικά άφηνε τεράστια περιθώρια αυτοσχεδιασμού στους ηθοποιούς του, σιγά μην μάθαιναν οι τύποι όλα αυτά τα ανόητα κατεβατά κάθε μέρα :P

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Θυμαμαι καποια περιοδο που ειχε μια ιστορια με την κορη του Γιαγκου που ειχε ερωτευτει εναν Τουρκο. Αυτος ο Τουρκος ειχε εναν αδερφο μπατσο, και στο τελος αποδειχτηκε οτι τελικα ηταν και οι δυο Ελληνες. Ο ενας εφυγε με την κορη στην Ελλαδα και ο μπατσος μην μπορωντας να πιστεψει οτι ειναι Ελληνας και οχι Τουρκος αυτοκτονησε τιναζοντας τα μυαλα του. Μετα απο λιγο καιρο τον ξαναεμφανισαν και του ελεγαν ευτυχως η σφαιρα περασε ξυστα απο το μυαλο σου και σωθηκες!!!

Τυφλα να χει το Χολιγουντ!!!

:2funny:  :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/diabasma/sthles/article2389972.ece/BINARY/original/lampsi_620.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

xaxaxa[QUOTE="Jigsaw24, post: 4931993"]
Το βρηκα στο fb:

-Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος...
-Τι εννοείς Βίρνα; Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος;
-Αυτό ακριβώς Γιάγκο. Πέθανε ο Φώσκολος.
-Δηλαδή πέθανε ο Νίκος Φώσκολος;
-Nαι πέθανε ο Νίκος Φωσκολος
-θες να πεις οτι ο Νίκος Φώσκολος δεν είναι στην Ζωή?
-Ετσι όπως το λες Γιάγκο εφυγε ο Νίκος Φώσκολος
-Εφυγε η πέθανε βίρνα μίλα μου καθαρά?

Συνεχεια στο επόμενο επεισοδιο...  ;D

[/quote]
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπον ακουσα λιγο πριν στο Αντ1 οτι προς τιμην του , ξεκινανε παλι σε επαναληψη Η Λαμψη και Καλημερα ζωη , θα παιχτούνε ολα τα επεισοδια οποτε το αφιερωμα προς τιμην του θα τελειωσει σε 15 χρονια απο σημερα.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Η λαμψη καλ. Ζωη  ηταν για τον φωσκολο και τον αντ1 κατι σαν το δημοσιο του πασοκ,
Νεες σταρλετιτσες, τα βιζιτονια του αντ1 δηλαδη, ανεργοι παλιοι ηθοποιοι εβρισκαν καταφυγιο και ψωμι στα σηριαλ, τις νεαρες μελαχροινες τις περναγε οντισιον στο σπιτι του..
Στο καλημερα ζωη επαιζε η βαφτισιμια του , μια ανηψια και ο υδραυλικος του χωρις φυσικα να εχουν περασει απο τη δραματικη ουτε απεξω.σκηνοθετης η κορη του ο γαμπρος του ,γαμησε τα, δημοσιο κανονικο, διοριζε αβερτα, ο κυρ νικος σε εκανε αστροναυτη και ψυχοπαθη δολοφονο σε τρια επεισοδια.καλυτερα να εμενε με την υπολοχαγο νατασα, ο αντ1 τον εκανε τσιρκο, εχε χαρη  η αφραγκια και η  ναφθαλινη που τον ειχε ριξει το συστημα. Στην ελλαδα ηταν, τι περιμενε,

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ο τελευταιος των μεγαλων

τωρα απομενουν οι ρηγας-αποστολου

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Φήμες λένε οτι στη διαθήκη του βρέθηκαν άλλα 9834 επεισόδια για τη Λάμψη έτοιμα για γύρισμα!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Η λαμψη καλ. Ζωη  ηταν για τον φωσκολο και τον αντ1 κατι σαν το δημοσιο του πασοκ,
Νεες σταρλετιτσες, τα βιζιτονια του αντ1 δηλαδη, ανεργοι παλιοι ηθοποιοι εβρισκαν καταφυγιο και ψωμι στα σηριαλ, τις νεαρες μελαχροινες τις περναγε οντισιον στο σπιτι του..
Στο καλημερα ζωη επαιζε η βαφτισιμια του , μια ανηψια και ο υδραυλικος του χωρις φυσικα να εχουν περασει απο τη δραματικη ουτε απεξω.σκηνοθετης η κορη του ο γαμπρος του ,γαμησε τα, δημοσιο κανονικο, διοριζε αβερτα, ο κυρ νικος σε εκανε αστροναυτη και ψυχοπαθη δολοφονο σε τρια επεισοδια.καλυτερα να εμενε με την υπολοχαγο νατασα, ο αντ1 τον εκανε τσιρκο, εχε χαρη  η αφραγκια και η  ναφθαλινη που τον ειχε ριξει το συστημα. Στην ελλαδα ηταν, τι περιμενε,
μα υδραυλικο ,μα ηλεκτρολογο,μα μπετατζη ολοι καθοσασταν στα σπιτια 7-8 να δειτε τον ευλογικο,τον τιμωρο και τι αλλο στο διαλο ειχε

Επισκέπτης
Εγω το μονο που θυμαμαι απο τον φωσκολο ειναι.. οταν ζουσε η γιαγια μου και εβλεπε την σειρα εκανα μια μερα το λαθος και πηγα να αλλαξω καναλι, το αποτελεσμα ηταν να μου κοπανησει την παντοφλα στο κεφαλι.  :grin:

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Πάντοτε ήταν φλύαρος και υπερβολικός ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης αλλά τελευταία στον Ant1, τα έρημα τα γηρατειά, το γάμησε και ψόφησε. Έχει αφήσει πολύ καλύτερα δείγματα δουλειάς από τη Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή πάντως. Και σίγουρα ήταν πολύ πιο αξιόλογος από κάτι όψιμα συγγραφικά δίδυμα-τρίδυμα-τριολέ κλπ κλπ..

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/Νίκος_Φώσκολος[/url]

Τη Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή τα μισούσα με πάθος πάντως. Τέλος πάντων Θεός σχωρέσ' τον, γιατί ο Θεός συγχωρεί, ο ταξίαρχος Θεοχάρης όχι! (καλα, σκάω..  :P )

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.325
Πόντοι
1.106
Ρε παιδια δεν δεν δεν το χωραει ο νους μου...πεθανε ο Νικος Φωσκολος...ειμαι εδω μεσα στη νυχτα και τι διαβαζω?Πως..πεθανε ο Νικος Φωσκολος..Δεν δεν το χωραει ο νους μου..πεθανε αυτος ο αντρας ..ο Νικος Φωσκολος...για το θεο...δεν το χωραει η η η λογικη...να μαθαινεις πως πεθανε ο Νικος Φωσκολος..Ο Νικος Φωσκολος πεθανε...δεν δεν δεν το χωραει ο νους μου ..αυτος ο αντρας ο Νικος Φωσκολος πεθανε..

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδια δεν δεν δεν το χωραει ο νους μου...πεθανε ο Νικος Φωσκολος...ειμαι εδω μεσα στη νυχτα και τι διαβαζω?Πως..πεθανε ο Νικος Φωσκολος..Δεν δεν το χωραει ο νους μου..πεθανε αυτος ο αντρας ..ο Νικος Φωσκολος...για το θεο...δεν το χωραει η η η λογικη...να μαθαινεις πως πεθανε ο Νικος Φωσκολος..Ο Νικος Φωσκολος πεθανε...δεν δεν δεν το χωραει ο νους μου ..αυτος ο αντρας ο Νικος Φωσκολος πεθανε..

Δηλαδή τι μου λές ρε nickpie2008; Για να καταλάβω Πέθανε ο Νίκος; ο Φώσκολος; Ο σκηνοθέτης; Κάτσε κάτσε γιατί θα μου γύγει το κεφάλι, θες να πεις οτι ο Νίκος ο Φώσκολος άφησε την τελευταία του πνοή; Θα τρελλαθώ, δεν το χωρ5άει ο νούς μου. Είσαι σίγουρος ρε nickpie2008 ότι πρόκειται σίγουρα για τον Νίκο τον Φώσκολο που βλέπει τα ραδίκια  ανάποδα; Για το θεό σε ξαναρωτάω μου λες με το χέρι στην καρδιά ότι ο Νίκος ο Φώσκολος, ο σκηνοθέτης, τίναξε τα πέταλα σημερα το πρωί; Ταραραραααααααααάν Ρα-ράααααααν

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.325
Πόντοι
1.106
Δηλαδή τι μου λές ρε nickpie2008; Για να καταλάβω Πέθανε ο Νίκος; ο Φώσκολος; Ο σκηνοθέτης; Κάτσε κάτσε γιατί θα μου γύγει το κεφάλι, θες να πεις οτι ο Νίκος ο Φώσκολος άφησε την τελευταία του πνοή; Θα τρελλαθώ, δεν το χωρ5άει ο νούς μου. Είσαι σίγουρος ρε nickpie2008 ότι πρόκειται σίγουρα για τον Νίκο τον Φώσκολο που βλέπει τα ραδίκια  ανάποδα; Για το θεό σε ξαναρωτάω μου λες με το χέρι στην καρδιά ότι ο Νίκος ο Φώσκολος, ο σκηνοθέτης, τίναξε τα πέταλα σημερα το πρωί; Ταραραραααααααααάν Ρα-ράααααααν
Ε λοιπον kjikino12 ενα θα σου πω και κρατησε καλα στο μυαλο σου:ο Νικος Φωσκολος "εφυγε".Ναι kjikino12 ο Νικος Φωσκολος "εφυγε"...δεν ειναι πια κοντα μας.."εφυγε" ο Νικος ο Φωσκολος..Ακους kjikino12 ο Νικος ο Φωσκολος...εφυγε..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Φήμες λένε οτι στη διαθήκη του βρέθηκαν άλλα 9834 επεισόδια για τη Λάμψη έτοιμα για γύρισμα!
Ε λοιπον kjikino12 ενα θα σου πω και κρατησε καλα στο μυαλο σου:ο Νικος Φωσκολος "εφυγε".Ναι kjikino12 ο Νικος Φωσκολος "εφυγε"...δεν ειναι πια κοντα μας.."εφυγε" ο Νικος ο Φωσκολος..Ακους kjikino12 ο Νικος ο Φωσκολος...εφυγε..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν καταλαβα ρε σεις ποιος πεθανε?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν καταλαβα ρε σεις ποιος πεθανε?

Μην υποκρινεσαι, Βιρνα
Ξερεις πολυ καλα ποιος πεθανε...
Ξερεις πως ειναι ο...
ο....

(κοντινο στην αγωνιωδη γκριματσα της Βιρνας για 1...2...3...4...5 sec)

(κοντινο στο μισανοιχτο, ετοιμο να μιλησει, στομα του Γιαγκου για 1...2...3...)

(Μουσικη...)

Μπουκαρει μεσα ο Σεβος

- Γιαγκο, Βιρνα,
 πεθανε ο...

(Τιτλοι τελους)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom