kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τυπε λυπαμαι που το λεω αλλα ναι...πεθανε ο νικος φωσκολοςμισο λεπτο φιλε για να καταλαβω.
θες να πεις πως πεθανε ο νικος φωσκολος;
tribute to lampsi
τυπε λυπαμαι που το λεω αλλα ναι...πεθανε ο νικος φωσκολοςμισο λεπτο φιλε για να καταλαβω.
παρε τηλεφωνο τον ταξιαρχο θεοχαρη νατον ενημερωσεις.μην ξεχασεις να ενημερωσεις και τον λεβενταγα.μισο λεπτο φιλε για να καταλαβω.
E ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣΞέρασέ τα όλα σκουλίκι....πέθανε ο Νίκος Φώσκολος?????
Καλά αυτός ο Θεοχάρης, η πιο cult μορφή της τηλεόρασης, κάθε βδομάδα προαγωγή έπαιρνε....στην αρχή έκανε τον τροχονόμο και κατέληξε υπουργός εθνικής αμύνης....παρε τηλεφωνο τον ταξιαρχο θεοχαρη νατον ενημερωσεις.μην ξεχασεις να ενημερωσεις και τον λεβενταγα.
μην το γελας γιατι αληθεια κοντεψε....και μετα λεμε γιατι χρεωκοπησαμεΚαλά αυτός ο Θεοχάρης, η πιο cult μορφή της τηλεόρασης, κάθε βδομάδα προαγωγή έπαιρνε....στην αρχή έκανε τον τροχονόμο και κατέληξε υπουργός εθνικής αμύνης....![]()
'Η η Giant....μεγαλύτερη εταιρία απ' την Microsoft ήταν χωρίς να δουλεύει κανένας....μην το γελας γιατι αληθεια κοντεψε....και μετα λεμε γιατι χρεωκοπησαμε
εζησε το ελληνικο ονειρο οτι δηλαδη στην ελλαδα αν εισαι ικανος αξιοκρατικα θα ανεβειςΚαλά αυτός ο Θεοχάρης, η πιο cult μορφή της τηλεόρασης, κάθε βδομάδα προαγωγή έπαιρνε....στην αρχή έκανε τον τροχονόμο και κατέληξε υπουργός εθνικής αμύνης....![]()
ασε φιλε, ειναι σπαζαρχιδηδες αυτοι.παρε τηλεφωνο τον ταξιαρχο θεοχαρη νατον ενημερωσεις.μην ξεχασεις να ενημερωσεις και τον λεβενταγα.
ασε φιλε, ειναι σπαζαρχιδηδες αυτοι.
θα με ρωτησουν αν ειναι αληθεια πως πεθανε ο νικος φωσκολος.
ασε φιλε, ειναι σπαζαρχιδηδες αυτοι.
θα με ρωτησουν αν ειναι αληθεια πως πεθανε ο νικος φωσκολος.
αυτο δεν ειναι τιποτα.Καλά αυτός ο Θεοχάρης, η πιο cult μορφή της τηλεόρασης, κάθε βδομάδα προαγωγή έπαιρνε....στην αρχή έκανε τον τροχονόμο και κατέληξε υπουργός εθνικής αμύνης....![]()
και γαμω τα νικνειμ εχεις φιλεαυτο δεν ειναι τιποτα.
εδω η κορη του την μια μερα πηγαινε στο νηπιαγωγειο και την αλλη μερα τελειωνε τη νομικη.
τυπε μου, δεν θελω να σε ξαφνιασω αλλα εκει που παει σιγουρα δεν θα ειναι καλα.ας ειναι καλα εκει που παει...πολυ καλος στη δουλεια του
τυπε μου, δεν θελω να σε ξαφνιασω αλλα εκει που παει σιγουρα δεν θα ειναι καλα.
για την ακριβεια δεν θα παει πουθενα παρα μονο εκει που θα τον πανε.
Ετσι κι αλλοιωs ξαπλα θαναι οποτε..........τυπε μου, δεν θελω να σε ξαφνιασω αλλα εκει που παει σιγουρα δεν θα ειναι καλα.
η μαλακια της ημερας...τυπε μου, δεν θελω να σε ξαφνιασω αλλα εκει που παει σιγουρα δεν θα ειναι καλα.
Το βρηκα στο fb:
-Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος...
-Τι εννοείς Βίρνα; Πέθανε ο Νίκος Φώσκολος;
-Αυτό ακριβώς Γιάγκο. Πέθανε ο Φώσκολος.
-Δηλαδή πέθανε ο Νίκος Φώσκολος;
-Nαι πέθανε ο Νίκος Φωσκολος
-θες να πεις οτι ο Νίκος Φώσκολος δεν είναι στην Ζωή?
-Ετσι όπως το λες Γιάγκο εφυγε ο Νίκος Φώσκολος
-Εφυγε η πέθανε βίρνα μίλα μου καθαρά?
Συνεχεια στο επόμενο επεισοδιο...![]()