kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Και μια και το φερε η κουβέντα, στην διευθυντρια δου μπαινατε;
@argyrotoxos
@argyrotoxos
Δεν συμφωνώ να μπει φυλακή κανένας από τα δύο μέρη, απλά παραθέτω τον συλλογισμό μου. Ή και οι δύο μέσα η και οι δύο έξω.Bαρύ να μπεις φυλακή. Έτσι απλά είναι τα πράγματα;
Παρακαλω...!Και μια και το φερε η κουβέντα, στην διευθυντρια δου μπαινατε;
@argyrotoxos
Κανεις λαθος, θα συνεχιστει το λαδωμα με ανεβασμενες ταριφες ομως λογω ΔΟΥ χαλκιδας.Το σίγουρο είναι ότι για ένα διάστημα θα σφίξουν οι κώλοι των εφοριακών όλης της Ελλάδας.
Όλοι με το Νόμο γιατί δεν θα τους παίρνει αλλιώς.
αυτοί μας κατέστρεψαν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε
βάλε μαζί ηλεκτρολόγους, βοθρατζήδες και τα συναφή
Τύπε έχεις καταλάβει γιατί τα έδωσαν?Όσοι τα έδωσαν, γιατί να μην προφυλακιστουν επίσης; Τι στον πεο, δωροδοκησαν υπαλλήλους, μην μου το παίζουν παρθένες μαριες όλοι οι κόπροι μπαταχτσηδες.
Άρα κατά την γνώμη σου,Κανεις λαθος, θα συνεχιστει το λαδωμα με ανεβασμενες ταριφες ομως λογω ΔΟΥ χαλκιδας.
Καλο θα ταν να μαθαιναμε ολες τις λεπτομερειες της υποθεσης, πχ ποσο θα κατσουν φυλακη τι κατασχεσεις θα γινουν ποτε θα γινουν τα δικαστηρια κλπ.
Για να ξερουμε αν αξιζει να γινουμε ολοι κλεφτες που νομιζω οτι συμφερει να σαι κλεφτης στην ελλαδα παρα τιμιος.
Ειναι σαν να μου λες οτι οι γιατροι του ΕΣΥ δεν παιρνουν πια φακελακι επειδη μια φορα στα τρια χρονια πιανουν ενανΆρα κατά την γνώμη σου,
από αύριο Δευτέρα κιόλας θα συνεχιστεί το πάρτυ; Και οι εκάστοτε εφοριακοί θα είναι άφοβοι ζητώντας ακόμα περισσότερα; Αυτός είναι ο συλλογισμός σου;
Σου λέω εξ επαγγέλματος ότι οι συγκεκριμένοι εκβίαζαν. Το οποίο είναι τελείως διαφορετικό από το να λαδώνεσαι σε έλεγχο. Στον έλεγχο σε συμφέρει ο εφοριακός να λαδώνεται γιατί και τις δικές σου παρανομίες θα ''παραβλέψει'' και λιγότερα θα πληρώσεις. Στη προκειμένη περίπτωση ζήταγαν κέρασμα όχι για έλεγχους με εντολή αλλά για να μη σου κάνουν και ''δήθεν'' έλεγχο αλλά και για να ''διεκπαιρεώσουν'' διαδικασίες.Δεν άνοιξε κανείς θέμα γι'αυτό 2 μέρες τώρα.
Κάπου είδα ότι τώρα θα ελέγχουν όλοι οι επιχειρηματίες που δίναν τα λεφτά γιατί συμφωνούσαν να γλυτώνουν φόρους.
Και πλήρωσαν και θα τους ελέγξουν τελικά τώρα. Τζάπα το λάδι...
ίσως υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Παίζεται η ζωή πολύ συχνά και η συναλλαγή στο φακελάκι είναι με την σιωπηρή αποδοχή και των 2 μερών.Ειναι σαν να μου λες οτι οι γιατροι του ΕΣΥ δεν παιρνουν πια φακελακι επειδη μια φορα στα τρια χρονια πιανουν εναν
Πριν δύο τρία χρόνια σε γνωστό beach bar διάσημου νησιού στριμώχτηκα στο μπαρ δίπλα στο ταμείο, για τρεις ώρες δε βγήκε ούτε μια μηδενική απόδειξη , διέκρινα την ιδιοκτησία σε έναν στυλ εξώστη ,δίπλα της μια παρουσία που μου φάνηκε παράξενη ,την ίδια παρουσία τυχαία την είδα πάλι σε μια μεγάλη ΔΟΥ της Αθήνας, ρώτησα και έμαθα ότι έχει διευθυντική θέση,το διάστημα που είδα το σκηνικό ήταν με απόσπαση για ελέγχους του ΣΔΟΕ στο νησί!Η ΔΟΥ χαλκιδας ΔΕΝ ειναι εξαιρεση. Σε ολες τιε ΔΟΥ γινετσι αυτο..κσι.πολεοδομιες κλπ
Μπα πολυ λιγοτερα... Αντε 2200-2300!!!Οι εφοριακοί πόσα παίρνουν; Δηλαδή η διευθύντρια το τριχίλιαρο το καθάριζε ή πιο λίγα;
Μια επιστολη να στειλεις.. Στον Εισαγγελεα.. Ενα τηλεφωνο στο εσωτερικων... Κατι αν θελεις...Εφορία Γλυφάδας να γίνει τίποτα,γιατί η καριόλα πρήζει μπάλες....