Νέα

Εφορευτική επιτροπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εφορευτική επιτροπή Σας εχουν καλεσει ? Πηγατε ?

• Με καλεσαν και πηγα

Ψήφοι: 44 27,7%
  • Με καλεσαν ΔΕΝ πηγα και δεν εγινε τιποτα

Ψήφοι: 47 29,6%
  • Δεν πηγα και ειχα κυρωσεις (πειτε τι )

Ψήφοι: 4 2,5%
  • Δεν με καλεσαν ποτε

Ψήφοι: 64 40,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ε, ναι αλλά υπάρχουν και Συ.Ριζ.αίες και Λα.Ο.τζούδες... Εκεί έχει πιο χαλαρή γραμμή. Ή νομίζω;

O τσύριζα δεν στέλνει σε όλα τα τμήματα και αν στείλει, αν δεν είναι κανάς γερο- χίπυς, θα είναι καμια 50-60χρονη καρακαλτάκα που θα μοιάζει στην παρταλλιώς...Προς τιμήν τους όμως είναι κουλ και δεν σου ζαλίζουν τον έρωτα σαν τους κκεδες.
Λαος δεν ξέρω- αν και μου φαίνεται δύσκολο να πετύχεις ωραία γυναίκα στο λάος- η μέση σύζυγος λαοτζή δεν είναι σαν την μανωλίδου.
Αν πετύχεις καλή νδιτισσα ή πασόκα, κάτι γίνεται.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τράβα ρε.. έχει πλάκα .. και αν είσαι ωραίος έχει και παιχνίδι.. μην ξεχνάς πρίν ψηφίσεις δίνεις την ταυτότητα στην εφορευτική επιτροπή.. οπότε άμμεσα έχεις πλήρη πληροφόρηση περί ηλικίας, ονόματος, τόπου κατοικίας, οικογενειακής κατάστασης κλπ κλπ.. εκάστου θηλυκού το οποίο προσέρχεται για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος...
ΕΓΓΡΑΨΕΣ αυτο δεν το ειχα ποτε σκεφτει  :headbang2:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τι, μπερδευόταν και το έβαζε στον αφαλό;  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Ωρέ έγραψες ότι βγήκατε για καφέ. Άλλο :coffee: άλλο  :knockinb:.

βγηκαμε για καφε ξαναβγηκαμε για σινεμα ξαναβγηκαμε για ποτακι το επαιξα και πασοκτζης και  μετα το πατακι γαμησα ηταν 28 χρονων απ οτι θυμαμε μαλιστα διοριστηκε στο δημοσιο στην ερμουπολη  συρου σε μια δημοσια υπηρεσια ηταν σχεση μικρης διαρκειας κανα μηνα το πολλυ και χωρησαμε γιατι και εγω δεν πολυγουσταρα ειχε και ενα κολλημα με τον πρωην της και τελος αυτη ειναι η ιστορια μας αλλα γενικα την γνωρησα οταν ημουν στην εφορευτικη επιτροπη

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
βγηκαμε για καφε ξαναβγηκαμε για σινεμα ξαναβγηκαμε για ποτακι το επαιξα και πασοκτζης και  μετα το πατακι γαμησα ηταν 28 χρονων απ οτι θυμαμε μαλιστα διοριστηκε στο δημοσιο στην ερμουπολη  συρου σε μια δημοσια υπηρεσια ηταν σχεση μικρης διαρκειας κανα μηνα το πολλυ και χωρησαμε γιατι και εγω δεν πολυγουσταρα ειχε και ενα κολλημα με τον πρωην της και τελος αυτη ειναι η ιστορια μας αλλα γενικα την γνωρησα οταν ημουν στην εφορευτικη επιτροπη

Το μέγα μου όνειρο είναι να κάνω κονέ με Συ.Ριζ.αία και να κλείσουμε για σινεμά να δω το πού θα με πάει...

@pussakias, όχι δεν εννοώ αυτνή τη γραμμή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ναι ησουν σαφης , αυτο ξερουν ολοι
εμενα ομως με φωναζουν συνεχεια επιδι βαριουνται να αλλαξουν τα ονοματα , οι υπολοιποιοι που ειμαι μαζι τους ειναι στην Γερμανια και τρεχα γυρευε
μπορω να βρω το δικιο μου ? ΟΧΙ

Απλα οι συνεπειες ποιες ειναι ? ξερει κανεις ? αν ειναι 5000ευρω , να απω να κοιμηθω σε κανα θρανιο και να πα να γαμηθουνε
αν ειναι 40 ευρω ( το απλο , 50 ισπανικο ) ντεφι να γινει , πες οτι γαμησαμε μια στραβη πουτανα , τουλαχιστον δε μας εσποασε τα νευρα  :grin:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ?
φίλε ειμαι ομοιοπαθής....
μέ έχουν φωνάξει πάνω από 10 φορές...
έχουν σπάσει τά νεύρα μου καί αυτές οί εκλογές είναι πίπα διοτι έχουν 2 κάλπες καί σταυρούς.. πράμα πού σημαίνει ότι θά φύγουμε μάλλον χαράματα...
υπάρχει κάποιο σύστημα πού τσεκάρουν αυτούς πού πάνε ...
υπάρχει φιλοτιμο αλλά κάπου σταματάει...
όλα αυτά πού λένε οι φίλοι είναι σωστά
τό ποιο συνηθισμένο είναι νά στείλεις κάποιον τό πρωι μέ ένα χαρτί από τόν οδοντιατρό σου η από γιατρο....
φυσικά μετά όμως δέν θά ψιφίσεις διότι είναι απόπειρα εξαπάτισης νά λές ότι είσαι  άρρωστος... άσε πού μπορεί νά βεί τόν μπελά του ο ιατρός..
στήν πράξη άν δέν πάς καί δέν θέλεις νά ψηφίσεις δέν τρέχει τίποτε...κατά 95%
συνήθως τί πληρώνουν κάτιν μαλάκες σάν εμάς πού πάμε πάντα...
έχουν φροντίσει νά σέ βάλουν σέ τμήμα πού ψηφίζεις ώστε εάν πάς νά ψηφίσεις νά σέ γραπώσουν καί νά σέ βάλουν,,,
οι συνέπειες είναι αυτές πού γράφει η ειδοποίηση πού στείλαν στό κάτω μέρος...
εάν όμως εφαρμοστούν πού δέν εφαρμόζοντε σχεδόν ποτέ...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
έχουν σπάσει τά νεύρα μου καί αυτές οί εκλογές είναι πίπα διοτι έχουν 2 κάλπες καί σταυρούς.. πράμα πού σημαίνει ότι θά φύγουμε μάλλον χαράματα...

Τύπε, κουράγιο.
Τη δεύτερη Κυριακή θα είναι πιό χαλαρά. :2funny: :2funny: :2funny:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
έχουν 2 κάλπες καί σταυρούς.. πράμα πού σημαίνει ότι θά φύγουμε μάλλον χαράματα...
Tα πραγματα θα ειναι χειροτερα απ αυτο που υπολογιζεις,καθως με τον καλλικρατη μειωνονται στο ημισι οι εκλεγμενοι.Αυτο σημαινει οτι θα σκοτωθουν οι λαμογιουποψηφιοι για μισο σταυρο.Προβλεπω να σας φερνουμε και δεκατιανο...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Τύπε, κουράγιο.
Τη δεύτερη Κυριακή θα είναι πιό χαλαρά. :2funny: :2funny: :2funny:
μήν παίζεις μέ τόν πόνο μου διότι είμαι ελευθερος επαγγελματίας και ένα σαββατοκυριακο υπάρχει γιά ξεκούραση...
πάντως έχω αποφασίσει νά κάνω αίτηση μεταδημότευσης στό χωριό τού παππού μου στά γιάννινα...
μόνο έτσι θά μέ αφήσουν ήσυχο...
λες??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
υπάρχει κάποιο σύστημα πού τσεκάρουν αυτούς πού πάνε ...
υπάρχει φιλοτιμο αλλά κάπου σταματάει...
όλα αυτά πού λένε οι φίλοι είναι σωστά
τό ποιο συνηθισμένο είναι νά στείλεις κάποιον τό πρωι μέ ένα χαρτί από τόν οδοντιατρό σου η από γιατρο....
φυσικά μετά όμως δέν θά ψιφίσεις διότι είναι απόπειρα εξαπάτισης νά λές ότι είσαι  άρρωστος... άσε πού μπορεί νά βεί τόν μπελά του ο ιατρός..
στήν πράξη άν δέν πάς καί δέν θέλεις νά ψηφίσεις δέν τρέχει τίποτε...κατά 95%
συνήθως τί πληρώνουν κάτιν μαλάκες σάν εμάς πού πάμε πάντα...
έχουν φροντίσει νά σέ βάλουν σέ τμήμα πού ψηφίζεις ώστε εάν πάς νά ψηφίσεις νά σέ γραπώσουν καί νά σέ βάλουν,,,
οι συνέπειες είναι αυτές πού γράφει η ειδοποίηση πού στείλαν στό κάτω μέρος...
εάν όμως εφαρμοστούν πού δέν εφαρμόζοντε σχεδόν ποτέ...

ρε φιλε καποιο λαθος θα εχει γινει δεν γινετε να φωναζουν μονο εσενα κανονικα πρεπει να πας και να τους πεις οτι ολα εμενα καλειτε και ξανακαλειτε δεν υπαρχει και κανενας αλλος εμενα με φωναξαν το 2000 στις βουλευτικες και απο τοτε δεν με εχουν ξαναφωναξει κατι πρεπει να εχεις κανει λαθος

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
μήν παίζεις μέ τόν πόνο μου διότι είμαι ελευθερος επαγγελματίας και ένα σαββατοκυριακο υπάρχει γιά ξεκούραση...
πάντως έχω αποφασίσει νά κάνω αίτηση μεταδημότευσης στό χωριό τού παππού μου στά γιάννινα...
μόνο έτσι θά μέ αφήσουν ήσυχο...
λες??

Γιατί όχι? Και αν καταφέρεις εγκατασταθείς μόνιμα εκεί ακόμα καλύτερα.  :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το μέγα μου όνειρο είναι να κάνω κονέ με Συ.Ριζ.αία και να κλείσουμε για σινεμά να δω το πού θα με πάει...

Πως φαίνεται οτι δεν έχεις ποτέ συναναστραφεί με αριστερούς.
Αλλιώς δεν θα έλεγες -ξανά και ξανά- αυτές τις πίπες που λες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πως φαίνεται οτι δεν έχεις ποτέ συναναστραφεί με αριστερούς.
Αλλιώς δεν θα έλεγες -ξανά και ξανά- αυτές τις πίπες που λες.

Φιλε Φεθρυ, εγω δεν ξερω πώς ετυχε, και οι τελευταιες τρεις κοπελες μου ηταν κομμουνιστριες. Μια μαλιστα με πηγε και στο φεστιβαλ της ΚΝΕ. Λες να εχω τον κομμουνιστομαγνητη???

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ρε φιλε καποιο λαθος θα εχει γινει δεν γινετε να φωναζουν μονο εσενα κανονικα πρεπει να πας και να τους πεις οτι ολα εμενα καλειτε και ξανακαλειτε δεν υπαρχει και κανενας αλλος εμενα με φωναξαν το 2000 στις βουλευτικες και απο τοτε δεν με εχουν ξαναφωναξει κατι πρεπει να εχεις κανει λαθος
κανένα λάθος
τό μόνο πού δέν έχω κάνει είναι νά ΄πήγενα στό πρωτοδικείο καί νά τούς πλακώσω στά μπινελίκια......
η νά τους παρακαλέσω νά μήν μέ βάλουν διότι μέχουν βάλει πάνω από 10 φορέςε...
φυσικά έχω κάνει τήν μαλακία νά μήν έχω τά χαρτιά τών κλήσεων τόσων φορών....

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Φεθρυ, εγω δεν ξερω πώς ετυχε, και οι τελευταιες τρεις κοπελες μου ηταν κομμουνιστριες. Μια μαλιστα με πηγε και στο φεστιβαλ της ΚΝΕ. Λες να εχω τον κομμουνιστομαγνητη???
Δλδ διπλα στο Αστικο Δικαιο ειχες & το "Κεφαλαιο" του Καρολου ?  :headbang:  :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom