Αν και ομολογώ ότι θα τσεκάρω πιο προσεκτικά τυχόν δέματα που θα μου έρθουν.
Σε βλέπω λίγο χεσμένο ή μου φαίνεται;
Αν και ομολογώ ότι θα τσεκάρω πιο προσεκτικά τυχόν δέματα που θα μου έρθουν.
Δεν ειναι ο ιδιος με τον προηγουμενο αρχισυντακτη της"Εστιας"?
καμια!Τι άλλες αποδείξεις θέλετε πια για τα "εγκλήματα των κομμουνιστών";
Για πες μας λοιπον πως προεκυψε η μεχρι πορωσεως δεκσα λιγδα στην περιπτωση σου...Οπωσδήποτε δεν είναι αποτέλεσμα κυτταρικής διαίρεσης...
Έτσι αναπαράγονται οι αμοιβάδες και αποκτούν πολιτική σκέψη εν εν μπου.κομ αριστεροί.
Τι άλλες αποδείξεις θέλετε πια για τα "εγκλήματα των κομμουνιστών";
Για πες μας λοιπον πως προεκυψε η μεχρι πορωσεως δεκσα λιγδα στην περιπτωση σου...
Απιστευτο , η σημαια των σκοπιων κυματιζει στο λευκο πυργο
( αδρφε το κολπο με την τζουλια δεν παινει με αυτους )
καμια!
αντιθέτως.βλέπω πως ακόμη και σήμερα είναι πρόθυμοι να τα επαναλάβουν.....
Σε βλέπω λίγο χεσμένο ή μου φαίνεται;
Για πες μας λοιπον πως προεκυψε η μεχρι πορωσεως δεκσα λιγδα στην περιπτωση σου...
ο λακης δέν γράφει σέ άσχετα πόστ...Αν είχες ζητήσει moderation στα όσα εμετικά έχει πει κατά καιρούς ο lakis33, ίσως και να γινόσουνα πιστευτός.
Τώρα όμως......
Αν βάλω κι εγώ μια φωτογραφία της Jenna Jameson και πω "να η μαμά του τόσο- όσο", σημαίνει οτι το απέδειξα κιόλας, βλάκα;
Γιατι εβλεπα οτι ηταν(ο Αδωνις Κυρου)μελος του φοιτητικου της ΟΠΛΑ,και ελεγα για δες ρε παιδι μου κατι πραματα...απο ΟΠΛΑτζης στην"Εστια"...αχαχαχαχαχαχα.Κατα 99% όχι.
Είναι ξαδέλφια ή κάτι τέτοιο.
Βρέθηκε μυστική επιστολή του Άρη στα βουλγάρικα
Αν κάποιος αρχίσει να κλαίγεται ότι τον βασάνιζαν, σημαίνει ότι όντως βασανίστηκε;
δε μπορει να υπαρχει ανθρωπος τοσο βλαξ! Τρεις λαλουν και δυο χορευουν!Αν βάλω κι εγώ μια φωτογραφία της Jenna Jameson και πω "να η μαμά του τόσο- όσο", σημαίνει οτι το απέδειξα κιόλας, βλάκα;
ο λακης δέν γράφει σέ άσχετα πόστ...
τό γαμίσατε τό θέμα όσο δέν έχει γαμηθεί ποτέ θέμα...
Κόψε κάτι, δικέ μου!
Όχι, αλλά αν κάποιος τρέφεται εις το εξής μόνο με το καλαμάκι, σημαίνει οτι τρέφεται με το καλαμάκι.
Στο ξαναείπα και χτες και δεν σου άρεσε.
Ετοιμαζεις αγωγη δικηγορε?Επαναλαμβάνεις απειλές καραγκιοζάκο;
Πρόσεχε μονάχα μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος...