str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ο Κϊσσαβος ήτανε στην απο δω ή στην απο κει μεριά της "σταλινικής ΕΣΣΔ";
Θα το κάνατε ουδέτερη ζώνη με τους σύντροφους μακεντόνσκι!
Ο Κϊσσαβος ήτανε στην απο δω ή στην απο κει μεριά της "σταλινικής ΕΣΣΔ";
Ολα για την εθνικοφροσυνη λεμε.ΜΑ ΟΛΑ.Ποντικέ, ο Ίσιος θα προτιμάει εις το διηνεκές να αποκαλέσει κάποιος τον παππού του ακόμα και Δράκο του Σέιχ Σου, παρά να παραδεχτεί οτι το κράτος των δοσίλογων και της δεξιάς δεν του συγχώρησε το οτι ήταν στην αντίσταση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.
Κατι αποσπασματα εχουν μπει στο σχετικο νημα.Ψάχνω να βρω τα λινκς για την ταινία του Άδωνι Κύρου "Το μπλόκο της Κοκκινιάς" (1965). Είναι η μόνη ταινία που δείχνει ανοιχτά κατοχικούς δοσίλογους με κουκούλες, πολύ καλή ταινία.
έχεις δίκηο πρέπει νά κλειδώσει τό θέμα...
ότι προσωπικό υπήρχε από άλλες συζητήσεις μπήκε εδώ,,,
Οι αποψεις του ισιου ειναι αποτελεσμα παρθενογεννεσης...Η δυνατότητα να σχημάτισα παόψη μόνος μου δεν παίζει, ε;
Α, ρε πρόβατα...
Πες μας προγονόπληκτε που θα κατέληγαν οι αστοί αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά;
Από τους πιστεύοντες στην αυτοδιαχείρηση, τουλάχιστον , θα περίμενα να μετάφερθούν αλλού αφού, δημοκρατικά , το ζητούν. Αλλά θέλουν moderιση
Αν είχες ζητήσει moderation στα όσα εμετικά έχει πει κατά καιρούς ο lakis33, ίσως και να γινόσουνα πιστευτός.
Τώρα όμως......
Ολα για την εθνικοφροσυνη λεμε.ΜΑ ΟΛΑ.Κατι αποσπασματα εχουν μπει στο σχετικο νημα.
Προσωπικα ΔΕΝ την εχω δει την ταινια ολοκληρη.
Ολο το μπου ειναι ενα τεραστιο σπαμινγκ.Για το spamming ζητείτε moderιση
Για το offtopic ζητάτε moderιση
μιας και βλεπω πως ειστε συλλεκτης φωτογραφιων, παρτε μια που εχει ως τιτλο της: "εγκληματα ΚΚΕ"Οι αποψεις του ισιου ειναι αποτελεσμα παρθενογεννεσης...
Ολο το μπου ειναι ενα τεραστιο σπαμινγκ.
Τωρα τους πηρε ο πονος ομως μερικους-μερικους...
μιας και βλεπω πως ειστε συλλεκτης φωτογραφιων, παρτε μια που εχει ως τιτλο της: "εγκληματα ΚΚΕ"
θ'ελετε να βάλω και άλλες? αντέχετε?
Έχει οκτακόσια θέματα, με τη ίδια θεματολογία και με τα ίδια post. Δε θέλει πολυ κλικ-κλικ
Όχι πάντως στη Μακρόνησο, διότι ήταν ήδη γεμάτη.
(Βλέπω έχεις φρυάξει και δεν ξέρεις τι λες, έτσι;
Πες ΗΜΑΡΤΟΝ, ζήτησέ μου ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ γι αυτά που έλεγες χτες για τους γονείς μου, ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ οτι δεν θα ξανακάνεις πουστιές και τότε μόνον θα σταματήσω. Αλλιώς....)
μιας και βλεπω πως ειστε συλλεκτης φωτογραφιων, παρτε μια που εχει ως τιτλο της: "εγκληματα ΚΚΕ"
θ'ελετε να βάλω και άλλες? αντέχετε?
Οι αποψεις του ισιου ειναι αποτελεσμα παρθενογεννεσης...
Δεν ειναι ο ιδιος με τον προηγουμενο αρχισυντακτη της"Εστιας"?Είναι η μόνη ταινία του Άδωνι Κύρου, του μαύρου προβατου της γνωστήςοικογένειας της ΕΣΤΙΑΣ.