jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
πηγανε εχει βγει και ανακοινωση αλλα αυτα δεν τα λεει ο σκαι πασοκε
αρα το παρακρατος εχει αντικαταστησει το κρατος
μερες ΕΡΕ
πηγανε εχει βγει και ανακοινωση αλλα αυτα δεν τα λεει ο σκαι πασοκε
Ρε πατε καλα???
ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ..
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Κ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ & ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ" ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ???
Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ Κ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ???
ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ..
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ 3 ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Κ Η ΚΟΝΤΟΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΥΚΟΝΟ..
Χίλια συγνώμη , φίλε , εδώ διαφωνώ ! Αν ήμασταν σοβαρό κράτος και πραγματικά Ευρωπαϊκό , θα' πρεπε να ισαπέχουμε από το Μεσανατολικό - όχι , να εμπλακούμε ! Ως κράτος , τι κάνει ο καθένας προσωπικά είναι δικαίωμά του !
μην ξεχνατε σε δημοσκοπηση ο ρουβικωνας περνει 7% και δεν ειναι καν πολιτικο κομμα
απιστευτα πραγματα
Περιγράφει το συγκεκριμένο περιστατικό στην παρουσία του στο f/b ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του "Ρουβίκωνα"
Αφού περάσαμε με ευκολία τους ένοπλους φρουρούς στην είσοδο του Πεντάγωνου φτάσαμε μέχρι την κεντρική πόρτα του Υπουργείου Αμυνας. Ηταν επιλογή μας να μην μπούμε μέσα στο κτίριο και αυτό πράξαμε. Αλλιώς μπαίναμε μέσα άνετα.
Στη συνέχεια φύγαμε με ταξί. Φυσικά και οι φαντάροι δεν είχαν καμιά δουλειά να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι μας. Οι φαντάροι (που είναι αδέρφια μας, παιδιά της τάξης μας) πρέπει να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι σε αυτούς που έχουν χτίσει την στρατηγική συμμαχία της Ελλάδας με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ. Ενός κράτους που καθημερινά πνίγει στο αίμα τον λαό της Παλαιστίνης.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.
Με σανελ κυβερνηση ουτε να το σκεφτεσαι. Μετα θα επανελθει μια σχετικη κανονικοτητα.
στειλτα επιστολή στο Ισραηλ αυτά-εμας καρφακι δεν μας καίγεται, τυπε!
το ισραηλ ειναι το μακρύ χερι του εβραικου λομπυ του μανχαταν .... θες να παμε κοντρα ?μεγα λάθος ..... advantage associates international lobby group .... οι φιλοιμας γερουσιαστές στο καπιτωλιο και στον λευκο οικο .... προσεχε πως εκφράζεσαι ...
ψαξε βρες το βλακα
εχει και σελιδα το φβ
Εγώ έχω Ευρωπαϊκή και Χριστιανική συνείδηση . Γιατί να θέλω το κράτος μου να εμπλακεί στο Μεσανατολικό ; Θέλω να ισαπέχει από Παλαιστίνιους & Ισραϊλινούς ! Τόσοι πολίτες και των 2 βρίσκονται εντός συνόρων , είναι δυνατόν ως κράτος να πάρω το μέρος του ενός ;
και επειδη καποιοι λενε για τον καρκινο της αριστερας
η δεξια τον νομιμοποιησε το 74
το 89 μαζι συγκυβερνησανε με τον αλυσιδακια
στο συνταγμα μαζι ηταν αριστεροι δεξιοι
και τωρα τους νεοδεξιους αριστερους κατσαπλιαδες του τσυριζα ο δεξιος ακροδεξιος καμμενος τους στηριζει
ετσι για να θυμομαστε
καλα κρασια
Και μια που μπλέξαμε και τον Κορκονέα ΚΑΙ το Μεσανατολικό , πού το ξέρω εγώ ότι το συμβάν δεν είναι καθαρά Μεσανατολικού χαρακτήρα και γι' αυτό κάηκε όλη η Αθήνα ; Δηλ ξέρουμε ότι η Αστυνομία είναι Αγγλο-θρεφής. Αν ο Χρηγορόπουλος ήταν Εβραίος στο θρήσκευμα , δεν έχουμε άμεση αντιπαράθεση Μεσανατολικού ; Και αν τα Εξάρχεια μαζεύουν Εβραίους στο θρήσκευμα και η Αστυνομία συνεχίζει να κρατά Αγγλικό χαρακτήρα , αυτό δεν είναι εφαρμογή του Μεσανατολικού στην καρδιά της Αθηνας ;
Εδω λειτουργει η διπλωματία ..... εχουμε αριστες σχεσεις με τις χωρες του κολπου - ειδικά με KSA -UAE - QATAR αλλά τα αμυντικά μυστικά μας και τις ειδικές υπηρεσίες διαμόρφωσης τις επιβλεπει usa + mossad .... μην λειτουργεις με το συνάισθημα αλλά με το συμφερον και φυσικά θελουμε καλές σχεσεις με αμφότερους .... εξάλλου και ο ισλαμισμός ειναι η μετεξελιξη τυ χριστιανισμού και οι εβραοι οι δημιουργοί .....
Το συμφέρον μου είναι ως κράτος να κρατηθώ εκτός Μεσανατολικού.Αλλιώς , πάω για νέο εμφύλιο με μαθηματική ακρίβεια !
Επομενος στοχος τους λεει η Αμερικανικη η Τουρκικη πρεσβεια, καντε μας περήφανους Ρουβικωνες !!